Jump to content
Sign in to follow this  
Torres Fani

Hoffenheim 09-10

Recommended Posts

Hoffenheim

 

Pieni, mutta sisukas Hoffenheim jatkaa ällistyttävää nousuaan Bundesliigassa. Sarjoja tahkottu melkein alimmasta lähtien, mutta suunta nousi ja juna lähti puksuttamaan mahtavaa nousua. Kaikkiaan Hoffenheim nousi 18 vuodessa 8 sarjatasolta Bundesliigaan. Sitä ei kovin muni vuskoisi todeksi, mutta niin se vain on. Eikä ollut ensimmäinen kausi Bundesliigassa huono. Kaikki varmaan muistavat Hoffenheimin yllätyksen Bundesliigassa? Johti sarjaa pitkään, mutta sen jälkeen tipahti 10 sakkiin. Monet jopa pitivät joukkuetta tippujana, mutta toisin todellakin kävi. Siinä meni suut suppuun monella veikkaajalla. Saksalaiset ovat moneen otteeseen käskeneet erottaa Hoffenheimin managerin, koska väittävät että hän on Saksalaisille häpeän pilkku. Kateutta? No tietenkin, monet kyllä suuttuvat tuommoisesta, koska he pärjäävät liikaa. Itse kunnioitan Hoffenheimin valmentajaa, jonka nimi on muuten Ralf Rangnick. Hän on valmentanut myös näitä seuroja: Hannover, Schalke ja VfB Stuttgart. Hoffenheim sai myös uuden stadionin, kun se pääsi Bundesliigaan. Alkukaudesta 08-09 he pelasivat Carl-Benz-Stadionilla, joka sijaitsee Mannheimissa. Uusi stadion sai nimekseen Rhein-Neckar-Arena, jolla Hoffenheim pelaa nykyään pelinsä. Uusi stadion rakennettiin, koska kenttä oli liian pieni Bundesliigaan. Stadion valmistui tammikuussa 2009. Kustannukset stadionia varten olivat n. 60 miljoonaa ja kapasiteetti n. 30 164 katsojaa.

 

Pelaajarinki 09-10

 

Hoffenheimin joukkueessa pelaavat nämä kyseiset henkilöt:

 

Maalivahdit:

 

1 Saksa, Daniel Haas

27 Itävalta, Ramazan Özcan

28 Saksa, Timo Hildebrand

29 Saksa, Daniel Bernhardt

30 Saksa, Thorsten Kirschbaum

 

Puolustajat:

 

2 Saksa, Andreas Beck

3 Saksa, Matthias Jaissle

5 Saksa, Marvin Compper

13 Unkari, Zsolt Lőw

14 Saksa, Christoph Janker

22 Suomi, Jukka Raitala

24 Ruotsi, Per Nilsson

26 Itävalta, Andreas Ibertsberger

 

 

Keskikenttäpelaajat:

 

10 Saksa, Selim Teber (kapteeni)

11 Saksa, Jochen Seitz

17 Saksa, Tobias Weis

21 Brasilia, Luiz Gustavo

22 Espanja, Francisco Copado

23 Bosnia ja Hertsegovina, Sejad Salihović

25 Ghana, Isaac Vorsah

33 Brasilia, Carlos Eduardo

37 Saksa, Jonas Strifler

 

Hyökkääjät:

 

