Jump to content
Sign in to follow this  
Ojari

28.11 Portsmouth v Manchester United 17.00 @ Fratton Park

Recommended Posts

Posted ImageVSPosted Image


Valioliigassa kakkosena oleva United matkaa taulukon pohjalla majailevan kauden kriisiseura Portsmouthin vieraaksi Fratton Parkille. Pompey on ollut melkoisten mullistuksien keskipisteenä tällä kaudella, mm. omistajan vaihtuminen mystiseen arabisijoittajaan Sulaiman Al Fahim (parhaiten muistuu mieleen pelaajien palkkojen rästiin jäämiset), jonka osuuden Saudi Ali Al Faraj myöhemmin lokakuussa lunasti itselleen, sekä viimeisimpänä seuran valmentajan vaihduttua toissa päivänä, Chelseaa pari kautta sitten luotsanneeseen Avram Grantiin. Mielenkiintoisena sattumana voidaan pitää Grantin astumista Portsmouthin peräsimeen juuri nyt, hänen aikanaan korvattua Murinhon Chelsean peräsimessä vain muutama päivä ennen United ottelua. Grant siirtyi aikanaan juurikin Portsmouthin teknisenjohtajan pallilta Chelseaan, joten siirtyminen seuran peräsimeen käy varmasti normaalia helpommin, seurakuvioiden ollessa miehelle jo tuttuja. Kaikesta myllerryksestä huolimatta, United varmasti pyrkii sulkemaan vastustajansa vastoinkäymiset ulkopuolelle valmistautuessaan otteluun, sillä joukkue lähtee kentälle varmasti pelkkä voitto mielessä.

Unitedilla on edelleen sairastupa melkosen täynnä, puolustuksen varsinkin ollessa melkoisen siipirikkoinen. Onneksi Wes Brownin loistavat otteet viime otteluissa(ja loistavasti toimiva yhteispeli Vidicin kanssa), helpottavat paineita kiirehtiä loukkaantuneita miehiä takaisin kentälle. Melkein kuukauden Unitedissa pelaamatta ollut Berbatov on tekemässä paluuta tositoimiin. Tämän toivoisikin tuovan hyökkäykseen lisää vaihtoehtoja ja toivonmukaan näemme kentällä vähintäänkin Evertonia vastaan esitetyn näytöksen. Mutta aina pitää varautua pahimpaan, varsinkin kun vastustajan pelaajat varmasti haluavat antaa pirteän esityksen uuden käskyttäjän alaisuudessa. United puolestaan joutuu pelaamaan ensimmäisen pelin ilman Fergusonia, hänen kärsiessään ensimmäisen ottelun tuomitsijakieltoa, joka hänelle lätkäistiin alkukauden Alan Wiley kommenteista.

Portsmouthilla ongelmallisin tilanne on parhaillaan maalilla, Englannin maajoukkuevahti David Jamesin loukkaannuttua viime viikolla. Jamie Ashdown paikkasi miestä sunnuntaina, jonka lisäksi seura on kutsunut myös Ipswichissä lainalla olleen Asmir Begovicin tarjoamaan vaihtoehtoja maaliin. Ilmeisesti Antti Niemi on palkattu seuraan nauttimaan eläkettä, kun ei mies kelpaa tolppien väliin?? :mrgreen: Isäntien kokoonpanosta ilmeisesti puuttuvat myös Bouba Diop, Utaka sekä Finnan, joten muulle miehistölle saattaa olla hikinen iltapäivä tiedossa!

Uskoisin Fergusonin marssittavan kentälle ykkösmiehistön, vaikka ensi viikolla odottaakin Carling cupin välierä Tottenhamia vastaan. Kyseinen turnaus kuitenkin on jo pidempään totuttu hoitamaan junioreiden avustuksella. Saa kuitenkin nähdä miten keskiviikkoinen Besiktas tappio vaikuttaa tuon ottelun kokoonpanoon...

