Jump to content
Sign in to follow this  
Jupe

Manchester United - Wolverhampton 15.12.09 @ old trafford

Recommended Posts

Laitetaanpa topiikki ylös, niin saadaan mahdollisesti vähän keskustelua aikaseksi ennen iltaa:

 

Manchester United isännöi tänään Wolverhamptonia Old Traffordilla. Valioliigan tiukka ottelu tahti näkyy jälleen, kuin Aston Villa tappiosta on aikaa ainoastaan pari päivää. Unitedin loukkaantumistilanne on paranemaan päin, mutta ukkoja on sairatuvalla silti vielä aivan liikaa.

 

Physioroom tarjoaa tälläistä listaa: (suluissa mahdollinen paluupäivä)

 

Rafael (15th Dec 09)

W Brown (15th Dec 09)

G Neville (no return date)

E Van Der Sar (15th Dec 09)

Fabio (19th Dec 09)

J O'Shea (9th Jan 10)

J Evans (9th Jan 10)

R Ferdinand (19th Dec 09)

O Hargreaves (19th Dec 09)

 

Joukkueet kohtasivat syyskuussa Liiga Cupissa. United vei tuon ottelu 1-0 Danny Welbeckin maalilla. Tuolloin saatiin nähdä ensimmäistä kertaa Welbeckin "Bolt"tuuletus. Kovin junnupitoisella miehistöllä mentiin tuolloin, joten sille ottelulle ei kannata hirveästi antaa painoarvoa. Tänään kelpaa vain ja ainoastaan voitto. Toivon mukaan maalitili saadaan heti alkuun auki, jotta samalaista kipsaamista ei nähdä kuin lauantaina.

 

Anteeksi vähäinen taustatiedon etsiminen ennakkoon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään on pakkovoiton paikka. Piste.

 

Fletcher keskikentälle, Scholes aisapariksi. Toimii kuin rasvattu. Carrickin ollessa avauksessa, allekirjoittaneen TV sammuu samantien, sen verran alas on miehen arvostus tippunut tällä kaudella.

De Laetille oikean pakin tontti, tulee klaaraamaan sen mainiosti, ei epäilystäkään.

Ja Obertanille vasemman linkin paikka.

 

Avaus:

----------------Kuzza

De Laet-----Brown-----Vidic-----Evra

Valencia---Fletcher--Anderson--Obertan

-----------Rooney----Berbatov----

 

Ja tällä kertaa taistellaan ja murskataan Wolvesin puolustus heti alusta lähtien. Kunnon höyry päälle alusta alkaen. C´mon United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti lauantain peli on nollattu täysin ja nyt lähdetään vain ja ainoastaan voitto mielessä kaatamaan Wolverhampton, mielellään myös suurinumeroisesti. Avauskokoonpanoksi toivoisin jotain tämmöistä:

 

---------Berba-Owen----

Obertan-Fletcher-Gibson-Valencia

Evra----Vidic---Brown---De Laet

 

Rooneyn saisi kylmästi penkittää ainakin alussa, jos vaikka kokisi herätyksen ja nostaisi tasonsa takaisin sinne missä sen kuuluu olla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään TÄYTYY tulla voitto. Ja toivon myös että tänään otteluun lähdetään ryminällä heti alusta lähtien. En taas halua ihmetellä että miksi pelien alut ovat aina niin helvetin vaikeita!!

 

Ja toivoisin nyt Fergusonilta Rooneyn penkittämistä ja Owen-Berba kärkeen.

 

Nyt eletään kauden tärkeimpiä hetkiä ja toivottavasti ne hazardit on nyt takanapäin ja aletaan ottamaan niitä tärkeitä rutiinivoittoja eikä karahdeta karille samantien.

 

Nyt en edes yritä heittää avausta tähän, ei voi ikinä tietää :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti Wolves pelaajat saavat illalla tuntea ManU-miehistön raivon. Itse en ole mihinkään muuhun, kuin näyttävään murskavoittoon tyytyväinen. Minäkin näkisin mieluusti Rooneyn aloittavan penkiltä, ehkäpä pieni näpäytys voisi terävöittää miestä, 2. puolikaalla sisään ja 2 häkkiä:tongue:.

