Jump to content
Sign in to follow this  
Jontrik

Liverpool FC 09-10

Recommended Posts

Aikaisemmat ketjut tulevaa kautta varten ovat olleet jokseenkin tökerösti pohjustettuja ja välillä keskustelukin on mennyt juupas-eipäs väittelyksi. Yksi kunnollinen ketju riittää pohtimaan niin Valioliigaa, Mestareiden Liigaa ja erinäisiä cup-kilpailuja. Jatketaampa siis tässä ketjussa keskustelua peleistä ja tulevasta kaudesta yleisesti (siirtospekuloinnit, arvuuttelut yms. sitten toisaalla).

 

Paitsion tämän vuoden kausiennakosta Liverpoolin osuudella on hyvä aloittaa.

 

 

 

2009-2010

 

Liverpoolin viime kausi Valioliigassa oli sen paras Rafael Benitezin alaisuudessa ja muutenkin joukkue teki uuden yhden kauden piste-ennätyksen: 86. Joukkue jäi Manchester Unitedista lopulta neljä pistettä ja se menetti mestaruutensa lukuisiin tasapeleihin heikompiaan vastaan. Benitez on kuitenkin vihdoin löytämässä/löytänyt tulosta tuottavan, mutta samalla kapean kokoonpanon. Kuluneen kesän aikana joukkue on vahvistunut Glen Johnsonilla, mutta samalla Benitez on menettänyt mm. Alvaro Arbeloan & Xabi Alonson Real Madridiin. Espanjalaisluotsilla on nyt kuitenkin rahaa käytettävänään ja oikein sijoitettuna ne voivat tuoda mestaruuspokaalin Anfieldille jo ensi kaudella. Ilman hyviä vahvistuksia, Anfieldilla ei kuitenkaan nähdä kuin synkkiä pilviä.

 

 

Manageri

 

Liverpoolia manageroi tulevalla kaudella Rafael Benítez. Huhtikuun 16. 1960 syntynyt Rafael Benitez Maudes on valmentanut urallaan mm. Real Madridin nuorisojoukkueita, Osasunaa, Tenerifeä sekä menestyksekkäästi Valenciaa ennen Englantiin ja Liverpoolin tuloa. Tuleva kausi on Benitezílle kuudes Liverpoolin peräsimessä, mutta Valioliigan voitto puuttuu yhä miehen ansioluettelosta. Joukkueen parantuneiden otteluiden myötä espanjalainen kirjoitti viime keväänä jatkosopimuksen, mikä pitää hänet Anfieldilla aina vuoteen 2014 asti. Menestystä on kuitenkin tultava, jos Benitez halajaa työskennellä Liverpoolissa vielä jatkossakin.

 

 

Avainpelaaja

 

Steven Gerrard on kantanut Liverpoolin värejä jo yli kymmenen vuoden ajan ja onkin samalla noussut yhdeksi seuran historian suurimmista pelaajista. Vuosien ajan otteluja omalla panoksellaan ratkaissut Gerrard on löytänyt loistavan kemian Fernando Torresin kanssa, ja kyseisen kaksikon ollessa kentällä Liverpool häviää vain harvoin. Viime kaudella molemmat pelaajat kärsivät loukkaantumisista, mutta terveenä he ovat Liverpoolin pelin sielu ja henki. Gerrardin panos on ollut aina suuri Liverpoolille, mutta piakkoin 30-vuotta täyttävän englantilaisen harteilla on paljon vastuuta mestaruuden tavoittelussa. Jos Liverpool on joskus lähellä Valioliigan mestaruutta, niin silloin myös Steven Gerrardin on oltava huippukunnossa.

 

 

Pelitapa ja mahdollinen avauskokoonpano

 

 

Posted Image

 

Kyseisistä pelaajista ainakin Fabio Aureliolta & Alberto Aquilanilta tulee jäämään liigan ensimmäiset kierrokset väliin. Aureliota korvaa Andrea Dossena & Emiliano Insua ja Aquilania brasilialainen Lucas.

