Jump to content
Sign in to follow this  
MBlackmore

Turun alueen ManU-fanit

Recommended Posts

Tervehdys kaikille Manchester Unitedin kannattajille ketkä asustavat Turussa tai kyseisen kaupungin lähialueilla!

 

Olemme rikostoverini herra Siiriäisen kanssa aloittaneet projektin jolla kerätä täällä päin Suomea ManUa kannattavat ihmiset katsomaan matseja yhteen ja nyt alkaa hiljalleen tapahtua.

 

Paikka tulee olemaan Castle Irish Bar (Eerikinkatu 6) ja ensimmäinen kyseisen baarin kanssa sovittu ajankohta tulee olemaan 6. helmikuuta pelattava kotipeli Pompeyta vastaan. Keräännymme baarin "takatilaan" screenin läheisyyteen.

 

Tervetuloa paikalle kaikki ManU-fanit ketkä lähialueella vaikuttavat. Pelin yhteydessä järjestetään jotain pientä ekstratapahtumaa.

 

Saman asian mainostamistarkoitukseen löytyy myös Facebookista ryhmä "Manchester United Supporters of Turku (MUST)", liittykää vapaasti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä topic :) Itse asun reilut 400 km Turusta,Joten ei ihan joka tapahtumaan ehdi. Mutta meillä on talviasuttava "mökki" turussa päin (Naantalissa) ja paljon sukulaisia siellä päin, joten tämän takia tulee vietettyä paljon aikaa siellä päin. Joten laittakaa ihmeessä tänne aiheeseen, teitoja Turun manu fanien kokoontumisista. Jos olen maisemissa niin ehdottomasti tulossa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näillä näkymin 3 matsitapahtumaa tullaan järjestämään kevään aikana Castlessa, päivämäärät ja pelit yritetään lyödä lukkoon mahdollisimman aikaisin. Pääasiassa tapahtumien mainostus tapahtuu tuolla Facebookin puolella mutta laitan tännekin kyllä infoa kun ajankohdat varmistuvat. Katsotaan nyt millainen väkimäärä saadaan paikalle helmikuussa ja mietitään sitten uudelleen miten usein näitä järjestetään.

 

Ja ei, virallista pukeutumislinjaa ei ole (vielä), mutta eiköhän sitä nyt jotain punaista pidä päälle pistää...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×