Jump to content
Sign in to follow this  
peessuu

23.01. Manchester United vs Hull City @ Old Trafford

Recommended Posts

Posted Image VSPosted Image

 

Tuomari

Steve Bennett

 

Edellinen kohtaaminen:

22.8.2009 Hull City vs Manchester United 1-3

0-1 Rooney 47'

1-1 Fagan 59'

1-2 Dawson OG 73'

1-3 Berbatov 82'

 

Edelliset kolme peliä:

 

09.01.10 Valioliiga Birmingham City vs. Manchester United 1-1

16.01.10 Valioliiga Manchester United vs. Burnley 3-0

19.01.10 Liiga Cup Manchester City vs. Manchester United 2-1

 

29.12.09 Valioliiga Bolton vs. Hull City 2-2

02.01.10 FA-cup Wigan Athletic vs. Hull City 4-1

16.01.10 Valioliiga Tottenham vs. Hull City 2-2

 

Joukkueuutiset

 

Manchester United

 

Loukkaantuneet: Owen Hargreaves, John O’Shea ja Nemanja Vidic. Ryan Giggs ei pelaa tänään, koska pelasi keskiviikkona ManC:tä vastaan.

 

Hull City

 

Loukkaantuneet: Jimmy Bullard ja Ian Ashbee

 

Oletetut avauskokoonpanot

 

Manchester United

van der Sar; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Valencia, Fletcher, Carrick, Nani; Berbatov, Rooney

 

Hull City

Myhill; McShane, Zayatte, Gardner, Dawson; Garcia, Geovanni, Boateng, Barmby, Hunt; Fagan.

 

Omat kommentit:

 

Eli valioliigan piikkipaikalle mennään voitolla ja ei yhtään enempää tai vähempää kuin kolmea pistettä odoteta tästä ottelusta. Nyt toivotaan ja uskotaan että lähdetään 4-4-2 taktiikalla. Maalin tietysti van der Sar. Puolustuksen laitoihin Rafael ja Evra. Topparina ainakin Ferdinand ja todennäköisesti Evans. Laitalinkkinä ei ainakaan nähdä Giggsiä, joka pelaa siis vain yhden ottelun viikossa. Oikealle laidalle varmasti Valencia, vasemalle toivoisin Nania, jolta sitä potentiaalia löytyy vaikka millä mitalla mutta pitää vaan saada sitä rutiinia pelaamiseensa. SAF saattaa laittaa vasemalle kuitenkin ikiliikkuja Parkin joka ei yleensä saa siellä kentällä mitään aikaan. Keskikentän keskusta voi olla mitä tahansa Fergusonin ’rotaation’ takia, mutta itse toivoisin sinne Carrickiä ja Fletcheriä. Kärkeen Rooney ja Berbatov, joka on parantanut viime viikon Burnley pelistä saamansa puujalan.

Tulosveikkaus 0-3 Rooney, Berbatov ja Valencia.

 

Ottelu näkyy kanavalta Canal+ Sport1 kello 16.55 alkaen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitedin avaus:

 

VDS

 

Rafael

Ferdinand

Evans

Evra

 

Park

Fletcher

Scholes

Nani

 

Rooney

Owen

 

Subs: Kuzza, Brown, Berbatov, Carrick, Fabio, Gibson, Valencia

 

Toivottavasti Ferdinand tuo tarvittavaa johtajuutta keskelle, ja tänään pysyy omissa se nolla! Ja tosiaan, pelkkä voitto on hyväksyttävä tulos, ja mielummin useammalla maalilla. Mutta kyllä luottoa löytyy!