Avaus:

-------------VDS-------------
Neville---Brown----Vidic---Evra
Valencia-Carrick-Fletcher-Giggs
-------Berbatov-Rooney-------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jees! Hyviä ennakkoja kyllä pistät Ojari:thumbsup1:. Odotan kyllä kamppailusta selvää ManU:n voittoa, koska luulen että Pompey vetäytynee omalle alueelle ja kärkkyy vastahyökkäyksiä. ManU:n kannattaa olla vieraissa myös tarkkana erikoistilanteissa ettei käy samoin kuin Chelskiä vastaan. Itse ottaisin ressuja vaihtopenkille mukaan muutaman, saadaan loppupeliksi nuoria sisään:thumbsup1:. Ainakin Welbeck, Obertan ja Gibson. Machedakaan ei olisi huono, mutta Owen on todennäköisesti mukana ,joten ei ihan kaikkia hyökkääjiä mukaan. Rafael alisuoritti pahasti Besiktas-ottelussa ja Evra näin aloittaa avauksessa. Foster pelasi kelpo ottelun, maalille ei oikein voinut mitään, oli taas sellainen kimpoava tuurimaali.

Nyt toivoisin, että Berba joka toipui vammastaan ja Rooney olisi taas iskussa ja pistäisi maaleja. Viime ottelussa jossa Rooney pelasi ei ihan parasta esittänyt, toivottavasti huomenna. Maalipaikat on käytettävä hyödyksi tai sitten voi käydä pahemman kerran huonosti. Pistemenetyksiin ei ole varaa, muuten Chelsea karkaa. Pompeyn osalta kausi on mennyt pahasti penkin alle. Avram Grant siirtyi kokemattoman Hartin tilalle ja nyt ovat Pompeyllä varmasti odotukset korkealla, tosin Grantillakin on paineita kun kerran Portsmouth putoamisviivan alapuolella on.

 

Itse toivoisin tällaista kokoonpanoa:

------------------------VDS----------------------

 

----Neville------------Brown------Vida------------Evra

 

--------------------Scholes--------Fletcher--------------

 

------Valencia-------------------------------------Park (raataa kovaa)

 

-------------------------Rooney--------------------------------

-----------------------------------Berbatov

 

Ajattelin Rooneyta Berban taakse, kun Berba voisi päällään tiputtaa Rooneylle, ja Rooney tykittää maalit. Brown ja Vidic pelasi hyvin Besiktasia vastaan varsinkin 2. puoliajalla joten he jatkavat. Pienellä riskillä kyllä mennään koska he ovat ainoat tolle tontille. Evralta toivon taas, että hän tekee nousuja ja tukee hyökkäystä. Fletcher ja Scholes rauhoittaa keskikentällä peliä ja rakentaa laidoille hyökkäyksiä tai hakee Berbaa. Park avaukseen vaikka vähäksi aikaa, mies raataa kovaa omalla tontillaan ja omaa puolustavat ominaisuudet ja voi paikata Evraa, joten juoksuvoimainen vasen laita meillä. Valencia kaventaa keskelle ja hakee vetoja, haastaa laidalla (omaa sen taidon erinomaisesti) ja yrittää kesoilla Berbaa. Berbatovin tehtävä on jaella palloa viimeisellä kolmanneksella päällä tai jaloilla. Miehen peliäly ja rauhallisuus pallon kanssa tuovat paljon hyvää kun hyökätään. Rooneyn tehtävä on vain yksinkertaisesti tehdä työtä Berban takana ns. kymmpipaikalla ja tilanteen tullen vetoja paljon Pompeyn maalia kohti.

 

Näillä kuvioilla Pompeyn kaatoon. Ottelu alkaa klo 17 ja Canal+ Sport 1 lähettää sen suorana.:thumbsup1: Ottelun selostaa Juha Taivainen.

