Jump to content
Sign in to follow this  
Jupe

22.8 Wigan - Manchester United klo 17.00

Recommended Posts

Posted Image vs Posted Image


Premiere League @ DW Stadium
Lauantaina 22.8.2009 klo 17.00 (Canal+ Sport1 klo 16.30)
Wigan vs Man UtdLauantaina siis kolmas ottelu valioliigaa viikon sisään Unitedin osalta. Selkeä tason noston paikka kyseessä ja voisi jopa sanoa, että pienoisten paineiden alla joutunee punaiset matkaamaan vaikeaan vieraspeliin Wigania vastaan. Wigan aloittanut kauden Manun tapaan voitolla ja tappiolla. Kauden avauksessa kaatui vieraissa Aston Villa 2-0 ja viikolla taas tuli takkiin sarjanousija Wolwerhamptonilta 1-0. Tällä kertaa ylimielisyyteen ei ole varaa ja uskoisin, että Sir Alex käskyttää kentälle varsin nälkäisen ja näytön haluisen United ryhmän.

Uskoisin, että viime kaudella vielä Wiganissa pelannut Valencia saa näyttöpaikan vanhaa seuraansa vastaan. Toiselle laidalle tyrkyttäisin Nania mikäli vaan on pelikunnossa. Keskustaan ehdottomasti Flecther ja hänen kaverikseen sitten joku, jonka motivaatio on katossa. Kärkeen tulee melko varmasti Berba ja Rooney. Puolustusta en lähde veikkailemaan, sillä sinne laitetaan 100% varmasti se tämän hetken paras mahdollinen kokoonpano. Riippune loukkaantuneiden pelaajien kuntotilasta.

Ennakko-odotuksia:
-Todella kova alku, ensimmäisen maalintekijä on vahvoilla tässä ottelussa
-Laita peli kuosiin ja oikeatlaiturit kentälle
-Huolellisuutta ja vielä kerran huolellisuutta, ne helpot syötöt kunnolla ja laatua niihin keskityksiin. Se ei riitä, että ne on sinne päin.

Nyt on saatu keskiviikon vitutus jo hieman laskusuuntaan ja odotukset alkavat huomiselle olla jälleen kerran korkealla. Mikäli tämä ottelu on samanlaista kuraa kuin edellinen, niin sitten voidaan painaa jo sitä kuuluisaa paniikkinappulaa.

C'Mon United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wiganista sen verran, ettei sen tasosta oikein voi tietää näin muutaman pelin jälkeen. Hyökkäyksessä on nimiä kuten Jason Scotland ja Hugo Rodallega, mutta varsinkin Scotlandin tasosta Valioliigakentillä ei ole vielä tietoa. Aiemmissa otteluissa Scotland onkin tullut kentälle vain toisen puoliajan jämäminuuteiksi. Roberto Martinezin johdolla joukkue voi tehdä ihmeitä kuten Aston Villaa vastaan Birminghamissa, kun taas huonoja suorituksia voi tulla kuten Wolvesia vastaan. Myös Jordi Gomez ja Titus Bramble ovat seuraamisen arvoisia pelaajia. Lisäksi Valencialla varmasti kylmä vastaanotto Wiganissa jokaisen kosketuksen aikana, mikäli Luis Antonio siellä pelaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidic mahdollisesti mukana. Tämä on niin sanottu pakkovoiton paikka mielestäni. Ei ehkä sarjan suhteen, mutta itseluottamuksen suhteen. Burnley peli oli aivan järjetöntä paskaa, joten toivottavasti asenne on nyt kohallaan ja SAF:n pelijärjestelmät tällä vuosituhannella, eikä 90-luvulla. Nevilleä on nimittäin huhuttu avaukseen...

