Jump to content
Sign in to follow this  
rooney#10

19.08 Burnley - Manchester United, klo 21:45

Recommended Posts

Posted Image Posted Image

 

Keskiviikko-ilta pelissä United kohtaa toisen nousijajoukkue Burnleyn vieraissa. United kukisti viime pelissä kotonaan Birminghamin tiukin lukemin 1-0 ja asetelmat peliin ovat tietysti selvät. Unitedilla paperilla selvästi parempi materiaali ja odotettavissa olisi helpot pisteet kotiin mutta näin ei varmasti tule olemaan. Kotonaan Burnley on kova ja jokaisella pelaajalla on varmasti näytönpaikat, pisteitä ei tule helpolla.

 

Burnleyn valioliigan ensimmäinen peli päättyi murheellisesti 0-2 tappioon ja katseet ovat kuitenkin jo käännetty kauden ekaan kotipeliin, joka on heille tärkeä.

Tasuri olisi hyvä tulos heille, ja he tulevat aivan varmasti myös hyökkäämään vaikka ei varmaankaan niin pirteästi kuin Birmingham. Joukkuetta valmentaa Owen Coyle, joka "puheitten" mukaan olisi muidenkin kuin eurforiaa potevien Burnleyn kannattajien silmissä. (IS:ää lainaten)

Tähän mennessä Coylen saavutukset joukkueessa ovat uskomattomia, yksi niistä varmasti muistetaan viime vuosina cupeissa valioliigaseurojen kohtaamiset. Samalla joukkue on pystynyt pelaamaan hyökkäävää jalkapalloa. Tunnetuin pelaaja monelle kannattajalle on Unitedissakin pelannut Chris Eagles,joka on vakiinnuttanut pelipaikkansa joukkueessa, toinen tuttu on täksi kaudeksi siirtynyt Richard Eckersley.

 

Burnleyn ykköspyssy on viime kaudella 12 maalia pyssyttänyt Martin Paterson.

 

Lähtökohdat ovat otteluun hieman Unitedin kannalta huolelliset, viimehetkiset loukkaantumiset ovat olleet paha takaisku joukkueelle.

Birmingham-matsissa O´Shea-Evans pari hoiti hyvin hommansa,vaikka ei töitä niin hirveästi vielä ollutkaan. Onko Rion selkä jo kunnossa keskiviikkona, vai jatkaako sama puolustus kuin viimeksi? Toki Brown on yksi pelaaja, joka saattaa aloittaa, Evansin poistuminen viime pelistä vaikutti selvästi siltä että oli saanut pienen kolhun.

Rooney-Berba aloittaa kärjessä, ja eiköhän samoilla laitureilla mennä. Fletcher-Carrick keskikentällä (?).

 

Vaikea peli tiedossa. En kuitenkaan usko,että mitään maali-ilottelua nähdään.

 

Veikataan 0-2, Rooney ja Carrick.

 

Canal+Sport 2 näyttää matsin suorana!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

19.8: Burnley-Manchester United @ Turf Moor

 

Manchester United

 

Posted Image

 

...............Foster................

Fabio...O'Shea...Brown...Evra

.........Carrick...Fletcher.......

Park...........................Nani

.......Berbatov...Rooney.......

 

Avausta on tällä hetkellä hyvin vaikea lähteä arvailemaan, varsinkin laitureiden kohdalla. Park ja Nani aloittanee laidoilla, vaihtoehtoja ovat myös Valencia ja Giggs. Tosicin en usko vielä pelaavan ainakaan alkukaudella Valioliigassa. Carrick ja Fletcher aloittanee keskikentällä tuomaan sitä pientä ronskiutta mitä aina nousijaseuroja vastaan tarvitaan. Berbatovilta odottaisin ehkä hieman konkreettisempaa toimintaa viimeisellä kolmanneksella, mitä Birmingham-peliin on parannettavaa. Lisäksi Park voisi kerrankin tehdä maalin, eikä toimia vain lievänä t-paitojen myyjänä kentällä... Lisäksi viikkopeli kovista kannattajista tunnetun Burneleyn luona ei voi olla helppo.

 

Lähteen mukaan ManUn loukkaantuneet, tai epävarmat pelaamisestaan: Rio Ferdinand, Edwin van der Sar, Nemanja Vidic, Rafael da Silva, Gabriel Obertan, Owen Hargreaves.

