Jump to content
Sign in to follow this  
rooney#10

16.08 Manchester United - Birmingham klo 15.30.

Recommended Posts

Posted Image Posted Image

 

Tästä ne pelit valioliigassa lähtevät käyntiin Unitedin osalta. Sunnuntaina ensimmäinen peli olisi nousijajoukkue Birminghamia vastaan kotona.

 

Vaikeampi kausi tiedossa ja mielenkiintoista nähdä, pystyykö United neljänteen perättäiseen mestaruuteen tulevalla kaudella. Toki siihen on saumat, mutta helppoa ei tule olemaan.

 

Kahteen kauden ekaan peliin United kohtaa kaksi kauden nousijajengiä, joten niistä pitäisi ne kaksi "rutiinivoittoa" ottaa helposti.

 

Kokoonpanoa ajatellen matsia kohti on jo varmaa ainakin,että Vidic ja Van der Sar ovat poissa. Ilmeisesti kuitenkin Brown Fergien tietojen mukaan olisi pelikunnossa sunnuntaina joten pakistoon saadaan "täydennystä".

 

Eli olisiko ryhmitelmä jotain tämän suuntaista :

 

---------Berbatov----------

--------Rooney----------

-----Park----------Valencia-----

-----Carrick----Anderson--------

---Evra----Rio---O´Shea----Brown-----

----------Foster------------

 

Vaikea tietysti sanoa, onko Nani avauksessa. Valencia ainakin viime aikoina harjoituspeleissä ollut yllättävänkin pirteä, joten avaukseen voisi hyvin päästäkin. Rio-Jonny todennäköisesti toppariparina, ja laitapakit Evra-Brown.

 

Kauden avausmatsista olisi hyvä ottaa heti hyvä tulos, jotta kausi lähtisi hyvin käyntiin. Helppo peli ei varmasti ole tulossa ja Birmingham tulee hakemaan myös voittoa. Tasapeli olisi heille jo hieno saavutus.

 

Vielä on aikaa matsiin, mutta parempi ehkä että saadaan tämä ensimmäinen tämän kauden otteluketju avattua valioliigassa.

 

Oma veikkaus on 3-1 kotivoittoa Unitedille! Maalit: Berbatov, Rooney ja Owen. :thumbsup1:

 

Canal+Sport1 toki ottelun näyttää ja HD-kanava!!!

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

16.7: Manchester United-Birmingham City @ Old Trafford

 

Posted Image

 

Canal+ Sport1 näyttää siis ottelun suorana.

 

Lähtökohta

 

Manchester United

 

Posted Image

 

Manchester United kaipaa ehdottomasti täysiä pisteitä ottelusta ja Ferguson lähtee hyvän kauden aloituksen etsimiseen hyökkäävällä taktiikalla. Cristiano Ronaldo ja Carlos Tevez ovat kadonneet pois Old Traffordilta, joten huomattavan paljon ratkaisukykyä on joukkueesta pois, mutta uusia nimiä riveissä ovat olleet Antonio Valencia, Michael Owen ja Gabriel Obertan. Obertania ei vielä sunnuntaina todennäköisesti nähdä, tosin Owenin ja Valencian näkisin mielelläni avauksessa. Maalivahtiosasto on edelleenkin vahva, tosin Edwin van der Sar on loukkaantuneena. Hänen paikkansa ottaa todennäköisemmin Kuszczak, mutta Foster voi myös olla vaihtoehto, mikäli hänkin on kunnossa. Puolustuksessa Vidic on loukkaantuneena, jonka paikan ottaa todennäköisesti Evans, mutta O'Sheakin voi olla keskustassa sunnuntaina.

 

.................Kuszczak.................

O'Shea....Evans...Ferdinand..Evra

..........Carrick.....Fletcher..........

Valencia...........................Nani

..........Rooney......Berbatov.......

