Jump to content
Sign in to follow this  
Jupe

23.09 Manchester United - Wolves

Recommended Posts

Ou jee :boogy: Canal Plus näyttää ottelun sittenkin suorana. Kiitokset taas siihen suuntaan. Eilen kun kattelin jotain ohjelmaopasta, niin peli oli merkattu alkavan jälkilähetyksenä yöllä, joten kiroilin jo mielessäni että joutuuko sitä streameihin turvautumaan. Äsken kuitenkin surffailin Canalin sivuilla ja silmään pisti: "Ke 23.9. klo 22.00 ManU – Wolves CANAL+ Sport 2"

 

Luultavammin Ferguson antaa nuorille/reservimiehille peliaikaa. Ainakin viime vuosina Liigacup on ollut se nuorten "oma" turnee Manun osalta. Itse toivoisin peliaikaa Owenille, Gibsonille, Nanille ja toki puolustuksessa Evansille. Da Silvan veljekset kehiin vaan jos kuntopuoli antaa periksi. Nanille toivoisi onnistumisia, alkukausi näytti lupaavalta, mutta sen jälkeen ei ole oikein kulkenut ja peliaika vähentynyt sen mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse toivoisin peliaikaa Owenille, Gibsonille, Nanille ja toki puolustuksessa Evansille. Da Silvan veljekset kehiin vaan jos kuntopuoli antaa periksi.

Miksei myos Machedalle, Welbeckille ja Tosicille minuutteja, jos vain ovat terveita. Olisi erittain mielenkiintoista nahda kyseiset herrat kentalla. :joker:

 

Owen - Macheda

Tosic - Carrick - Gibson - Welbeck/Nani

Fabio - Evans/Neville - Brown - Rafael

Kuzza

 

???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koko kautta ajatellen olis myös hemmetin tärkee saada Brownille peliaikaa, topparina tai oikeena pakkina, aivan sama. Rafael ja Brown olis miusta parhaat oikeet pakit, terveinä ollessaan. Johny tulee olemaan tärkee rotaatiomies ja ei "tuhlata" häntä avaukseen :)

 

Mielummin oikeestaan myös Kikolle ja Wellbeckille tässä peliaikaa. Owen näyttänyt kahdessa viime valjupelissä, että kun super-subia haetaan, hän on se mies. Ajatuksena tässä siis : enemmän rotaatiota akselilla Rooney-Berba-Owen + keskiviikkona molemmat nuoret lupaukset 90min, ja muutenkin tulevissa liigacup peleissä. Olisko myös Fosterille tarvetta vähän itseluottamuksen kohotukselle todennäköisellä nollapelillä? :D Kumminkin, periaatteessa Kuzza on vähän tarpeeton ja hänelle se peliaika ei tule olemaan niin tärkeää. Kumminkin, kun kohta VdS on taas kunnossa, niin se kolmas veskari ei tule kovin montaa matsia pelaamaan, jos yhtään. Eli mielummin taotaan nyt Benillä kun rauta (ainakin vielä enne city peliä) on/oli kuumaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Matsi

 

22.00 alkaa siis tämä United - Wolves. Onnekseni Canal+ näkyy vieläkin, vaikka tilaus peruttu jo monta kuukautta sitten. Kokoonpanoksi luulisin tälläistä:

 

--------Kiko--Owen--------

--Nani--Carrick--Gibson--Welbeck--

--Fabio---Evans---Brown--Neville--

 

Tulosveikkaus: 3-0 Unitedille. Nani, Kiko ja Owen maalavat kerran.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veikataan (tai toivotaan) tällästä avausta.

 

Kuzza/Amos

Rafael-Brown-Evans-Fabio

Nani-Gibson-Carrick-Tosic

Welbeck-Macheda

 

Maalilla varmaan Kuzza. Nuori Ben Amos voisi olla jokerikortti avaukseen.

