Jump to content
Sign in to follow this  
Public Enemy

Chelsea: Carling Cup 09/10

Recommended Posts

LOCAL DERBY IN CARLING CUP DRAW

 

Chelsea siis hyppää Carling Cupiin mukaan kolmannella kierroksella ja vastaan arvottiin QPR. Toissa kaudellahan joukkueet kohtasivat samassa vaiheessa tätä kilpailua ja silloin Claudio Pizarron hieman onnekas laukaus riitti voittoon ja jatkopaikkaan.

 

Saa nähdä miten Ancelotti tähän kilpailuun suhtautuu. Nähdäänkö kentällä junnupainotteista joukkuetta vai mennäänkö näihin matseihin ihan ykköskokoonpanolla, itselleni käy ihan kumpi vain kunhan sieltä irtoaa voittoja.

 

Peli pelataan Stamford Bridgellä 22.9 tai 23.9.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carling Cup alkaa Chelsean osalta tällä viikolla, muistaakseni keskiviikkona. Lontoon derbyn merkeissä jatketaan, kun QPR asettuu vastaan.

 

Yleinen mielipide taitaa olla, että junnuja kehiin. Meikäläinen ainakin odottaa (lähes) täysin varamiehistä kokoonpanoa.

 

Turnbull

Ferreira-Ivanovic-Bruma-Hutchinson

Belletti

Matic-Woods

J.Cole

Sturridge-Borini

 

subs. Hilario;Ofori-Twumasi,Carvalho;C.Clifford,McEachran;Kalou,Anelka (kenties Phillip, Lalkovic tai Mitrovic Anelkan tilalle)

 

Veikataan tollasta. Loukkaantuneista en ole ihan jyvällä. Alex taitaa ainakin olla ja tietenkin Drogba. Mikä on Zhirkovin tilanne? Penkille?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olen ollut ihan tyytyväinen siihen, että näihinkin peleihin ollaan lähdetty kovat piipussa ja parhaalla mahdollisella miehistöllä, mutta kyllä junnutkin kelpaavat, kunhan tulee vain se voitto niin ei mitään väliä kuka siellä kentällä pelaa.

 

Vähän veikkailisin, että Terry pelaa tässä matsissa ja myöskään Lampard ei pelejä kovinkaan mielellään jätä väliin. Itse lähtisin veikkailemaan/toivomaan jotain tälläistä:

Turnbull

Ivanovic - Alex/Bruma - Terry - Zhirkov/Hutchinson

Mikel

Belletti - Lampard

J.Cole

Sturridge - Borini

 

Jos Alex on pelikunnossa niin avaukseen vaan ja sama koskee myöskin Zhirkovia. Jos ei herrat pysty pelaamaan niin sitten Brumaa ja Hutchinsonia kehiin. Mikelille minuutteja ehdottomasti ja myöskin Belletille peliaikaa jotta pysyy vireessä. Sama koskee Ivanovicia. J.Cole vihdoinkin siihen omalle mestallensa pelaamaan ja kärkeen nuoret kaverit Sturridge ja Borini. Tosin vähän veikkailisin sitä, että toinen kärkipelaaja on Kalou ja rinnalla sitten hyökkää joko Borini tai Sturridge.

 

Ei perkele! Unohtu sitten Ferreira kokonaan kokoonpanokaavailuista! Muokkaisin sitten sen verran, että Paulo oikealle ja sitten Ivanovicia keskelle avaukseen. Alexille tai Brumalle sitten minuutteja penkin puolelta.

 

Erittäin mielenkiintoinen ottelu kuitenkin edessä. Harvoin Chelsean Carling Cup-otteluita divarijengejä vastaan on odottanut näin suurella mielenkiinnolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään se alkaa, Carling Cup. Queens Park Rangers vastassa siis.

