Jump to content
Sign in to follow this  
Jönkinen

20.9. Manchester United vs. Manchester City @ Old Trafford

Recommended Posts

Aukaistaanpas tässä ketju viikonlopun tärkeää paikalliskamppailua varten. En jaksa nyt ja tässä analysoida ottelun lähtökohtia sen enempää, mutta tällainen ilouutinen Manun kannalta oli pakko päästä kirjoittamaan..

 

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/8258287.stm

 

Eli Citylta ovat poissa Robinho, Adebayor ja ilmeisesti myös Tevez(?). Helpottaa Manun tilannetta kummasti ja luulisi 3 pistettä irtoavan ~85% suorituksella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odottavan aika on pitkä... Olis saanut peli olla jo huomenna, jolloin ois voinu viritellä kunnon pelistudiot porukalla, mut valitettavasti joutunee kankkusessa sitten seurailemaan yhtä kauden kohokodista.

 

Aikas optimaalisella mielellä Jönkinen lähtee peliin, jos 85% suoritus riittänee voittoon ;) City on voittanut kaikki pelaamansa 4 valioliiga ottelua, tosin ei niidenkään peli vielä ihan valmiinnäköistä ole ollut.

 

Itse pelin uskon ratkeavan muutamaan seikkaan:

Given - Foster... Ehkäpä valjun parasveskari vastaan meidän nousevatähti. Suuriin virheisiin ei ole kummallakaan varaa.

 

Barry/Ireland vastaan meidän keskikenttä Varsinkin Barry ollut alkukaudesta loistavassa vireessä. Tuon kaksikon voittaminen tuo voittamisen avaimet peliin.

 

Latautuminen Molemmat joukkueet varmasti odottavat vesikielellä ottelua. Toivon mukaan latautuminen ei mene yli. Kortteja luvassa... Kenties punaisiakin?

 

Puolustuslinja jatkanee samana, kuin Tottenham pelissä. Toki Rion tilanne ilmeisesti hieman auki? Keskikenttä tulee olemaan se mielenkiintoinen nähtävä. Kentkä pelaavat laitureina? Valencia, Nani, Fletcher vai Giggs? Näistä jälkimmäset ovat pärjänneet tuossa tehtävässä ehkä parhaiten, vaikka toisin pitäisi olla. Keskikentälle Carrick-Anderson? Tai sitten Giggs tai Fletcher?

Kärjessä aika varmasti Rooney ja Berba.

 

Odotellaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harmi sinäänsä, että Tevez on pois. Olisi ollut mukava nähdä fanien suhtautuminen häneen. Melkonen vihellys konsertti olisi ollut edessä ;)

 

Itse otteluun. City on näyttänyt että pystyy haastamaan jokaisen valioliiga joukkueen voitto tasiteluun ja jatkaa tappiotonta putkeaan. Viime viikonlopun suoritus oli vahvaa Cityä ja näytös kaikille, että heitä ei saa aliarvioida kun puhutaan JOPA valioliigan mestaruudesta. Mutta kuten sanottiin Robinho, Adebayor, Tevezin (?) poissaolot rokottavat miljoonamiehistöä varmasti aika reilusti. Jokatapuksessa Cityä ei saa aliarvioida ja pelistä tulee varmasti fyysinen,tiukka ja jokaisesta pallosta on taisteltava 100 % sesti.

 

Unitedilla on taas takanaan hieno voitto Tottenhamista ja euro kentillä nihkeä 1-0 voitto Besiktasista. Omasta mielestä Unitedin pitäisi lähteä selkeällä 4-4-2 taktiikalla liikkeelle. Eikä UCL:ssä nähtyä taktikkaa, joka omasta mielestä ei vaan toiminut.