 

Burnley

 

Posted Image

 

.....Fletcher....Paterson.....

Blake.......................Elliott

..............McCann.............

Calvenes..................Mears

..Alexander..Carlisle..Jordan..

...............Jensen...............

 

 

Burnley pelasi divisioonassa usein myös 4-4-2 muodostelmalla. Vähän arvailuksihan tuo kokoonpano meni. Burnley ei osoittanut ensimmäisellä liigakierroksella olevansa Valioliigan tasoinen poppoo hävitessään Stoke Citylle "erikoistilanteissa". Toki edessä on ensimmäinen pääsarjaottelu tälle divarijoukkueelle pitkään aikaan, ja odotettavissa on siis huomattavia vaikeuksia. Kun joukkue pelasi kokisliigassa, voin sanoa että en tuntenut heistä yhtään ennen mennyttä kesää. Steven Fletcher on ennätyshankinta. Joukkueessa pelaa myös ex-ManU-pelaajia, Chris Eagles ja Richard Eckersley. Avauksen tähtiä lienee mm. Martin Paterson, Steven Fletcher ja Freddie Mears.

 

Lähteen mukaan Burnleyn loukkaantuneet, tai epävarmat pelaamisestaan: Michael Duff, David Edgar, Gary Caldwell.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan mukavasti alkaa valioliiga, kun heti viikon sisään tulee kolme matsia. Onneksi vastassa on ennakkoon heikompia joukkueita, koska loukkaantuneita on paljon. SAF vihjasi skysportsin haastattelussa, että rotaatiota on luvassa.

 

 

Manun avaus:

---------- Owen - Rooney

Park - Carrick - Anderson - Valencia

---Evra - Evans - Oshea - Fabio

---------------Foster

 

Jos Evans loukkaantuneena, niin Brown ottanee hänen paikkansa. Mahdollisesti loukkaantunut Nani saattaa aloittaa Parkin tilalla. Owen aloittanee tämän ottelun rinnallaan Rooney tai Berbatov. Carrick palannee avaukseen jos ei ole loukkaantunut tai muuten vaan ryssinyt asoitaan SAF:n kanssa. Anderson saattaa myös olla avauksessa, koska missasi avauksen Evansin loukkaantumisen takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rotaatiota on varmasti luvassa ja uskonkin, että ainoastaan Rooneylla, Evralla ja O'Shealla on varma paika avauksessa. Loukkaantumistilanne on puolustuksessa aika järjetön tällä hetkellä, mutta onneksi Arsenal-otteluun on vielä aikaa. Veikkaan, että Nani & Evans pidetään varmuuden vuoksi sivussa keskiviikon pelistä ja annetaan muille mahdollisuus näyttää.

 

Unitedin veikattu avaus:

 

.....................Owen - Rooney

......Park - Anderson - Carrick - Valencia

..........Evra - O'Shea - Brown - Da Laet

.........................Foster

 

Vaihdosta tarvittaessa kehiin Tosic, Giggs, Fabio tai Macheda/Welbeck. Veikataan tulokseksi nihkeää voittoa lukemin 2-0. Rooney 15min kohdalla kaukovedolla ja Owen 75min kohdalla Rooneyn läpisyötöstä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai että, kun polttelee tuo huominen ottelu jo varsin mukavasti. Loukkaantumistilanteen vuoksi huono homma, että viikon sisään pelataan heti kolme ottelua, mutta näin fanin silmistä det passar bra... Pitänee tänään katsella, kun Sundeland löylyttää Chelseaa ;) ja tuolla hieman lievitetään huomisen odotusta.

 

Injury Tablen kärjessä porskuttaa tällä hetkellä Manu ja varsinkin kun loukkaantumiset ovat kasaantuneet tuonne puolustuspäähän, niin siinä suhteessa hieman hiipii pelko persiiseen. Neville, Vidic, Rio, Rafel ja mahdollisesti Evans siis huomiselta poissa. Ei siinä mitään luottoa toki löytyy O'Shea - Brown kaksikkoon, mutta ei se pelituntuma heilläkään topparina mikään niin kehuttavan hyvä tällä hetkellä ole. Foster tosin pelasi sunnuntaina hyvän pelin ja hänen täytyy saada jatkaa tolppien välissä. Keskikentälle ja mahdollisesti kärkeen tullaan näkemään hieman eri kokoonpanoa, mutta hyvähän se on kierrättää hieman alusta saakka kautta.