 

Puolustuksessa laidalla veljekset Da Silva. Keskustaan Evans ja Veli Ruskea. Neville voi myös olla avauksessa.

 

Keskikentälle toivon ainakin Tosicia. Nanin luulisi myös saavan peliaikaa. Keskelle gibson ja Carrick. Saapa nähdä saako ykkösjoukkueen numeron (42) hetki sitten saanut norjalainen Magnus Eikrem minuutteja Wolvesia vastaan.

 

Hyökkäykseen laitetaan nuoret Welbeck ja Kiko. Owenia säästellään viikonlopun liigamatsiin. penkiltä sisään toinen juuri ykkösjoukkueen numeron (41) saanut norski Joshua King.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan jännä nähdä nuorten punaisten otteita taas välillä. Viime kaudella Kaljacup jäi meikäläisen osalta lähes kokonaan paitsioon, kun ei streamien kanssa vaan aina jaksa vääntää. No mikäs nyt on Manufanina ollessa, kun käytännössä kaikki pelit tulee suorana :) Hattua pitää nostaa Canalille.

 

Ylivoimainen suosikki Mauno tohon otteluun on vaikka pelaisi kokonaan reserveillään. Toki näissä cupin peleissä yllätysmahdollisuus on pienemmällä joukkueella vähän parempi kuin Valjun matseissa. En usko Wolvesin lähtevän vain peruuttelemaan, siihen suuntaan McCarthy on myös jutellut... ja onhan siellä ex-mauno Ebanks-Blake kärjessä, tosin ei aivan täydessä kunnossa. Mahdollisesti siis suht avointa peliä on luvassa. Manulta toivon näkeväni aloituksessa ainakin Da Silvat, Owenin, Welbeckin ja eritoten Tosicin, jolle ei tunnu Fergieltä vieläkään hirveästi luottoa löytyvän. Näiltä jannuilta luulisi asennetta löytyvän ihan riittävästi ottamaan se voitto tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.urheiluviikko.net/alex-ferguson-haluaa-machedan-ja-welbeckin-pysyvan-manchesterissa/32114/

 

Toivotaan että molemmat pojat ovat tänään myöskin pelikunnossa sekä kentällä. Erityisesti Dannyn pelaamista haluaisin tänään nähdä. Odotukset ovat korkealla! Myös da Silvoja kentälle terveystilanteen niin salliessa, ja de Laet olisi myös mielenkiintoinen valinta. Tosicin tilanteen kannalta pelkään jotenkin pahinta, ettei mies olisi vakuuttanut Fergietä. Mutta jospa hänetkin kentällä tänään nähtäisiin. Myös "pikku-Scholes" Gibson olisi hienoa nähdä laukomassa pommi maalin perukoille.

 

Avausta en uskalla arvailla yhtään, sieltä voi tulla aivan mitä vain. Luotto junnujen peluutukseen ja sitä kautta voittoon on kuitenkin kova. ManC-peli jäi näkemättä, mutta toivottavasti tänään junnut antavat iloista katseltavaa!

 

Edit.

 

United tänään:

Kuzza

Neville

Evans

Brown

Fabio

Welbeck

Gibson

Carrick

Nani

Owen

Macheda

 

Subs:

Amos

Ferdinand

Tosic

Valencia

De Laet

King

Eikrem

Share this post


Link to post
Share on other sites

No eipä nyt mitenkään hirveen erikoista peliä. Tosin sain vasta pelin päätyttyä tietää, että Fabio sai katsella punasta ekalla puoliskolla, joka "saattoi" vähän pelaamiseen vaikuttaa :) Maali oli mahtavaa katseltavaa, Welbeckin itselleen pelaama seinä Owenin kanssa Carrickin pomppivasta pallosta sai ihailemaan kaverin pallonhallintaa! :thumbsup1: Ja saihan sitä tuulettelua taas vähän naureskella kun se niitä Usain Bolt liikkeitä yleisöön veteli...toivottavasti SAF ei tollasista jakele bänniä :icon_lol: Mut pitää kyl sanoa et jotenkin tulee kaverista mieleen Henry Arsenal-urallaan...