 

 

Kokoonpanotoive:

 

Turnbull

 

Zhirkov

Terry

Alex/Bruma

Ivanovic/Belletti/Ferreira

 

Mikel

Matic

Lampard

J.Cole

 

Borini

Sturridge

 

 

Ollut mulla vähän sellainen kutina, että 2-0 viedään. Maaleista vastaisivat Sturridge ja Borini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joe

 

Näin englantilaisen jalkapallon suurena fanina toivotan Joe Colen tervetulleeksi takaisin vaikkei se teidän joukkuetta ainakaan heikennä :wallbang:

 

Mutta lähinnä Englannin maajoukkueen takia, tuo päänvaivaa Capellolle jos vaan tekee onnistuneen paluun, potentiaalista ei jää kiinni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea tänään:

 

40 Hilario

19 Paulo Ferreira

2 Branislav Ivanovic

41 Sam Hutchinson

18 Yury Zhirkov

12 John Mikel Obi

35 Juliano Belletti

15 Florent Malouda

10 Joe Cole ©

45 Fabio Borini

21 Salomon Kalou

 

Substitutes: 22 Ross Turnbull, 41 Jeffrey Bruma, 26 John Terry, 3 Ashley Cole, 24 Nemanja Matic, 5 Michael Essien, 8 Frank Lampard.

 

Borini ja Hutchinson siis avauksessa ja odotetusti myöskin kentällä heti alusta sekä Cole että Zhirkov. Bane ja Hutch toppariparina vähän yllättäen, itse ainakin odotin, että Terry pelaa, mutta kai tässä vaiheessa voi Terryäkin lepuuttaa, samat sanat Lampardistakin. Penkiltä ei sitten löydy ollenkaan hyökkääjää joten saa nähdä miten kauan Borini saa tänään kentällä olla, Matic myöskin penkillä.

 

Striimien kanssa tekee erittäin niukkaa ja varmaankin menee pelkäksi tekstiseurannaksi tämä matsi :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

1-0 voitto sieltä tuli, ensimmäinen puoliaika taisi selostuksen mukaan mennä aikalailla Chelsean komennossa, Zhirkov oli aktiivinen ja Bellettikin väläytteli. Kaloun maalista ei mitään tietoa.

 

Toisella puoliajalla peli hieman tasottui ja päästä päähän mentiin kiivahkolla temmolla. Zhirkov vaihdettiin A Coleen, Hutchinson Terryyn ja Lampardkin tuli kentälle. QPR:llä oli yksi tai kaksi hyvää maalipaikkaa, josta paremmalla viimeistelyllä/onnella olisi peli voinut olla tasan. Parempi näin.

 

Mutta mikä tärkeintä, junnut saivat arvokasta peliaikaa ja Boroni oli kuulemma erittäin lähellä maalintekoa, heti debyytissään.

 

8 peliä, 8 voittoa. Kertoo kaiken oleellisen Chelsean alkukaudesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ottelusta on paha sanoa yhtään mitään, mutta hienoa, että se voitto irtosi. Loukkaantumisilta taidettiin välttyä ja Borinille tuli arvokasta kokemusta täyden pelin verran.

 

Pitänee odotella koostetta, että voi tarkemmin puhua ottelusta mitään, mutta Kaloulta radioselostuksen perusteella komea maali ja muutama erittäin hyvä paikka oli ollut Borinillakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reilun kymmenen minuutin koosteet katseltu molemmilta puoliajoilta joten vähän laajempaa analysointia voisi tähän väliin harrastaa.

 

Puolustuslinjalta varsin hyvää peliä, topparipari pelasi hyvän pelin ja katkoi palloja hienosti. Varsinkin Hutchinson tuntui ehtivän jokaiseen tilanteeseen väliin ja ottikin johtajan roolia puolustuksessa. Baneltakin hyvä peli ja hienoja katkoja häneltäkin. Paulo Ferreira oli varmastikin puolustuslinjan heikoin eilen, mutta mitään älyttömän vaarallista ei QPR siltikään saanut aikaiseksi. Zhirkovilta ihan hyvä peli, mutta Yuri on vielä selvästikin puolikuntoinen ja pelituntumaa ei ollut oikein ollenkaan. Tasaista suorittamista kuitenkin ja tulevaisuudessa on lupa odottaa enemmän, varsinkin jos mies pääsee omalle paikallensa vähän ylemmäs pelaamaan. Hilariolta hyvä peli.