 

------------Berbatov - Owen

Nani/Tosic - Carrick - Fletcher - Valencia

Evra - Vidic/O´shea - Evans - DeLaet/Fabio

----------------Kuza/Foster

 

Rooney saa aloittaa tämän pelin penkillä. Edellinen peli oli aivan kaamea esitys häneltä. Owen saa pelattua itsensä maalintekopaikkoihin, nyt vaan korkki auki tässä pelissä niin hyvä tulee. Berbatov on selvästi tällä hetkellä paras hyökkääjä, onnistumisia vaan pitäisi tulla myös maalien merkeissä. Ei Andersonia laidalle, joten Nani sinne jos on kunnossa tai Tosic näyttämään, että pärjää myös valioliigassa. Puolustus menee Vidicin ehdoilla. Jos on varmasti kunnossa, niin avaukseen, muuten O'shea. Laidalle ei kiitos Nevilleä, eikä Brownia vaan DeLaet tai Fabio kiiiitos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikea peli varmasti tulossa. Tosin Wiganin esitystä on vaikea ennustaa, sieltä voi tulla mitä tahansa. Unitedilla ei ole muuta mahdollisuutta, kuin parantaa Burnley-pelistä. Toki sen ei pitäisi olla vaikeaa.

 

Maalilla jatkanee Ben Foster. Oikean pakin paikalla näkisin mieluusti Fabion. Vasemmalla jatkaa Patrice Evra. Keskellä puolustaa Jonny Evans ja loukkaantumisen jälkeen paluun tekevä Nemanja Vidic. Loukkaantumisesta kärsivän Evansin tilalla saattaisi olla John O'Shea.

 

Keskikentän miehistössä onkin sitten enemmän miettimistä. Antonio Valencia olisi mielenkiintoista nähdä vanhalla kotiareenallaan. Toiseen laitaan Nani jos on kunnossa. Keskellä varma paikka on Darren Fletcherillä. Toisella paikalla näkisin mieluusti Paul Scholesin tai Darron Gibsonin. Ryan Giggsillä mahdollisuuksia avaukseen. Giggs on kuitenkin pelannut kahdessa ensimmäisessä pelissä, joten olisikohan Ryanin vuoro joutua rotaation uhriksi.

 

Hyökkäykseen ainakin Dimitar Berbatov. Toinen hyökkääjä valinta onkin sitten vaikea. Valitakko Wayne Rooney vai Michael Owen. Tai antaako näyttöpaikka Federico Macheda tai Danny Welbeckille. Rooneylta voisi odottaa loisto peliä revanssina keskiviikon flopista. Owennin taas näkisi mielellään saavan tilaisuuden jo alusta alkaen.

 

Kokoonpano veikkaus

 

Foster

Fabio-Vidic-Evans(O'Shea)-Evra

Valencia(Nani)-Fletcher-Scholes-Nani(Giggs)

Berbatov-Owen(Rooney)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiukka peli tulossa ja vain voittoa lähdetään hakemaan. ManU hallitsee peliä, mutta kovien paineiden alla pisteet menevät jakoon 1-1. TAI sitten Valencia ja Owen näyttävät miksi heidät on joukkueeseen hankittu ja ottelusta pisteet kotiin 0-2. Itse uskon enemmän edelliseen vaihtoehtoon. One United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varmasti aikalailla samanlaista vääntöä kuin edellinenkin ja toivoisin keskikentälle koiraa Fletcherin muodossa ja laidoille vauhtia Nanin ja Valencian kautta.

 

Yleensä vaan on niin näissä peleissä että siitä keskustan sumpusta on vaikea puskea läpi ja laidoilla se tila on.

 

Luotto siihen että Ferguson on analysoinut keskiviikon on kova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikamoinen pyörremyrsky viime aikoina ollut päässä keskiviikon jäljiltä. Onneksi kaikki voi olla toisin jo tänään. Voitto on pakko ottaa, muuten ollaan jo kusessa. Myös pisteiden valossa.