 

Toiveavaus:

 

--------Owen-----Berbatov-------

Obertan-Scholes-Fletcher-Valencia

Evra------Vidic---Brown---De Laet

--------------VDS----------------

 

4-0, Owen, Valencia, Rooney x2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toiveavaus:

 

--------Owen-----Berbatov-------

Obertan-Scholes-Fletcher-Valencia

Evra------Vidic---Brown---De Laet

--------------VDS----------------

Sama, mutta Nani ranskiksen tilalle. Pahoin kuitenkin pelkaan, etta Fletch on oikeana pakkina ja sitte Giggs tai Anderson ravaa yksinaisen Rooneyn alapuolella. Miksei jopa molemmat.

 

Toivotaa jatkille onnistumisia! Nyt ois niin sanottu helppo peli saada niita. Mikaan ei ole kuitenkaa niin varmaa kuin epavarmaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sama, mutta Nani ranskiksen tilalle.

Hmm.. mietinkin, että eikös Nanilla ollut nilkassa vikaa, kun ei pelannut Aston Villaa vastaan..:rolleyes_ani:, sai nimittäin Wolfsburgia vastaan tällin siihen. Mutta kyllähän Nani hieno pelaaja on, vaikka paljoa vastuuta ei ole saannut, syötti Oweninkin maalin Wolfsburgia vastaan. Itse pitäisin Nanin pelaamista kuitenkin epävarmana, kattoo sitten millä SAF lähtee Wolvesia vastaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus: Kuzza, De Laet, Carrick, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Gibson, Obertan, Berbatov, Rooney

 

Vaihtopenkki: Foster, Owen, Anderson, Park, Welbeck, Fabio Da Silva, Fletcher

 

Maaleja pakko tulla tuolla nipulla. 3-0 Unitedille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totta, jos Mauno suinkin haluaa liigakannua, nyt vain pisteet pelistä ja taululle jääkiekkolukemat. Veikkaan 4-1 Unitedille, maaleista vastaa Rooney, Berbatov (2) ja Scholes tällää yhden. Vierailijoiden ainokaisen tekee Kevin Doyle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus: Kuzza, De Laet, Carrick, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Gibson, Obertan, Berbatov, Rooney

 

Vaihtopenkki: Foster, Owen, Anderson, Park, Welbeck, Fabio Da Silva, Fletcher

 

Maaleja pakko tulla tuolla nipulla. 3-0 Unitedille!

Kyllähän tuolla nipulla pitäisi pisteet ottaa. Gibsonilta pari tykkiä ja se on siinä. One United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herättäkää jos nään unta, mutta teimmekö kulmasta maalin??

Oiskohan Gibsonista antamaan noita kulmia seuraavissakin peleissä, tuntuu että nyt ainakin kulmat leijailevat suunnilleen sinne minne niitten pitääkin ja tuli muutama muukin vaarallinen tilanne niistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä tullut tästä ottelusta täysi susi. No kuten ennakoin, niin 3-0 päättyi:proud:. Kulmapotkulaskuri voidaan nyt lopettaa ;) Gibsonin kulmat olivat tänään varsin hyviä, ensin rankkari ja sitten Vidicin pää osui palloon ja maali oli tosiasia.

 

United oli jokaisella alueella edellä vieraita ja isointa vaihdetta ei tarvittu missään vaiheessa. Paikkoja oli varsinkin Rooneylla mutta vain rankkarista maistui. Suurinosa pelistä oli pelailu ilman suurta tunnetta tai mitään hienostelua.

 

Paluu voittokantaa oli pääasia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tässä henkseleitä parane paukutella yhtään, vaikka 3-0 voitto tänään irtosikin.

 

Ottelun alku oli tuttua juttua: ManU pyörittää ja luo paikkoja, mutta mistään ei mene sisään. Sitten vastustajalle ilmaantuu yhtäkkiä toisessa päässä tilanne, joista tänään ei onneksi mennyt sisään, kiitos vastustajan huonon viimeistelyn.