 

Laituri osasto on Cityllä vahvaa ja niin sen pitää olla meilläkin, Selkää parannusta täytyy laita peliin syntyä. Keskikenttä pelaaminen tulee olemaan myös todella tärkeässä roolissa. Monet pienet yksityiskohdat voivat ratkaista tämän ottelun. Mutta katsotaan mitä tapahtuu ja kumpi on kaupungin herra. Innolla odotan

 

Tietääkö joku Manun loukkaantumis tilannetta? Mites RIO?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikas optimaalisella mielellä Jönkinen lähtee peliin, jos 85% suoritus riittänee voittoon ;) City on voittanut kaikki pelaamansa 4 valioliiga ottelua, tosin ei niidenkään peli vielä ihan valmiinnäköistä ole ollut.

Tokihan sitä pitää luottaa omiin.. :) 85% suoritus tarkoittaa lähinnä sitä tämän hetkistä pelin tasoa. Mun mielestä joukkueen potentiaalista puuttuu pelisuorituksissa vähintäänkin se 15%.

 

City on aloittanut kauden todella hyvin esim. pitämällä 3 nollapeliä neljästä. Fakta on kuitenkin se, että siniset ovat tehneet 7 maalia joista Adebayor 4. Vastaavasti Manulla tehtyjä maaleja 10 kpl ja käytössä kaikki tähän asti maalin tehneet. Ireland (joka ei minun mielestäni todellakaan edes ole mikään kova pelimies) saa vastaansa Fletcherin ja SWP saa vastaansa Evran. Tarvinneeko enää edes sanoa, että kuulapää ja SWP tulee jäämään ottelussa pahasti pimentoon. Barry on ollut ihan ok, ei siin mitään, mutta hänelle niitä parempia päiviä sattuu silti Cityn kannalta turhan harvoin. Toivottavasti ei sunnuntaina.

 

EDIT: Joo, ei todellakaan ole koko squad käytössä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luulenpa että lähdemme tällaisella kokoonpanolla

 

Given

Richards-Toure-Lescott-Bridge

SWP-Ireland-de Jong-Barry-Petrov

Bellamy

 

Tevez vaihdosta Bellamyn tilalle, iso rooli tulee olemaan Evran kurissa pitäminen ja pieni kuumentaminen, SWP ja Richards kyllä pystyvät tähän. Samoin Petrovin ja Bridgen nousut ovat avain asemassa, Petrov varsinkin on pelipäälle sattuessaan erittäin liukas kaveri. Manun topparit on vaikeuksissa Bellamyn kanssa jos mies saa ruokintaa Ireland/Barry kaksikolta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

sunnuntaina siis mukavaa matsia luvassa. Kyllä "pitäis" olla ManUn heiniä, mutta kattellaan.. Rooney näytti taas kypsyytensä CHL:matsissa, s*****ana jätkä on pelannu n. jotain 5 täyttä matsia pariin viikkoon, sitten kun hieman kaveria lepuutetaan tuollaisessa besiktas-matsissa ja annetaan Owenille minuutteja, ni tuntuu ,että kaverin maailma loppus taas siihe, ei näin... Pari häkkiä Cityn verkkoon niin eiköhän taas hymyilytä:thumbsup1: kokoonpanoveikkaus;

Foster

O,shea-Vidic-Evans-Evra

Park-Carrick-Ando-Giggs

Berbatov-Rooney

 

3-0 ManUlle Rooney 2, Park 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rooney näytti taas kypsyytensä CHL:matsissa, s*****ana jätkä on pelannu n. jotain 5 täyttä matsia pariin viikkoon, sitten kun hieman kaveria lepuutetaan tuollaisessa besiktas-matsissa ja annetaan Owenille minuutteja, ni tuntuu ,että kaverin maailma loppus taas siihe, ei näin...

 

3-0 ManUlle Rooney 2, Park 1

Rooney itse väittää että yleisöstä syljettiin hänen päälleen?? ja sekös vitutti...