Myöskin De Laet anto ihan positiivisen kuvan, ainakin näin nähdyn tokan puoliskon perusteella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rutiinivoitto, vaikka punanenkin tuli. Ja aika junioripainotteisella miehistöllä mentiin, niinkuin olettaa saattoi. Mulle tulee aivan samat fiilarit welbeckistä, kuin Arsu ajan Henry, joka oli silloin mielestäni ehkä jopa maailman paras pelaaja!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maali oli silkkaa taidetta, muuta merkittävää ei pelistä jäänytkään mieleen Fabion ulosajon lisäksi. Intensiteetti oli heikko, eikä Wolvesista oikein ollut yhden ukon ylivoimallakaan luomaan montaa kunnon tekopaikkaa. Owen oli taas hyvällä pelipäällä, ja tällaisissa peleissä varsinkin hänen kokemuksestaan on paljon hyötyä muulle joukkueelle. Hienosti ajoitettuja juoksuja ja älykkäitä syöttöjä. Nanilla puolestaan kulki muuten hyvin, mutta viimeinen syöttö ei vaan tahdo lähteä tarpeeksi ajoissa. Enemmän hänestä on silti hyötyä laidallaan kuin esim. Valenciasta.

 

Miinuspuolelta löytyy sitten päällimmäisenä tietysti tuo Fabion punainen, jossa oli toki muillakin oma osuutensa. Tilanne oli aika käsittämätöntä koomailua koko puolustukselta. Erikoisella tavalla Fabio läpipäässeen hyökkääjän sitten vetikin nurin. Myös Gary oli töpätä oikein kunnolla, vetäisemällä lähes hudin pallosta... huokaus oli syvä kun vastustaja ei siitä onnistunut rankaisemaan. Brown pelasti topparin tontilla pari tilannetta, tosin pelituntuman puute hiukan otteissa näkyi. Maalissa puolalainen torjui varmasti, mm. heti ulosajon jälkeen komea venytys vapariin.

 

Pientä kritiikkiä täytyy vielä pistää Canalin suuntaan. Antennipuolella sai eilen odotella vartin verran, ennen kuin Speedway-pöristelyt loppuivat. Pistihän tuo ärsyttämään, vaikka loppupeli näkyi onneksi niin kuin pitikin...

 

E: Ei muuten ollut taaskaan Tosic kehissä. Alkaa jo vähitellen toivo menemään serbin suhteen, jollei Wolvesia vastaan kaljacupissa pääse edes kentälle niin missä sitten?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rutiinivoitto ja jatkoon. Puolustus oli taas aika epävarma. älyttömän sekoilun jälkeen Fabio kompuroi itselleen punaisen. Kuzza oli maalilla hyvä. Muutaman kunnon torjunnan joutu ottamaan. Puolustuksessa De Laet erottui edukseen. Hyviä nousuja belginuorukaiselta. Lopussa pääsi vetopaikkaankin, mutta se olikin sitten ns. pakin veto. Garyllakin muutama oikein maittava nousu.

 

Keskikentällä Gibson pelasi hienosti, vaikka laukaukset ei oikein lähtenytkään. Carrickilta aika näkymätön esitys. Nanilta hyviä kikkoja ja harhautuksia, mutta tehokkuus puuttui. Viimeiset syötöt/keskitykset olivat huonoja. Toisella laidalla Welbeck oli välillä aikalailla pelistä ulkona, kun tuntui ManU tulevan paljon Nanin kautta. Osan pelistä hyökkääjänä pelannut Danny onnistui kuitenkin maalinteossa, siitä iso plussa. Valenciakin kentällä nähtiin, mutta ei oikein jäänyt mitään mieleen herran pelistä.