 

Viime kausina Liverpoolin peliformaatiksi on muodostunut eräänlainen 4-5-1/4-2-3-1. Tärkein linkki joukkueen pelissä on kuitenkin Gerrardin & Torresin yhteistyö, jossa Gerrard pelaa erittäin ylhäällä ja tukee Torresia jatkuvasti. Joukkueen ehdoton ykköstorjuja on Pepe Reina, mutta Diego Cavalieri tulee saamaan peliaikaa varsinkin FA & Carling-Cupissa. Benitez on ajanut viime kaudet Martin Skrteliä & Daniel Aggeria sisään pelaavaan kokoonpanoon, mikä tiesikin Sami Hyypiän lähtöä seurasta. Tulevalla kaudella Skrtel & Agger todennäköisesti vuorottelevat Carragherin rinnalla, mutta tämä mahdollinen tulevaisuuden topparipari tullaan näkemään myös samanaikaisesti kentällä. Laidoilla Johnson & Aurelio ovat selkeästi parhaimmat valinnat, mutta rotaatiota tullaan näkemään koko puolustuslinjassa.

 

Liverpoolin isoin kysymysmerkki materiaalin kapeuden lisäksi on Gerrardin alapuolella pelaavat keskikenttäpelaajat. Barcelonan kiikarissa ollut Mascherano on tärkeä pelaaja Liverpoolille ja hoitaakin roolinsa loistavasti. Alonson lähdettyä keskikentältä puuttuu kuitenkin peliä ja hyökkäyksiä käynnistelevä syöttötaituri, ellei Steven Gerrard laskeudu hieman alemmaksi. Tämä kuitenkin verottaisi Gerrard - Torres -akselin yhteispeliä, joten ilman uusia hankintoja vastuu jäänee nuorelle brassille - Lucasille. Lucas on kehittynyt ja hiljalleen tottunut uuteen liigaan, mutta onko hän kuitenkaan riittävän hyvä tuomaan mestaruutta jo ensi kaudella Liverpooliin? Viimeisimmissä huhuissa Alberto Aquilanin siirtymistä AS Romasta Liverpoolin on pidetty käytännössä varmana, mutta loukkaantumisista kärsinyt pelimies on yhä toipilaiden joukossa, vaikka mies Anfieldille siirtyisikin. Kuntouduttuaan kyseessä on kuitenkin erittäin kovan luokan vahvistus, jonka pitäisi pystyä paikkaamaan Alonson jättämä aukko.

 

Parhaalla kokoonpanollaan Liverpool pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen, mutta pelaajarinki on edelleen liian kapea ajatellen mahdollisia loukkaantumisia. Tekikö Benitez sitten lisähankintoja tai ei, niin niiden ei pitäisi muuttaa toimivaa 4-2-3-1 formaattia.

 

 

Siirrot

 

+ Alberto Aquilani (AS Roma) - 20 M€

+ Glen Johnson (Portsmouth) - 20,5 M€

+ Chris Mavinga (PSG) - ei ilmoitettu

- Sebastián Leto (Panathinaikos) - 3,5 M€

- Astrit Ajdarević (Leicester City) - sopimus päättyi

- Jermaine Pennant (Zaragoza) - sopimus päättyi

- Paul Anderson (Nottingham Forest) - 300,000€

- Godwin Antwi (Ankaragücü) - sopimus päättyi

- Alvaro Arbeloa (Real Madrid) - 4,1 M€

- Jack Hobbs (Leicester City) - 470,000€

- Ronald Huth (Vicenza) - sopimus päättyi

- Sami Hyypiä (Leverkusen) - sopimus päättyi

- Joe Kennedy (?) - sopimus päättyi

- Gary MacKay-Steven (?) - sopimus päättyi

- Shane O'Connor (Ipswich) - sopimus päättyi

- Miki Roque (Real Betis B) - sopimus päättyi

- Xabi Alonso (Real Madrid) - 35 M€

 

Lähde - Wikipedia

Punnan kurssi - 1 = 1,17€

 

 

Arvio sijoituksesta

 

