Jump to content
Sign in to follow this  
Mate

UCL: 16.2. & 10.3 Manchester United - AC Milan

Recommended Posts

Posted Image VS Posted Image


Ei vielä uutta aihetta? Kiihkeä kamppailu tänään siis luvassa, kaikilla varmaan muistissa vuoden 2007 Milanin pirujen ja Manchesterin vastaavien väliset huimat mittelöt, jotka kääntyivätkin sitten oikein kunnolla Milanille mestaruutta edeltävänä välipalana.. Maunoilla varmaan paljon hampaankoloissa, joten täpötäydellä San Sirolla varmasti luvassa uskomaton spektaakkeli. Lisämaustetta toki tuo Beckhamin pelaaminen entistä seuraansa ja Fergietä vastaan! Toivotaan vain, että Beckham jossain välissä pääseepi kentälle, sillä avauksessa miestä ei näillä näkymin tulla näkemään. Joka tapauksessa, ManUn tilanteesta mitään tietämättä AC Milanin kokoonpano tulee olemaan kutakuinkin seuraavaa:

Dida
Bonera-Nesta-T.Silva-Antonini
Ambrosini-Pirlo
Flamini/Seedorf
Pato-Ronaldinho
Huntelaar


Jostain syystä tästä ennakosta katosi suurin osa hienoine provokuvineen vuodelta 2007, mutta laitetaan nyt edes yksi. Muissa kuvissa oli myös alakuloinen Rooney, varjoissa purkkaa möyssyttävä Fergie sekä muita hauskoja otoksia viime kohtaamisesta. Anyway, toivottavasti nähdään hieno matsi ja tasainen ottelupari sekä paljon alakuloisia ManU pelaajia. Milan - ManU siis tänään, YLE TV2 kello 21.35 selostajana toimii Antti Ennekari.

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistava matsi varmasti illalla luvassa!

Jännitys kohoaa pikku hiljaa, kun ilta lähestyy. Uskoisin että ManU on saavuttanut pelissä tavoitteensa jos oma pää pysyy puhtaana. 0-0-matseja tällä kaudella ei olla paljoa nähty. Joten jos oma pää vain pysyy puhtaana, VDS onnistunee käynnistämään vastahyökkäyksen josta saadaan voittomaali tehtyä.

 

VDS

Rafael Evans Ferdinand Evra

Fletcher Scholes

Nani Carrick Park

Rooney

Eiköhän avaus ole tänään jotain tuon suuntaista. Nani avaukseen oikeaan laitaan, jotta vastahyökkäyksiin saadaan kunnolla nopeutta. Vasemmalla mies rupeaa liian usein haastamaan 1vs1 liian hitaasti ja koittaa pelata oikealle jalalleen, jossa tuhlautuu ratkaisevia sekunteja.

Park on ollut vakionaamoja näissä UCL-väännöissä, joten eiköhän mies tänäänkin kentällä nähdä. Yleensä järjetön määrä työtä, ja toivotaan että myös pelintekeminen/maalipaikkojen käyttäminen sujuu tänään.

Rooneyn avauspaikka pitäisi olla selviö, ja ikävä kyllä tämä 4-5-1 on vain näyttänyt olevan se paras taktiikka tällä hetkellä. Berbatov on vain liian hidas näihin vastahyökkäysmatseihin.

Topparikaksikko epäilyttää hyvin paljon. Molemmat pystyvät toki parhaimmillaan pelaamaan todella hyvin, mutta ylilyöntejä on tapahtunut aivan liikaa. Nyt vain jätkille hermot kuriin ja keskittyminen puhtaisiin suorituksiin.

Ottelun ratkaisupaikkoja tulevat olemaan Paton ja Dinhon vireet. Jos miehet onnistuvat haastamaan vaihtelevasti pelannutta ManU-puolustusta, voi tulla kylmää kyytiä. Toivotaan kuitenkin että Evra näyttää Patolle kaapin paikan, ja Dinholle sattuisi huonompi päivä.

Jos Beckham on kentällä, en usko hänen saavan mitään vaarallista aikaan (korkeintaan erikoistilanteita, joiden puolustaminen ei tällä kaudella ole vakuuttanut).

 

Itse näkisin Milanin tässä ennakkosuosikkina juurikin joukkueiden historian takia. Tosin häviötä tänään ei missään nimessä saa tulla ja ManU:n kevätvire on alkanut näyttää siltä, että tänään voidaan jopa ratkaista tämä ottelupari, jos kaikki menee täysin nappiin.