 

GO UNITED, GO UNITED

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse taas olen melkein sata varma, että MR. Giggs on avauksessa ja miksei olisi. On kuitenkin ollu kauden parhaita suorittajia koko joukkueesta. Valencia on piristänyt otteitaan koko ajan ja on myös varma aloittaja. Vaikka foorumin puolella moni on dissannut Valenciaa ja puhunut alisuorittamisesta, niin itse olisin hieman erimieltä. Alku kausi meni totuttelun merkeissä ja nyt on jo ehkä joukkueen paras laituri. Viime pelin kävin katsomassa isäukon luona (myöskin kova United fani muuten, isältä pojalle :proud:), hän ei ole tämän kauden United otteluita pystynyt juurikaan katsomaan ja hyvä kommentti tuli häneltä toisella jaksolla "Onko toi Valencia ollu koko kauden noin perkeleen hyvä"... Silloin vasta itsekin rupesin funtsii kunnolla, et kyl se perkele on paikkansa avauksessa ansainnut. Ei pitäne verrata Ronaldoon (joka ei myöskään heti ollut tähti).

 

Paha peli varmasti ja avausmaali tulee olemaan todella tärkeä. Portsmouthille 1-0 alkuun, niin kusessa ollaan sen jälkeen. Toisaalta taas aikainen avausmaali, niin rumat voi olla loppulukemat. Onneksi ykkösmiehistö on hyvin saanut lepoaikaa ja heillä onkin näytön paikka Besiktas ottelun jäljiltä jälleen osoittaa, miksi ovat nimenomaan tämä ykkösmiehistö.

 

C'Mon United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tähän vielä lisäisi muutaman mielenkiintoisen tilaston...

-Eli United jahtaa 2000. voittoaan liigassa (mukaan luettuna vissiin kaikki tasot, joilla pelattu).

-Giggs metsästää edelleen 100. valiomaaliaan, huomenna hänen 36-vuotis syntymäpäivänsä aatto.

-Ja tilasto joka voisi jättää päivittymättä, United on viimeksi 1996 kärsinyt 3 perättäistä vierastappiota, joka on myös huomenna siis mahdollinen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, huomenna siis Pompeyn kaatoon! Toivotaan .että ManU saa pelin uomiinsa ja hoitaa pelin tyyneesti himaan. Toivotaan, että uusi "pelottavan" näköinen manageri ei ole saanut kotijoukkuetta hirmuiskuun ja pisteet matkaisivat Manchesteriin!! Avauskoonpanoveikkaus;

 

VDS

Rafael-Brown-Vidic-Evra

Valencia-Fletcher-Carrick-Nani

Giggs

Rooney

 

Jos Berba on täydessä iskussa niin luonnollisesti avaukseen Nanin tilalle ja Giggs luonnollisesti laitaan. Nania tarjosin vähän niinkuin mustana hevosena, kun on kaveri viime aikoina huilannut melko paljon..?? Scholes myös tyrkyllä avaukseen.. Lopputulos 0-2, Rooney 2. Kiitos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nonniin, taas mennään.

 

Kauden tärkein vaihe alkaa taas olla käsillä, hirveästi pelejä tästä eteenpäin 3-4 päivän välein. Jos tästä kunnialla selvitään (=ilman pistemenetyksiä) niin vuodenvaihteessa näyttää taas hyvältä!!

 

Itse otteluun uskoisin Fergusonin valitsevan ihan ykkösmiehistön minkä vaan saa raavittua kasaan. Keskikentän keskusta ehkä ainut kysymysmerkki niinkuin aina että ketäs sinne laitetaan.

 

Fratton Park ei ole ikinä ollut helppo paikka meille ja nyt Pompeyn miehillä varmasti näytön paikka kun Grant uutena managerina joukkoon hyppäsi. Varmasti kotijoukkueella on asenne kohdallaan ja uskon että Ferguson on saanut tämän myös iskostettua meidän miehiinkin.

 

Kolmea pistettä odotan, kaikki muu on suuri pettymys, ManU on niin paljon pelillisesti edellä että ainoastaan itse voivat ottelun tyriä.