 

Itse toivoisin Andersonille peliaikaa. Hieman vähänlaisesti pääsi viime kaudella pelaamaan. Tosin olihan hänelläkin loukaantumisia talven aikana, mutta todella potentiaalinen kaveri kyseessä ja varsin valmis pelimies jo nuoresta iästään huolimatta. Giggs puolestaan vaihdosta juoksuttamaan jo väsähtäneitä Burnley pakkeja. Eihän siinä... nyt seuraamaan yleisurheilua ja illemalla sitten jalkapalloa, niin eiköhän se huomisiltakin sieltä vielä tule.

 

Niin ja kattelin, että Liverpoolin huominen peli ei sitten canalin mainostuksesta huolimatta tulekaan kanavilta. Pooli fanit "otan osaa"... Meinaa voin kuvitella miten paljon tuo Vi**ttaa kun omien peli siirtyy jonkun karsintaottelun takia jälkilähetykseksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Etukäteen helppo peli ja sitä se tulee olemaan jos vain asenne on kohdallaan. Tasoero on joukkueiden välillä valtava. Burnley kuitenkin voi syttyä kotiyleisön edessä hurjaan taisteluun. Nopea avausmaali Unitedille avaisi peliä kummasti. Unitedin pitää olla kärsivälline, vaikkei heti onnistumista tulisi.

 

Foster saanee jatkaa maalilla. Ellei Kuzzalle haluta tuntumaa. Fabio ja Evra laidoilla ja Brown-O`Shea keskustassa. Jos Evans pystyy pelaamaan, uskoisin Fabion joutuvan penkille. O`Shea hoitelisi tällöin laitaa.

 

Keskikenttä muuttunee eniten sarja-avauksesta. Anderson ottanee paikan avauskesta. Carrick varmasti myös on lähellä paikkaa aloituksessa. Jos Park on kunnossa niin hän menee vasemmalle. Oikealla Valencia tai sitten Fletcher. Darren mennee laidalle jos SAF haluaa hänet avaukseen. Giggs ja Nani haastavat Parkin paikan avauksessa.

 

Rooney paikkaa ei uhkaa kukaan ja olisiko nyt aika Owenin ottaa paikka avuksessa. Berbatov voi olla avauksessa Owenin paikalla.

 

Kyllähän ottelussa Unitedin pitäisi maaleja pystyä tekemään. 2-0 voitto ja Rooney ja Anderson maalareina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikeata veikata avausta, mutta veikataan kuitenkin:

 

...........Rooney - Berbatov

Park - Anderson - Carrick - Valencia

....Evra - Evans - Brown - O`Shea

..................Foster

 

Toivotaan, että jätkillä löytyy asennetta ja saataisiin "varma" voitto.

Tulosveikkaus: 0-2, Berbatov, Rooney.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United tänään: Foster, O´Shea, Brown, Evans, Evra, Carrick, Anderson, Giggs, Park, Owen, Rooney

 

Vaihtopenkki: Kuzza, De Laet, Neville, Gibson, Scholes, Berbatov, Valencia.

Hienoa, että Evansikin kunnossa! Oikealle laidalle olisin toivonut Fabiota tai De Laetia, mutta kyllä O'Sheakin sen hoitaa mallikkaasti. Keskikenttä on odotetun mallinen, ehkä Giggsin paikka avauksessa yllätti hitusen. Hyökkäys onkin sitten loistava, ku Owen pääsee nauttimaan Rooneyn läpisyötöistä! Ehkä tänään tulisi se maali! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United tänään: Foster, O´Shea, Brown, Evans, Evra, Carrick, Anderson, Giggs, Park, Owen, Rooney

 

Vaihtopenkki: Kuzza, De Laet, Neville, Gibson, Scholes, Berbatov, Valencia.

Laitapeli on varmasti TODELLA näyttävää...

Nani siis loukkaantu B'hamia vastaan... Toivottavasti ei mitään vakaaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lähdetään vähän takkiauki pelaamaan nousijajoukkueen ensimmäiseen kotipeliin!!! Tosi fiksua!

Lähdetään pelamaan käytännössä ilman laitureita! Tosi fiksua!

Lähdetään pelamaan käytännössä ilman toista topparia! Tosi fiksua!

