Jump to content
Sign in to follow this  
Mate

AC Milan ja perseily Euroopassa 2009-2010

Recommended Posts

Koska tulemme varmuudella voittamaan Uefa Champions leaguen 2009-2010, keskustelkaamme koko liigasta omassa topicissaan, Serie A:n karvaat pettymykset puimme kausitopicissa.

 

AC Milanin naurettava läpihuutolohko näyttää siis tältä:

 

Group C

Milan

Real Madrid

Marseille

Zürich

 

Joukkueemme lähtee taistoon seuraavin soturein:

 

1 Dida

12 Christian Abbiati

30 Marco Storari

31 Flavio Roma

 

4 Kakha Kaladze

5 Oguchi Onyewu

13 Alessandro Nesta

15 Gianluca Zambrotta

18 Marek Jankulovski

33 Thiago Silva

44 Massimo Oddo

77 Luca Antonini

 

8 Gennaro Gattuso

10 Clarence Seedorf

16 Mathieu Flamini

20 Ignazio Abate

21 Andrea Pirlo

23 Massimo Ambrosini

 

7 Pato

9 Filippo Inzaghi

11 Klaas Jan Huntelaar

22 Marco Borriello

49 Davide Di Gennaro

80 Ronaldinho

 

Kohta mennään :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, mielestäni maalin päästäminen alkulohkossa on epäonnistuminen Milanilta, niin kova jengi teillä on. No, jos aivan totuudenmukaisesti pitäisi veikata, niin sanoisin että Eurooppa liiga kutsuu.

Ei kai lohkon jumbo jatka pelejään missään...? :superhappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän threadin nimi kiinni huomion ja saa tätä kirjoittaessakin hymyilemään mutta kyllä noilla 'sotureilla' voi lohkovoittokin tulla. Ja kuten tiedämme ihmeitäkin tapahtuu, joten ehkä se mestaruuskin tulee. Serie A:ssa ei kyllä pariin kauteen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kokoonpano Marseillesta vastaan :)

 

OFFICIAL LINE-UP:

Storari

Oddo-Silva-Nesta-Zambrotta

Pirlo-Ambrosini-Flamini-Seedorf

Pato-Inzaghi.

 

Oddo - BUAHAHHAHAHAHAHA :D Mitä hittoa tuo äijä tekee tuolla?!?!

 

Toivottavasti Dorffille sattuisi hyvä päivä....

 

Eiköhän Pippo ainaki yhden räkämaalin saa aikaiseksi....

 

Tulosveikkaus 1-2 (Pippo, Pönhö)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pönhön penkitykselle :thumbsup1: :thumbsdown1: Sinänsä hyvä, että näytetään miehelle ettei avaukseen ole vapaalippuja, mutta silti naurettavaa kuvitella ettei taikuri sytyisi Mestarien liigassa?!!?! Vaihdosta sisään enrgisenä ja muutamat taikatemput toisella puoliajalla tilauksessa.

 

Seedorfin hattutempulle sen sijaan jo nyt peukaloa

 

(Perkuleen ruotsinkoe huomenna ja pitäis vissiin kohta alottaan lukeminen, joten valitettavasti vain sivusilmällä matsia tiiraillaan..:()

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seedorfin hattutempulle sen sijaan jo nyt peukaloa

Seedorf tyytyi tällä kertaa vain syöttämään molemmat Milanin maalit ;) En ole pahemmin tällä kaudella katsellut Milanin pelejä, mutta ainakin preseasonilla oli Chelseata vastaan Paton kanssa joukkueensa parhaimpia, siinä jäi Ronaldinhokin pelkäksi sivustakatselijaksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uskomatonta! Superpippo näyttää taas kovan paikan tullen kenelle se avauspaikka kuuluu. Näin siinä tuntuu usein käyvän että kun lähdetään euroopan kentille niin se on kokemus millä pärjätään, ei nuoruus. Hyvä että tajusin heittää viime hetken bettiä pipon maalaamiselle.. tuli edes jostain rahat takasin

 

 

..Miltä peli näytti muuten? Itse katselin luonnollisesti torinon seikkailuja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marseille oli se parempi joukkue ja piti painetta, mutta on se Pippo vaan Maalintekijä. Kaksi paikkaa, kaksi maalia ja kolme pistettä kotiin. Eiköhön juutuubista löydy jo kooste ottelusta joten sen tarkemmin en ala kuvailemaan. Flamini olisi muuten ansainnut suoran punaisen mutta selvisi varoituksella.