Viime kaudella Liverpool oli erittäin lähellä mestaruutta pitkään aikaan. Muutamat avainpelaajien loukkaantumiset kuitenkin sotkivat jo valmiiksi ohutta materiaalia ja niinpä seura tasasi pisteet liian monesti astetta huonompiensa kanssa ja menetti tavoitellun pokaalin. Kesän siirtoikkunan auettua Benitez nappasi erinomaisesti Portsmouthissa pelanneen Glen Johnsonin Merseysidelle, mutta sen jälkeen vahvistuksia ei ole tullut; päinvastoin. Seura luopui mm. Sami Hyypiästä ja Jermaine Pennantista, sekä myi Alvaro Arbeloan & Xabi Alonson Real Madridiin. Arbeloan tulevalla kaudella tulee korvaamaan Glen Johnson, kun taas Xabi Alonson korvaajana on pidetty Alberto Aquilania, jonka siirto AS Romasta varmistui vihdoin. Aquilanilla on kaikki taito ja fysiikka suoriutuakseen tuosta roolista, mutta ainoa ja iso kysymysmerkki on miehen värikäs loukkaantumishistoria. Viime kausien ajan italialainen on pelannut vain 15-20 ottelua kaudessa ja onkin siis hyvin loukkaantumisherkkä. Aquilanin & Johnsonin on kuitenkin onnistuttava täydellisesti, kuten muunkin joukkueen, jos Benitez halajaa nostaa mestaruuspystin ilmaan ensi kaudella. Paikka neljän parhaan joukossa on kuitenkin varma heikommallakin suorituksella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin 6 päivää kauden alkuun meidän osalta.

Sunnuntaina Rafan armeija matkustaa Totenhamin vieraaksi White Hart lanelle. Ottelu potkaistaan käyntiin klo.18.00 Suomen aikaan, ottelu tulee suorana Canal+ Sport1 -kanavalta.

Kovin odotuksin lähdetään Poolin osalta uuteen kauteen.

Mestaruuden on odotettu ja kauan palaavan Anfieldille, ja tänä vuonna uskon mestaruuden olevan lähempänä kuin kertaakaan aikasemmin.

''Liverpoolin uusi hnakinta 2 kuukautta sivussa'' En pidä tuosta otsikosta ollenkaan, se nyt ei minua suuresti vituta että Aquilani olisi tuon 2kk sivussa, vituttavan tuosta jutusta tekee sen että arvioitu sairasloma on 4-8vk.

Eli Suomeksi sanottuna Liverpoolin uusi hankinta maksimissaan 2kk sivussa tai Liverpoolin uusi hankinta jopa 2kk sivussa.

No mutta kuitenkin tuona aikana kun Aquilani on sivussa, Lucas ''paikkaa'' häntä. Sanokaa mitä sanotte mutta minustas Lucas ei ole ollenkaan huono paikkaaja hänelle. Kyllä mies avauksen paineet kestää. Mielestäni Poolin paras pelaaja Pre-seasonilla, enkä ole yksin mielipiteeni kanssa...

I said in my pre-match notes that Lucas has been best player in pre-season. He showed why again today. He is really focused, working hard and is showing quality," said Benitez.

Eli alkukauden pistemenetyksiä tuskin hirveästi tapahtuu. Tietysti on ihan eri asia pelata hyvin Pre-seasonilla varsinkin tuollaisia vastuksia vastaan kuin pelata Valioliigassa ManUa ja Chelseaa vastaan. Mutta kyllä Lucas paineet kestää.

Ja katsotaanpas mitkä tiimit meillä on vastassa tuon 2kk aikana:

 

August

Tottenham

Stoke

Aston Villa

Bolton

 

September

Burnley

West Ham

Hull

 

Eli eipäs ole mikään älyttömän kova rupeama alku kahteen kuukauteen. Ok onhan siellä Tottenham ja Aston Villa, mutta kyllä Lucas siinä kyydissä mukana pysyy, ja edelleenkin se 2kk on vain ennustettu maksimi, voihan olla että esim jo Burnleyta vastaan Aquilani kirmaa kentällä.

Alku nyt ei muutenkaan älyttömän kovalta vaikuta, täysi pistepotti ensimmäisen 7 pelin jälkeen ei ole lainkaan mahdottomuus.

 

Loppu vuoden aikana sen sijaan kohtaamme jo kaikki pahimmat haastajamme.

Lokakuussa vastaan tulevat sekä Chelsea että ManU.

 

October

Chelsea

Sunderland

Man Utd

Fulham

 

Marraskuussa on myös takuulla mielenkiintoisia otteluita luvassa, mm. paikallispeli Evertonia vastaan ja ottelu Manchester Cityn kanssa. Tällöin Aquilanin pitäisi olla jo ihan kelpo kunnossa ja pelejäkin alla tarpeeksi. Täytyy kuitenkin muistaa että mies on ollut sivussa Marraskuusta alkaen.