12 Brasilia, Wellington

19 Bosnia ja Hertsegovina, Vedad Ibišević

20 Nigeria, Chinedu Obasi

9 Senegali, Demba Ba

(tiedot eivät ole uusimmat, joten joitakin pelaajia puuttuu joukkosta, korjailen listaa joskus).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demba Ba näkyy puuttuvan listasta, muuten kaikki on kunnossa. Iso :thumbsup1: avaukselle, jaksoit kirjoittaa paljon (jos kuulosti kriitikon hommalta, niin sori) .:blink: Hieno joukkue, toivottavasti ei jäädy joulutauon jälkeen, kuten viime vuonna ja toivottavasti Ibisevic pysyy pelikunnossa, muuten viimeistely voipi kariutua. Kovat oli Vedadin tehot viime syksyltä: 17 ottelua, 18 häkkiä. Mahdollisuudet löytyy maalikuninkuuteen, mikäli pysyy kunnossa. Ja toivottavasti Jukka Raitala saa runsaasti peliminuutteja alle, jotta voisi kehittyä kenties tulevaksi A-maajoukkueen luottopakiksi. Mutta pitää muistaa, että Jukalla on syrjäytettävänä kova puolustaja, Saksan A-maajoukkueeseen murtautunut Andreas Beck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demba Ba näkyy puuttuvan listasta, muuten kaikki on kunnossa.

Oho, Ba sieltä puuttui. Lisään sen kohta, joten no problem!

 

Hieno joukkue, toivottavasti ei jäädy joulutauon jälkeen, kuten viime vuonna ja toivottavasti Ibisevic pysyy pelikunnossa, muuten viimeistely voipi kariutua

Jep, niin siinä kävi kaudella 08-09, että sen jälkeen kun Ibisevic loukkaantui, Hoffenheim joutui tippumaan sijoja alaspäin. Ilman häntä, odotettavissa semmoisia 0-1 tai 0-0 pelejä. Mutta en väitä, että muut hyökklääjät eivät osaisi tehdä maaleja.

 

Mutta pitää muistaa, että Jukalla on syrjäytettävänä kova puolustaja, Saksan A-maajoukkueeseen murtautunut Andreas Beck

Valitettavasti Beck ei pelaa samalla laidalla kuin Jukka, vaan Beck pelaa oikealla laidalla. Sen sijaan Hoffenheimin luottopakki Ibertsberger pelaa samalla laidalla kuin Jukka. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valitettavasti Beck ei pelaa samalla laidalla kuin Jukka, vaan Beck pelaa oikealla laidalla. Sen sijaan Hoffenheimin luottopakki Ibertsberger pelaa samalla laidalla kuin Jukka. :blink:

Mutta Jukka pystyy pelaamaan molempia laitoja, joskin vasemman pakin tontti on hänelle luontaisempi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutta Jukka pystyy pelaamaan molempia laitoja, joskin vasemman pakin tontti on hänelle luontaisempi..

En ole ainakaan itse nähnt että Jukka pelaisi toisella laidalla. Itsekkin varmaan tiedät että hän siellä osaa pelata :blink:? Mutta btw, oletetaan kuitenkin 100% varmasti että Beck ei ole haastaja vaan haastaja on Ibertsberger. Iberts olisi Jukalle se nopeampi kiinniotettava, koska Beck on nuori tulevaisuudenlupaus joka on jo nyt huipputasoa. Propsit sille, jos Jukka saa Beckin taidossa kiinni. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvin on lähtenyt käyntiin nytkin Hoffareitten kausi, vaivainen yksi piste Bayernin takana (Hoffenheim 7.). Tilillä komeat 5 voittoa, joista ehkäpä maittavin on Hetha BSC:stä (5-1:eek:). Pelaajarinki kohtuullisen laaja, jolla yltää minkä tahansa bundesliigajoukkueen voittoon, sen kertoi jo tasuri Bayer Mynchenistä (mutta tietenkin Bayern löysäili...:rolleyes:). Ennustan 6. sijan Bundesliigassa tälle kaudelle;)

 

PS. Ja todellakin hyvä topicin avaus:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime pelissä Nürnbergia vastaan tosiaan oli pikku hässäkkää ja vierasjoukkueen presidentti seisoikin pitkään omiensa edessä "vahtimassa"... Hyvää matkaa vaan sinne hyppimään Pippi Langstrumpfin tahdissa!  :boogy: Itellä kolmas Hansakaupungin keikka varmaan syksyllä luvassa... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×