 

Laitetaan vielä optimistinen veikkaus lopputuloksesta, 1-2 vieraille. Rooney ja Park osuvat, kotijoukkueelle Beckham pistää vaparin sisään vanhojen aikojen muistolle ;))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huikea matsi todellakin tulossa tai pitäisikö sanoa huikea ottelupari. Jännitys jo nyt ihan katossa, joten mitähän se on sitten illalla. Viikonloppuna ei Manulla ollut peliä, joten siltä osin levänneenä päästään matsia vääntämään.

 

Vidic edelleen poissa. Alkaakohan tuo olemaan jo Vidicin Manu uran lopun alkua vai onko kaveri oikeasti niin paskana koko ajan? Noh onneksi Rio sentään pystyy pelaamaan ja näin ollen itse veikkaan että Brown ottaa oikean pakin tontin. Puolustustaistelu tästä taitaa tulla, mutta itse odotan ja toivon vierasmaalia. Kyllä se vaan on todella tärkeä lisä näissä karkeloissa.

 

Maten kuvasta ei kumpikaan pelaaja ole enää näissä karkeloissa mukana... enköhän mä löydä sulle vastineeksi jonkun paremman pelin jälkeen :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän pelin muistan aina, koska se oli ensimmäinen peli jonka näin Milanilta;)

Toinen peli jonka näin oli sitten se finaali:D.

 

Toiveavauksen laitan tännekin:

 

Dida

 

Abate Silva Nesta Antonini

 

 

Ambro Flamini

Pirlo

 

Becks/Pato Hunteraal Ronaldinho

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todellakin huippumielenkiintoinen ottelu illalla. ManUlla isot kalavelat maksamatta. Ennen otteluparien arvontaa melkeimpä toivosin kovaa vastustajaa, mutta nyt tuli ehkäpä se kaikkein kovin mahdollinen. Vaikka Milan on syystä taikka toisesta jo pitkään "rämpinyt" kotimaisessa liigassaan, niin ainakin mun mielestä se on kovempi vastus, kun vaikkapa Inter, mikä taas dominoi Italiassa. Milan on aina Milan, seurassa on vaan sitä samaa voittamisen kulttuuria mitä ManUllakin ja mitä useilta muilta suuremmilta seuroilta puuttuu.

 

Voisin arvata SAFin kokoonpanosta ainakin sen, että formaatti on se euro-peleistä ja varsinkin vieraskentiltä tuttu 4-5-1 tai 4-3-3 miten sen nyt haluaa ilmaista. Nania ehdottomasti avaukseen, Valencia ja Park varmasti kisaavat toisen laiturin paikasta, pahaa "pelkään", että Park Fergun papereilla on tänään korkeammalla. Rio Evansin kanssa keskustaan ja toivonmukaan Veli Ruskea oikealle, Evra luonnollisesti aloitukseen, kuten myös VDS. Nämä olisivat niin Hargon pelejä, toivotaan, että kevään aikana mies jonkin näköisessä pelaavassa roolissa nähtäisiin. Fletcher ja Carrick varmoja ja eiköhän perunakin vielä siellä nähdä...? Niin ja tietty maailmanparas tottakai niittaamaan sen vierasmaalin. Elikkäs toiveuni:

 

----------Rooney-----------

Nani----------------Valencia

Carrick---Scholes---Fletcher

Evra-Evans-Ferdinand-Brown

-----------VDS-------------

 

Täällä ainakin vahva luotto ManUn nykyvireeseen. Toivotaan, että vierasmaali/maaleja illalla nähdään ja ennenkaikkea, että nolla säilyisi omassa päässää. 0-1,2 Rooney, Fletcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö milanisteilla ole omia sivuja, joilla hehkuttaa vanhoja pelejä?! Minäkin muistan muutaman vuosia sitten pelatun pelin jonka ManU on voittanut, ei tosin milania vastaan, hehän ovat niin ylivertaisia. Voin toki laittaa kuvia, jos kiinnostaa. Mutta illan pelistä sen verran, että nyt olisi korkea aika muuttaa milan-tilasto mest.liigan pudotuspelien osalta ettei tarvitse milanistien hehkutusta katsella taas vuosien päästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

VDS

Rafael Evans Ferdinand Evra

Fletcher Scholes

Nani Carrick Park

Rooney

Onko United tosiaan peluuttanut viime aikoina Carrickia ylempänä 4-3-3/4-5-1:ssä? Mitä itse olen pelejä nähnyt, niin enemmänkin on viihtynyt pirlomaisesti keskikentän pohjalla viime kausien tapaan. Jos tilanne tosiaan on tämä, niin tuossahan olisi (paperilla) ihannepaikka Andersonille tämänkaltaiseen matsiin, missä prässätään ja isketään kovaa vastaan. Harmi, että tilanne brassin kohdalla nykyään on mikä on.