 

November

Birmingham

Man City

Everton

 

Joulukuussa sitten pitääkin kiirettä, Valioliigassa kohtaamme peräti 6 joukkuetta. Arsenalia lukuunottamatta vastukset eivät ole sieltä kovimmasta päästä. esim. Tapaninpäivänä saadaan syödä joulukinkun jämiä ja tuuletella samalla kun Pooli pistelee Wolvesit Anfieldilla. Tässäkin on hyvät mahdollisuude saada täydet pisteet. Toisaalta tasureita on tullut heikompia vastaan aikaisemminkin, no aika näyttää miten tänä vuonna käy.

 

December

Blackburn

Arsenal

Wigan

Portsmouth

Wolverhampton

Aston Villa

 

Loppu vuonna on siten toiset kohtaamiset joukkueiden välillä. Toiseksi viimeinen peli Chelseaa vastaan saattaa jopa ratkaista mestaruuden !

Mielenkiintoinen sarjaohjelma jokatapauksessa. Tiedä sitten kuinka paljon Europelit sekoittavat pakkaa ja kuinka paljon rotaatiota on käytettävä.

 

January

Tottenham

Stoke

Wolverhampton

Bolton

 

February

Everton

Arsenal

Man City

Blackburn

 

March

Wigan

Portsmouth

Man Utd

Sunderland

 

April

Birmingham

Fulham

West Ham

Burnley

 

May

Chelsea

Hull

 

Suuri kysymyksiä on kauden alla esillä. Sopeutuuko Aquilani Englantiin, kääntyvätkö tasurit voitoiksi, onko vihdoinkin Poolin aika tuoda kannu kotiin, miten miehistömme säilyy ehjänä ennen kaikkea Torresin ja Gerrardin ehjänä pysymiset ovat tärkeitä.

 

Eiköhään siinä ollut tarpeeksi kausiennakkoa miunun osaltani. Jossain vaiheessa voi alkaa sitten kinastelemaan eri lehtien kausiennakoista, muistaakseni IS on ainakin meidät voittajaksi veikannut, siinä nyt ei mitään suurempaa ole.

 

Siirsin tämän tänne tuolta toisesa topicista.

Hyvä kun teitte tälläisen ''kunnollisen'' kausitopicin, ja avaus viestille ehdottomasti :thumbsup1:

Ilmoitettakoon vielä että Daniel Pacheco on tehnyt uuden sopimuksen Poolin kanssa.

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N165382090811-1725.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo Pachedon juttu on kyllä hyvä! Lupaava nuori kyseessä ja pelasi hyvin Pre-Seasonilla.

Kyllähän se on tosi että Liverpoolin kokoonpano on aika ohut. Mut näillä mennään. Ja ihan tyytyväinen kuitenkin kokoonpanoon olen. Ja sunnuntaina White Hart Lanelle Tottenham kaatamaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näillä mennään ja ihan tyytyväinen olen. Toivottavasti Aquilani pysyy kuntoutuksen jälkeen ehjänä. Ihmeen paljon maksettiin loukkaantuneesta pelaajasta. Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Ja sunnuntaina kaadetaan Spurs! Toivotaan vaan että isä hankkii sen Canal plussan siihen mennessä. :hopeful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli eka peli valjussa meidän osalta on White Hart Linella sunnuntaina klo. 18:00 suomen aikaa Tottenham Hotspuria vastaan.

Minun arvaukseni kallistuu kotiin päin 0-3 voittoon.

Maalinteon aloittaa Masa 27 minuutin kohdalla saatuaan pallon maalinedusta ruuhkasta noin 30 metrin paikkelille ja tykittää pallon ohi Gomesin. Toisen maalin tekee Duracell pupu Kuyt puskemalla Gerrardin kulman häkkiin toisen puoliajan alkajaisiksi. Vielä loppuhetkillä Liverpool painostaa ja Torres pääsee tuikkaamaan pallon maaliin Tottenham puolustajien keskeltä. Muuta mainittavaa, Glen Johnsonin upeat nousut oikealta ja Pepe Reinan haamutorjunta.