 

Ja Leonardon taktinen osaaminen alkoi arveluuttaa (tai pikemminkin vanhat fiilikset vahvistuivat) kun vaihdot säästeltiin aivan loppuun ja esim Oddokin on avauksessa eikä esim Antonini. Sentään Ambro otettiin suht aikaisin pois ja Gattuso tuli tilalle. Abatellekin soisin enemmän peliaikaa mutta minkäs teet...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuten sanottua Marseille pelasi paremmin, mutta Milan sai enemmän kuin ansaitsi. Erittäin tärkeät kolme pistettä punamustille.

 

Ensimmäistä puoliaikaa en loppua lukuunottamatta nähnyt, mutta toisella Marseille painoi päälle hullunlailla ja Storari sai ottaa varsin vaikeita palloja muutamaan otteeseen. Topparipari Nesta-Thiago Silva on toimiva yhdistelmä. Nesta hoitaa katkomisen ja pelaa suurella sydämellä. Laitapakeista puhuttaessa siellä ei oletällä hetkellä yhtään, joka kuuluisi Milanin kaltaisen seuran avaukseen. Zambrotta on kaukana parhaita päivistään. Jankulovski ei ole koskaan ollutkaan sillä tasolla. Mielestäni kannattaisi kääntää katseet Antonini - Abate kaksikkoon.

 

Keskikentällä Pirlo kuuluu tsestäänselvänä avaukseen. Ambrosini ei vakuuta, heikko pallonkäsittely ja rikkoo paljon. Gattuso ja Flamini ovat selvästi Ambrosinin edellä nokkimisjärjestyksessä. Flamini saa kyllä kiittää tuomaria ettei saanut eilisessä pelissä punaista liuttuaan molemmat jalkapohjat edellä tilanteeseen keskiympyrässä.

 

Seedorf oli ensimmäisen puoliajan lopussa näkyvä, mutta katosi toisella puoliajalla pitkälti Milanin roiskimisen takia.

 

Pato oli kevyt, hävisi kaksinkamppailuja jatkuvasti eikä todellakaan ollut sellainen valopilkku kuin Serie A:ssa. Inzaghi oli jäätävä maalinedessä. Kaksi paikkaa, kaksi maalia. Niin helppoa se on.

 

Ihan hyvä ele Leonardolta näyttää Ronaldinholle, että avauksen paikka pitää hankkia, eikä ilmaislippuja jaella. Tosin uskon, että jos Ronnie alkaa tekemään enemmän töitä kentällä hän syrjäyttää Seedorfin avauksessa.

 

Oli muuten mahtava tunnelma Velodromella eilen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikki oleellinenkin on jo sanottu :D Olihan Marseille joukkueena parempi. Hienoja kuvioita nähtiin ja välillä oli tuuriakin Storarilla ettei pallo uponnut maaliin kuin kerran. Mutta kuten kaikki tietävät, että futiksessa maalit ratkaisevat ja onneksi meillä on Pippo :D Vekkuli mies, ei voi muuta sanoa!!

 

Plussat ja miinukset:

+++ Pippo: Kaksi pippomaista maalia!

++ Dorf: Syötti molemmat Pipon maalit ja piti palloa hyvin joukkueellaan.

+ Storari: Muutama hyvä koppi

- Ambrosini: Ei oikein mitään merkittävää saanut aikaiseksi.

-- Pato: Jos Dinho ansaitsi penkkikomennuksen huonojen otteiden takia, niin kohta voitaisiin Patollekin harkita samaa. Missasi yhden varman maalin, tosin taisi hämmästyä, että Oddo sai kerrankin keskityksen onnistumaan. Muuten ihan pimennossa.