 

Birmingham City

 

Posted Image

 

Birmingham City lähtee varmasti ainoastaan tavoittelemaan paikkaa myös ensi kaudella Valioliigassa. Viime aikoina tämä seura on ollut hieman "hissi"seura, mutta nyt muutamalla vahvistuksella uskoisin tämän taian katoavan. Puolustuksesta löytyy muutama mielenkiintoinen nimi, kuten Stephen Carr, Liam Ridgewell ja Joe Hart joita kannattaa ehdottomasti seurata. Etenkin U21-maalivahti Hart, kun on lainapestillä paikallisvastustajasta Manchester Citystä. Keskikentältä löytyy mm. Lee Carsley ja Barry Ferguson, joten tätä nippua ei voi missään nimessä aliarvioida. Birminghamilaisseuran ainoaksi ongelmaksi saattaa mielestäni kostua suhteellisen nuorehko keskuspuolustus, vaikka Roger Johnson (26), Liam Ridgewell (25) ja Joe Hart (22) ovatkin tällä tasolla suhteellisen kokeneita. Tosin uudella ecuadorilaishankinnalla Espinozalla onkin ikää jo 32. Keskikentälle joukkueella onkin suhteellisen paljon vaihtoehtoja. Joe Hart on sitten todella epämukavan näköinen purkkaa syödessään :mad:

 

.......................Hart...........................

Taylor....Ridgewell....Espinoza....Queudrue

.............Carsley......Ferguson................

Larsson.....................................Bowyer

.............McFadden....Benitez.................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikka Unitedin tapana onkin aloittaa tahmeasti niin nyt olettaisin että motivaatiotekijä joukkueen heikennyttyä (vrt. "you can't win anything with kids") toimii ja koko joukkue vastaa huutoon laittamalla vähintään kaksi maalia tähän rastiin. Siihen ei löydy vastausta millään vaikka Vidic puuttuukin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, huomenna alkaa pelit. Birminghamin pitäisi olla suupala...???

 

Mentäiskö näin;

 

Kuzza

O´shea-Rio-Brown-Evra

Nani-Fletcher-Carrick-Giggs

Berba-Rooney

 

Jotenkin näin kaavailin, keskikentälle on tosin niin paljon tunkua, että tiedä vaikka kaikki äijät vaihtuisi. Evralle soisi heti alkukaudelle onnistumisia, niin unohtuisi tuo Community "nöyryytys". Lopputulos voisi olla 4-0, Berba, Rooney ja Nani maalareina!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, tänään se sitten "piitkän" odottelun jälkeen taas jatkuu, meidän osalta tosin vasta huomenna. Tulevasta kaudesta on tulossa todennäköisesti hyvinkin mielenkiintoinen ja varmasti myös todella tasainen, niin kärjen, kuin alapäänkin osalta. Omissa papereissa ManUlla on täydet mahdollisuudet käsittämättömään neljänteen peräkkäiseen mestaruuteen. Ainakaan itseäni ei aivan niin paljon Ronaldon lähtö mietitytä, kuin mitä useissa ennakkopaketeissa on annettu ymmärtää.

Ekassa pelissä vastassa siis Birmingham ja muutenkin ekat 3 peliä näyttävät "todella" helpoilta. Siis 2 nousija jengiä ja joku Wigan, 9 helppoa pistettä siis tiedossa... Ei todellakaan, aikasta tahmeasti on ManUn kausi totutusti lähtenyt käyntiin ja tunnetusti nousijajoukkueet tulevat täydellä raivolla kauden alkuun, joten ManUn on oltava heti alusta täysillä mukana.

Aloituskokoonpanoa onkin sitten hienoa arvuutella.

Mentäiskö näin;

 

Kuzza

O´shea-Rio-Brown-Evra

Nani-Fletcher-Carrick-Giggs

Berba-Rooney

 

Puolustus ja hyökkäys varmasti juurikin noin, mutta sitten keskelle onkin tungosta. Fletcher on noussut minun silmissä jopa ykkösvalinnaksi keskelle, ainakin tietyn tyylisiä vastustajia vastaan. Carrick on ollut todella vaisu harjoituspeleissä, mutta varmasti nostaa tasoaan. Nanilta ja Valencialta ja miksei Tosiciltakin toivottavasti tullaan näkemään hyvää laitapeliä taistelevalla ilmeellä.