 

Owen voisi sitten jatkossa edes osua siihen palloon. Berbatovin voisi sitten pitää tästä lähin aina avauksessa, jos Rooneyta ei huvita yrittää ja Owen ei osu palloon. Machedan voisi edes ottaa penkille...

Myös Carrick voi jäädä penkille, miksei Fletcher voi olla edes kokoonpanossa? Tosic pelannut hyvin pre-seasonilla ja heitetään Anderson, joka ei ole yhdessäkään pelissä pelannut kyseistä paikkaa, laidalle... Ei voi käsittää!

 

Täyttä paskaa 90min... Aivan täyttä paskaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Etukäteen helppo peli ja sitä se tulee olemaan jos vain asenne on kohdallaan.

Oliko asenne kohdallaan. Esityksen nähtyään voi sanoa ettei ollut. Kaikki kunnian Burnleyn esitykselle. Täysin ansaittu voitto. Missattu rankkari harmittaa, mutta enempi harmittaa kokonaisuus.

 

Syöttöpeli aivan käsittämättömän surkeaa! Kakkospallot harvoin Unitedille ja se kertoo vaan tahtotilasta, jota kotijoukkueella todella oli ja vierailla sitten "vähän" vähemmän.

 

Koskis epäilikin ennen peliä laitapeliä...No aiheestakin. Valencian tultua kentälle alkoi pikkaisen tulemaan myös oikealta tilanteita. Berbatovin tulo piristi hyökkäystä mutta eipä sekään riittävästi.

 

Monesti pelaajat odottivat, että kaveri ottaa pallon ja tekee työn. Sitten pelaajat tuijottelevat toisiaan kun palloa ei ota kumpikaan. Rooney ja Berbatov näyttivät lopussa esimerkkiä tästä.

 

Unitedista plussalle Giggs, Evra ja Foster. Muut voivat tunkea pään syvälle paskaan. Sen voi ottaa sieltä pois kun leijuminen loppuu ja asenne on jälleen kohdallaan.

 

--- Anderson

-- Brown

- Carrick

 

Siinä nyt äkkiä surkeimmin esiintyneet kaverit. Anderson oli tuuliajolla ja syötöt ei osunut omille, eikä kyllä muutenkaan esitys häikäissyt. Vähän epäselvää oli, pelasiko mies laidalla, keskustassa vai mielikuvitusmaailmassa. Brown oli kokoajan lähellä luhistumista, mutta jotenkin sai pidettyä vastustajat kurissa. Syötöt olivat sitten aivan karmaisevia. Carrick veti rankkarin ihan hyvin, mutta moke torjui hienosti. Eipä Carrick ollut kyllä sillä tasolla jolla kuuluisi. Voiko rankkari olla hyvä, jos moke sen torjuu?

 

United-fanit unohtavat tämän, Burnleyn kannattajat eivät ikinä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ei näin 90min vi*utuksen jälkeen oo vielä mitään muuta sanottavaa ku, että aivan sairasta paskaa! Miten meillä ei voi olla ton parempia rankkarin vetäjiäkään???? MITÄ VI**UA!!!! :wallbang:

 

Ja yhdyn koskiksen kommentteihin täysin!!! Saa taas hyvin nukuttua ens yönä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

United oli täysin asennevammaisena liikenteessä, ja mitä siitä seuraa, kun vastassa on täysillä voittoa janoava ryhmä. Burnley ansaitsi voittonsa täysin. Edes taivaalta tipahtanut rankkari ei Manulle kelvannut.

 

Olipa muuten munaton tuomari, kun ei Rooneytä heittänyt pihalle. Jos oikeus tapahtuu niin tuosta tulee jälkikäteen bannia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onneksi olkoon Burnley ja mahtava yleisö mikä oli paikalla! Oikeutettu voitto, ja varmasti siitä osataan myös nauttia. Uhrautuvaista peliä loppuun saakka, eikä voitto edes rehellisesti sanottuna ollut kovin pahasti uhattuna.

 

Ja sitten jos puettaisiin takaisin ne punaiset lasit silmille, niin huonommat tunnelmat palaavat mieleen. Voisin kuvitella että kopissa "tukankuivaaja" on käytössä tämän ottelun jälkeen. Tai en tiedä mikä tuon joukkueen herättäisi. Ei pojat, ei näin. Ja aivan turha syyttää sitä että porukkaa on sairastuvalla, kyllä tuollakin miehistöllä pitäisi parempaan pystyä.