Kokoonpano olisi tälläinen:

---------------------------Reina--------------------------

------------Carragher----------------Agger/Skretl---------

Johnson---------------------------------------------Insua

----------------------------------Mascherano------------

---------------------Lucas-------------------------------

Kuyt-------------------------------------------------Riera

-----------------------------------Gerrard----------------

-------------------Torres---------------------------------

Subs:

Cavalieri

Agger/Skretl

Kelly

Benayon(75min Riera)

Spearing(68min Mascherano)

Babel

Voronin(81min Torres)

 

Laitoin ton nyt ennekkona sunnuntain peliin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näillä mennään ja ihan tyytyväinen olen. Toivottavasti Aquilani pysyy kuntoutuksen jälkeen ehjänä. Ihmeen paljon maksettiin loukkaantuneesta pelaajasta. Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Ja sunnuntaina kaadetaan Spurs! Toivotaan vaan että isä hankkii sen Canal plussan siihen mennessä. :hopeful:

Maksa viikkorahoista :thumbsup1: Helsingissä ainakin joka ihmeen kebabbi mestassa/pizzeria pubissa voi todennäköisesti mennä alaikäisenäkin kattomaan pelejä...Tai maksatat isin kortilla 5 euroa kuussa Poolin sivuilta, niin voit jälkeen päin kattella valio pelit sieltä...

 

Isän ja pojan jalkapallo hetken puolesta :proud:

 

Niin aiheeseen.... Poolilla kova joukkue..Muut aliarvioi! Spussille luukurkkuun niin näyttävät heti alusta muille. Ei tuo joukkue nyt niin kapea ole..

jokin kymppi pitää mennä laittamaan poikien puolesta...Ja Pojan..kapun.. Voronin :tongue: ....Paskat! Babel iskee 30 säkkiä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

. Toivottavasti Aquilani pysyy kuntoutuksen jälkeen ehjänä. Ihmeen paljon maksettiin loukkaantuneesta pelaajasta.

AS Roma on julkistanut Alberto Aquilanin Liverpool-siirron yksityiskohdat.

 

Siirtosumma 20 miljoonaa, joka maksetaan neljässä osassa.

 

5 miljoonaa heti

3 miljoonaa tammikuuhun 2010 mennessä

7 miljoonaa kesäkuuhun 2010 mennessä

5 miljoonaa kesäkuuhun 2011 mennessä

 

Lisäksi

 

300k joka kerta, kun Liverpool selviytyy Mestarien Liigaan kauteen 2014/15 asti

250k jokaisesta 35:stä Aquilanin pelaamasta ottelusta 140:een otteluun asti

1 miljoona, jos Liverpool voittaa Mestarien Liigan tai Valioliigan kesäkuuhun 2014 mennessä

5% siirtokorvauksesta, jos Liverpool myy Aquilanin eteenpäin

 

Kaikki rahasummat euroina.

 

Tuollaista oli Cesc postannut toiseen topicciin, tuo teksti on siis suomennettu AS Roman kotisivulta.

Eli meidänhän pitäisi vaan olla tyytyväisiä jos ''joudutaan'' maksamaan tuo koko hinta.

Mutta eipä luulisi noiden 300k ja 250k jutut kovin paljoa tuntuvan Poolin tasoisessa seurassa. Olkoonkin että ainakin tuo 300k maksetanee joka vuosi tuohon määräaikaan asti, ja tuota 250k saadaan toivottavasti maksella useampaankin kertaan.

Ja jos oikein ymmärsin niin tuota 1milj ei makseta kuin kerran mikäli Valioliiga tai Cl voitetaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Image sunnuntai, 18.00.

Posted Image vs Posted Image @ White Hart Lane

 

Tottenham Hotspurin ja Liverpoolin välinen ottelu pelataan siis sunnuntaina kuudelta. Menneen kauden päätösottelu oli nimenomaan sama ottelu, tosin Anfieldillä, joka oli myös Sami Hyypiän viimeinen esiintyminen Valioliigassa punapaidoille. Tämä ottelu päättyi Liverpoolin eduksi, mutta tällä kerralla liverpoolilaisseura ei tule pääsemään helpolla.

 

Lähtökohta

 

Molemmat joukkueet kaipaavat luonnollisen hyvää starttia kaudelle. Tottenhamin leirissä herätellään mahdollisuuksia big fourissa, kun punaisella puolella unelmoidaan kerrankin Valioliigan voittoa. Tottenhamin viime kausi jäi muiden kausien tapaan torsoksi, eikä tällä kaudella ole enää varaa kusta sarjataulukkoa jo ennen kuin kausi on edes startannut. Spursin uusia hankintoja ovat olleet Sebastien Bassong, Peter Crouch, Kyle Naughton ja Kyle Walker, joka vuorostaan palasi takaisin vuoden lainapestillä Sheffield Unitediin. Odotettavissa on jännä ottelu, ja Crouchilla lienee extra-latautumista näyttääkseen vanhalle managerilleen Rafael Benitezille nykyisellä kotistadionilla että teki virheen myydessään pitkänhuiskean englantilaiskärjen takaisin Portsmouthiin.