 

Rankkarituomio oli mielestäni yllättävän kova, sillä itse en juurikaan rikettä huomannut (käsivirhe?), mutta onneksi Rooney pisti pallon sisään. Lisäksi kulmasta saatu maali tiputti jonkinlaisen apinan selästä, mikä olikaan tarkka luku kulmien määrässä ennen tuota maalia?

 

Toinen puoliaika olikin pelkkää pelailua ainakin 3. maalin jälkeen. Joka oli mielestäni yksi kauden hienoimmista: hyvät syöttökuviot, Berbatovilta upea nosto selkänsä taakse, josta Valencia paukauttaa yläkulmaan! Näitä lisää!

 

Ja muutamasta pelurista kommentteja:

 

Rooney: Ei ansaitse mielestäni tänäänkään liikaa kehuja. Teki toki pilkusta maalin, mutta tuhri mm. ottelun alussa täysin avopaikan. Ja tänäänkin kertaalleen ruma kaatuminen boksin läheisyydessä, joka oli kontaktiin nähden täysin ylimitoitettu :thumbsdown1:.

 

De Laet: Välillä muutama todella outo harhasyöttö, mutta pääosin hyvää suorittamista. Ehdottomasti avaukseen varsinkin tällaisessa loukkaantumistilanteessa.

 

Valencia: On saanut sisäistettyä oman suoraviivaisen ja nopean pelitapansa joukkueeseen, ja tulokset alkavat olla illasta toiseen hyvällä tasolla. :thumbsup1:

 

Welbeck: Toivottavasti saa näytönpaikkoja jatkossa lisää, sillä jos mies pystyisi myös tiukemmissa pelitilanteissa esittämään tämänkaltaisia suorituksia, olisi joukkueessamme todellinen superlupaus. Tällä hetkellä suorituksia varjostaa vain käytännössä paineettomissa peleissä tulevat väläytykset.

 

 

Ja joukkueiden välinen tasoero oli tänään huimaa luokkaa; puolivaloilla pelatessa 3-0 voitto, mutta turha jossitella mitä tästä olisi tullut jos oltaisiin täysillä pelattu, sillä joukkueen saaminen siihen "täyteen iskuun" tuntuu olevan noissa kovissa peleissä todella vaikea asia saavuttaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3-0 voitto Wolvesista. Eipä nähty mitään ihmeellistä Unitedilta, mutta paluu voittojen tielle olikin tärkeintä tällä kertaa. Jo ottelun alku näytti mihin suuntaan homma lähtisi ManUn vyöryessä kohti Wolves maalia. Parhaat paikat tulivat Rooneylle, mutta pari ensimmäistä vastustajan veskari onnistui torjumaan. Saatiinhan se maalikin aikaiseksi, kun gibsonin kulmasta Wolvesin pakki pelaa palloa kädellä. Rooney laittaa pilkun saletisti sisään. Kaikkien odotellessa taukoa United iskee vielä toisen ja mitä ihmettä kulmapotkusta! :eek: Gibson antaa jälleen kulman ja Vidic rynnii pallolle puskien sen Hahnemannin käsien kautta verkkoon.

 

Toisella jaksolla Valencia lisää johdon kolmeen maaliin. Maalia edelsi hieno syöttökuvio ja Berbatovin maaginen ratkaisusyöttö. Valencialla oli helppo työ niitata loppulukemat. Loppupeli menikin aikalailla päätösvihellystä odotellessa. Welbeckillä oli yksi vähintään kohtuullinen paikka tehdä maali, mutta laukaus jäi heppoiseksi.

 

+++ Gibson, loistavia tai no ainakin hyviä kulmia Gibsonilta. Milloin viimeksi United-pelaajalta on tälläisiä nähty? Yhtään tykkiä kauempaa ei taidettu nähdä?

 

++ Vidic, loistava maali kulmasta. Jo aikaisemmin oli mahdollisuus iskeä häkki, mutta laukaus nousi yli maalin.

 

+ De Laet, annetaan viimeinen plussa vaikka belgialaiselle. Nuorukaiselta jälleen kelpo esitys. Hyviä nousuja hyökkäyksiin.