Oma veikkaus:

 

-------Rooney--Berbatov------

Tosic-Anderson-Carrick-Valencia

Evra--Ferdinand-Brown--O`Shea

------------Foster--------------

.......................Hart....................... ....

Taylor....Ridgewell....Espinoza....Queudrue

.............Carsley......Ferguson................

Larsson.....................................Bowyer

.............McFadden....Benitez.................

 

Tuosta Birminghamin avauksesta melkeimpä puolella on toinen toistaan vakavempia vammoja, mikä helpottaa ennakkoon ManUa.

Joten veikataampa ottelusta ManUn hallintaa ja iloisella hyökkäävällä ilmeellä vaikkapa 3-0, Rooneyx2 ja Owen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fletcher on noussut minun silmissä jopa ykkösvalinnaksi keskelle, ainakin tietyn tyylisiä vastustajia vastaan.

Isoissa peleissa Darrenia tarvitaan, kun Hargreaves ei ole ollut kunnossa. Vaikka Fletcherin pallollinen peli on parantunut niin naita heikompia jengeja vastaan mielummin kentalle sitten joitakin muita.

 

Toivottavasti tuo keskusta arvotaan Anderson, Carrickin ja Giggsin valilta. Laidoilla taas uskoisin aloittavan Parkin ja Nanin, mikali mies pelikuntoinen on. En jaksa uskoa, etta Sir Alex heittaisi Valencian avaukseen. Tosic ei Commynity Shieldissa mahtunut edes penkille, nytko mukamas suoraan avaukseen ? Itse laittaisin Evansin ehdottomasti avaukseen, toisin kuin useat kirjoittajat.

 

Tassa oma aloitus:

 

------Rooney--Berbatov-----

Nani-Anderson--Carrick-Park

Evra--Evans-Ferdinand-O`Shea

------------Foster--------------

 

Vaihdosta kehiin sitten Owen, Valencia ja Giggs. Brownin aika sitten keskiviikkona. Eikohan sielta kolme pistetta napsahda, sama se milla tuloksella!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse laittaisin Evansin ehdottomasti avaukseen, toisin kuin useat kirjoittajat.

 

Evans on loukkaantuneena avausmatsin nilkkavamman johdosta.

 

Huomenna siis startataan. Ollaan tätä kyllä odotettukin! Mestaruus tavoitteena kauteen lähdetään, se on varma.

 

Tämä kausi voisi alkaa tutusta kaavasta poiketen hyvin, jos saataisiin peli heti pyörimään alusta asti ja helpottavat maalit alkuun.

 

Tällaisella voitaisiin lähteä kauden ensimmäiseen tosipeliin:

 

--------------Kuzza

O´Shea--Ferdinand--Brown---Evra

Valencia--Fletcher-Anderson--Nani

------Rooney-----Berbatov

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, nyt se sitten vihdoin alkaa! Unohdetaan Crissen ja Tevezin miettimiset samantien, turha entisiä pelureita on vertailla nykyjoukkueen pelaajiin. Joukkue on valmis, ja mitä todennäköisemmin näillä miehillä tullaan myös menemään koko kauden ajan (ellei SAF:lla ole kuun loppussa yllätystä muhimassa).

 

Birmingham on itselleni suhteellisen tuntematon vastus, joten pelityylistä tai pelaajista en suuria osaa sanoa. Maalivahti on yksi suosikeistani, eli U21 kisoissa viihdyttänyt Joe Hart, joten osaamista löytyy ainakin siltä osastolta. Tasoeron pitäisi kuitenkin olla selvä, ja kaikki muu paitsi selkeä voitto on tästä ottelusta pettymys. Ja huonoa tulosta on turha vertailla siihen, että "ainahan ManU on aloittanut tahmeasti alkukauden". Voitto on tultava, ja mielellään useammalla maalilla jotta saataisiin miehille itseluottamus heti alkukaudesta kuntoon.