 

Liverpoolin leiristä on lähtenyt kaksi erittäin kovaa naamaa edelliskaudelta, espanjalaiset Xabi Alonso ja Alvaro Arbeloa. Varsinkin Alonson puuttuminen ei voi olla näkymättä sarjataulokossa, vaikka AS Romasta liittyikin riveihin Alberto Aquilani ja Portsmouthista Glen Johnson. Johnson on oiva vahvistus Liverpoolin rinkiin, varsinkin kun Arbeloa jätti joukkueen. Juuri vahvasti nousevat laitapuolustajat ovat punaisilta viime kausien saatossa puuttuneet. Glen Johnson tuo huomattavan muutoksen asiaan. Myös Torresin on onnistuttava osumaan tolppien väliin tai muuten Rafael Benitezin poppoo on vaarassa.

 

Tottenhamin kokoonpano

 

Lontoolaisseura Tottenham Hotspur lähtenee kotiotteluunsa 4-4-2 muodostelmalla. Joukkueella on ollut hyvin suuria loukkaantumishuolia pre-seasonilla, eikä tilanne ole siitä parantunut puolustuksessa lukuunottamatta uutta hankinta Bassongia. Vaikka Ledley Kingin pitäisi olla pelikunnossa, on mielenkiintoista nähdä Spursin vaihtopenkki. Nuoria sieltä ainakin löytyy.

 

Heurelho Gomes aloittanee Tottenhamin maalilla. Viime kaudella ja pre-seasonilla keskityspalloissa ongelmia omanneessa maalivahdissa on potentiaalia. Kun tämä brasilialaismaalivahti saisi ne lukuisat hasardit pois kauden mittaan, olisi kyseessä varmasti Valioliigan paras maalivahti. Toki nykyäänkin Englannissa paras reaktiotorjuja. Keskellä puolustuksessa lienee Ledley King ja Sebastien Bassong. Tämän kaksikon kommunikaatio voi olla vähäisien pelattujen pelien takia kadoksissa, mutta eiköhän homma toimi. Täytyy myös muistaa, että King on ollut pre-seasonilla loukkaantuneena, joten varsinkin hänen jopa pelituntuma voi olla kadoksissa. Jos King ei ole kunnossa, keskellä on Vedran Corluka. Corluka pelannee kuitenkin Kingin ollessa kunnossa oikealla laitapuolustuksessa. Benoit Assou-Ekotto on pelannut jokaisessa pre-season ottelussa ja lienee avauksessa kunnossa ollessaan White Hart Lanella sunnuntaina vasen laitapuolustaja.

 

Keskikentän vasemmalla aloittanee Luka Modric. Oikealla aloittanee vahvasti viime kaudella Englannin maajoukkueessakin pelannut Aaron Lennon. Keskellä keskikentällä on todennäköisesti Jermaine Jenas, voi olla myös Tom Huddlestone. Uskoisin kuitenkin JJ:n aloittavan. Keskikentän pohjalla lienee viime tammikuussa Wiganista hankittu Wilson Palacios.

 

Hyökkäyksessä on nykyisellään neljä varteenotettavaa vaihtoehtoa, mutta uskoisin vanhojen Portsmouth-kärkiparien Jermain Defoen sekä tuoreen hankinnan Peter Crouchin aloittavan. Pitkä ja pätkä-lempinimillä tunnettu kärkipari on parhaimmillaan todella vaarallinen ja aiheuttanee sunnuntainakin Liverpoolin puolustukselle huomattavia ongelmia. Liverpoolin maalivahdilta Pepe Reinalta vaaditaankin mainioita otteita, jotta liverpoolilaiset voisivat tuoda kotiinvietäväksi täyden pistepotin.

 

.................Gomes..................

Corluka....Bassong...King......BAE

.................Palacios................

Lennon.........Jenas..........Modric

..........Crouch.....Defoe.............

 

Veikataan 1-1, Liverpoolilta maalinteossa onnistuu Kuyt BAE:n epäonnistumisesta, kun taas vuorostaan Crouch pukkaa pallon Liverpoolin maaliin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on taas Canal+ tilattu.