 

Tästä on hyvä jatkaa viikonlopun todella vaikeaan vieras otteluun Fulhamia vastaan. Go United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakkovoitto oli edessä ja pakkovoittohan sieltä tuli. Kaverilla oli tasan yksi paikka, joten ihan jees. Aika kauan meni ennenkuin verkko heilahti mutta toisaalta ei ollut mitään hätää omassa päässä ja alusta asti asenne oli kunnossa. Toinen puoliaika sitten aikalailla käveltiin kun peli oli jo ratkennut.

 

Muutama pointti

 

Kulmapotkut olivat hyviä:boogy: ,Gibsonille plussaa siitä ja ehkä nyt voitais kokeilla muitakin kuin Ryania vaikka herra kentällä olisikin.

 

EVRA Uskomatonta suorittamista pelistä toiseen, tekisi mieli joskus nähdä kilometrit mitä peliä kohti tulee. Pelote hyökkäyksessä ja nykyään myös todella hyvä alakerrassa.

 

Kuzza Meinas tehä "Fosterit" tiputtamalla pallon helpossa tilanteessa ja ne avaukset ovat aivan hirveitä. Kumpikaan nykyisistä tuurajista ei täytä VDS:n saappaita, molemmilla omat puutteensa.

 

Vidic Kentän kuningas, toivotaan että loukkaatumiset ja sairastelut on takanapäin ja mies on nyt palannut omalle loistavalle tasolleen. Hieno maali.

 

Viimeiselle hyökkäyskolmannekselle olisin kaivannnut suoraviivaisuutta ja sen takia toivoinkin Owenia avaukseen koska tuo erilaisen vaihtoehdon kuin Berba tai Rooney, kärkkyy paitsion rajamailla ja menee hanakasti maalille eikä niinkään rakentele peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rankkarituomio oli mielestäni yllättävän kova, sillä itse en juurikaan rikettä huomannut (käsivirhe?), mutta onneksi Rooney pisti pallon sisään. Lisäksi kulmasta saatu maali tiputti jonkinlaisen apinan selästä, mikä olikaan tarkka luku kulmien määrässä ennen tuota maalia?

 

Käsivirhehän tuossa oli: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/4214542/ Kohdasta 2:15 se näyttäisi olevan jopa aika selkeä.. Eipä tässä muuten taas mitään lisättävää, hyvää analyysiä kaikilta tuttuun tapaan. Eritoten sinun viestisi sai kyllä omat analyysit jäämään väliin, mitäs niitä toistamaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kulmapotkulaskuri voidaan nyt lopettaa ;)

Selväähän se oli, että joskus se maali siitä kulmapotkusta tulee, "löytää se sokea kanakin joskus sen jyvän". En kuitenkaan paljoa juhlisi tuota laskurin lopettamista, sillä 153 kulmapotkua ja yksi maali ei nyt välttämättä edelleenkään mikään hyvä saldo ole. Tuossakin pelissä ne seitsemän muuta olivat paskoja, vaikka Gibson sinne jotenkin sai ne heitettyä mutta ei niistä omat päässeet tilannetta tekemään vaan vastustajan pakit siivosivat pallot pois. Onneksi yhdessä se pakki sössi omalla hölmöilyllään rankkarin arvoisesti, mutta ei siitäkään voi paljoa kunniaa Unitedille heittää, sillä siinäkin pallon olisi siivonnut Wolvesin pakki pois. Seuraavaksi voidaankin jännätä, pistetäänkö tuloksettomien kulmapotkujen määrässä "paremmaksi" seuraavaa kulmapotkumaalia odotellessa...

 

Tuosta pelistä muutoin, oli aika löysähkö esitys ja tällä kertaa tuli kolmen maalin voitto vähemmän erikoisella tai niinkään edes vakuuttavalla pelillä. Jotenkin vaikutti, että äijät säästelee energiaa tulevia otteluita varten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selväähän se oli, että joskus se maali siitä kulmapotkusta tulee, "löytää se sokea kanakin joskus sen jyvän". En kuitenkaan paljoa juhlisi tuota laskurin lopettamista, sillä 153 kulmapotkua ja yksi maali ei nyt välttämättä edelleenkään mikään hyvä saldo ole.