 

Olisko tällainen avaus

 

VDS

Gary-Brown-Vidic-Evra

Valencia-Carrick-Fletcher-Giggs

Rooney-Berba

Mahdollisesti Ando myös keskellä jommankumman paikalla ja jos Berba vielä vaivainen niin Owen kärkeen. Gary kentälle varmistamaan ettei löysäillä :D

 

Tuloveikkaus 0-2, Rooney, Giggs :boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Olisko tällainen avaus

 

VDS

Gary-Brown-Vidic-Evra

Valencia-Carrick-Fletcher-Giggs

Rooney-Berba

Itse lähtisin veikkaamaan myöskin juurikin tuollaista avausta, ehkä juuri se Anderson voisi sekottaa pakkaa.

Tappio alla, kavereilla uusi manageri peliin ja SAF katsomossa(?). Ei ehkä parhaat lähtökohdat, mutta silti varmoja pisteitä odotellessa.

0-2,3. Rooney, Valencia, Berbatov.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuomari ulos!

 

+++ Kuzza

++ Valencia

+ ManUtd:n joukkue toisella puoliajalla

 

--- Tuomari

-- Tuomari

- ManUtd:n joukkue ensimmäisellä puoliajalla

 

Kuzza oli ManUtd:n paras, mm. eniten pallokosketuksia ensimmäisellä puoliajalla koko joukkueesta. Kuvaavaa pelille ja mm. ManUtd:n vaisuudelle ensimmäisellä puoliajalla oli se, että Pompey voitti maalitilanteiden lukumäärässä selvästi myös matsin lopussa.

 

Rooney kassitti pari rankkua ja yhden Giggsin herkkusyötön, mutta hassasi laiskuuttaan pari läpiajoa. Giggs heitti sadannen maalinsa, ja Valencia loisti oikealla laidalla leveydessä. Mutta täytyy kyllä sanoa että ensimmäisen puoliajan pelleily ja löysäily oli harvinaisen surkeaa katsottavaa.

 

Tuomari oli legendaarisen huono. Jos Wiley on huonokuntoinen, niin ehkä tänään voisi todeta tuomarin vaikka heikkonäköiseksi. ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuzza piti numerot Unitedin kannalta näyttävältä. Ilman Kuzzan lukuisia pelastuksia olisi jääkiekkolukemat olleet taululla. Rooney pelasi mielestäni aika vaisun ottelun...Mutta niin vain teki kolme maalia. Eipä sitä nyt voi huonoksi iltaa sanoa. Valencia oli hyvä ja Kuzzan kanssa olivat selvästi muita enemmän esillä.

 

Giggsin 100. maali oli todella merkkipaalun arvoinen. Hieno vapari vastustamattomasti alakulmaan. Rooney rankkarit olivat todella varmoja maaleja. Giggsin esityö Rooneyn kolmanteen oli ihailtava.

 

Yhden kärjen taktiikka tuntui alussa hullulta ja sitä se olikin. Pompeyn puolustusta olisi pitänyt pystyä enemmän koettelemaan. Pompeyn alakerta ei vakuuttanut lainkaan. Uskoisin että rohkeammalla taktiikalla United olisi voinut tehdä todella rumat lukemat. Tänään tehtiin oikeastaan se mitä tarvitsi. Oma puolustuspää näytti todella haavoittuvalta. Kotijoukkue loi tasaisesti vaarallisia tilanteita ja yksi omissa oli tuurin ja Kuzzan ansiota. Paljon pitää puolustuksen nostaa tasoa jos jatkossa aiotaan selvitä vähillä maaleilla omissa. Tärkeätä olisi todella saada puolustus pitämään säännöllisesti.

 

+++ Kuzza

++ Valencia

+ Giggs

 

Kolmella maalilla ei tänään tuohon listaan päässyt. Kuzza vienee Fosterin paikan kakkosena. Aivan toisenlaista suorittamista kuin Fosterilla. Koko pelin ajan varmuus pysyi, eikä tullut mitään oikosulkuja. Kuzza näytti syyn miksi hänet aikoinaan hankittiin. Valencia liike oli loistavaa, nopeudellaan piti kankeat Pompey puolustajat varuillaan. Giggsin tehot jälleen kohdallan ja 100. maalikin liigassa näki vihdoin päivänvalon.