Toivottavasti Park, Owen ja Nani pystyvät osoittamaan olevansa avauksen tason miehiä. Pikkuhiljaa sairastupa alkaa olemaan sen verran tyhjä, että ManCittya vastaan pystytään myös säästämään muutamia miehiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Park

Fletcher

Scholes

Nani

 

Nani voi jotakin saada aikaan Evran kanssa, mutta mielestäni muuten pelinrakentelu näyttää ennakkoon heikolta. Carrick saatu pois avauksesta, sille toki :thumbsup1: Ando puolestaan ulkona kokoonpanosta, sille taasen :ass:

 

Toivottavasti viimeistely pelaa ja saadaan aikainen maali. Lisäksi toivomuslistalla fiksut vaihdot. Turha mitään Owen --> Berbatov / Nani --> Valencia 58. minuutilla, mikäli johtoasema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wayneeeeee :lick: :thumbsup1:Olipahan huikea matsi. Rooney täysin pitelemätön.

 

+++ Rooney. 19 maalia liigassa. Kuka saa enää kiinni?

++ Nani. Ihme jos ei saa tuon esityksen jälkeen peliaikaa. Pitelemätön tänään.

+ Rion paluu. Takalinjat alkaa pikkuhiljaa tuntua jo turvallisemmalta kun Ferdinand palaa rosteriin täysikuntoisena.

 

Hienoa nähdä myös Rafa ja Fabsu samaan aikaan kentällä :smile:

 

Nyt tälläinen nopea "analyysi", myöhemmin lisää -->

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tulihan sieltä sellainen esitys, joka vaaditaankin kun katsotaan sarjasijoitusta! Liigakärkeen (pelatuista otteluista ne pisteet jaetaan ;) )!

 

Eipä tässä jaksa kovin syvällisiä miettiä kun Tampereen lauantai-ilta kutsuu, mutta muutamia huomioita ottelusta:

 

Välillä peli näytti jopa huikean hyvältä! Loistavia syöttökuvioita, ja sitä kautta paljon tekopaikkoja. Tosin tänäänkin näytti alkuun, että kisataan kuinka monta tekopaikkaa ottelussa saadaan, tuntui ettei maaleista ole niin väliksi.

 

Mutta sitten Rooney päättikin alkaa käyttämään tekopaikkojaan, tuloksena siitä NELJÄ maalia! Maalipörssin kärkeen, ja jospa sitä itsekin hiljenisi hetkeksi aikaa Wäinön tehottomuudesta... Hieno ilta miehelle.

 

Nani oli oikealla laidallaan myös hyvällä pelipäällä. Mielestäni hän oli tänään lähes Valencian tasoinen kaveri, ja varsinkin kolmanteen maaliin keskitys oli aivan loistava.

 

Ja tervetuloa takaisin, Ferdinand! Sen lisäksi että mies sai vuotavan puolustuksen raavittua suhteellisen ehjäksi, hänen tai VDS:n kautta pelinavaukset olivat todella hyviä, ja vaihteeksi päästiin näkemään myös melko hyvin toimivaa vastahyökkäyspeliä. Tähän toki edesauttoi aikaisin saatu avausmaali, jolloin vastustaja ei voinut pelata pelkällä sumpputaktiikalla.

 

Myöskin Owenille täytynee antaa kunniamaininta. Hänen yhteispeli Rooneyn kanssa näytti varsinkin ensimmäisellä puoliskolla todella nätille. Harmi vain että viimeistely ei tänään onnistunut.

 

Ja ettei menisi ihan pelkäksi hehkutukseksi, jossain vaiheessa peliä joutui melkein pelkäämään että Hull tekee sen tasoitusmaalin. Tänään kuitenkin kestettiin, ja lopputulos taululla kertoo melkolailla olennaisen illan pelistä.

 

Ja ennen kuin kukaan tulee nillittämään 2. maalista, jossa Hullin mies makasi loukkaantuneena maassa: Hullilla olisi ollut mahdollista pelata pallo ulos että mies olisi saanut hoitoa, mutta he päättivätkin koittaa lähteä hyökkäykseen. Se kuitenkin epäonnistui, ja Rooney ratkaisi maalillaan tämän ottelun. Eihän tuosta tilanteesta toki liian hyvä maku jäänyt, mutta mitään epäurheilijamaista eivät ManU:n miehet mielestäni tehneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4-0 taitaa olla numeroiden valossa hiukan yläkanttiin, ja kolme maaleista tuli viimeisen 10min aikana. Hullilla oli hetkensä, ja jos Chilas olisi tasoittanut n. 75min kohdalla voisi lopputulos näyttää erilaiselta.