 

Peliin täytyy saada aivan erilainen ilme kuin keskiviikkona, heti paperilta lähtien. Ei voi lähteä kokeilumielessä tälläisiin peleihin. Anderson ei ole laituri, ainakaan vielä, vai oliko homman nimi että Evra olisi se laituri? Fletcher ja Scholes keskelle kiitos. Ainakin edellämainittu.

 

Tällä lähdetään:

-------------Foster---------

O´Shea--Evans---Vidic----Evra

Valencia-Fletcher-Scholes-Nani(?)

-------Rooney--Berbatov----

 

itse kyllä laittaisin oikeallekin laidalle hyökkäävämmän vaihtoehdon Fabion tai Richien muodossa, mutta O´Shea siellä kuitenkin kirmaa. Nanista ei voi olla oikeen varma, mutta ei sinne muitakaan voi laittaa. Parkilta tosin voisi odottaa uusia näyttöjä.

 

Vaikea peli tiedossa, mutta toivotaan että saataisiin se avausmaali, ja rento fiilis ja 0-2-voitto kotiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään jää sitten peli näkemättä, ja täytyy myös toivoa että kentällä otteet ovat sellaisia, että asiaa sietääkin harmitella.

 

"On Saturday, as is always the case in football, we have an opportunity. Four days after a bad defeat we can do something about it. Hopefully we do that."

(Sir Alex ManUtd kotisivuilla)

 

Toivotaan että SAF on myös keksinyt toimivat lääkkeet joukkueen herättelyyn, tosin luotto tähän on kova. Avaus on jälleen melko vaikea arvata (eipä täälläkään ole 2. ensimmäisessä pelissä monellakaan mennyt arvaus oikein), mutta toivotaan että kentällä nähdään ennen kaikkea yrittävä joukkue. Rooneylle voisi penkkikomennus tehdä hyvää, riippuen tosin siitä mitä pukukopeissa ja harjoituskentillä on tässä päivien aikana tapahtunut.

Ja näissä kahdessa pelissä, missä ovat olleet Macheda ja Welbeck? Erityisesti odotan Dannyn suorituksia, tosin pelkään pahoin että joudun odottamaan liigacupin alkua. Oma toiveeni:

 

-----------Foster-----------

Fabio--Evans--Vidic--Evra

-----------Fletcher--------

Valencia---Giggs-----Nani

--------Owen--Berbatov------

Giggsin avauksen paikkaa tosin hiukan epäilen, mutta miestä kyllä tarvittaisiin tekemään luovia ratkaisuja. Laidalle en häntä laittaisi, sitä varten meillä ovat nopeat miehet Valencia sekä Nani. Tuolla kuviolla uskoisin jo saavan jotain tulosta aikaiseksi, sillä vastahyökkäykset hoidettaisiin nopeiden laitojen kautta ja taitavat hyökkäävät laitapakit voisivat myös tukea hyvin hyökkäyksiä.

 

Jos joudutaan jauhamaan keskeltä, Giggs ja Berbatov ovat tarpeeksi juonikkaita pelaamaan pystyjuoksuja Owenille, joka saa sen avausmaalinsa tehtyä pian.

 

Ja täällä valitellaan ettei Owenilta löydy tehoja kahden tosipelin jälkeen: keneltä muultakaan niitä tehoja on löytynyt? Yksi maali kahdessa pelissä nousijajoukkueita vastaan on synkkä tilasto, joka korjataan tänään!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jahas, tänään esityksestä riippuen 3 pistettä kotiin, muuhun ei voi olla tyytyväinen. Jännä nähdä ketkä SAF avaukseen valitsee, itselle periaatteessa aivan sama, kunhan taisteluilme olisi sellainen, kuin sen kuuluukin olla.