 

En jaksa ruveta tarkemmin analysoimaan jokaista pelaajaa erikseen, mutta muutamia huomioita tulee näin nopeasti mieleen:

-Kulmapotkut. Vastustajatkaan eivät taida pelätä niitä, kun ManU pääsee sellaista antamaan.

-Rankkarit. Joka treenien jälkeen joka ukolle 50 potkua lisää, niin alkaisivatkohan nuo mennä peleissäkin sisään...

-Vaparit. Tänään ei päästy antamaan kovin hyvistä paikoista, mutta eipä vastustajan tarvinnut noita huonojakaan paikkoja pelätä.

-Yhteispeli. Miten jätkillä voikin kulkea ajatukset noin pahasti ristiin. Monta kertaa oltiin aivan ulalla, mitä pitäisi tehdä, ja kenen kanssa.

-Viimeistely. Jos pallo pomppaa maahan kerran, sen jälkeen siitä pitäisi jo pystyä laukomaan. Ei tarvitse odotella että pallo on paikallaan maassa, vastustaja kun ehtii siihen eteen.

-Puolustuspeli. Ensimmäisessä maalissa, miksi kukaan ei purkanut?

 

Käsivirheestä sen verran, että näistä tunnutaan viheltävän nykyisin aika harvoin. Itse haluaisin näihin jonkun selkeän yhtenevän linjan, jolla tuomittaisiin. Esimerkiksi sellaisen että aina kun pallo osuu käteen joka ei ole kiinni vartalossa, vihellettäisiin peli poikki. Huolimatta siitä onko pallo pelattu käteen vai ei. Tulisi ainakin selkeyttä näihin, eikä tarvitsisi jossitella. (tosin en olisi liikoja luottanut että rankkarista olisi mennyt sisään, joten aivan sama).

 

Yrityksestä täytyy tänään kuitenkin kehua Evraa, Valenciaa sekä Rooneyta. Tosin Wäinön lopun sikailu olisi saanut jäädä pois, vaikka en siitä liiemmälti yllättynytkään. Jos mies haluaa ottaa joukkueen avainpelaajan roolin, saisi poika kasvaa myös luonteensa puolesta mieheksi ja jättää nuo sikailut menneisyyteen.

Jospa jätetään avautuminen tällä kertaa tähän, ja toivotaan viikonlopulle ilmeeltään aivan toisenlaista joukkuetta. Tänään myös vastustajan hyvyys taisi yllättää. Vielä kerran, onnea Burnleylle, parempi voitti. Ja voittomaalin viimeistely oli aivan loistava!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo tällästä tällä kertaa.

 

Pelaajat, jotka pelasivat edes jotenkuten hyvin:

 

Foster Maalille ei mahtanut mitään, mutta muuten varmoja koppeja.

Evra Aktiivinen hyökkäyspäässä ja hankkikin rankkarin

Giggs Ainoa, joka sai jollain tavalla rakennettua peliä, maali olisi tosin pitänyt tehdä.

Evans Melko virheettömältä suoritus näytti minun silmään

 

Ja sitten niihin miinuksiin.

 

Rooney Hyvä yritys oli, mutta aivan ei onnistunut ulosajoa hankkimaan. Laukauksetkin menivät joko ensimmäiseen vastustajaan tai sitten metrikaupalla ohi.

Anderson Alle kymmenen metrin syötöt meni kohdilleen silloin kun ei juurikaan ollut kukaan häiritsemässä, muuten sitten ei onnistunut mikään.

Carrick Ei hänkään pidemmissä syötöissä onnistunut, mutta sai pidettyä pallon paremmin joukkueella. Rankkari olikin sitten huono.

 

Joo eiköhän siellä kopissa ole hairdryer päällä ja toivottavasti ne napit laitetaan kiinni ennen seuraavaa peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ehkä tää oli ansaittuakin. Kai tästäkin jotain hyvää seuraa. Pakko seurata, huonommaksi ei paljoa pääse.

 

Vastus oli oikeasti todella paljon huonompi, mutta pelas 110 lasissa, toisin kuin me. Kaiken oleellisen kertoo nimet Park ja Anderson laidalla. Mitä vittua? Ja Anderson ei edes ollut siellä, vaan Evra joka ainoana pelasi omalla tasollaan.