 

Avauskokoonpanon arvailu:

--------------Kuzza

Brown--Ferdinand--O´Shea---Evra

Valencia--Carrick-Anderson--Nani

------Rooney-----Berbatov

 

Vaikka Nanilla oli pieniä loukkaantumishuolia, niin uskoisin silti Fergusonin antavan miehelle näytönpaikan avauksesta. Itseluottamus näytti kuitenkin olevan hyvällä tasolla Chelsea-pelissä, joten hyvää peliä on lupa odottaa.

En usko Fletcherin avauspaikkaan huomenna. Mies sopii mahtavasti rikkovaan rooliin, mutta vastustajan ollessa ennakkoon ajateltuna selkeästi heikkotasoisempi, ottaisin keskelle mielummin parempia pelintekijöitä. Myös Scholes voisi olla vaihtoehto.

 

Jos Evans on pelikuntoinen, eiköhän hänet nähdä Ferdinandin parina. Laitoin kuitenkin O´Shean toppariksi ja Brownin laitaan. Johnny-boyn puujalkakuljetukset ovat ainakin minun silmääni välillä niin rujoa katsottavaa, että mielummin näkisin jonkun hiukan taitavamman kaverin laidalla ravaamassa, varsinkin kun puolustussuuntaan painetta tuskin tulee liian paljoa.

 

Kärkeen avaukseen ehdottomasti Berba ja Rooney, jotta miehet saisivat lisää rutiinia yhteispeliinsä. Owen sitten vaihdosta sisään tuhoamaan väsynyttä puolustusta.

 

 

Tulosveikkaus: 3-0, kauden avausmaalin tekee Berbatov Valencian keskityksestä, ja Owen tekee vaihdosta tullessaan 2. (En tosin realistisesti usko noinkaan moneen maaliin, mutta Arsenalin maalijuhlia seuratessa sitä unelmoi helposti liikoja :D)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Birminghamin joukkueesta poissa puolustajista ovat Giovanny Espinoza (?), Scott Dann, Franck Quedrue, David Murphy, Martin Taylor ja Liam Ridgewell. Lisäksi keskikentällä Lee Bowyer on pelikiellon takia sivussa, Christian Benitezin pelaaminen on epävarmaa ja Marcus Bent on loukkaantunut. Tämän tiedon johdosta Birminghamin pitäisi olla päivällä pelkkä suupala. :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika yllättävä avaus:

 

Foster

 

Rafael - O´Shea - Evans - Evra

 

Valencia - Fletcher - Scholes - Nani

 

Rooney - Berbatov

 

Vaihtopenkistä ei tietoa

Voi tsiisus! Missa lienee Ferdinand, jota tarvittaisiin johtamaan puolustusta ? Fletcher - Scholes kaksikko ei kylla vakuuta paperilla. Rafael kunnossa, sille :thumbsup1:

 

E: No eipa siina mtn, usko hyokkaykseen on kova!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Riolla selkävaivoja tullut.

 

Rafaelin tilalla on avauksessa Fabio oikealla, muuten tuo on ok.

 

Vaihtopenkki:

 

* 29 Kuszczak,

* 06 Brown,

* 30 De Laet,

* 08 Anderson,

* 11 Giggs,

* 28 Gibson,

* 07 Owen

 

Puolustus vähän huolettaa,mutta eiköhän O´Shea-Evans pari pysty hoitamaan tämän kamppailun ilman takaiskuja. Toivottavasti nyt ei samanlaista alkua ole kuin Hullilla eilen Chelseata vastaan.

 

Kohta mennään...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikeahan tuota avausta oli arvuutella kun materiaali on niin kova. Itse olen melko tyytyväinen avaukseen. Saikohan Ferdinand sitten jonkun kolhun Englannin mukana..? Vähän ehkä harmittaa Carrickin ja Andersonin puolesta, ellei heilläkin jotain pientä loukkaantumista, mutta vähän ehkä toivoinkin Scholesia avaukseen. Eikä mitään valittamista siitä, että Fletcher aloittaa.