 

Oma avaus veikkaus:

 

------Rooney-Berbatov------

Nani-Fletcher-Carrick-Valencia

Evra---Vidic---Evans---Neville

----------Foster-------------

 

0-2, Valencia, Berbatov.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niinkuin edellä monesti on mainittu, tänään no pakko pelata hyvää peliä ja ottaa varmat 3 pistettä, häviö ei saa olla vaihtoehtonakaan. Nanin pelaaminen ei kai ole varmaa(?), eli itse laittaisin vasemmalle laidalle rohkeasti Tosicia jos Nani ei pelikunnossa ole. Tosic pääsi viime kauden pelaamaan ressuissa ja totuttelemaan brittifutikseen, joten uskoisin, että hänellekkin aletaan suoda näytönpaikkoja tällä kaudella. Voi tosin olla, että pääsee kentälle vasta liiga-cupissa, kuten Macheda ja Welbeck.

Puolustuspeli tulee parantumaan onneksi Vidicin palattua tositoimiin, Brownin peli ei ole sujunut yhtään tuon pitkän tauon jälkeen.

Keskikentälle varma mies on Fletcher, todella hyvää pelaamista B'hamia vastaan. Ja toivon toisen miehen keskellä olevan Scholes tai Giggs, Carrickin ja Andersonin voi jättää suosiolla penkille, niin surkeaa peliä Burnleytä vastaan oli..

Berbatov on ehdoton avauksen mies ja on paha sanoa kuka hänen vierellään aloittaa. Owenilta odottaisin tehoja ja niitä kuuluisia tuhannen taalan paikkoja on tullut kahdessa ekassa pelissä..

 

Eli oma avaustoive:

 

----------------Foster----------------

Fabio-------Evans-----Vidic-------Evra

Valencia-Scholes- Fletcher-Nani/(Tosic)

----------Owen----Berbatov----------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus

Foster

 

Neville

Vidic

Evans

Evra

 

Valencia

Scholes

Fletcher

Nani

 

Berbatov

Rooney

 

Eikö siellä tosiaan kukaan muu voisi ottaa Nevillen paikkaa? Scholes & Fletcher keskustassa...jos tämä toimii, niin kumma juttu. Valencian ja ennenkaikkea Nanin avauspaikalle peukkua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika pitkälti se avauskokoonpano, mitä mietinkin. Oikeastaan ajattelin Brownin olevan oikealla ja Carrickin Scholesin paikalla, mutta kyllä tuollakin pitäisi voitto irrota. Kaksikot Berba-Rooney ja Nani-Valencia saavat täältä varauksettoman peukun...Valitettavasti Ando ei näytä saavan kunnon näyttöpaikkaa keskellä ainakaan alkukaudesta.

 

Edit. Ensimmäinen 45min takana ja maalit vaan puuttuu. Paikoille on päästy hyvin ja tilanteen pitäisi olla ainakin 0-2, mutta Fletcher, Scholes & Berba epäonnistuivat loistopaikoissaan. Muuten näytää peli pyörivän ihan hyvin. Perisyntiä lukuunottamatta en näkisi suurempaa huolenaihetta Unitedin pelissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siinä oli se ottelu, mahtava fiilis jäi! Ottelu oli selvää hallintaa ja ekalla puoliajalla oli paljon paikkoja, joista ei kylläkään saatu sisään.. Toisella puoliajalla sitten Rooney puski Valencian keskityksestä ja siitä ne maalijuhlat alko! 5-0 voitto on kunnon myrskyvaroitus muille joukkueille, että kyllä alkaa peli vähitellen toimia!

 

Arvosteluja:

 

Foster 8 Hyvä perusvarma ottelu ja muutama loistotorjunta! Eikä yhtäkään avausta sivurajasta yli. :thumbsup1:

Neville 6 Kyllä näkyy, että ikää alkaa olla.. Ei pahempia virheitä onneksi tällä kertaa mutta ei kyllä mitään erikoisen hyvääkään saanut aikaiseki. Miksei niitä nuoria voi laittaa aloitukseen?

Evans 7 Perusvarmaa peliä.

Vidic 8 Todella hyvää pelaamista vaikka tauko oli takana, muutama loistava pallonriisto!

Evra 7 Hyviä nousuja ja Nanin kanssa sujui taas yhteispeli hyvin.