 

Keskikentällä Mikel pelasi totutun varmasti ja virheiltä vältyttiin, ei mitään erikoista suuntaan tai toiseen vaan ihan peruspeli. Timantin laidoilla Malouda ja Belletti joista molemmat oli lähellä maalintekoakin, Maloudalla oikeastaan parikin paikkaa ja Belletti pääsi kokeilemaan ensimmäisen puoliajan lopussa vaparista, mutta molari torjui kulmaksi. Joe Colelta erittäin hyvä paluu ja olisi ansainnut maalin eilen, hieno syöttö kuitenkin Kaloun osumaan ja muutenkin nähtiin sitä tuttua Colea taas pitkästä aikaa, kunhan vaan kunto kohenee ja pelituntumaa saa alleen niin hyvä tulee. Lampard tuli puoliajalla vaihdosta sisään ja pelasi hyvän pelin, antoi muutaman namusyötönkin joista Borini karkasi kertaalleen puolittain läpi.

 

Kaloulta kärjessä hyvää puurtamista, mutta ajoittain haki liiankin itsekkäästi maalia, muutamassa tilanteessa olisi helpolla syötöllä Borini päässyt pistämään palloa melkeinpä tyhjään häkkiin. Fabio Borinille eilen siis täydet minuutit ja olikin muutamaan otteeseen lähellä maalintekoakin. Nopeutta ei Borinilla ole normaalia enemmän, mutta ensimmäiset askeleet ovat sen verran liukkaat, että pääsee hyvin puolustajalta karkuun.

 

Ottelu oli Chelsean hallussa ja QPR tuli lähinnä vain vastahyökkäyksillä, muutaman kerran jopa ihan vaarallisenkin oloisesti, mutta ei Chelsealla loppujen lopuksi ollut mitään hätää eilen. Seuraava kierros taidetaan sitten arpoa lauantaina (?) ja toiveissa totta kai mahdollisimman heikko vastus ja kotiottelu.

 

Ekan puoliajan koosteen voi ladata täältä ja toisen puoliajan parhaat palat löytää täältä.

 

e. Iski muuten silmään aika mielenkiintoinen tilastotieto. Chelsea ei nimittäin ole koskaan hävinnyt ottelua, kun Salomon Kalou on tehnyt maalin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jatkossa ollaan. Etenkin Sam Hutchinsonin ja Fabio Borinin avauspaikat lämmittivät mieltä. Tietenkään unohtamatta Joe Colen, Paulo Ferreiran sekä Yuri Zhirkovin kauden avauksia Chelsean paidassa virallisissa otteluissa. Colella näytti olevan aika makoisa paikka tehdä heti maalikin.

 

Daniel Sturridge ainakin physioroomin mukaan loukkaantuneena. Muuten olisi ainakin penkiltä tullut kehiin, näin ainakin luulisin. Kuntouduttuaan saa tehdä tosissaan hommia, että peliaikaa irtoaisi. Ainakin Drogban, Anelkan ja Kaloun ollessa terveenä peliaika taitaa olla kortilla. Borini haastaa myös kovasti Sturridgea. Omissa papereissani DS on ainakin toistaiseksi Fabion edellä. Meni ehkä vähän offtopicin puolelle. :nono:

Share this post


Link to post
Share on other sites

BOLTON IN THE CARLING CUP

 

Carling Cupissa vastassa ensi kierroksella siis Bolton. Ei se kaikista miellyttävin arvontatulos, mutta ei kai tässä sen kummempaa valittamista siltikään ole. Saa nähdä miten Ancelotti tähän otteluun lähtee.