--- Oddo: Koko ajan pulassa oikealle laidalla (Taiwo voisi olla ihan hyvä vaihtoehto Milanin puolustukseen...). Marseillen tasoituksessa ei pitänyt Heinzea.

 

Sinällään tärkeä voitto, koska Zurichan on meidän porukasta se heikoin, Real taas vahvin (ainakin pelaajamateriaaliltaan), niin näin ollen Milanin kanssa jatkopaikasta taistelee Marseilla. Myös henkisella tasolla tärkeääkin tärkeämpi voitto. Viikonloppuna sitten kukistetaan Bologna!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jepjep, ei kyllä ikävä tullut Dinhoa viime pelissä, Seedorf kun pelasi kelpo pelin. Muut tässä munkin tunteet ottelusta kiteytti. Laitetaan nyt tähän vielä lohkotilanne:

Real Madrid 1 1 0 0 5- 2 3

AC Milan 1 1 0 0 2- 1 3

Marseille 1 0 0 1 1- 2 0

FC Zürich 1 0 0 1 2- 5 0

Kyllä tästä vielä jatkoon mennään!

FORZA MILAN! FORZA PIPPO!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä että tuli voitto, Inzaghilta ne pippotyyliset "munkit" mutta Pato oli aika hiljane.

 

Puolustuksen laidat on kyl aika iso ongelma, tammikuussa sitten pari huippu pakkia laitoihin:mrgreen:, niin eiköhän niitä mestaruuksia ala tulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Imagevs Posted Image

Posted Image


Ja tänään taas UCL:ää. Nyt vastaan tulee FC Zurich Sveitsistä. Vastustajaa ei tule missään nimessä aliarvioida, koska yllätysmomentti on aina olemassa. Itse odottaisin kuitenkin Zurichin pelin painottuvan vastaiskuihin. Toivottavasti nähtäisiin taas pitkästä aikaa peli, jota Milan hallitsee ja dominoi. Mutta kyllä tästä voitto tulee, ja jos Pippo on piikissä, se tietää Tihiselle kuumaa iltaa San Sirolla.
Kutsutut pelaajat:
MILANELLO - Here are the 19 called up players of Leonardo ahead of Milan-Zurich:
Dida, Storari, Antonini, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Onyewu, Oddo, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
Unavailable players: Abbiati, Thiago Silva, Borriello, Di Gennaro.

E: Muuten, miksei Thiago Silva ole ollut viime peleissä kentällä? Onko vammaa tai jtn?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taistoon Zurichia vastaan lähdetään seuraavanlaisella kokoonpanolla:

MILAN: Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Inzaghi.

Oho, oho... Voi jumalauta! Hyvän alun jälkeen Tihinen tekee kulmasta maalin! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
:frustrated::frustrated: Voiko toi toinen linja olla enempää sekasin tuolla?? Super Piippo voisi keskittyä kitinän sijaan pelaamiseen,niin ehkä tulisi onnistumisia noista hyvistäkin paikoista!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oho, oho... Voi jumalauta! Hyvän alun jälkeen Tihinen tekee kulmasta maalin! :(

Gazzetta kirjoittaa: "Tihinen upottaa Milanin upealla kantakikalla San Sirolla." - melkein käy sääliksi Berlusconia (mikä ei ole mahdollista) siis eihän kukaan voi varautua tuollaiseen - tuollaista ei vain tapahdu. Hih hih!

 

Kaipa se vaan on niin, että kun helvetti lankeaa ja kaikki romahtaa eikä elämä voisi enää näyttää synkemmältä, niin silloin tulee Tihinen Suomesta ja potkaisee signor Berlusconia munille!

 

(Toivottavasti Halonen tajuaa kutsua Tihisen linnaan ja antaa jonkun prenikan. Olihan tuo isänmaallinen teko. Ehkä maailmassa on karmaa ja nyt ne kaikki solvaukset Suomesta vaan kääntyivät maksettaviksi - pyövelinä Tihi!)

