Jump to content
Sign in to follow this  
marchisio

Hannu Tihinen

Recommended Posts

Pirlon, Jankun ja Pippon ilmeille ja käsien levittelylle virnuilin jo kuvan alkuperäisessä yhteydessä. :D

 

Toki on totta ettei tuo yksi maali Tihisen tasoa sinällään Jumalasta seuraavaksi nosta, mutta kyllä Tihi dissaustakin saa osakseen aivan varmasti tarpeeksi silloin kun siihen on syytä, ja välillä vaikkei niin olisikaan. Joten nyt kunnia sille jolle kunnia kuuluu, kun siihen kerrankin on syytä.

 

On yllättävää, että Zürich voittaa Milanin ja että se ja samalla Zürichin ensimmäinen UCL-voitto tapahtuu vieraissa ja on jo hieman häkellyttävää (vaikka nyt Milan tällä hetkellä syvissä vesissä rämpiikin, on se silti Milan). Toisaalta moisia maaleja ei ihan joka päivä näe keltään ja topparilta moinen suoritus on vähintäänkin odottamatonta. Ja että kaikista maailman toppareista se on sitten juuri Hannu Tihinen (omien sanojensa mukaan einen Senior ohne Technik, vanhus ilman tekniikkaa), ei meinaa vieläkään mennä jakeluun. :rolleyes:

 

Kuten totesin, nyt kun siihen on aihetta, niin kunnia sille jolle se kuuluu. :thumbsup1:

 

Uefa.com: Zürich shock Milan with Tihinen magic

 

Posted Image

 

(Hieman hämmentävää muuten, että Gazzettan nettisivuilla on etusivulla ensin lööpissä Räikkönen kommentteineen ja sen alla Tihi tuulettamassa, tuo ylläoleva kuva. Suomalaispainotteinen uutispäivä.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käsittämätön suoritus kyllä Tihiseltä, tuntui kuin aika olisi pysähtynyt Rautavuoren siirtäessä pallon kylmän rauhallisesti suuren Milanin verkkoon. Piti melkein tarkistaa ikkunasta, etteivät muut maailmanlopun merkit olleet toteutumassa, koska eihän tuollaista yksinkertaisesti tapahdu! Omasta mielestäni Tihisen pitäisi järjestää asian puitteissa erikseen lehdistötilaisuus ja ilmoittaa uransa päättämisestä sen ehdottomalla huipulla :proud:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän Rautavuoren osuma jäi päällimmäisenä mieleen tämän viikon UCL-peleistä. Uskomaton maali, kun muistetaan vielä kuka sen teki ja missä paikassa. Tihi voi sitten uran jälkeen sanoa kaataneensa itse AC Milanin San Sirolla...

 

Skysportsilla Tihisen osuma valittu kierroksen maaliksi.

 

http://www.skysports.com/story/0,19528,11096_5597877,00.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pärskähti Olvit pihalle, kun Rautavuori pallon maaliin räpläsi. Vasta parin sekunnin hämmenyksen jälkeen tajusin, että pallo meni oikeasti maaliin. Siinä tuli taas niitä hetkiä jolloin olisi pitänyt ''We are the championssien'' soida;) Ansaitusti Rautavuori valittiin Skysports ''team of the weekiin'' ja Tihisen osuman kierroksen komeimmaksi. Tätä LISÄÄ!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tihinen näyttää yrittävän joka mestareiden liigan matsissa näitä kantapäitä oli jo Real Madridia vastaan lähellä tehdä maalin kantapäällä kulmapotkun jälkitilanteesta mutta vähän eri tavalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upee maali oli joo toi Tihi-ukon väsäämä, mutta Storarin olisi kyllä pitänyt saada se kiinni.... Toisaalta jos Marco odotti että pakki vetää sen pois...

Ei se olisi sitä mitenkään kiinni saanut :shades:. Täydellinen ''takavasara'' etunurkkaan. Hauska nimi myös maalilla :lol:. Maalivahdillakin menee tuossa tilanteessa sormi suuhun :lol:. Oli vaan niin jäätävä viimeistely Tihiseltä. Ilmeet tuossa klumben lähettämässä kuvassa ovat selkeät. Milanin pojat maassa ja Tihisellä nauru suulla. Futis on joskus vaan niin ihmeellistä:shades:. Pakko kehua Tihisen maalia, en tiedä oliko se tuuria vai taitoa, mutta toivotaan että se oli tuo jälikimmäinen vaihtoehto. Mielusti lisää, en kyllästy noin upeisiin maaleihin. Kyllä se pakki osaa myös tehdä maaleja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se olisi sitä mitenkään kiinni saanut :shades:. Täydellinen ''takavasara'' etunurkkaan.