 

 

Kai olet jo käynyt laittamassa 500€ tulosvetoon tuolle tulokselle, meinaan onhan toi erittäin todennäköistä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo ei oo Tevez saamassa kovin mukavaa vastaanottoa.. Itse ainakin tulen laulamaan bishopissa ko. biisiä... Lisäksi jos paskiainen kentälle pääsee niin tulee kyllä saamaan aikamoiset buuaukset ja vihellykset.

 

[ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=opQ0t-7AXDQ&feature=related[/ame]

 

Who's that twat from Argentina,

Who's that money grabbing whore,

Carlos Tevez is his name

And he hasn't got a brain,

And he won't be winning trophys anymore

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rooney itse väittää että yleisöstä syljettiin hänen päälleen?? ja sekös vitutti...

 

 

Kai olet jo käynyt laittamassa 500€ tulosvetoon tuolle tulokselle, meinaan onhan toi erittäin todennäköistä...

Ei tällä palkalla ihan 500€, mutta 5 egee ajattelin pistää:smile_ani:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bring It!! Bring It!! Huomenna mennään kovaa ja herruus jää Manchesterin punaiselle puolelle.. Odotan Fletcheriä ja Valenciaa keskikentälle, josta rakentavat maalipaikkoja Berballe ja "hullu"Rooneylle.. Scholesin poissaolon paikkaa Giggs tai Carrick, mutta Andoa en odota avaukseen...

 

Toivottavasti Tevez ei pelaa.. En halua sitä sekä järki-, että tunnepuolen tahdosta. Itse en antaisi hänelle minkäänlaista huomiota, mutta matsiyleisön tietäen rojua tulee lentämään #32:sta päin alusta saakka. Muutenkin City joutuu lähtemään otteluun ns. "bussi" -taktiikalla, kun kunnollisia hyökkääjiä ei ole laittaa kehiin. Bellamy tod. näk. yksin piikissä ja SWP siinä taustalla. Tarkemmin en osaa keskikenttää arvailla.

 

3-0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aijjai, tänään sitten yksi kauden odotetuimmista otteluista.. City ollut pelottavan vahva tähän mennessä. Cityltä puuttunee kovimmat kärjet ottelusta ja se tuo etua ehdottomasti ManUlle, hauskaa kuinka kesällä vitsailtiin siitä kuinka Cityllä on joukkue täynnä hyökkääjiä.:smile: Vaikka toki olisi ollut hienoa kun molemmilla joukkueilla olisi ollut parhaat kokoonpanot käytössä.

 

Kokoonpanotoive:

 

-----------------Foster-----------------

--O'Shea----Rio/Evans----Vidic----Evra--

--Valencia---Fletcher--Anderson---Nani--

---------Rooney------Berbatov----------

 

Vaikkakin UCL-matsissa Valencia ja Nani olivat aikas surkeita ja Tottenham-pelissä laidoilla viilettivät komeasti Fletcher ja Giggs, niin laittaisin silti laidoille nuo edellämainitut. Anderson pelasi hyvin Tottenhamia sekä Besiktasia vastaan, joten oikeutetusti jatkaa keskikentällä. Carrickia en tällä hetkellä edes harkitse. Liigacupeista vaan vauhtia hakemaan! Rooney-Berba on selvästi paras vaihtoehto kärkeen. Ja toivon, ettei lähdetä taas 4-5-1 taktiikalla niinkuin Arsenalia ja Besiktasia vastaan..

 

Peli päättyy 2-0, Anderson jatkaa siitä mihin viimeksi jäi ja Rooney tekee kauden kuudennen valjumaalin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

JaHas, tänään sitte näytetään kelle se kaupungin herruus on kuulunut, kuuluu ja tulee myöskin kuulumaankin. Saas nähdä mikä se loukkaantumis tilanne on, toivottavasti Rio olisi pelikunnossa. Mielenkiintoista on millä taktiikalla SAF otteluun lähtee, Aden ja kumppaneiden puuttuessa City tulee hyökkäyssuuntaan todennäköisesti vahvasti laitojen kautta nopeiden Petrovin ,Bellamyn ja SWP:n johdolla. Miten SAF tähän vastaa? Uskaltaako heittää puhtaan 4-4-2 vai tukitaanko keskikenttää viidellä miehellä, toivottavasti ei.