 

+++ Rooney

++ Nani

+ Owen

 

Rooney pelasi tehokkaasti tällä kertaa, 4 maalia on aina huippusuoritus. Kuten täällä jo kehuttiinkin, Nanin esitys oli hieno, ja jos jatkossa laidoilla olisi Valencia ja Nani, niin jälki voisi olla hyvääkin. Scholes ja Fletch pelasivat hyvin keskellä, tosin vastus ei ollut maailmanluokkaa. Owenille plussat yritteliäisyydestä, vaikka hiukan heppoiselta hänenkin otteensa vaikuttavat.

 

--- Ferdinand

-- Park

- Owen

 

Rio huitoo Fagania, ja oikea tuomio olisi ollut välitön punainen. Uskomatonta, pitkän pelitauon jälkeen kaksinkamppailu tuollaista huligaani vastaan. Parkin olisi pitänyt tehdä Nanin petaamasta avopaikasta maali, ei tullut, eikä muutakaan lopputulosta, pörräämistä toki riitti. Samoin Owenille miinus siitä, että 4-5 paikkaa ei riittänyt maaliin. Paras paikka taisi tulla jo 2min kohdalla.

 

Tästä on hyvä lähteä Cityn kaatoon, Carrick ja Giggs ainakin levänneinä kentälle, samoin vaikkapa Valencia ja Berbarov, ja jokohan Vidicin loukkaantumiset alkaisivat hellittää, viimeksi kun tsekkasin niin n. 10 päivän huilista oli kyse ja sen pitäisi alkaa olla lopussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Komea pakkovoittohan sieltä lopulta tuli. 4-0 on ehkä kuitenkin vähän liika, sillä aivan noin huono Hull ei ollut. Tosin peli olisi voinut olla ohi ensimmäisen jakson jälkeen. Sen verran paikkoja Unitedilla taas oli.

 

+++ Rooney, loistava peli Väinöltä! City-pelin jälkeen Rooneylta saattoi odottaakin tehokasta esiintymistä. Toivotaan tykityksen jatkuvan tiistainakin.

 

++ Nani, portugalilaisen paras peli tällä kaudella. Kerrankin Nanikin sai aikaan jotain hyödyllistä. Näillä otteilla peliaikaa irtoaa varmasti enemmän.

 

+ Rafael, puolusti mielestäni tänään hyvin. Tai ei ainakaan ollut niin useasti vaikeuksissa kuin aikaisemmin.

 

--- Ferdinandin kyynärpää huitaisu. Jos miinuksia haluaa jakaa niin sellaiset ehdottomasti Rion idioottimaiselle huitomiselle. ManUn kannalta onneksi tuomari ei huomannut kyseistä tilannetta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt Rooney osui...Yhden maalin olisi voinut tehdä tosin jo City pelissä. Mutta kyllä neljä maalia on kova juttu. 1-0 tuloksessa nyhjättiin aivan liian pitkään, se on suuri miinus tänään. Mutta onneksi lopussa viimeistely onnistui.

 

2-0 maali ei ihan vihreänkortin arvoinen ollut. Hull pelaajaa näytti oikeasti sattuvan, mutta peli jatkui kuten pitikin. Tuomari ei nähnyt tarpeelliseksi pysäyttää peliä. Paska maku tuosta jäi kuiteskin. Jos peli olisi ollut selvä tuossa vaiheessa, olisi United pelannut toisin. Nyt kun tuomari jätti katkaisematta pelin, mikä oli hyvä ratkaisu, koska muuten pelaajia alkaa "kuolemaan" usein kun vaara iskee omalla alueella. Jos pilli soisi joka kerta kyseisen kaltaisesta tilanteesta, niin tuota käytettäisiin väärin hyödyksi ja usein!

 

Nani oli pirteä ja keskityksissä oli laatua! Taistelee tuollaisella esityksellä vakipaikasta! Owen olisi voinut yhden tehdä...Terävyys uupui.