 

Kuume nousee täälläkin. Veikkaus 0-1/0-2 ja Fletcher, Nani & Rooney dominoivat tänään. Rafaelin paikka oikealla voi tarkoittaa sitä, että varmistelemaan ei tänään lähdetä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ei tosin Milania vastaan

niin.

 

Milanin avaus: Dida, Bonera, Nesta, Silva, Antonini, Ambrosini, Pirlo, Beckham, Pato, Huntelaar, Ronaldinho

Maunojen: Van Der Sar, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Fletcher, Carrick, Scholes, Park, Nani, Rooney

 

Eli valitettavasti Leo on laittanut Beckhamin avaukseen. Jopa Seedorf olisi ollut parempi vaihtoehto, mutta voitetaan me näilläkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko United tosiaan peluuttanut viime aikoina Carrickia ylempänä 4-3-3/4-5-1:ssä?

Toi kolmen koplan (Carrick,Scholes ja Fletcher) peluuttaminen on viime aikoina toiminu hienosti. Taitaa kaikilla olla lupa nousta tukemaan hyökkäyksiä vuorollaan. Se tekee vastustajan puolustamisesta vaikeeta, ku ei tiä ketä sieltä milloinki nousee. Luulempa, et tänäänki jokunen pommin paikka jollekki näistä herroista tule.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neitiliigan ottelusta voitto. Hitto kun pikkasen hipaistaan niin pilli soi. No voitto tuli ja hyvät asetelmat toiseen osaotteluun. Omasta kämmäilystä kuitenkin toisesta ottelusta ei tule niin helppo kuin olisi parhaimmillaan tulla.

 

Rooneyn maaginen vire jatkuu! Uskomatonta työtä yksinäisenä kärkenä. Voisi sanoa SAFin tehneen aika hyvän vaihdon kun otti Valencian kentälle.

 

Scholesin maali oli upea...Jotenkin osuva maali sillä hetkellä kentän paskimmalle pelaajalle. Scholes oli täysin yössä maalinsa saakka.

 

VDS oli kentän paras Rooneyn ohella. Unitedin puolustuksen puppeloinnin takia toinen osaottelu on mielenkiintoinen.

 

Toivottavasti kukaan ei pistä ärsyttävää määrää kuvia...Onhan se iloista kun valkopaidat juhlii, mutta ei kiitos kuvia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menipä jännäksi lopussa! Ei se milan nyt niin ylivoimainen ollutkaan kuin aluksi luulin. Kolmella vierasmaalilla on hyvä lähteä toiseen osa otteluun. Voisko muuten mate laittaa ottelusta pari kuvaa? One United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella viihdyttävä ottelu ja United pääsee hyvistä asetelmista Traffordille, vaikka Seedorfin maali vähän harmittaakin. Milanin kuitenkin täytyy tehdä vähintään kaksi ja pitää United nollilla. Carrickin punainen tuo lisää kysymysmerkkejä, joten nyt luulisi olevan Andersonin näytön paikka. Varmaankin jatketaan kolmen keskikentällä ja Gibsonia tuonne ei uskalla laittaa. Andoa voidaan siis nähdä ottamassa tuntumaa liigassakin lähiaikoina.

 

Brassit jäivät Rooneyn ja loistavan Fletcherin ohella päälimmäisenä mieleen. Dinho alkaa olla edes lähellä Barca-vuosien tasoa ja Rafael on saanut aivan järkyttävästi jerkkua :eek:

 

Edit: Vidic on pakko saada seuraavaan osaan kentälle. Jos omistaisin nitroja, olisin popsinut niitä koko pelin ajan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rooneyn maaginen vire jatkuu! Uskomatonta työtä yksinäisenä kärkenä. Voisi sanoa SAFin tehneen aika hyvän vaihdon kun otti Valencian kentälle.

 

Scholesin maali oli upea...Jotenkin osuva maali sillä hetkellä kentän paskimmalle pelaajalle. Scholes oli täysin yössä maalinsa saakka.