Valencia 7 Oli ekalla puoliajalla yritteliäis mutta tulokseton, toisella puoliajalla vähän parempi ja hyvä keskitys Rooneyn maaliin!

Fletcher 8 Kyllä on loistavaa pelaamista tältä mieheltä.. Ehdoton avauksen mies!

Scholes 7 Hieno peli Scholesilta ja hyviä puolenvaihtoja, pääsi tykittään Berban hienosta jätöstä melkein maalin.

Nani 8 Maali + syöttö Owen maaliin, todella hyvä peli tältä mieheltä ja hyviä haastoja paljon. Joskohan Nani korvaisi CR:n vapareissa?

Rooney 9 Kaksi maalia kertoo kaiken! Tuttua Rooney näkyi tänään ja haki juoksuja hyvin.

Berbatov 8 Se kosketus palloon.. Maali oli hieno taidonnäyte.

 

Subs:

Gibson 7 Muutama laukaus ja peruspeliä. Kyllä tästä vielä pelimies tulee :)

Owen 8 Tulihan se maali sieltä! Ja tyylikkäästi tolpan kautta! Hyvä juoksu.

O'Shea 6 Ei erikoisempaa saanut aikaan, mutta ei virheitäkään.

 

Kyllä nyt on viimeistään selvillä, että ketkä ainakin ovat avauksen miehiä.

 

Ja vielä kerran sille Owenin maalille :thumbsup1::thumbsup1::thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eka puoliaika samaa surkeata, tehotonta puurtamista, mutta toisella puolella se purkki aukesi! Otteluhan oli erittäin tasainen sen 45 minuuttia. Kiitos Ben "ei taso riitä" Fosterin upeiden torjuntojen, sekä Fletcherin ja Scholesin tuhlailujen. Toinen puoliaika oli sitten jo parempaa jalkapalloa, vaikka omassa puoliskalla oltiin välillä hukassa. Vidic paluu nosti koko puolustuksen ilmettä sen verran, että takaiskuilta vältyttiin. Ne loput jyvät korvasi sitten Fosterin upeat torjunnat. Miehen tekniikka kyllä kestää hyvin, mutta puolustuksen ohjaaminen tulee sitten aikanaan kokemuksen myötä.

 

Berbatov on mielestäni edelleen joukkueen paras pelaaja. Mies on nostanut tasoaan huomattavasti viime kaudesta. Kuten Canalin studiossakin sanottiin, ei Berbatovin arvoa lasketa vain maalien määrissä. Loistavaa työtä jälleen tänään ja plussana vielä upea maali. Rooney myös nosti tasoaan Burnleyn pelin fiaskosta tekemällä kaksi maalia. Oli siellä paikka kolmanteenkin, mutta ei vielä tänään... Owen näytti sitten kuinka loistava viimeistelijä hän parhaillaan on! Jo edellisissä peleissä hän osotti, että hän kyllä Manussa pääsee maalipaikkoihin, mutta ei vielä onnistumisia tullut. Tänään sitten osui ja kaunis maali tulikin!

 

Nani oli läpi ottelun hukassa ja surkeat kulmat ja keskitykset jäivät mieleen, mutta upea syöttö Owenille ja huikea vapari kääntää tämän pelin plussalle. Valencia toisella lailla oli näkymävämpi, ei aina hyvässä, mutta kyllä hänestä vielä peli mies tulee. Eka täysi ottelu Manun paidassa ja syöttö äärettömän tärkeään Rooneyn 1-0 maaliin. Keskitykset ovat muutenkin aivan loistavia siinä mielessä, etteivät yleensä jää siihen ensimmäiseen mieheen eikä maalivahdille, vaan menevät tarpeeksi pitkälle. Pari hyvää keskitystä tuli jo ennen maaliakin. Lisäksi puolustus suuntaan on yllättävänkin hyvä (tottunut varmana puolustamaan viime kaudella Wiganin paidassa).