 

 

Tuomari otti tänään todella tarkasti rikkeet rankkarialueella pois. Yksi rankkarikin olisi ollut tänään normaali linjalla paljon. Mutta mikään vihellys ei ollut väärin. Linja oli pelaajillekkin yllätys ja se näkyi molempien joukkueiden pelaajien turhautumisena tuomariin. Suu kävi todella paljon usean vihellyksen jälkeen. Itsekkin sohvalla tuomaria manasin mutta ei kai esitys huono ollut. Mitään suurta virhettä en havainnut kertaakaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niinkuin arvelinkin että voidaan tehdä pelistä vaikea jos halutaan. Sitten pelattiin toka puoliajalla n. 10min ja peli selvä.

 

Eka puoliaika oli aika saamaton ja liekkö sitten Ferguson kuljetettu pyykkikorissa :blink: pukuhuoneeseen vai mitä tapahtui mutta toiselle tultiin ihan eri asenteella. Ja se näkyi heti taululla. Ja se oli siinä.

 

+++ Valencia, uskomaton työmäärä ottelusta toiseen ja hyökkäyspäässäkin rupeaa olemaan ihan erinäköistä kuin kauden alussa.

++ Rooney, jos oot hyökkääjä ja teet kolme niin silloin homma hoidettu

+ Kuzza, oli todella hyvä silloin kun tarvittiin, mitähän miettii Foster!??!

 

Ja erityismaininta Mr. Unitedille sadannen valioliigamaalin johdosta, oli muutenkin hyvässä vireessä tänään, tästä ++.

 

Ja painetta huomiselle Lontoon derbylle, tasuri sieltä olisi tässä vaiheessa ihannetulos. Nyt saunaan ja :drunk1:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kohtalaisen helpot pisteet tuli sitten tänään, odotetusti tosin. En yhtään ihmettele, että miksi Pompey on sarjataulukon häntäpäässä, jos et tee paikoista maaleja, ja jos puolustaminen on noin heikkoa, ei muuta voi odottaa.

 

Itse pelissä Pompey tosin oli jossain määrin mukana, mutta tulos puhuu puolestaan. United teki riittävän, ja siitä kiitoksena kolme pistettä.

 

Yksittäisistä pelaajista mainittakoon:

 

Kuzza: Jos näen Fosterin muissa ku kaljacupissa tällä kaudella kentällä, olen äärimmäisen pettynyt SAFiin. Puolalainen näytti tänäänkin, että hän on luottamuksen arvoinen. Ilman miestä olisi illasta voinut tulla aivan toisenlainen.

 

Rooney: Paljon töitä, ja kiitoksena kolme maalia. Tulkoonkin kaksi rankkareista, hattrikki on aina hattutemppu. Tekee kutaa miehen itseluottamukselle.

 

Valencia: Mies puolustaa, hyökkää, katkoo, harhauttelee, keskittelee, juoksee, taklaa... mitä vielä? Täydellinen laituri kyseessä. Alkaa näyttämään todellisia kykyjään, ja tätä on varmasti lisää tulossa.

 

sitten vähän miinuksia:

 

Carrick: Mies omistaa jostain syystä kausikortin avaukseen, syy on ainakin allekirjoittaneelle epäselvä. Ei oikeastaan saanut mitään aikaan, yhden pahan pallonmenetyksen tosin muistan, mutta en muuta. Tasonnostoa edelleen odotellaan. Parhaimmillaan kun saa tilaa pallon kanssa, mutta nykykunnossa ei pysty hankkimaan riittävästi aikaa, ja joutuu aina kiireeseen kun vastustaja luo painetta.

 

vaihdot: Miksi vain yksi vaihto? Garyllä ja Vidalle kortit alla ja olisi voinut säästää muutenkin puolustajia. Onneksi kaikki meni hyvin loppuun asti.