 

Avaus veikkaus/toive:

 

------Rooney--Berbatov------

Nani-Anderson-Fletcher-Park

Evra----Vidic-Ferdinand-O`Shea

-----------Foster-------------

 

Ottelun ratkaisu: SAF kaivaa tuttuun tyylin isoihin peleihin "täysin puskista" Parkin joka pelaa unelma pelin jälleen näitä "isoja" vastaan, myöskin Evra loistaa ja saa SWP:n näyttämään vitsiltä. ManUn luja puolustus pitää nollan ja Rooney käy tekemässä ainakin yhden City-puolustuksen koomaillessa.

 

Tulosveikkaus: 2-0, Rooney, Nani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitkästä aikaa ottelua ennen on kunnolla jännitettä. Cityn hyvä alkukausi saa vielä ripauksen lisää sähköä otteluun. Viime vuosina United ei ole oikein syttynyt paikallisotteluihin. Nyt jos ei syty niin tuskin ikinä. SAF on vähätellyt Cityä ja luulenpa, että tämä on heidän riveissää noteerattu. Näyttöhalut on jo pelkästään tämän takia huipussaan.

 

 

United maalilla Foster itseoikeutetusti. Pari gamesaveria pitää tänään napata. Evra varmasti avauksessa omalla paikallaan. Vidic on taas suuressa roolissa pehmittäessään naapureiden hyökkääjiä. Evans jatkaa Rion paikkaamista. Uskoisin O`Shea hoitelevan oikean laidan.

 

Keskikenttä on jälleen pieni arvoitus. Mutta Fletcher ei ihan helpolla penkille jää. Anderson oli Spurs pelissä vahva, joten avaukseen. Laidat...Nani melko varmasti avauksessa. Giggs luultavasti hilaa itsensä avaukseen. Myös Valencia on hyvin lähellä avauksen paikkaa.

 

Rooneyn kaverina aloittaa Berbatov, tosin Owenin aloittaminen ei yllättäisi.

 

3-1 Unitedille, maalit Rooney kahteen kertaa ja Nani laukoo 20 metristä pallon yläkulmaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

United tanaan

 

------Rooney--Berbatov------

Giggs-Anderson-Fletcher-Park

--Evra--Vidic--Rio--O`Shea--

-----------Foster-------------

 

Nani ei mahtunut avaukseen :depressed: Muuten hyvannakoinen kokoonpano!

 

Tevez ilmeisesti avauksessa...

 

E: Veikkampa, ettei Carlitos koko matsia siella kentalla ole. Joko lentaa suoralla punaisella ulos tai sitten nilkuttaa vaihtoon.

 

Penkki: Kuszczak, Neville, Evans, Valencia, Carrick, Nani, Owen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HT 1-1

 

Ensimmäinen puoliaika meni jopa selvästi Citylle hyvästä alusta huolimatta. Olin jo varma että tauolle mennään tappiotilanteessa, mutta Tevezin veto onneksi vain tolppaan.. Muutama huomio:

 

-Pelistä katosi täysin idea tasoituksen jälkeen

- Maunon keskikenttä ei pärjännyt vierailijoitten vastaavalle. Lisäksi yksilötaitoa puuttuu (Nani kentälle?)

- Foster ei tuu koskaan olemaan Manun vakituinen ykkösmaalivahti.

 

Katsellaan mitä toinen jakso tuo tullessaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Motivaatio

 

ManUtd on jakaantunut uudella tavalla kahtia: miehet, jotka haluavat voittaa, ja miljonäärit jotka ottavat aurinkoa.