Taitaa olla jo kolmas kausi surkeilla kulmilla, joka kausi ollaan menty huononpaan suuntaan. Kyllähän kun tarpeeksi yrittää niin joskus natsaa tuurillakin.

 

 

Liiga vaatii McCarthyn antamaan selvityksen kokoonpanosta. Liikaa muutoksia edelliseen peliin. Noh tuskin mitään sopupeliepäilyjäkään edes on. Käsivirhe tosin nousee uuteen valoon, kun alkaa miettimään sopupeliä.

 

Mutta sinänsä sama ketä siellä olisi ollut kentällä, niin tulos olisi ollut hyvin pitkälti sama. Joten mikään ei oikein tue teoriaa. Mutta kunhan aloin vaan miettimään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuossakin pelissä ne seitsemän muuta olivat paskoja, vaikka Gibson sinne jotenkin sai ne heitettyä mutta ei niistä omat päässeet tilannetta tekemään vaan vastustajan pakit siivosivat pallot pois.

Omasta mielestä kulmapotku on hyvä, kun se tulee pontentiaaliselle maalintekoalueelle missä on omia pelaajia, eli jonnekkin keskelle lähelle pilkkua, ja tarpeeksi kovaa. Nuo kriteerit täyttyi melko hyvin noissa Gibsonin kulmissa.

 

Valioliigan joukkueiden puolustustaso on kuitenkin niin kova, ettei noista nyt voi joka toisesta odottaakaan maalia tulevan, kulmapotkuja on nimittäin suhteellisen helppo puolustaa kun vain kaikki puolustavan joukkueen pelaajat on hereillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omasta mielestä kulmapotku on hyvä, kun se tulee pontentiaaliselle maalintekoalueelle missä on omia pelaajia, eli jonnekkin keskelle lähelle pilkkua, ja tarpeeksi kovaa. Nuo kriteerit täyttyi melko hyvin noissa Gibsonin kulmissa.

Niin ja mun mielestä kolmapotku on kokonaisuus potkusta ja vastaanotosta, eli jos siihen potkuun ei pääse ensimmäisenä Unitedin pelaaja vaan vastustajan pelaaja, pidän sitä laaduttomana. Tai itse asiassa mun määritelmä laaduttomalle kulmapotkulle on, että siitä ei tehdä maalia. Laadukas kulmapotku vastaavasti tuottaa maalin. Kyllähän nyt hitto tällä tasolla pitää pelaajien osata liikkua niin, että kun tiedetään suunnilleen mihin se pallo tulee niin sen joku käy hakemassa nuppiinsa tehden maalin siitä. Tai ainakin pitäisi useammin kuin kerran 153:sta. Tai no, Cityä ja Villaa vastaan taisi olla kummassakin yksi kulma jossa vastustaja joutui viivalta siivoamaan, mutta jäljelle jää edelleen ne 150. Tästä syystä ne Gibsonin kulmapotkut ei itsessään jääneet sen ihmeemmin mieleen.

 

EDIT: Jos näistä kulmapotkuista tosiaan hieman tehokkaammin tehtäisiin maaleja kuten esim. jopa Stoke tekee, niin olisi voinut olla juuri suhteellisen hyvä apu esim. Burnleyta (13 kulmaa), Chelseaa (7), Sunderlandia (15) ja Aston Villaa (9) vastaan. Jokaisessa ottelussa olisi yksi maali riittänyt muuttamaan olennaisesti lopputuloksen...Sen verran voisi väittää näiden laaduttomien kulmapotkujen maksavan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 pistettä, 3 kauniisti tehtyä maalia ja oma pää puhtaana, eli siis fiiliksien pitäisi olla katossa. MUTTA ainakin tänne jäi todella vaisu kuva United miehistön otteista. Joo joo, tiedetään, että ei tarvinnut antaa läheskään parastaan ja on viisasta hieman säästellä, mutta silti!!! Vastassa oli "divaritason rupusakki", joka kaiken kukkuraksi pelasi 2-miehistöllä. Puujalkaset sukillepotkijat vastassa ja ManUn miiljoonamiehet antavat hävityn KOTIPELIN jälkeen näiden pyöritellä peliä välillä jopa näyttävästi. Kuninkaana kukkulalla jälleen häärisi herra Wayne Rooney:wallbang::wallbang:. Onneksi pilkut ovat alkaneet tällä kaudella upota varmuudella verkkoon, muuta hyvää hän ei saanut taaskaan aikaan(huom. omaan tasoonsa nähden). Hirvittävästi kehuja ei muutkaan yksittäisiä välähdyksiä lukuunottamatta täältä saa. Evra ja Vidic nyt pelasivat suunnilleen omalla perustasollaan. Miksi muuten jälkimmäinen vaihdettiin niin ajoissa pois???