 

Ja sitten minkä takia kehiin tulee Gary Neville? Koska se on viimeksi pelannut? Kaikella kunnioituksella Garyä kohtaan, hieno mies, todellinen legenda, joukkueen kapteeni. Älä tule kehiin, jos et ole kunnossa. Vaihdossa oli de Laet, joka on pelannut parasta oikean laitapakin peliä Unitedissä vähään aikaan. Ja on pelannut siellä yhdessä pelissä!

 

Ja Park, ei ei ja ei. Miten toi mies on koskaan pelannut hyvää peliä? Samaa taaperrusta koko ajan, syötöt minne sattuu, kosketus ku hevosella. Käyttöä ei ole näissä peleissä.

 

Hyvää yötä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitkästä aikaa kommentteja tännekin...

 

Aloitetaan kommenteilla itse ottelusta. Avauskokoonpano oli taas niin tyypillistä Sir Alexia. Totaalista Burnleyn aliarviointia vaikkakin loukkaantumiset vaikeuttivat tilannetta, mutta silti olisin odottanut aivan eri pelaajia avaukseen mitä nähtiin. Voittohan tuli Blaken upealla maalilla joka oli aikamoinen "once in a lifetime" veto. ManU:lla oli mahdollisuus päästä matsiin takaisin, mutta Carrick epäonnistui rankkarissaan. Tuo hetki oli ottelun ratkaisu. Kenenkään pelaajan esitykseen ei voi olla tyytyväinen. Brown ei ole toppari, mutta Sir Alex ei tunnu sitä ymmärtävän. Ja mihin ihmeeseen jäi Fabio? Hyvä peli Birminghamia vastaan eikä tainnut olla edes penkillä. Anderson alkaa olla ikuinen lupaus joka pelaa todella epätasaisesti. Tänäänkin lukuisia harhasyöttöjä. Noh, ei paljon paremmin mennyt Owenillakaan. Capello istui katsomossa, mutta tuskin Michael pelasi itseään Englannin maajoukkueeseen. Ja mitä tekee Sir Alex kun pitää vetää viimeinen ässä hihasta tasoitukseen tai voittoon? Ottaa Gary Nevillen kentällä, anna minun kaikki kestää.

 

Vaikkakin kausi on vielä alussa ja kaikki on mahdollista niin kaikki merkit viittaavat siihen, että Ronaldon lähtö jättää pahan aukon ManU:n peliin. Niinkin selkeän, että uskallan sanoa tämän vuoden olevan välivuosi. Ensinnäkin ManU:lta puuttuu varma rankkareiden vetäjä mistä maksettiin tänään kolmen pisteen verran. Ronaldo olisi laittanut ottelun tasoihin ja ManU olisi rutistanut kolme pinnaa kotiin nihkeällä pelillä. Luulin myös, että Ronaldon lähdön myötä erikoistilanteet muuttuisivat, mutta siellähän se Giggs on vuodesta toiseen antamassa surkeita kulmia. Rooney yrittää kovasti korvata Ronaldon maalit ampumalla jokaisesta epätoivoisesta paikaista kun pitäisi pelata omaa peliä eikä yrittää olla jotain muuta.

 

Älkää ymmärtäkö edellistä tekstiä väärin. ManU pärjää tällä kaudella varsin hyvin ja jyrää Old Traffordilla varsin mallikaasti, mutta tämänpäiväisen kaltainen vierasmatsi tullaan näkemään useasti tällä kaudella. Paikkoja on, mutta maalintekijät puuttuu. Toivotaan, että Vidic ja Rio palaavat kokoonpanoon mahdollisimman pian ja potkivat jätkät todella upeaan voittoputkeen. Sitä odotellessa jatkan kesäloman viettoa lähtemällä nukkumaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipa muuten munaton tuomari, kun ei Rooneytä heittänyt pihalle. Jos oikeus tapahtuu niin tuosta tulee jälkikäteen bannia.

Toivottavasti oikeus tapahtuisi ja punaniska saisi muutaman (3-5) ottelua pelikieltoa. Järjetön telominen ja vielä ihan turhassa tilanteessa.