 

Viime peleissä (Arsenal, Tottenham, nyt Man City) mm. Evra, Vidic, Fletcher, Anderson, Giggs ja Rooney ovat pelanneet loistavasti, tehneet töitä aivan mielettömällä motivaatiolla, ja ansainneet paikkansa aloituksessa. O'Shea ja Rio ovat tämän kategorian rajoilla.

 

Sen sijaan toinen puolikas joukkueesta on aivan kuutamolla. Berbatov hölkkäilee ja tuhlaa maalipaikkoja (ei se tuhlaus mutta se hölkkäily...), Park saa uuden sopparin mutta osoittaa täyden kyvyttömuutensä tehdä maaleja ja toisaalta oman pään pelikin on heikkoa (eihän Bellamyä voi jättää tuolla tavalla vapaaksi laukomaan Cityn tasoitusta), Foster höntyilee maalilla (ei pelkästään tässä pelissä, vaan muutenkin), jne.

 

Kyllä materiaalin pitäisi olla ja se onkin niin leveä, että jos pelaaminen ei kiinnosta, niin penkille ja uutta ukkoa tilalle. Berbatoville ainakin voisi pieni kurinpalautus tehdä hyvää.

 

Mutta loistavaa, Fletcher, loistavaa!!!

 

EDIT: Kirjoitin yo. tekstin pari minuuttia ennen 90min täyttymistä. Vaihdetaan Rio kategoriasta pelurit kategoriaan pellet. ManUtd prässää koko toisen puoliajan, rakentaa maalipaikkoja, tekee maaleja, ja sitten tajuton työmäärä ha pallonhallinta missataan karmaisevilla virheillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AIJAI, mahtava peli. Nyt ei oikein irtoa kunnon analyysia, mutta HIENO tunne.

 

Tevez edelleen yhtä energinen mutta tehoton kun viime kaudellakin. Valitettavasti Berbatov ihan samanlainen.

 

Kiitos Owen!! Mahtava fiilis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Owen maksoi sitten hintansa (£0) takaisin :mrgreen:

 

Fiilikset on nytten katossa ja se Rion sähläyksen aiheuttama vitutus on haihtunut taivaan tuuliin.

 

Ja jos rahaa ois lähtis Fletcherin paita tilaukseen (mut ku ei oo).

 

 

PS. eipä tässä taaskaan saa kunhnon tekstiä aikaan.

 

- Uskon, että saan hyvän vastaanoton ManUn faneilta.

niinpä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistava peli tuloksen kannalta.

Kuinka voikin tunteet seilata laidasta laitaan...

 

Fosterilta ja Riolta todella pahoja virheitä maaleissa.

Ja siinäkö muka Manun seuraava ykkösveskari???

 

Iskihän se Owen vielä kun oli jo varma loppuvihellyksestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtava peli fiilikseltään! Tosin Manun puolustus oli ihan pihalla ja ilman kunnon puolustus pelaamista Manu ei tuu voittamaan tällä kaudella yhtään mitään. Fosterin ja Ferdinandin kämmyt olivat kyllä aivan kaameita. Ferdinandilta tulee näitä 1-2 x kaudessa, joten toivotaan, että se oli tältä kaudelta tässä. Fosterin kämmy oli aivan kaamea.

 

Tuomari yritti viheltää läpi ottelun olematta "kotijoukkueen tuomari" ja onnistui kokonaisuutena hyvin. Andersonin keltaista en ymmärrä jos tuli "taklauksesta", suunsoitosta jos tuli niin Bellamylle, Berrylle, Richardsille ja Lescotille olisi voinut lätkästä sitten kortit mieheen suunsoitosta. Lisäajasta varmaan keskustellaan koko viikko, mutta eipä toi mikään huutava vääryys ollut.

 

*** Fletcher

** Giggs

* Evra

--- Foster

-- Rio

- Park

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×