 

Joo ,ei voi valittaa. Olisi paljon kovempiakin voinut tulla vastaan.

Ja saatiin vielä peli Bridgelle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

STURRIDGE TO START

 

Ancelotti paljastanut huomista kokoonpanoa hieman. John Terry, Petr Cech, Ricardo Carvalho ja Nicolas Anelka ovat huomisesta ottelusta lepuutuksen takia sivussa. Sam Hutchinson, Yuri Zhirkov, Ashley Cole, Jose Bosingwa ja John Obi Mikel loukkaantumisten takia sivussa. Aloituksessa nähdään varmasti Daniel Sturridge, Paulo Ferreira, Joe Cole, Juliano Belletti ja Alex. Penkillä ainakin Matic, Bruma ja Borini.

 

Avaus varmaankin jotain tämännäköistä(?):

 

Hilario

Ferreira - Alex - Ivanovic - Belletti

Ballack

Deco - Malouda

J.Cole

Sturridge - Kalou

 

Lampardin, Essienin ja Drogban veikkaisin olevan penkillä ihan vain varmuuden vuoksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä mun toive/veikkaus avauskokoonpanosta:

Hilario

 

Ferreira

Alex

Ivanovic

Belletti

 

Ballack

Deco

Malouda

J. Cole

 

Kalou

Sturridge

 

Semmosta veikkailisin.. Tulosveikkaukseksi heitetään 3-0 (Joe, Kalou 2).

Share this post


Link to post
Share on other sites

ANCELOTTI SHOWS HIS HAND

 

Ancelotti on paljastanut tämän illan kokoonpanon ja se on juurikin se sama mitä edellä jo veikkailinkin. Tosin Ferreira pelaa vasemmalla laidalla ja Belletti oikealla.

His starting 11 has Hilario in a goal; a defence of Juliano Belletti, Alex, Branislav Ivanovic and Paulo Ferreira; in midfield Michael Ballack, Deco, Florent Malouda and Joe Cole, and up front, Salomon Kalou and Daniel Sturridge.

 

The subs are: Ross Turnbull, Jeffrey Bruma, Nemanja Matic, Michael Essien, Frank Lampard, Fabio Borini and Didier Drogba.

 

Penkillä sitten Essien, Lampard ja Drogba jos ottelu ei sujukaan ihan käsikirjoituksen mukaisesti. Ottelu alkaa 21:45 ja striimejä tuskin tähänkään matsiin löytyy joten pitää toivoa, että BBC:n radioselostus pelaa illalla.

 

e. Muutenkin kun tohon heittää Decon tilalle Lampardin niin eiköhän siinä ole keskikenttä ACON:n ajaksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä homma, että vähemmän pelanneet ja juuri loukkaantumisistaan toipuneet saavat minuuteja. Parhaassa tapauksessa vaihdosta kentälle pääsevät Jeffrey Bruma, Nemanja Matic ja Fabio Borini.

 

Toivottavasti Joe Cole ja Salomon Kalou jatkavat siitä mihin edellisissä otteluissaan jäivät. Daniel Sturridgelle pitkään odotettu debyytti avauskokoonpanossa. Nyt kun minuutteja tulee enemmän niin nähdään missä vireessä kaveri on. Reserveissä tainnut kulkea ihan mukavasti.

 

Voittoa tavoitellaan tottakai ja jos vaan viimeistely sujuu niin jatkopaikkaa napsahtaa. 2-0 voisi olla sopivat lukemat. Puolustukselle luottamusta nollapelistä ja pari maalia lämmittänevät hyökkäyspään miehiä. Kalou ja J.Cole maalintekijöinä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helppo 4-0 voitto sieltä sitten irtosi!