Minä senkun vitisen vaikka United otti 3 pistettä niinkuin todennäköisesti vuodenvaihteen otteluruuhkistakin tulee ottamaan ja sitte viimeistään savanniturneen jälkeen on ottanut taas sen oman paikkansa keulilta:cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noista kulmapotkuista sen verran, että yksi syy vaisuuteen on yksinkertainen: Kohteet puuttuvat täysin. Eilisessä pelissä ainoa kokeilemisenarvoinen oli Vidic. De Laetin oisin nostanut kulmiin, ainakin puolustuspäässä hoiteli pääpallot hyvin, ja uskalsi mennä niihin miehenlailla.

 

Kuitenkin alkukaudesta kulmiin nousi pakeista vain Vidic. O`Shea ja Brown jos olivat kentällä. Ferdinand ei mun mielestä enää edes nouse kulmiin? Eli ei sitä pääpelivoimaa ole samalla tavalla tarjolla kun esim. Chelsealla. Ja kyllä ne kulmat ovat olleet jo potkusta lähtien tuhoon tuomittuja. Totuus on vain se, että niistä kulmista tehdyillä maaleilla ratkaistaan pelejä, ja pitkässä juoksussa jopa mestaruuksia. Ja mihin ovat jääneet Vidicin päämaalit? Ja Ronaldo oli todellinen pelote näissä, joten se näkyy vääjäämättäkin.

 

Ainoat jotka osaavat antaa kunnon kulmia, ovat Nani ja Gibson. Carrick ja Rooney sillä rajalla. Kulman antaminen on kuitenkin myös eräs taiteenlajinsa. Tarvitaan erinomaista potkutekniikkaa ja voimaa, että pallo saadaan vauhdilla sinne minne halutaan. Ja sitä ei nyt joka jampalla ole valitettavasti meidän jengissä. Giggs on yksi esimerkki huonosta kulmanantajasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totuus on vain se, että niistä kulmista tehdyillä maaleilla ratkaistaan pelejä, ja pitkässä juoksussa jopa mestaruuksia. Ja mihin ovat jääneet Vidicin päämaalit? Ja Ronaldo oli todellinen pelote näissä, joten se näkyy vääjäämättäkin.

Mun mielestä Vidicin päämaalit voidaan osittain laittaa Ronaldon lähdön piikkiin. Nyt hän on ainoa pelote boxissa ja näin ollen hänet on "helppo" pelata ulos. Muistan useita kulmia viime kausilta, jossa Ronaldo ja Vidic sopivat jotain ennen kulmaa ja PAM pallo oli repussa. Toinen tavallaa juoksullaan auras tien ja toinen tuli takaa ja junttas pallon reppuun. Kulmissa täytyy olla useita variaatioita, joten tarvitaan myös useita hyviä pääpelaajia. Myöskin Scholesin 20 metrin mouku voisi olla se yksi pelote lisää. Noh katsellaan ja ihmetellään. Jos ne nyt tuosta alkaisi luonnistumaan. Näitä varmasti treeneissä käydään läpi. Tilannetta ei myöskään varmasti helpote se, että kulmien antaja vaihtuu lähes joka peliin.

 

Carrickin ollessa avauksessa, allekirjoittaneen TV sammuu samantien, sen verran alas on miehen arvostus tippunut tällä kaudella.

Sammuko? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×