Launataina alkaa Premier ja Sunnuntaina päästään jo seuraamaan omiemme otteita. Elikkäs vastaan asettuu Tottenham White hart Lanella.

Avaus on varmasti aika samanlainen, mitä tossa yläpuolle on esitelty.

Yhden pelaajan haluaisin kyllä nähdä.En usko avaukseen,mutta ainakin vaihdosta tulleena ja se pelaaja on Jay Spearing. Omia junnuja vaan tosipeleihin :thumbsup1:.

 

Tulosveikkaus: 2-0 (Gerrard, kuyt)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loukkaantumis huolia meillä.

Carragher ei 100% varma.

Skretel 90% varma

Agger ei pelaa sunnuntaina.

Gerrard 50/60.

Hyvin alkaa kausi! Voihan noi toisaalta olla Rafan taktikointiakin...

Jos Jamie Carragher pystyy ottekun todenäköisesti pelaamaan, on ottelu miehen 400 valioliigassa :star:! Hieno rajapyykki tulee rikkoutumaan. Carra varmaan palkitaan jotenkin, jos ei White Hart Lanella ni ainakin seuraavassa koti pelissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok elikkä avausennakkoa huomisesta. Eli vastassa siis Tottenham White Hart Linella. Peli voi osoittautua erittäin vaikeaksi. Veikkaan avaukseksi jotain tyyliin tällästä:

 

---------Reina----------

-Glen-Carra-Agger-Insua

-----Masa---Lucas------

-Kuyt----Stevie----Riera-

--------Torres----------

 

Varmaan tollanen jos nuo loukkaantumiset ei vaivaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän kokoonpano taitaa tuolta näyttää. Ei varmasti voitto tule helpolla. Taistella täytyy! Uskon että voitto kuitenkin tulee kunhan pelinopeus on samanlaista kuin viime kaudella. Liverpool on Valioliigan parhaita joukkueita pelinopeudeltaan niin toivotaan samanlaista tällä kaudella!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok elikkä avausennakkoa huomisesta. Eli vastassa siis Tottenham White Hart Linella. Peli voi osoittautua erittäin vaikeaksi. Veikkaan avaukseksi jotain tyyliin tällästä:

 

---------Reina----------

-Glen-Carra-Agger-Insua

-----Masa---Lucas------

-Kuyt----Stevie----Riera-

--------Torres----------

 

Varmaan tollanen jos nuo loukkaantumiset ei vaivaa.

Tosta vaihtuu nyt ainakin jälleen selkävaivojensa kanssa painiva Agger, toivottavasti Skrteliin ja vielä "toivottavasti" Riera juutalaiseen! Kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että vammat ei tuota lisää muutoksia kokoonpanoon!!!!:stress::stress:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enää nelisen tuntia niin se alkaa.

Ainakin täällä odotetaan jo keppi tanassa kaudenavausta.

Toisaalta pieni pelkokin on perseessä että jos tämä nyt tyritään, tärkeää olisi saada Skretl Carragherin vierelle toppariksi. Se on ainoa asia mitä murehdin ottelussa. Jos Skretl ei kykene avaukseen niin jokaisella nuorella on kyllä täysi työ pitää Spurssin vaaralliset hyökkääjät maalittomina.

Tottenhamilta luultavasti Portsmouthin entinen kärki duo Jermaine Defoe & Peter Crouch saa aloittaa. Siitä tulikin mieleeni että ottelussa on ihan mukavasti Portsmouthin kanssa tekimisissä olleia kavereita.

Me taas pääsemme miltei parhaalla kokoonpanolla liikkeelle mikäli Skretl pelaa. Sivussa ovat siis Agger,(?), Skretl (?), Aurelio ja Aquilani.

Olkoon avauksemme siis seuraava:

 

----------------------------Reina--------------------------------

Johnson------------Carra------------Skretl------------------Insua

--------------------------Mascherano----------------------------

-----------------------------------------------------------------

Kuyt------------------------Lucas----------------------Benayoun

--------------------Gerrard--------------------------------------

-------------------------------Torres----------------------------

 

Täällä kun veikkailtiin että Lucas pelaisi Mascheranon rinnalla niin en oikein jaksa uskoa siihen. Toki mies nyt voi olla merkattu siihen mutta aika ylhäällä hän yleensä rellestää.