 

Toivottavasti puolustus kestää, hyökkäyksen luulisi toimivan hyvin!!!

 

Nyt on pakko voittaa ja aloittaa pitkästä aikaa sarja hyvin!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scholes vaan ei ole enään tarpeeksi hyvä tälle tasolle. Sen osoitti jo lähes luokattomat esitykset Pre-Seasonilla heikompiakin joukkueita vastaan. Manu antaa kyllä huomattavan määrän tasoitusta tässäkin ottelussa loukkaantumisten takia, mutta kyllähän tälläkin materiaalilla pitäisi Birminghamin yli juosta leikiten.

 

Uskoisin, että alussa Valencialla ja Nanilla on nin älytön näytönhalu, että pelaaminen on aivan kaameeta shittiä, mutta jossain vaiheessa SAF:n hiustenkuivaaja pistää pojat aisoihin ja peli lähtee rullaamaan.

 

Manu - B'ham 5-0

Rooney

Berba x2

Valencia

Owen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikeahan tuota avausta oli arvuutella kun materiaali on niin kova. Itse olen melko tyytyväinen avaukseen. Saikohan Ferdinand sitten jonkun kolhun Englannin mukana..? Vähän ehkä harmittaa Carrickin ja Andersonin puolesta, ellei heilläkin jotain pientä loukkaantumista, mutta vähän ehkä toivoinkin Scholesia avaukseen. Eikä mitään valittamista siitä, että Fletcher aloittaa.

 

Toivottavasti puolustus kestää, hyökkäyksen luulisi toimivan hyvin!!!

 

Nyt on pakko voittaa ja aloittaa pitkästä aikaa sarja hyvin!!!

Juuri näin, viime kausina ekat pelit ovat menneet penkin alle joten nyt voittokantaan kiinni heti alussa. One United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jes! Kausi alkaa voisiko sanoa rutiinivoitolla Birminghamista. Peli oli täysin punaisten hallussa. Birminghamilla oli kuitenki muutama vaarallinen tilanne mistä maali olisi voinut tulla. Rooneyn maali ekalla jaksolla helpotti varmasti peliä, eikä ensimmäisen (ja ainoan) maalin tekeminen näin päässyt venymään turhan pitkälle.

 

+++ Rooney: Voittomaali ja muutenkin hyvää taistelevaa ja yritteliästä peliä-

++ Evra: Community Shieldin tapahtumat oli selvästi jätetty taakse. Pelasti yhden pallon maaliviivalta ja tuki hyvin hyökkäyksiä. pelasi varmasti myös puolustuksessa.

+ Berbatov: Berba on kyllä aivan eri mies kuin viime kaudella. Suojaa palloa loistavasti, syötöt ovat hyviä ja tänään mies jopa juoksi kentällä. Hieman paremmalla tuurilla olisi maalikin tullut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti pojat eivät mene ottelun jälkeen pelaamaan flipperiä, ei nimittäin olisi luvassa ennätyspisteitä, ainakin jos tämän päivän peliä katsoi.

Man United 1 - 0 Birmingham

34´ Rooney

 

Kolme pistettä, ja se on tärkeintä. Ottelu oli aikalailla ManU:n hallintaa, mutta nousijajoukkueelta löytyi yritystä todella hyvin. Birminghamin taktiikkana oli tunkea jätkät boksiin odottamaan laukauksia, ja välillä iskeä Unitedin kakkosmiehistöllä toimineeseen puolustukseen. Meinasi muuten toimia pelottavan hyvin.

 

Toisella puoliajalla Berbaa tallottiin boksissa jaloille, mutta eihän se ollut rankkarin paikka, koska tuomari ei sitä viheltänyt :hush:.

 

Päivän paras peluri oli ehdottomasti voittomaalin tehnyt Rooney! Aivan loistavaa peliä ympäri kenttää, hieno maali, ja loistava ohjaus lopussa Owenille, joka kuitenkin epäonnistui hyvän pelin pelannutta Hartia vastaan. Myös Scholes oli pirteällä pelipäällä, tosin laukaukset kimpoilivat miehistä minne sattuu.

