Jump to content
Sign in to follow this  
Lasse Tikka

"Fanit"

Recommended Posts

Niinkun tuolla Liigacup-säikeessä lyhyesti laitoin, niin tämmöstä paskaa varten pitää olla oma säikeensä ja jossain ihan muualla kun "Englantilaisen jalkapallon" alla, niin että täällä siis.

 

Todelliselle Hammers-fanille voitto olikin sitte se ainoa positiivinen juttu eilisestä Millwall-matsista. Puukotusta, kivien heittelyjä (joista suuri osa rohkeasti takaa heitettyjä edempänä hilluneiden oman jengin "fanien" päälle) ja kentän valtauksia. Ja rappareiden mukaan Hammersin "kannattajien" tekosia kaikki. Lukuunottamatta että Colea haukuttiin matsissa apinaksi, mikä on noihin ensin mainittuihin juttuihin verrattuna vähän eri kaliiberin juttua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin just vastaamassa sinne ekaan ketjuun...

 

Joo, kyllä tommoset kivien heitot takaa päin ja edestäkin, puukotukset on jo liian rankkaa touhua. Ei hyvä. Ei. Kyseessä vaan kuitenkin futismatsi, jossa kaikilla pitää olla kivaa.:yuck:

 

Pieni vittuilu, huutelu ja ISO kaljottelu sen sijaan on paikallaan! :boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tuollaisilta ihmisiltä pitäisi olla ikuinen kielto mihinkään futikseen liittyvään tapahtumaan.. En tajua huliganismin ihailua..JOtain UFC häkki juttua ymmärrän vielä kun kaverit on ammattilaisia ja tajuavat vaarat..

 

Perheen isät lähtee hakkaamaan toisiaan futiksen takia :boogy:

Itse en lähtisi lyömään kaveria vaikka kuinka MAnua kannattaisi ja Pooli 6-0 häviäisi :dielaughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, ja siellä kentälle rynnänneiden joukossa näkyi esim. viisikymppisiä pappoja puku päällä plus äitejä pienten poikien kanssa raivoamassa!

 

Englanti on sairas yhteiskunta.

 

Ja tässä kausikortin haltijalta:

As a loyal season ticket holder for over 12 years never in my time have i seen anything like what i had to witness last night.

It was an EMBARRASMENT to all true followers of our great club.

As soon as i got to the ground their were so many unfamiliar faces all over the place and inside the ground the feeling was pure hatred.

The pitch invasion was totally out of order but the general feeling at the bar at half time was " I aint got a season ticket, it only cost me £20 so i dont care everyone on the pitch"

I would also like to point out that the opposition so called supporters were not the angels that their manager is trying to make them out to be they are the most vile set of people to ever of graced Upton Park.

They were always goading our supporters to come on the pitch

They were in fact the first ones on the pitch

To my knowledge some 4 to 600 of their lot came to the game without tickets for obvious reasons to start trouble.

And the sick idiots that they are they sang vile songs about Calum Davenport and Jack Collison.

So i feel that the book will be thrown at West Ham and we the genuine supporters will be make to pay for the mindless idiots that have once again given our great club a bad name.

 

Ja muutama kuva, joista toi toka etenkin kertoo enemmän kuin mikään rappari:

http://channelbee.com/forums/8/topics/37767/posts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, kuten sanoin jo aikasemmin ei tossa enää ole juuri järkeä. Isot/pienetkin pojat/tytöt, kuka vaan, tekee tämmöstä. Etenkin siis, jos siinä kärsii aivan viattomat sivulliset. Jos nyt tietty kaks kaveria tietoisesti ryhtyy rehtiin painiin, niin mikäs siinä, sit painitaan. Mut painitaan, ei puukoilla ja pyssyillä hilluta... Nekin ketä tota touhua esim. Suomessa ihailee, olis oikeesti kuset housussa jos tommoseen sekaan joutus. Näinhän se yleensä menee, et kovat puheet....

 

Tätähän ne on Suomeenki kopioinu kovasti. Kuulemma viime sunnuntaina oli Lahti-HJK pelissä ollu kans pienimuotoinen näytös...

 

Muuten Lasse: Ku tossa edellisessä ketjussa sanoin et olen ollu Denilla, ni olenpa muuten kyllä ollu Upton Parkillakin! Itseasiassa mun eka peli Englannissa livenä juurikin siellä! WHU-AV. Juopoteltiin vielä pelin jälkeen Hammersien kanssa siinä stadionin lähellä baarissa. Erittäin aitoa porukkaa, eikä tietoakaan mistään kähinästä. Tarjosivat kovasti meille olusia, ja mekastettiin hyvässä hengessä. Sillon oli just sitä huutelua ja eri isoa kaljottelua!:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaahas ja otetaas vähä takasin. Hyvä hei Jouko kun huomasit ton videon, tsekkasin itekin ja kaivoin toisenkin ja - toisin kun valokuvista ja raporteista annettu käsitys - ainakin toi rankkarin jälkeinen kentän valtaus näyttäsi olleen pelkkää riemukasta tuulettelua, ei mitään raivoamista. Olkoonkin että eihän niiden pitäisi sinne mennä. Joten otetaan ainakin ton tapauksen osalta takasin nää stadikan sisällä olleet tapahtumat. Etinpä ja tsekkailen vielä muutkin tapaukset, kyllä ne jostain löytyvät.

 

Myös toi toka valokuva johon viittasin, saa selityksensä tästä kommentista, siis jos vaan pitää paikkansa: "The picture of those people on the wall are local youths that are there every game trying to get a free view from the corner of the ground. It's near my seat and it happens every game so to include this picture as part of the violence is inaccurate."

 

Meninpäs taas itekin brittimedian helppoon oh ja hoh ja hoh.

 

Mutta tää kaikki ei poista mitään siitä kaikesta mitä tapahtui stadikan ulkopuolella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsekkailin lisää. Kaikkein parhaan duunin teki stadikan järkkärit pitäessään Millwallin fanit katsomossa vaikka ne näytti tekevän kaikkensa kentälle päästäkseen, siinä olisi helvetti ollut irti samantein jos olisivat onnistuneet. Nyt siellä oli vaan West Hamin faneja hyppimässä ja Millwallin pelaajille keskaria näyttämässä.

 

Muutamat videot stadikan ulkopuolelta on kyllä ilkeitä, tiilien heittelyineen päivineen. Vaikeeta saada täyttä kuvaa, kun videoiden otot on aina rajattu suht pienelle alueelle. Siis että kuinka isoa se kahakointi todella oli, esmes verrattuna aiempiin kahakoihin.

 

Ja objektiivista tietoahan on ihan mahotonta saada nyt mistään. Pieniä eri tavalla värittyneitä palasia sieltä täältä vain.

 

Tässä käy vielä niin että seura saa isot sakot ja mahdollisia ilman katsojia pelattavia matseja myös. Se kun on niin että kaikkien täytyy nyt tuomita kaikki mahdollinen, oli totuus sitten mitä vaan. Etenkin kun jotkut valopäät toimittajat on alkaneet itse pyörittelemään että vaikuttaako tää kaikki MM-kisojen saantiin Englantiin. Ja sitte jotkut valopäät kommentoi sitä että varmaan vaikuttaa ja seuraavat että nyt Englanti on menettänyt ne kisat jnejnejne. Tiedätte miten toi vitun media siellä toimii

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×