 

*** Foster

** Vidic

* Rooney

 

:thumbsup1: Berbatov

:thumbsup1: Owen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulos mairittelee Unitedia hivenen. Wigan oli todella hyvä aina 2-0 maaliin asti. Ensimmäiset 20min United pelasi hyvin ja loikin maalipaikkoja. Peli olisi voinut olla 2-0 siinä vaiheessa. Sen jälkeen kotijoukkue otti pelin hallintaan. Molempiin päihin kuitenkin tuli pari tilannetta.

 

Toinen jakso tarjosi sitten ilotulitusta. Viisi maalia on hyvä saavutus, mutta kyllähän Wigan pelaajien päät painuivat 2-0 maalin jälkeen. Foster pelasti hienosti 1-1 tasoituksen ja tämän torjunnan jälkeen Berba kävi iskemässä maalin. Ottelun kulminaatiopiste oli tässä. Lopussa sitten tehtiin hienoja maaleja ja varsinkin Nanin ja Owenin onnistuminen oli hienoa. Owen näytti kykynsä maalintekijänä ja Nani näytti vaparasti, että hänelle vastuusta! Nani oli muutenkin pirteä.

 

Puolustus oli välillä sekaisin mutta onneksi se ei koitunut maaleiksi. Foster antaa nyt kunnon näyttöjä ja vaikea miestä on syrjäyttää luukulta. Nevillelle tässä pelissä oli sopivasti tempoa ja hyvin vanhakonna jaksoi mukana. Evans täytti ruutunsa kelvollisesti. Taisi taas jalassa tuntua lopussa. Vidic toi johtajuutta ja kovuutta alakertaan. Vidicin paluu oli tärkeä jo itseluottamuksen takia. Evra ei ollut ihan niin hyvä kuin parhaimmillaan. Mutta ei voi esitystä pari pientä virhettä lukuunottamatta haukkua.

 

Keskikenttä hakee vielä itseään. Nani on nyt varmin nimi avaukseen. Fletcheriä on myös vaikea syrjäyttää(sanoinko minä tämän?). Scholes ei vaan riitä enää, vaikka tänään pari väläytystä saiskin aikaa. Punaisenkin meinasi hankkia, onneksi käsivirhettä katsottiin suopeasti. Scholes ottaa kortin lähes varmasti pelissä kuin pelissä. Valencia väläyttelee ajoittain. Varsin hyvä pallovaras mies kuitenkin on!

 

Rooney ja Berba näyttivät kuinka kahdella kärjellä toimitaan. Molemmat osuivat ja Berbatov on muutenkin loistava. Alussa kaikki paikat Berba alusti.

 

Owenin maali on tärkeä ja sekin on nyt poissa päiväjärjestyksestä. Yksi paikka ja maali. Tätä sen pitää olla Owen. Loistava vaihtomiehen roolissa. Tulee olemaan tärkeä pala viimeisillä hetkillä kun maalia yritetään jatkossa.

 

Viisi maalia muttei viittä tähteä. Keskiviikon tappio oli sellainen tapaturma, ettei sen jälkeen olisi voinut muutakuin voittaa. Kun keskikenttä ja varsinkin kun joku ottaa selkeän johtajan roolin hyökkäyksien järjestelemiseen, niin silloin on United todella vaikea pysäytettävä.

 

Plussalle lähes kaikki pelaajat, oikeastaan vain Scholes on siinä rajoilla.

 

*** Berbatov

** Rooney

* Foster

 

Helppo valita parhaat, Nani tosin kamppaili tosissaan Fosterin kanssa viimeisestä tähdestä. Nani tulee olemaan monesti vielä tähdistössä, se on varmaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kommentteja

 

Muutamia täydennyksiä täällä jo olleisiin yhteenvetoihin:

 

- Fletcher on hyvä. En tiedä olenko ainoa, mutta minusta näyttää siltä että Fletcherin mukana joukkueeseen tulee yritystä ja ryhtiä, nimenomaan keskikentän keskelle, mutta samalla myös koko joukkueeseen. Niistä peleistä missä Fletch ei ole ollut mukana viime aikoina on tullut vähemmän pinnoja kuin niistä missä Fletch on kentällä.