 

Hyökkääjistä Kikon peli päättyi lyhyeen Fabion punaisen takia. Owenilla oli loistava paikka puskea maali, mutta pusku suuntautui kohti Wolves-vahti Hahnemannia. Vaihdosta tullut King väläytteli pari kertaa taitojaan. Maalikin oli lähellä, mutta tällä kertaa ei ihan onnistunut. Hyvä sisääntulo kuitenkin ykkösjoukkueeseen.

 

Wolvesista jäi mieleen Hahnemannin epävarmuus jalalla. Nopea laituri Kightly oli selvästi vieraiden paras. Ex-ManU junnuista Ebanks-Blake ei hirveästi säväyttänyt. Tosin mies palasi juuri loukkaantumisesta. Jones taasen pelasi varsin hyvin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan jees, "rutiinivoitto". Fabion punanen vähä sotki kuvioita, mutta upean maalin pojat silti pyöritteli.. ManUn parhaimpia mielestäni Wellbeck ja Gibson, ovat kyllä potentiaalisia tuuraajia, jos rupeaa loukkaantumiset kiusaamaan "ykkösmiehillä". Viime vuonna en pitänyt Gibsonia juuri minään, mutta pre-season ja eilinen peli ovat kyllä muuttaneet mielipidettäni kaverista, lukee peliä, taistelee, taklaa hyvin, hyvät potkut molemmilla jaloilla, tässä voisi olla sellainen tulevaisuuden paranneltu Scholes-versio..:thumbsup1: Owenilta ja Nanilta myös ok-esitys, Owenin pystyynjuoksut topparien välistä ovat kyllä hienoa katseltavaa. Nani, yritteliäs mutta taas jäi se viimeinen silaus puuttumaan, tästä on hyvä jatkaa:boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Matsi jäi väliin työreissun takia, mutta katsoin matsin tänään kovalevyltä. Aika rutiinivoitto sinänsä, Wolves ei ollut lähellä voittoa vaikka pääsi pelaamaan miesylivoimalla kohtuu pitkään. Fabion punainen kortti oli varsinainen sekasotku. Ensin Wolvesin pelaaja mielestäni rikkoo Evansia, ei vaparia ja sitten Brown sekoilee itsensä ulos tilanteesta ja Wolves pelaaja pääsee läpi. Sitten kaiken lisäksi Fabio kompastuu ja tekee ainoan mahdollisen ja kaataa Wolves pelurin. Täysin oikea tuomio tuomarilta antaa punainen kortti. Harmi sinänsä Machedan kannalta, että joutui jättämään kentän noin aikaisessa vaiheessa.

 

Kuzza pelasi maalissa varsin hyvin, mutta eiköhän huomenna nähdä Foster sekoilemassa maalitolppien välissä. Nanilta nähtiin paljon hyviä nousuja, mutta syötöt/keskitykset olivat todella surkeita. Welbeck oli Unitedin paras tänään. Voittomaali ja muutenkin varsin mallikas esitys. Kenties Welbeck pääsee vaihtopenkille tuleviin Valioliigan matseihin. Tosic ei pelannut taaskaan. Ei pääse UCL miehistöön eikä pelaa edes Carling Cupissa. Kenties Sir Alexilla on joku suunnitelma serbin osalta, mutta meikäläiselle se ei ainakaan avaudu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuzza pelasi maalissa varsin hyvin

Kuzza oli tosi hyvä, ilman häntä voittoa ei ehkä olisi tullut.

Nanilta nähtiin paljon hyviä nousuja, mutta syötöt/keskitykset olivat todella surkeita.

Olen samaa mieltä, Nanin syötöt olivat todella surkeita, ei tuommoisella esityksellä ole asiaa ns. ykkösmiehistöön.

Täällä on tapana ollu antaa plussia ja miinuksia niin,

+ kuzza

+ hyökkys josta maali tuli

- Muu joukkue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×