 

Itse sain striimin toimimaan vastan puolen tunnin kohdalla joten jäi kaksi ensimmäistä maalia ja Hilarion loukkaantuminen näkemättä. Toivottavasti Hilario kuitenkin olisi kunnossa sillä eilen kuulemma pelasi hyvin siihen asti kunnes loukkaantui. Videolta kelailin noi kaksi ensimmäistä maalia ja Kaloulta jälleen komea puskumaali, Maloudalta vähän onnekas osuma, mutta kaikki lasketaan.

 

Ilahduttavaa oli nähdä se, että peli toimi vaikka siellä oli uusia miehiä avauksessa. Puolustuslinjassa Alex ja Ivanovic pelasivat varman pelin ja katkoivat hyvällä prosentilla Boltonin hyökkäyksiä. Belletti oli oikealla laidalla hyvässä vireessä ja en ihmettele yhtään jos Belletti löytyy avauksesta vaikka Bosingwa olisi pelikunnossa, hyvät näytöt Julianolta taas eilen. Ferreirakin pelasi hyvin omalla laidallaan ja sai yhden maalinkin syötettyä. Turnbull oli maalilla varmalla pelipäällä ja ressupeleistä mieleen jääneet mokatkin oli pelkkä muisto vain. Mihinkään kovaan tulitukseen ei Turnbull joutunut, mutta hoiti oman osuutensa mallikkaasti.

 

Keskikentällä Deco otti tuon puolustavamman roolin ja edessä sitten Balla, Malouda ja Cole. Nyt kun aikaa ja tilaa oli niin Deconkin peli kulki hyvin ja mies sai palkkioksi vielä maalinkin tehtyä. Ballack ei ollut ihan niin varma kuin aikaisemmin ja oli eilen pimennossa. Maloudan peliä katselen ihan helvetin mielelläni. Pallo pysyy jalassa vaikeissakin paikoissa ja ne viimeiset ratkaisut ovat aivan eri luokkaa kuin Scolarin aikana. Joe Coleltakin loistavaa pelaamista jälleen ja miehestä itsestäänkin paistaa läpi se miten mukavaa sitä palloa on taas potkia. Kantapääkikkoja tulee joka toisessa tilanteessa ja aika usein ne vielä toimivatkin. Tätä Chelsea on kaivannut! Harmi, että ei saanut maalia tehtyä, mutta kaksi maalisyöttöä on ihan hyvä tilasto eiliseltä.

 

Kalou teki hyökkäyksessä sen mitä vaadittiinkin. Komea maali ja oli vielä mukana tossa Maloudan maalissakin. Itse en ottelun alkua nähnyt, mutta ilmeisesti siellä Kalou ehti hukata taas yhden maalipaikan tuon maalinsa lisäksi. Daniel Sturridge oli aika hukassa ensimmäisen puoliajan ja toisella puoliskolla pääsikin enemmän palloon, kaksi maalipaikkaakin Studgella olikin joista toisen hukkasi siihen, että ei luottanut oikeaan jalkaansa ja toinen yritys meni vähän ohi takatolpasta.

 

Vaihtoihin ainakin itse olen vähän tyytymätön. Hilario <-> Turnbull vaihto oli nyt itsestäänselvä, mutta ihmettelen sitä, että kentälle piti ottaa Drogba ja Essien vaikka peli oli jo selvää kauraa aikoja sitten. Matic ja Borini olisi ollut oma valintani. Essieniltä ei eilen mitään maata mullistavaa ja ei Drogbakaan kovin vakuuttavasti pelannut ennen kuin sitten lopussa puski maalin. Tähän maaliin loistava keskitys Colelta.

 

Ensi kierroksen arvonnat ovat lauantaina (?) ja ensisijaisena toiveena on kotipeli. Myöskin olisi ihan mukavaa jos pystyisi välttämään Cityn, ManU:n ja Arsenalin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällä kertaa joutui tyytymään pelkkään maalikoosteesen joten muita kuin maaleja ei hirveästi pysty kommentoimaan.