- Vidic on puolustuksen selkäranka. Homma oli varsin hyvin kasassa kun Vida oli mukana, pitkästä aikaa.

- Kaikille kärjille maali. Loistavaa, itseluottamus kasvaa.

- Nanille vaparimaali. Loistavaa, itseluottamus kasvaa.

 

Olen samaa mieltä, kuumat pelaajat jatkossa aina kentällä, ainakin Berbatov, Rooney, Valencia, Fletch, Nani, Evra, Vida. Jos tuohon puolustukseen saisi vielä Rion mukaan, ja keskikentällä Carrick alkaisi pelata kunnolla, niin ykköspakka olisi kasassa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pari seikkaa oli sellasta mitkä pisti silmään erona Burnley-peliin:

 

Ekaks Vidicin tulo kehi toi aikamoisen boostin puolustuspelaamiseen sekä avauksiin.

 

Tokaks se että pyrittiin pelamaan laitojen kautta ja vaikkei sieltä suoranaisesti keskityksistä tullut "kuin" yksi maali niin aina oli laidassa joku ukko pelattavissa ja sitä kautta kaveri rupes jo vähän väsymäänkin kun saatiin pallo liikkeelle.

 

Ja bonuksena oli vielä Rooneyn keskittyminen itse tekemiseen..muistatteko eka jaksolla kun normaalisti pallo ois saanu kyytiä paitsiovihellyksen jälkeen niin nyt vaan heristeli sormeaan..:mrgreen:

 

Tämä näytti jo vähän Unitedilta!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helppo valita parhaat, Nani tosin kamppaili tosissaan Fosterin kanssa viimeisestä tähdestä. Nani tulee olemaan monesti vielä tähdistössä, se on varmaa.

Valencia oli kyllä mielestäni huomattavasti Nania parempi tänään. Nani oli kyllä suhteellisen heikko laidallaan, vaikka syöttö Owenin maaliin ja oma vapari maali lopussa nostivat arviota. Valencia oli kyllä tänään hyvä, vaikka ekalla puoliajalla ei välttämättä häikäissyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valencia oli kyllä mielestäni huomattavasti Nania parempi tänään. Nani oli kyllä suhteellisen heikko laidallaan, vaikka syöttö Owenin maaliin ja oma vapari maali lopussa nostivat arviota. Valencia oli kyllä tänään hyvä, vaikka ekalla puoliajalla ei välttämättä häikäissyt.

Nanin peli on mielestäni tehokkaampaa, Valencia yrittää enemmän mutta haastot ovat usein aika huonoja. Valencia kylläkin pärjää nopeudellaan hyvin, pieni heitto pakin ohi ja perään. Nani taas on luovempi ja teknisesti parempi ja väläyttelee silloin tällöin. Ja niistä Valencian keskityksistä, Rooneyn maaliin keskitys oli toki hyvä, mutta niitä hyviä aika harvoin tuli. Toki voi olla, että näen ne huonoina sen takia kun kärjet eivät hae paikkaa hyvin ja ne menevät suoraan vaikkapa maalivahdin käsiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valencia oli kyllä mielestäni huomattavasti Nania parempi tänään. Nani oli kyllä suhteellisen heikko laidallaan, vaikka syöttö Owenin maaliin ja oma vapari maali lopussa nostivat arviota. Valencia oli kyllä tänään hyvä, vaikka ekalla puoliajalla ei välttämättä häikäissyt.