 

Nani oli täysin pihalla, nousi ja keskitti kyllä ahkerasti, mutta yksikään niistä ei tainnut mennä omille pelaajille? Scholesin maalikin syntyi heti, kun keskityksen antoi joku muu kuin Nani (Fletcher?). Scholesin maali oli kyllä huippu, jätkä laukoo ohi pallosta, mutta pallo pompaa tukijalasta maaliin :D Punapää on vanha ratkaisija Mestareiden liiga-peleissä, joten sieltä se taas tuli. Valencia oli kyllä hyvä vaihto, alkoivat keskitykset ja syötöt osua ja samoin Rooney loistava viimeistelijä vähistä paikoista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella hyvä matsi ja tuosta on milanin vaikea lähteä voittamaan OT:lla. Jokohan fergie vaihtaisi aloituskokoonpanoon Nani -> Valencia? Omasta mielestä ainakin Valencia on pelannut ihan kalinamatseissakin paremmin kuin Nani. Mistä tilanteesta Carrick sai toisen punaisen? uusinnassa näkyi vain Evran kamppailu....kerrankin onni suosi hieman ja ilman Scholesia peli olisi ollut tasan :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti kukaan ei pistä ärsyttävää määrää kuvia...Onhan se iloista kun valkopaidat juhlii, mutta ei kiitos kuvia!

Tämä on ihan mielenkiintoinen foorumi, kun kuviakaan ei hyväksytä. Oikeesti..

 

Joka tapauksessa onnittelut teille voitosta, otteluparihan tosin on vielä täysin auki. Ja Curva Sud näytti taasen englantilaisille mallia esimerkiksi katsomotaiteesta, joka sekin jo itsessään tekee italialaisesta jalkapallosta niin järkyttävän paljon hienompaa kuin sumusaarten vastaavasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei sitä ihmeitä jaksa kirjoitella. Hyvä tulos! Milanille tarjottiin kaikki mahdollisuudet selvään voittoon,sen verran Unitedin puolustus lahjoitti tilanteita harha syötöillä ja muuten vaan sekoilemalla. Milan ryssi paikat, kun taas United käytti ne 100% hyödyksi. Hieman jäi tietysti paha maku suuhun tuosta Carrickin punaisesta ja Milanin kavennuksesta, mutta kaiken kaikkea hyvä tulos, Vaikka peli ei kokonaisuudelta niin hyvää ollut.

 

OI Rooney... Mitä tuohon enään sanoo. Mailman paras pelaaja, Jonka ympärille joukkueemme on täysin rakennettu. kympin pelaaja

 

Beckham. Ikä alkaa selkeästi painamaan. Liian hidas tämän tason otteluihin. Muutama vaarallinen keskitys/kulma, mutta siinä se sitten oli. Tuskin avauksessa OT:lla. Kiitos hyvistä muistoista ja menestystä tulevaan!

 

+++ Rooney, VDS

++ Fletcher

+ Valencia

--- Tuomari. Mistähän muropaketista kaveri on pillin saanut? Aivan järjettömiä vihellyksiä ja päätöksiä puolin ja toisin. Onneksi sentään pari kertaa blockasi Milanin hyökkäyksen :D

 

-- Evans. Poika sai kuulla jo kunniansa SAF suusta kentän laidalta. Rukoilen Vidiciä seuraavaan peliin.

 

- Nani. Näkymätön , SURKEITA syöttöjä/yrityksiä

 

Annetaan Becksin nauttia OT:n tunnelmasta seuraavassa ottelussa, ja mennään laulaen jatkoon :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas varsin mielenkiintoinen matsi. Molempien ekat maalit aika tuurilla. Rooneylle taas pari kassia ja Seedorf laitto vielä kavennuksen.

 

Järkyttävän huonoa syöttöpeliä Unitedilta varsinkin ekalla jaksolla. Scholesille meinasi käydä Fulhamit. Evansin (vähän muidenkin) avaukset jäi aina keskelle Milanin jätkille. Aika rajua palautetta SAFilta näytti Evansille tulevankin.

 

Puolustus oli taas ihan pihalla (ainakin keskusta). VDS onneksi pelasti muutaman kerran. Riolla varmaan pelaamattomuus näkyi. Vidic tule jo takaisin!