 

Ja Milan faneille: etteköhän te pian pääse Berlusconista, jos joukkue myydään jollekin arabille, niin voitte taas aloittaa alusta. Muuten vaarana on se, että joukkue ei vain kuulu Berlusconille, vaan on myös hänen ikäisensä, noin 104 v.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milan - Zurich

 

Elikkässs, tän kauden ongelmaks tulee maalinteko. Serie A:ssa täl kaudel 3 maalii 6 pelis!

 

Mut sitte tähän pelii. Tihiseltä hemmmetin hieno maali varmaa uran hienoin, mut miks sen piti tehä se just Milanii vastaa-.- Jankku piti sitte taas laittaa kentälle ku se ei jaksa ees juosta eikä oikee saa mitää aikaseks.

Ja sitte se homma että kuka niitä maaleja tällä kaudella aikoo tarjoilla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sama vanha tarina: Storari & Abate Milanin parhaat (ja ainoat, jotka ansaitsevat kehuja?) ja h*lvetin iso miinus Pirlolle ja Ambrosinille. Tähän lamaan tarvittaisiin varmaan viimekaudelta tuttua Pirlon loukkaantumista, jolloin Leon olisi PAKKO laittaa joku muu (Seedorf? Pelasi sentään viime kaudella hyvin Pirlon paikalla) kentälle. Viime kaudellakin tuosta alkoi vähän pidempi voittoputki...

 

Jos jotain positiivista matsista hakee, niin nyt sentään maalipaikkoja tuli enemmän kuin se yksi-kaksi kuten viime peleissä. Harmi vaan, että Pippolla oli huono päivä ja Pato on kuin varjo entisestään eikä onnistu yhtään missään mitä tekee. Äh, ei enää jaksa edes avautua tästä aiheesta (Milanin epäonnistujat) kun alkaa vaan ketuttaa lisää...

 

Sinänsä aika säälittävää, että Milanin keskikenttäkolmikko koostuu jokaisessa pelissä jollakin kombinaatiolla pelaajista Pirlo-Ambro-Flamini-Gattuso, vaikka näistä ei yksikään tämän kauden esityksillä ansaitsisi avauskokoonpanopaikkaa. Ja sitten siihen vieläkin surullisempaan faktaan: vaihtoehdot näille pelaajille: Janku-Di Gennaro (loukkantunut)-Abate. Noh, Abate on loistanut oik.pakkina ja hyvin tuntuisi paikka hänelle sopivan. Mutta mitenkäs muut? Ei vaan yksinkertaisesti ole "mitat täyttäviä" kk-pelaajia ainuttakaan. Ottaisin ilomielin Beckhaminkin takaisin, sillä ei "vanhus" voisi ainakaan huonommin pelata kuin nykyiset kk-pelaajat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe, loistava kommentti joltain fanilta:

"Well, this defeat could be beneficial. The earlier Milan are out of the Champions League, the more they can focus on the fight to avoid relegation."

Ei kovin kaukana enää totuudesta tällä tahdilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peliä en onneksi nähnyt. Mutta UTubesta oli kyllä pakko katsoa Tihisen maali :D En olisi tuotakaan maalia uskonut, jos ei omin silmin olisi nähnyt!

 

Kovastihan lehdistö yrittää antaa Leolle potkuja, mutta mitäpä tuo auttaisi. Ei oikeastaan yhtään mitään. Ja toiseksi kuka valmentaja haluaa tulla Milania valmentajaan, jossa ei saa itse päättää ketä joukkueeseen hankitaan ja joukkue on täynnä vanhoja pelureita, joita ei pahemmin edes pelaaminen kiinnosta. Toivon mukaan Galliani ja Silvio antavat Leolle tammikuussa jotain päätösvaltaa siirtoihin. Ensi kesänä sitten Leo voi mennä omalle paikallensa scouttaamaan uusia patoja ja pönhöjä Brasiliaan...

 

Siitä syytän Leoa, että Dinho oli taas penkillä. Pönhö on meidän joukkueessa ainoa, joka hyvän päivän sattuessa pystyy voittamaan meille pelin. Ei esimerkiksi Pirlosta ole siihen. Ja onhan se huomattu, että Pirlokin on Italian estaruuden jälkeen pelannut puolitehoilla Milanille, mutta eipä hän saa paljon p**kaa niskaansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×