 

PS: Giggsin 100.maalille iso :thumbsup1: ja Scholesin pommit ovat edelleen valioliigan parhaita!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksittäisistä pelaajista mainittakoon:

 

Kuzza: Jos näen Fosterin muissa ku kaljacupissa tällä kaudella kentällä, olen äärimmäisen pettynyt SAFiin. Puolalainen näytti tänäänkin, että hän on luottamuksen arvoinen. Ilman miestä olisi illasta voinut tulla aivan toisenlainen.

 

Voiton tullen ketään pelaajia ei pitäisi liiemmälti arvostella, varsinkaan voiton hyvillä suorituksillaan ratkaissutta pelaajaa, mutta mutta...

 

Kuinka moni täällä uskoisi Kuzzalle ManU:n ykkösvahdin paikan näillä suorituksilla? Itse en moista soisi, ja syy olisi suhteellisen yksinkertainen: Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla miten miehen pelinavaukset pystyivätkin menemään niin pahasti pieleen? Monta kertaa avaukset olivat suoraan rajasta yli ja hallinta ilmaiseksi vastustajalle. Mielummin vaikka lyhyellä pelaamista puolustajalle, jos pitkät avaukset eivät löydä kohdetta.

Tosin nyt pitkille avauksille puuttui myös target (Berba) joka olisi ottanut palloja, mutta parempaa toivon ManU:n tulevalta ykkösveskarilta. Tosin tuo asia on Kuzzaltakin harjoiteltavissa, sillä tärkein eli torjuntatyöt olivat tänään loistavia!

 

Pelistä en sen suuremmin osaa mitään sanoa. Odotan sitä päivää kun raatsin hankkia myös kotiini Canalin, stream-pätkimiset rupeavat pikkuhiljaa riittämään...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voiton tullen ketään pelaajia ei pitäisi liiemmälti arvostella, varsinkaan voiton hyvillä suorituksillaan ratkaissutta pelaajaa, mutta mutta...

 

Kuinka moni täällä uskoisi Kuzzalle ManU:n ykkösvahdin paikan näillä suorituksilla? Itse en moista soisi, ja syy olisi suhteellisen yksinkertainen: Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla miten miehen pelinavaukset pystyivätkin menemään niin pahasti pieleen? Monta kertaa avaukset olivat suoraan rajasta yli ja hallinta ilmaiseksi vastustajalle. Mielummin vaikka lyhyellä pelaamista puolustajalle, jos pitkät avaukset eivät löydä kohdetta.

Tosin nyt pitkille avauksille puuttui myös target (Berba) joka olisi ottanut palloja, mutta parempaa toivon ManU:n tulevalta ykkösveskarilta. Tosin tuo asia on Kuzzaltakin harjoiteltavissa, sillä tärkein eli torjuntatyöt olivat tänään loistavia!

 

 

Täysin samaa mieltä! Kuza on loistava torjuja mutta ne avaukset jalalla ovat todella kamalaa katsottavaa. Carrollin, Howardin ja kumppaneiden jälkeen VDS on loistanut tasaisella varmuudellaan ja varsinkin jalalla pelaaminen on ollut loistavaa. Luultavasti mittavan kokemuksen ansiota. Toivotaan että kuza pystyisi parantamaan jalalla peluuta niin olisi ihan kelpo maalivahti. Muuten joudutaan lähtemään siirtomarkkinoille sillä Fosteriin on lähtenyt luotto kokonaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täysin samaa mieltä! Kuza on loistava torjuja mutta ne avaukset jalalla ovat todella kamalaa katsottavaa. Carrollin, Howardin ja kumppaneiden jälkeen VDS on loistanut tasaisella varmuudellaan ja varsinkin jalalla pelaaminen on ollut loistavaa. Luultavasti mittavan kokemuksen ansiota. Toivotaan että kuza pystyisi parantamaan jalalla peluuta niin olisi ihan kelpo maalivahti. Muuten joudutaan lähtemään siirtomarkkinoille sillä Fosteriin on lähtenyt luotto kokonaan.