 

*** Nani

** Rooney

* Rio

 

Nanin esitys sai hyvälle mielelle, kuten myös Rooneyn osumat. Rion paluu veti myös suupielet ylöspäin. Syötöissä oli välillä nähtävissä ylimielisyyttä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samoilla linjoilla muitten kanssa! Seuraavaksi vain sitten Cityn ja Arsenalin kaatoon :smile:

 

Sopiiko tiedustella, miksi nämä Maunojen ottelutopicien avaukset ovat nykyään yhtä värien ilotulitusta? Ärsyttävää lukea.

Ei ole pakko lukea jos häiritsee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rooney olisi voinut pari viimeistä maalia säästää tärkeämpiin peleihin ;) Hienoa, että onnistui, mutta saisi kyllä tasaisemmin iskeä maaleja. Viime peleissä ollut melkoisesti paikkoja, toivotaan että nyt aukeaa ja kunnolla!

 

Nanille! :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvin pitkälti samoja ajatuksia herätti ottelu täälläkin päässä. Pelihän olisi toki pitänyt taputella pakettiin jo huomattavasti aikasemmin. Paikkoja oli kyllä riittävästi tehdä vaikka toinen neljä maalia päälle. Hullilla taisi olla jopa yksi maalipaikka.

 

Joo tosiaan tosta Nanista sen verran, että mielestäni hänen paikkansa on nimenomaan oikealla laidalla. Sieltä ne keskitykset lähtevät huomattavasti nopeammin, ku ei tarvii ns. kääntää paremmalle jalalle. Toki osaa keskittää molemmilla, mutta kuitenkin. Sitten toinen asia mihin kiinnitin huomiota, niin eipä muuten olla juurikaan vapareita saatu tällä kaudella hyvistä paikoista. Eilen tuli pari ja Rooneyn pyssy oli lähellä maalia. Toki noita paikkoja saisi tulla useammin. Kulmat oli jälleen kuraa ja ihmeellisesti haettiin Rioa koko ajan todella takaa. Mielestäni kulmat saisi tulla joko "etutolpalle" tai rankkipilkun kohdalle. Noh toivottavasti noita kuitenkin treenataan riittävästi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taas kerran ei mitään toimenpiteitä tiedossa....toisaalta ihan helvetin hyvä jos Rio on kentällä keskiviikkona sillä mies on accident waiting to happen...

 

[ame=http://www.dailymotion.com/video/xbywcv_rio-ferdinands-apparent-punch-on-ch_sport]Dailymotion - Rio Ferdinand's Apparent "Punch" on Chris Fagan - a Sports & Extreme video[/ame]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taas kerran taitaa United pelaaja päästä kuin koira veräjästä ja vaikka tulisikin joku FAn käsittely niin ei hätää Gill hoitelee kyllä nämä asiat Unitedin hyväksi...toisaalta ihan hyvä jos mies pelaa keskiviikkona sillä mies on Accident waiting to happen...

 

 

www.dailymotion.com/video/xbywcv_rio-ferdinands-apparent-punch-on-ch_sport

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllähhh

 

Taas kerran taitaa United pelaaja päästä kuin koira veräjästä ja vaikka tulisikin joku FAn käsittely niin ei hätää Gill hoitelee kyllä nämä asiat Unitedin hyväksi...toisaalta ihan hyvä jos mies pelaa keskiviikkona sillä mies on Accident waiting to happen...

 

 

www.dailymotion.com/video/xbywcv_rio-ferdinands-apparent-punch-on-ch_sport

Televisiokuvan perusteella Bennett näki kyllä tilanteen, päätti kuitenkin varoittaa Fagania. Evans täydensi hienosti karatetoppariston. :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taas kerran taitaa United pelaaja päästä kuin koira veräjästä ja vaikka tulisikin joku FAn käsittely niin ei hätää Gill hoitelee kyllä nämä asiat Unitedin hyväksi...toisaalta ihan hyvä jos mies pelaa keskiviikkona sillä mies on Accident waiting to happen...