 

Puolustukselle tuli sentäs nollapeli, mutta ei noilla suorituksilla vielä kuuhun mennä. Toivon suuresti että Ferguson harkitsee vielä tässä elokuun puolella maalivahtihankintaa, jonka voisi laittaa vaikka lainalle sen jälkeen, kunhan VDS palaa. Sen verran pelottavan näköistä aussioluen toiminta oli maalilla...

 

Ja vielä perinteiset plussat pelistä (miinuksia ei voittopeleistä pidä miettiä):

 

+++ Rooney : Voittomaali, ja muutenkin hyökkäyspään isännöintiä. Tästä on hyvä jatkaa!

 

++ Evra: Ainoa, johon uskalsi puolustuspäässä luottaa kunnolla.

 

+ Fabio: Taisteluasennetta, ja muutaman kerran hienoja 1vs1 haastoja. Keskityksissä tosin riittää vielä opettelemista.

 

 

Vaikeaa nyhjäystähän tämä peli oli, mutta jatkossa on varmasti parempaa luvassa, kunhan vastustajatkin koittaisivat pelata omaa peliään.

 

Edit: Iltasanomien otsikko: "Wayne Rooney pelasti ManUn häpeältä". Katsoikohan siellä kukaan tuota matsia, kun juttua kirjoitti... Ei tuossa esityksessä häpeämistä ollut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas viihdyttävä matsi! Hyvä tempo ja kun vielä Birmingham lähti oikeasti pelamaan, eikä vaan peruttelemaan oli ottelu viihdyttävä. Manun pelaaminen oli juuri sellaista höntsämatsit kaltaista pallottelua ja tuomari piti huolen, että hyvällä pelipäällä oleva Berbatov ei tänään maalihanojaan aukaise. Tuomari oli aivan luokaton, sysipaska, unessa lipuva öttimöttijäinen, huonosta itsetunnosta ja vaimonsa tossun alla elävä "sankari". Aivan käsittämättömän huono esitys!

 

Rooney näytti tässä ottelussa, että pystyy paikkaamaan Ronaldon. Toivottavasti pystyy myös pitää tasonsa samanlaisena läpikauden, eikä viime kausien kaltaisa vuoristoratoja nähdä tasossa. Berbatov oli myös todella hyvä, vaikkei maalia saanutkaan. Tietenkin hieman vaikea sitä maalia tehdä, kun vastustajaan ei saa osua, kun siittä saa samantien rikkeen. Valencia ja Nani olivat hyviä, varsinkin Nani. Valencia oli kumminkin lievä pettymys vaikka kohtalisen hyvin pelasi. Nani taisi saada jonkn kolhun jälleen, mutta laita peli Evran kanssa oli todella näyttävää.

 

Fletcher on kyllä nostanut tasoaan viime vuosina. Suhteellisen jäätävä esitys keskikentällä. Scholeskin oli kohtuu hyvä, mutta mielestäni Manun kentän huonoin tänään. Loppuakohden paransi, mutta ottelun alussa ei saannut yhtään kunnon syöttöä omille ylöspäin. Puolustuksella ei paljon harmeja olllut. Bhamilla kaksi paikkaa, joista Evra torju toisen ja Foster toisen. Sinällään voidaan antaa puhtaat paperit, kun eipä tuossa formaatissa paljon pelejä ole tullut. Jälkimmäisessä tilanteessa, OShea jääty pahasti paitsioansasas ja Benitez kirmasi läpi ja Foster pelasti kaksi pistettä Manulle. Foster oli myös todella vakuuttava!

 

Owen ei sitten tee maalia OT:lla... Valenciaa vastaan oli maalipaikkoja vaikka kuinka ja tänäänkin pääsi 1vs1 Hartin kanssa, mutta Hart oli parempi. Esitys silti kohtalaisen hyvä.