Kyllä. Kuten guido topicissa aiemmin mainitsi ilman Kuzzan ihmepelastuksia, olisi ollut kyllä lukemat sen jälkeen. Kuzza hoiti torjuntatyöt hyvin, muun muassa venytti sormillaan Pompeyn pelaajan volleyn yläkulmasta ja eipä kauaksi jäänyt, että Kuzza olisi napannut vielä pilkunkin. Jalkapelaamisen täytyy parantua jotta Kuzza sen yköösmaalivahdin paikan VDS:n jälkeen ottaa. Mutta itse luulen, että Kuzza on Carling Cupin ottelussa tolppien välissä. Tottenhamilta löytyy kovavireinen hyökkäys ja eritoten Defoe joten sillä perustelen. Ja luulen myös, että nuorille voisi antaa nyt vastuuta, oppivat pudotuspelien paineita käsittelemään. Macheda tai Welbeck ja sitten Obertan ja Gibson voisi vastuuta saada. Rafaelkin, voisi korjata viime pelin virheensä. Mutta eilen ManU oli maalinteossa parempi ja tuomari hoiti kerrankin pilkut. Pompey sai maalinteko paikkoja, mutta jos niistä ei onnistu ja oma pää vuotaa niin ihan odotettu tulos.

 

Sitten plussia, miinuksia en hyvän esityksen takia ala jakelemaan :D

 

Valencia++++, haastaa, puolustaa, keskittää, kestävyys kohdillaan, jaksaa vetää 90 min täysillä, mitä voimme enempää odottaa. Paljon parempaa puolustuspeliä laidalla kuin Ronaldolla joten häntä ei ikävä tule.

Kuzza+++, erittäin hyvät torjunnat toivat plussat ja mies oli aktiivinen myös keskityspalloissa. Harmi kun Vida meni repäsee vastutajan paidasta josta se Pompeyn ainokainen tuli, tosin lähellä siinäkin Kuzzan torjunta.

Mr Giggs++, ollut erittäin pirteä koko kauden, uskollinen seuralle, ja 100 liigamaali on merkkipaalun arvoinen.

Rooney+, odotin vähän enemmän sitä omaa peliä, mutta jos 3 maalia pistät verkkoon niin kyllä se plussan arvoinen on.

 

Ja sitten Carling Cupin peliin. Tosin nyt täytyy sen 1. puoliajan peli parantua, muuten Tottenham iskee hyvällä pelillä monta maalia. Rikkeet täytyy jättää pois:nono:, vaikka aina niille ei voi mitään mutta malttia niin ei tule ns. lahjamaaleja. Ja hyökkäyspelin täytyy jatkua samanlaisena niin eiköhän Tottenhamkin omassa päässä töitä joudu tekemään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulihan se rutiinivoitto sieltä!! Hyvin hoiti Kuzza torjuntahommat, tällä hetkellä selvä kakkonen VDS:n jälkeen. Välillä tuntuu, että Foster pysyy kisassa mukana pelkän Englantilaisuuden turvin, mutta toki hyvä torjuja on hänkin. Pelistä on melko hyvää analyysiä jo tullutkin, mutta hiukan tekee mieli noita pilkkutuomioita kommentoida; Ekassa mielestäni selkeä kontakti, mutta hieman hävettää kun meidän ENGLANTILAINEN supertähti niin "köykäisesti" aina näissä kaatuu, varmasti olisi pystyssäkin pysynyt, mutta selvä pilkku! Pompeyn pilkku olikin sitten täysi vitsi, juma***ta jokaisessa valioliiga matsissa tulis n. 30 pilkkua jos näitä ruvettaisiin viheltämään. Joka ainoassa erikoistilanteessa on tuota saatanan repimistä ja roikkumista, tuo oli mielestäni sieltä kevyimmästä päästä, tyhmä tuomio! Sitten se Manun toinen, Giggs ryöväsi melko voimakkaasti pallon puolustajalta, näistä yleensä tuomiona vapari puolustajalle, mutta ei nyt, sen jälkeen turhan kova kontakti pakilta Boxissa, Giggs nurin ja pilkku, olisi kyllä voinut jättää viheltämättä, melko turha vihellys mielestäni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×