Valencia oli hyvä, paras esitys lyhellä United uralla. Nanin "heikkous" johtui mielestäni tuen puutteesta. Monesti Nani oli laidallaan yksin kahta, kolmea tai jopa neljää Wigan miestä vastaan. Tosin joku voisi sanoa, että palloa liikeelle. Nanille ei oikein saatu edes pelattua kovin hyviä paikkoja, josta hän olisi päässyt parempiin ratkaisuihin. Siihen nähden Nani oli hyvä tänään. Varmasti olisi ollut vieläkin parempi jos miestä pystytään käyttämään enemmän.

 

Valencia riistää palloja erinomaisesti ja pystyy myös haastamaan pakkeja hyvin. Tänään(kin) lähes aina se viimeinen ratkaisu ei vain ollut tarpeeksi laadukas. Rooneyn maaliin keskitys oli erinomainen. Uskon Valencian olevan todella tärkeä mies kun vain pääsee joukkueeseen paremmin sisään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nanin peli on mielestäni tehokkaampaa, Valencia yrittää enemmän mutta haastot ovat usein aika huonoja. Valencia kylläkin pärjää nopeudellaan hyvin, pieni heitto pakin ohi ja perään. Nani taas on luovempi ja teknisesti parempi ja väläyttelee silloin tällöin. Ja niistä Valencian keskityksistä, Rooneyn maaliin keskitys oli toki hyvä, mutta niitä hyviä aika harvoin tuli. Toki voi olla, että näen ne huonoina sen takia kun kärjet eivät hae paikkaa hyvin ja ne menevät suoraan vaikkapa maalivahdin käsiin.

Menivät sentään "läpi"... Mielestäni keskitys on hyvä silloin kuin se tulee boxiin ja on edes teoreettinen mahdollisuus maaliin. Nanin keskitykset ja kulmat tuppaa jäädä siihen ensimmäiseen mieheen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0-5 vierasvoitto, hieno peli ja kyllä voitto maistuu hyvältä. Hyökkääjille itseluottamus nousi varmasti maalien johdosta. Berballe, Rooneylle ja Owenille maalit, todella hienoa..näitä lisää.

 

Joukkue pelasi tänään juuri sellaista mihin he parhaimmillaan pystyvät. Toki ei Wigankaan huono ollut, mutta Foster otti ne muutamat vedot hyvin kiinni ja oli myös voitossa mukana upeilla torjunnoilaan. Maalit olivat hienoja ja hyökkääjille onnistuminen piristi mieltä.

 

Keskikenttä toimi, puolustuskin kun Vidic palasi kokoonpanoon. Hyökkäyksessä tehoja, laiturit pelipäällä. Nani oli parempi kuin Valencia, ehdottomasti tämä pari saa jatkaa Arsenal-pelissä.

 

Missäköhän Carrick taas oli? Omituista,että kaksi peliä ollut kokoonpanon ulkopuolella ilman mitään hyvää syytä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menivät sentään "läpi"... Mielestäni keskitys on hyvä silloin kuin se tulee boxiin ja on edes teoreettinen mahdollisuus maaliin. Nanin keskitykset ja kulmat tuppaa jäädä siihen ensimmäiseen mieheen.

Mitä nyt Nanin keskityksiä seurasin, niin päälimmäisenä jäivät mieleen ensimmäisen puoliajan huippupaikat Berballe ja Fletcherille. Berbatov puski parista metristä Kirklandin syliin ja Fletcher ei saanut kuudentoista rajalta volleytä aikaan. Nanilla on kyllä todella tehokas tyyli pysähtyä laidallaan boksin rajalle, peippailla hetki ja chipata pallo boksiin. Toivottavasti saa otteisiinsa tasaisuutta, sillä avauksen paikka vasemmalla on täysin otettavissa.

 

Toivottavasti Arsenalia vastaan mennään muuten samalla ryhmityksellä, mitä nyt Nevllen voisi vaihtaa Browniin ja Scholesin Carrickiin. Kärkiparia ei tällaisen ottelun jälkeen kannattaisi muuttaa ja Fletcher sopii rikkovana pelaajana Andersonia paremmin Gunnersia vastaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×