 

*** Rooney

** Berbatov

* Fletcher

:thumbsup1: Foster

:thumbsup1: Birminghamin peliesitys

 

Toivottavasti Evans ei loukannut pahasti. Burnleytä vastaan taitaa olla puolustus muodossa Evra - Oshea - Brown - Rafael...

 

Toivon suuresti että Ferguson harkitsee vielä tässä elokuun puolella maalivahtihankintaa, jonka voisi laittaa vaikka lainalle sen jälkeen, kunhan VDS palaa. Sen verran pelottavan näköistä aussioluen toiminta oli maalilla...

En tiedä kuinka vakuuttava maalivahdin sinusta pitäisi olla, mutta mielestäni Foster pelasi äärettömän hyvin tänään. Pelasti kaksi pistettä Manulle ja torjui muutenkin lähes kaikki äärettömän varmasti. Pallot ei pommpinut, avaukset meni omille, tuli keskityksiin, vapareihin ja kulmiin oikea-aikaisesti ja sai kaikki pallot haltuun... Foster oli kyllä äärettömän hyvä tänään!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foster pelasi hyvin tänään, mutta toisenlaisiakin esityksiä on häneltä totuttu näkemään. Mutta ehkäpä se varmuus löytyy, kun saa vastuuta lisää. Tulevat pelit sen näyttää, onko miehessä ainesta kakkos mokeksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolme vuotta siitä jo ehti kuluakin kun Manu viimeksi voitti avausottelun. Matsi oli mukavaa katseltavaa, mutta en usko Sir Alexin olevan kovin tyytyväinen peliesitykseen. Paljon parempaa Unitedia tullaan vielä näkemään tällä kaudella.

 

Foster pelasti tänää kolme pistettä Manulle ottamalla pari todella tärkeää torjuntaa. Jatkossa vaan samaan malliin ja avaukset voi pitää mielellään lyhyinä, kun ei jalalla pelaamisessa ole kuitenkaan parhaimmillaan. Siipirikkoinen puolustus pääsi noita muutamaa tilannetta lukuunottamatta vähällä, hyvä niin. Evra pärjäsi puolustuslinjasta parhaiten, ja antoi myös mukavasti taustatukea Nanille ja kumppaneille.

 

Nanin poisottoa tauolla en ihan ymmärrä, ei se nyt huonosti pelannut. Giggs oli tosin hyvä vaihdosta tultuaan, vaikka laitapelaaminen ehkä vähän kärsikin vaihdon takia. Rooneystä on kyllä tullut Manun pelin "sielu" Ronaldon häippästyä. Paikoitellen ihan mahtavan näköistä yhteenpelaamiste muitten kärkien kanssa. Berbatovilta tuntuu yritystä löytyvän eri malliin kuin viime kaudella, tuntuu aika oudolta nähdä hänen ottavan juoksuaskeleita kentällä.

 

+++ Rooney

++ Berbatov

+ Evra

+ Giggs

 

- ?

 

Tuomari oli aivan luokaton, sysipaska, unessa lipuva öttimöttijäinen, koulukiusattu, huonosta itsetunnosta ja vaimonsa tossun alla elävä "sankari". Aivan käsittämättömän huono esitys!

 

No jaa... Berbatovin tilanne rankkarialueella ja Scholesin estäminen olivat semmoisia tilanteita, jotka menivät tuomarilta kokonaan ohi... muuten ihan ok suoritus. Ei onneksi kaatunut homma dumariin tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivon suuresti että Ferguson harkitsee vielä tässä elokuun puolella maalivahtihankintaa, jonka voisi laittaa vaikka lainalle sen jälkeen, kunhan VDS palaa. Sen verran pelottavan näköistä aussioluen toiminta oli maalilla...

 

Pitää itsekkin kommentoida tätä. Fosterhan oli yksi manun parhaista tänään. Tajusi laittaa(ja vielä erittäin hyviä) lyhyitä syöttöjä omille, eikä lähteny roiskimaan pitkiä, kun ne ei oiken onnistu. Ja vielä kirsikkana kakun päälle torjui ERITTÄIN hyvin Benitezin ns. varman maalin.