 

Salomon Kalou jatkoi siitä mihin oli edellisessä pelissään jäänyt. Maali ja syöttö (ainakin osittainen syöttö). Paljoa enempää ei voi vaatia. Joe Colelta kaksi hienoa syöttöä. Hyvin sai pidettyä pallon kentällä siinä Michael Essienin syötössä. Didier Drogbalta hyvin päästetty pallo Decolle. Portugalin taikuri sitten nakuttikin komean kudin. Vastustamaton keskitys Drogban maaliin Joelta. Eikä muuten ollut yhtään hullumpi se Paulo Ferreiran keskitys Kaloun maaliin. Florent Maloudan maali oli semmoinen tuuri kimmoke, mutta hyvin kuitenkin Salmon ja Flo rakensivat tilanteen.

 

Hilario sitten näköjään loukkaantui. Harmi sinänsä, sillä Hillo on ollut kentälle päästyään todella luotettava.

 

Vaihtoja ihmettelin minäkin. Niin siis nimenomaan Essienin ja Drogban mukaan tuloa. 2-0 ja ei suurempaa hätää ilmeisesti ollut. Täydellinen paikka ottaa kentälle Nemanja Matic ja Fabio Borini? Kyllä, jos ei kysytä Carlo Ancelottilta. Tuntuu melkein joka pelin jälkeen olevan sanomista Ancelottin vaihdoista. Joko ajoituksesta (liian myöhään) tai siitä ketä vaihdetaan kentälle. Loppujen lopuksi kuitenkin ei voi Carloa juuri kritisoida. Voittoja tulee hyvään jopa kiitettävään tahtiin ja se on se tärkein juttu. Italialainen on voittanut ainakin minut puolelleen. Kesällä en todellakaan hyppinyt riemusta kun Ancelotti nimettiin uudeksi manageriksi, mutta kyllä tässä alkaa miehelle jo lämpenemään (siis jalkapalloilullisessa mielessä). No nyt mentiinkin sitten jo vähän pois aiheesta joten parasta varmaan lopettaa. :tongue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olishan tää voinu olla junnujen peli ja koko Carling cup vois mennä nuorella miehistöllä. Mutta taitaa Ancelotti käyttää kaikki mahdolliset tilaisuudet peluuttaa ykkös miehistöä että tottuisivat sen taktiikoihin (jos ei ny vielä tässä vaiheessa jo ole tottuneet). Arsu,Pool,ManU näyttää käyttävän enemmän junnuja mutta niillähän on jo vuosia ollu samat koutsit ja kuviot hiottu huippuunsa niin voi heittää kentälle ketä tahansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaihdoista vielä sen verran, että Essienin tultua kentälle siirtyi Joe Cole (nähdäkseni) kärkeen Sturridgen pariksi joten hyvinkin mahdollista, että Ancelotti halusi kokeilla eri variaatiota jota voidaan käyttää Kaloun ja Drogan ollessa Angolassa. Ja ihan hyvinhän se Cole siellä kärjessäkin pelasi joten en ihmettele jos Savanniturneen aikana Joey nähdään piikissä heilumassa. Drogban kentälle ottamista en pysty selittämään millään muulla kuin, että Ancelotti halusi Chelsean tekevän vielä maalin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drogban kentälle ottamista en pysty selittämään millään muulla kuin, että Ancelotti halusi Chelsean tekevän vielä maalin ;)

On se Carlo vekkuli mies, jos ton takia Drogban kentälle komensi..:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse ainakin katselin, että Joey olisi pelannut Sturridgen (ja myöhemmin Drogban) parina kärjessä, mutta hyvinkin mahdollista, että Ancelotti muutti taktiikan joulukuuseksi ja istutti Colen Decon kaveriksi siihen kärjen alapuolelle. Melko vapaata liikkumista Cole kuitenkin tyypilliseen tapaansa harrasti ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×