Samoin kun Stevie G:eetä on pistetty laitojen väliin, niin minusta hän pelaa enemmän hyökkääjänä kuin keskikenttänä.

 

Toivottavasti ainakin erikoistilanteita on paranneltu viime kaudesta. Tarkemmin sanottuna puolustuspään kaikkia tilanteita ja hyökkäyspään kulmia.

Toki Sami vei mukanaan suuren osaamisen pääpelaamista. Mutta Skretlinkin on otettava jo pääpeleissä suurempaa roolia, pelkästään miehen pituus velvoittaa siihen.

Luotan Poolin voittoon. Maaleista vastaavat Gerrard 16 rajalta ylänurkkaan ja Torres läpiajosta alanurkkaan, Torresin läpiajoon vapautti Gerrard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin.Kausi alkaa tämmöisellä miehityksellä:

 

 

Liverpool team in full: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas, Babel, Gerrard, Torres.

 

Subs:Cavalieri, Voronin, Benayoun, Spearing, Kelly, Dossena, Ayala.

 

Babel avauksessa.Hmmmm....No vain voitto kelpaa.

 

COME ON YOU REDS!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viitsiskö joku laittaa ainakin puoliajalla ja pelin loputtua raportin tänne. Itsellä kun vanhemmat eivät ole antaneet hankkia Canal+, vaikka sen itse maksaisin.

Eiköhään tuo onnistu.

Ja käsittääkseni nuo ottelun aikaiset liveviestit ovat kiellettyjä: esim. 79. minuutilla Babel potkaisee maalia kohti 80. minuutilla Gomes tarjuu pallon, olisivat kiellettyjä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin kausi on nyt sitten avattu.

Päälimmäisenä tunteena on kertaallinen vitutus.

Ensimmäisellä puoliajalla pelimme oli täyttä paskaa ja toisella puoliajalla sama linja näytti jatkuvan mutta Benayounin tulo kentälle piristi peliä hieman.

Ainoa maalimme tuli rangaistuspotkusta 56. minuutilla.

Tottenhamin Assou-Ekotto teki tälläisen ''kerran elämässä'' munkkimaalin. Toisesta Spurgujen osumasta vastasi Bassong.

Jos plussia ja miinuksia lähdetään jakamaan niin meiltä Reina sai ainoana puhtaat paperit Benayounin kanssa.

Johnson teki hienon nousun misdtä rankkarin sai, mutta täysin ulalla 2-1 maalissa.

++ Benayoun

+Reina

Puolikas+ Jonhson

oikeastaan kaikille muille pelureille satelee miinuksia.

Erityismaininnan saa osakseen myös ottelun päätuomari jonka nimeä en nyt (onneksi) muista. Täyttä paskaa miltei joka tilanteessa. Esim toisella puoliajalla kaksi viheltämätöntä pilkkua minuutin sisään. Toisessa Carra työnsi selvästi Crouchia selästä ja toisessa Assou-Ekotto tuli selkeästi Voroninia selkään, ei palloa lähimaillakaan.

No avaushan tämäkin kai oli, keskiviikkona ei ainakaan ole kuin parantamista.

Ja nyt Rafa perkele se Babel lihoiksi ja joku kertaallinen kaveri tilalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä todiste siitä mitä olen ennen kautta sanonut...Liverpool ei tule voittamaan mestaruutta (okei onhan aika turha yhden ottelun perusteella sanoa mutta silti). Olihan vastustaja kovimmasta päästä, mutta hellurei tota Poolin peliä. Sitten vielä Benin valintoja kentälle Babel!, ja Benayoun istuu penkillä. Yllättäen kun mies pääsi kentälle oli koko kentän paras. Johnsonilta hieno yksilösuoritus millä Pool pääsi mukaan peliin, siinä ne paikat sitten olikin. Torres oli tuskainen koko ottelun ja mikäs siinä kun tarjoilu ei pelaa...Itse laittaisin tähdet...

+++Benayoun(syötöt omille ja toi vauhdilla pallon 16 rajalle monet kerrat, eiköhän Beni kiitä taas miestä päästämällä hänet vaihtopenkille ensi otteluun...)

++Johnson(hieno yksilösuoritus ja tuki harvoja hyökkäyksiä hyvin)

+Gerrard(ainoa joka edes sai laukauksia aikaan ja varma rankkaritinttaus)

 

Muut olivat aika harmaata massaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×