No olisihan. Mielestäni tuo oli aika selkeä maalivahdin maali. Storari lähti aavistamaan tilanteessa oikealle, mutta kysymys kuuluukin, että miksi? Tämän seurauksena hänen oli lähes mahdoton napata tuo pallo, sillä painopiste oli jo oikealla, joten hyppy vasemmalle on fysikaalinen mahdottomuus. Elikkä jos Storari ei olisi tehnyt junnumaista höntyilyä, niin koppi olisi ollut aika varma.

 

Mutta tästä ollaan sitten hissukseen - muistetaan ainoastaan Hanskin uskomaton maali!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No olihan se Tihiseltä hieno maali mutta muistan kun kerran katoin Chämppäri liigaa niin Hyypiä puski komeasti tolpan kautta noin 11 metristä (jos oikein muistan). En löydä youtubesta enkä muista ketä vastaan mutta oli komea maali.

No joo olihan se nätti, mutta toi Tihisen maali oli erikoinen. Muistan kyllä Voikkaan jtinkin tehneen tuollaisen maalin ja syötti tuollalailla Kuytillekkin yhdessä pelissä.

Mutta kyllä huomaa kuinka Milan-faneja potuttaa kun MatZu on ainut tilannetta kommentoinut tällä topicilla:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

No olisihan. Mielestäni tuo oli aika selkeä maalivahdin maali. Storari lähti aavistamaan tilanteessa oikealle, mutta kysymys kuuluukin, että miksi?

Ilmeisesti siis ainakin sinä olisit odottanut juurikin tuollaista veiviä kypäräpäiseltä hujopilta jääkarhujen maasta?

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmeisesti siis ainakin sinä olisit odottanut juurikin tuollaista veiviä kypäräpäiseltä hujopilta jääkarhujen maasta?

 

Olenko näin väittänyt?

 

Miksi Storari ylipäätään aavisti takakulmaan? Aivan samalla tavalla Tihinen olisi voinut potkaista "normaalisti" pallon etu-, eikä takakulmaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos joku ei tajunnut tota viedota niin siinä toi selostaja turhaantui Milanin paikkojen hukkaamisesta, ja huutaa epätoivoisesti..

Ittelläni italia on äidinkieli, niin siitä jotain tajuan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hannu "takavasara" Tihinen lopettaa uransa

 

 

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja sveitsiläisen FC Zürichin toppari Hannu Tihinen lopettaa uransa. FC Zûrichin kapteeni pelaa viimeisen ottelun 16. toukokuuta Neuchâtel Xamaxia vastaan' date=' seura kertoo verkkosivuillaan.

 

Tihinen, 34, jatkaa työskentelyään FC Zürichissä valmennus- ja muissa tehtävissä. Hän on pelannut sveitsiläisseurassa vuodesta 2006 lähtien. Tihinen kertoo Ilta-Sanomissa, että syynä uran lopettamiseen ovat päävammat. Hän on käyttänyt viime vuodet erityistä pääsuojusta. "Päässä ei ole ollut hyvä olo. Ei ole ollut sellainen fiilis, että kannattaisi puskea palloa. Nyt pukkaaminen sitten loppuu", Tihinen sanoo Ilta-Sanomissa.

 

Kemin Palloseurassa jalkapallo-oppinsa saanut Tihinen on pelannut Zürichin lisäksi HJK:ssa, Viking Stavangerissa, West Hamissa ja Anderlechtissa. Suomen maajoukkueessa Tihinen pelasi 77 maaottelua, ja teki viisi maalia. Seurajoukkueessaan Tihinen muistetaan Mestarien liigassa AC Milanin verkkoon viime syyskuussa tekemästä upeasta kantapäämaalistaan.

 

Tihisen ura FC Zürichissa on ollut komea. Seura onkin päättänyt jäädyttää hänen pelinumeronsa 30 tämän kauden jälkeen.

 

Tihisen viimeiseksi maaotteluksi jäi syksyllä pelattu MM-karsintaottelu Suomi–']

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×