Typerä temppu Riolta. Pitkästä aikaa kehissä ja vati ei kestä... Ei näin. Mielestäni ansaitsisi rangaistuksen. Suora punainen olisi ollut tässä kohtaa täysin oikeutettu ratkaisu. Mutta eipä taida tulla mitään rangaistusta... Nämä säännöt on katsos niin mielenkiintoiset. Ja tässä peilaan suoraan Bosingwan tapaukseen. Potkaisi Poolin pelaajaa selkään, mutta häntä ei voitu jälkeenpäin rangaista, koska pelitilanteessa häntä ei oltu varoitettu. (jotenkin näin se taisi mennä). Järkyttävän hyviä sääntöä tuolla meidän Premiere Leaguessa :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Typerä temppu Riolta. Pitkästä aikaa kehissä ja vati ei kestä... Ei näin. Mielestäni ansaitsisi rangaistuksen. Suora punainen olisi ollut tässä kohtaa täysin oikeutettu ratkaisu. Mutta eipä taida tulla mitään rangaistusta... Nämä säännöt on katsos niin mielenkiintoiset. Ja tässä peilaan suoraan Bosingwan tapaukseen. Potkaisi Poolin pelaajaa selkään, mutta häntä ei voitu jälkeenpäin rangaista, koska pelitilanteessa häntä ei oltu varoitettu. (jotenkin näin se taisi mennä). Järkyttävän hyviä sääntöä tuolla meidän Premiere Leaguessa :thumbsup1:

Mahtaakohan olla niin että jos on tuomarin tekemässä otteluraportissa maininta niin silloin voidaan rangaista??? Tämähän edellyttää tietenkin sen että tuomari näkee jotta voi raportoida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käsittääkseni Rioa voidaan rangaista jälkikäteen. Tuomari ei nähnyt tilannetta joten sitä voidaan jälkikäteen tarkastella videolta. Bosingwan tapauksessahan tuomari näki potkun, mutta antoi pelin jatkua.

 

Ja jos Fagan sai keltaisen tuosta "filmaamisestaan" niin sekin käsittääkseni antaa mahdollisuuden tutkia tilannetta videonauhalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käsittääkseni Rioa voidaan rangaista jälkikäteen. Tuomari ei nähnyt tilannetta joten sitä voidaan jälkikäteen tarkastella videolta. Bosingwan tapauksessahan tuomari näki potkun, mutta antoi pelin jatkua.

 

Ja jos Fagan sai keltaisen tuosta "filmaamisestaan" niin sekin käsittääkseni antaa mahdollisuuden tutkia tilannetta videonauhalta.

No typeriä sääntöjä jokatapauksessa. Minkä ihmeen takia ei voitaisiin tarkistaa jälkeenpäin? Oli tuomari tapauksen nähnyt tai ei. Itse en ainakaan nää tuossa mitään järkeä. Eri asia, jos jotain maaleja ruvettaisiin syynäämään jälkeenpäin, mutta joku turpaan lyönti tai selkään potkaisu, niin johan terve järkikin sanoo että niistä pitää rangaista. Mutta ei... kun meillä on katsos nämä säännöt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noh mun mielipide asioista on se että FA on ollut ihan saatnan pihalla näistä rangaistustoimista jo pitkään...

Samaa mieltä. Jollainen arvalla ne heittelee kaikki päätöksensä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

FA charge for Ferdinand

Sieltähän sitä bänniä napsahti. Tosin kuten jutusta käy ilmi niin vissiin on mahollisuus pelata vielä tossa huomisessa Carling cupin välierässä, mut sunnuntaina Arsenalia vastaan on varmuudella pois... Nää on helvetin järkeviä temppuja, vielä kun puolustus on jo pelkkien loukkaantumisten takia ollu tuuliajolla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jooh, hienoa upper lip, hienoa ":thumbsup1: " Maailman välkyin kaveri tämä tapaus. Onko Vidic pelikunnossa sunnuntaina? Jos ei, Ferdinandin voisi myydä takaisin Leedsiin parilla miljoonalla, vittumainen apina kertakaikkiaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×