 

Jos Birminghamilla oli muutama hyvä paikka niin manulla oli kyllä montakertaa enemmän niitä hyviä paikkoja. Tästä on hyvä jatkaa ja toivotaan, että "loukkaantumissuma" hellittäisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä kuinka vakuuttava maalivahdin sinusta pitäisi olla, mutta mielestäni Foster pelasi äärettömän hyvin tänään. Pelasti kaksi pistettä Manulle ja torjui muutenkin lähes kaikki äärettömän varmasti. Pallot ei pommpinut, avaukset meni omille, tuli keskityksiin, vapareihin ja kulmiin oikea-aikaisesti ja sai kaikki pallot haltuun... Foster oli kyllä äärettömän hyvä tänään!

Okei, nyt kun jälkeenpäin katsoin kirjoittelujani, otan hiukan sanojani takaisin. Hyvinhän mies tänään pelasti, mutta muutama vastaantulo/nyrkkeily näytti minun silmääni jotenkin todella epävarmalle. Huonommalla tuurilla olisi saattanut käydä pahemminkin. Mutta ei kieltämättä pitäisi moittia yhtään molaria jonka ollessa kentällä taululla näkyy numero 0...

Mutta en siltikään haluaisi hänestä vielä näillä otteilla VDS:n manttelinperijää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kelvollinen kauden avaus. Välillä Birmingham pääsi liian helposti koettelemaan Unitedin puolustuksen pitävyyttä. Hyvä puolustus, Foster ja tuuri pitivät maalin koskemattomana.

 

Onneksi vieraat eivät päässeet kokeilemaan toppareiden yhteispeliä enempää, koska kovin montaa koitosta Evans-O`Shea ei ole yhdessä tahkonnut. Mutta tilanteet, paria poikkeusta lukuunottamatta, kaksikko hoiti hienosti. Fabio oli pirteä ja voi sanoa, että kaikessa veljensä kaltainen. Evra oli erittäin hyvä ja oli kentän parhaita. Foster oli tänään paljon varmenkin kuin viikko sitten Chelseaa vastaan. Pallot pysyivät sylissä varmasti. Mahtava tojunta pelasti pisteet Unitedille.

 

Keskikentällä Scoles-Fletcher hoitelivat keskustaa ja johtivat pelinrakentelua. Fletcher on kyllä kehittynyt ja ennenkaikkea monipuolistunut todella paljon. Syöttövalikoimassa tämä näkyy parhaiten ja pelisilmät ovat saaneet uudet vahvuudet. Valencia ei häikäissyt mutta antoi positiivisen kuvan itsestään. Tänäänkin paljon hyviä suorituksia aina siihen asti kuin piti antaa se ratkaiseva syöttö. Uskon miehestä olevan paljon iloa. Nani myös alkaa näyttämään sitä potentiaalia, jota miehellä on. Olkapää? taitaa olla heikkona.

 

Berbatov ja Rooney kaksikko pystyy ylhäällä sellaisiin suorituksiin, että pahaa jälkeä vielä tekevät. Tänään Rooney oli erittäin hyvä! Laukauksissa näytti olevan laatua ja Hart torjuikin pari kertaa Rooney laukaukset vaivoin.

 

Vaihtomiehistä katseet kohdistuivat Oweniin ja hyväksytty maali oli lähellä, mutta Hart torjui Owenin läpiajon. Giggs tuli toiselle jaksolle mukaan ja olikin varsin pirtein jaloin liikkeellä. Brown pelasi lopussa hetken paikaten Evansia.

 

*** Rooney

** Evra

* Foster

 

Rooney näytti, että hänessä on ainesta ottaa vastuu maalinteosta, jota Ronaldon jäljiltä tarvitaan. Evra oli niin hyökkäys- kuin puolustuspelissä hyvin esillä. Foster oli tänään varma.

 

Ottelun hetki Owenin kentälle tuloa odotettiin kaikkialla. Maalikin oli lähellä mutta olisi tarvinnut enempi aikaa kentällä. Lähellä oli kuitenkin. Maaleja on lupa odottaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×