 

Olipahan muuten tasoton matsi. Tälläinenkö on Ronaldon jälkeinen Man United? :embarassed:

 

Rooney hakee vielä paikkaansa, Park on turhake, Owen on turhake, Brown on turhake ja oikeastaan myös Carrick on turhake. Fletcher, Nani ja Valencia avaukseen tästä lähtien niin alkaa skulaamaan + Rio ja Vidic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo Macheda tai Welbeck penkille ja Rooney Berbatov aloittamaan. Puppeli Owen niin saatanan kauas Manchesterista kuin vain mahdollista! Tosta jätkästä ei oo mihinkään, tai olisi jos ei olisi puppeli. Mentaliteetti ei riitä mihinkään, eikä ainakaan maalintekoon. Voin kertoa, että United olisi voittanut tämän pelin jos Berbatov olisi ollut avauksessa puppelipojun sijaan.

 

Myöskin Park pois avauskokoonpanosta kunnes pysyy pystyssä, parantaa tatsiaan noin puolet paremmaksi ja saa puolet enemmän terävyyttä liikeeseensä.

 

Carrick oli tänään syntipukki. Ryssi pilkun ja ryssi vielä Burnleyn maalinkin kun oli ainoa mies joka ei ottanut pelaajaansa kiinni vaan jäi sietämättömän näköisesti kävelemään yksinään vaikka se oli niin helposti nähtävissä että kakkospallo putoaa suunnilleen niille paikkeille mihin putosikin.

 

Alkeellista touhua, näytti siltä että olisi ollut hyvä vire päällä, mutta kaikki asiat jätettiin puolitiehen eikä keskitytty helppoihin ratkasuihin kunnolla. Tästä pelistä oli mielestäni tarjolla helppo voitto mutta ei vaivauduttu tekemään kunnolla töitä eikä keskittymään niin tietysti tämä on tuloksena. Nyt on vain yksi vaihtoehto: pitää huoli että tämmöinen paska ei toistu, nyt on saatava kunnon voittoputki päälle heti seuraavasta pelistä lähtien.

 

Yleensä jos joukkue ryssii tällä tavalla, en anna kenellekään kiitosta, mutta nyt täytyy sanoa, että Evra ja Giggs olivat aivan mielettömän kovia tässä ottelussa, poikkeuksena ehkä Giggsin huono haltuunotto päästyään nokikkain veskarin kanssa.

 

Eli tästä lähtien siis pelkkiä voittoja perkele!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rooney hakee vielä paikkaansa, Park on turhake, Owen on turhake, Brown on turhake ja oikeastaan myös Carrick on turhake. Fletcher, Nani ja Valencia avaukseen tästä lähtien niin alkaa skulaamaan + Rio ja Vidic.

Hyviä kommentteja. Valitettavasti Sir Alex uskoo rotaatioon eikä siihen, että parhaat olisivat kentällä. Kun rotaatio toimii ollaan neroja, mutta tänään jotain ihan muuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo Macheda tai Welbeck penkille ja Rooney Berbatov aloittamaan. Puppeli Owen niin saatanan kauas Manchesterista kuin vain mahdollista! Tosta jätkästä ei oo mihinkään, tai olisi jos ei olisi puppeli. Mentaliteetti ei riitä mihinkään, eikä ainakaan maalintekoon. Voin kertoa, että United olisi voittanut tämän pelin jos Berbatov olisi ollut avauksessa puppelipojun sijaan.

No en mä nyt ehkä ihan vielä Owenia kirjaisi ulos joukkueesta. Oli kumminkin Manun ainut hyökkääjä, joka yleensäkään sai pelattua itsensä maalinteko paikkaan. Kyllä se sieltä vielä aukeaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutamia samanlaisia juttuja oli nähtävissä eka pelissäkin,sillon vaan avausmaali sattui Unitedille..Hyvä herätys, kausi alkaa kuitenkin kohta.Mun mielestä parempi ottaa se opetus nyt kuin jouluna mut eihän se hyvää tee kun vihuri latoo 3,4 tai 6 maalia..

 

Miinuksia täällä jo tulikin ja Koskis kertoikin sen et näitä pelejä ei kannattais lähtä ilman laitoja..siellä se tila on näissä peleissä ja kun Evra Ja Johnny alotti nousunsa vasta kun kaveri maalas ja sit vielä missattu pilkku niin näin tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa myös MrGiggsille tänne kirjoittelemaan, hyvä että rivejä saadaan tällä osastolla vieläkin vahvemmaksi!

 

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/live_text/5264052.stm

Tuoltapa löytyvät ottelun statistiikat. Ja kyllähän nuo kertovat karua kieltään, missä päässä sitä peliä pelattiin. Käsittämättömät 13 kulmaa, joista ei saatu yhtään mitään aikaiseksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×