 

Kolmeen vieras maaliin täytyy tietenkin olla tyytyväinen. Pauli kimmotti onnella tukijalasta. Scholes näyttää onnistuvan UCL:ssä ja Carling Cupissa, seuraavaksi sitten se 100. Valioliiga maali. Rooneyn mahtivire jatkuu, kaksi loistavaa viimeistelyä päällä. Valencialta ja Fletcheriltä loistavat syötöt.

 

+++ Rooney. Ekalla jaksolla jo pelkäsin, että Rooney turhautuu ja tekee jotain tyhmää. Toisella jaksolla kolme tekopaikkaa, josta kaksi pusku maalia ja yksi veto niukasti ohi.

 

++ Fletcher. Maalisyöttö ja suuri määrä työtä. Darren on keskikentän tärkein mies.

 

+ Valencia. Hyvä sisääntulo vaihdosta. Maalisyöttö. Mukava nähdä, että vire ei ole kadonnut vaikka viime aikoina pelannut hieman vähemmän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OI Rooney... Mitä tuohon enään sanoo. Mailman paras pelaaja, Jonka ympärille joukkueemme on täysin rakennettu. kympin pelaaja

 

Rooney ei ikinä ole maailman paras ollut eikä tule koskaan sille tasolle nousemaankaan ja jos puhutaan tämän ottelun hahmosta niin se oli Ronaldinho eikä Rooney.

--- Tuomari. Mistähän muropaketista kaveri on pillin saanut? Aivan järjettömiä vihellyksiä ja päätöksiä puolin ja toisin. Onneksi sentään pari kertaa blockasi Milanin hyökkäyksen :D

 

Jostain olen sentään samaa mieltä, mutta eikö teidän pitäisi nimenomaan laittaa plussia tuomarille, koska hän ratkaisi pelin Munan eduksi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Curva Sud näytti taasen englantilaisille mallia esimerkiksi katsomotaiteesta, joka sekin jo itsessään tekee italialaisesta jalkapallosta niin järkyttävän paljon hienompaa kuin sumusaarten vastaavasta.

Keskitytään Italiassa vaan katsomotaiteeseen, ja jätetään kentällä pelaamiset paremille ;).

 

Todella viihdyttävä ottelu, ja hieno voitto sieltä lopulta tuli vaikeuksien jälkeen! Mitä nyt nopeasti Milanin säikeen lukaisin, niin kyllä tappio taitaa aika pahalle kotijoukkueen faneista tuntua, ja lopputulos on mukamas vääryys. Kyllä se on vain VDS:n hyvyyttä, Rooneyn hyvyyttä, ja kotijoukkueen viimeistelyn tehottomuutta, minkä vuoksi tänään tulos oli tämä.

 

Pitää kyllä antaa tunnustusta Ronaldinholle, mies oli kyllä maaginen tänään. Suorituksissa alkaa näkymään sama iloisuus ja helppous kuin Barca-aikoina. Hieno ilta Dinholle!

 

Ja täytyy sanoa että Milan pelasi jopa paremmin kuin olisin odottanut. Ottelun alussa näin kauhukuvissani jo 3-0 lukemat mielessäni, mutta ei Milan jaksanut ylläpitää hyvää virettään, ja ManU näytti lopulta miten nämä ottelut voitetaan: pistämällä paikoista sisään!

 

Ja vielä parista pelaajasta jotain mietteitä:

Mitä ihmettä Evra ajatteli ekassa maalissa, kun lähti kokeilemaan purkaa Beckhamin keskitystä saksarilla? Itseluottamusta on toki hyvä olla, mutta sen ei tarvitsisi tulla esiin tällaisilla tempuilla.

 

Nani oli tänään suhteellisen heikko. Tosin mies on osoittanut olevansa parhaimmillaan vastahyökkäyksissä, joita ManU ei alussa päässyt kokeilemaan Dinhon salamamaalin myötä.

 

Rooney on kyllä ihmemies! Oli alempana hakemassa palloja, syöttökuvioiden jälkeen kokeilemassa kaukopommeja, ja vielä kaksi loistavaa viimeistelyä.

 

Ferdinand/Evans-kaksikko tuntui todella hitaalle ja kömpelölle sambakarnivaaleissa. Onneksi Paton viimeistelytaito oli tänään melko onnetonta, eikä Dinhokaan useampaa kertaa osunut.

 

VDS mielestäni ratkaisi tänään ottelun ManU:lle Rooneyn ohella. Loistopelastuksia tärkeisiin paikkoihin! Setä jaksaa heilua.

 

 

Antaa Milanistojen hoitaa jossittelut, mutta eiköhän tästä paremman perussuorittamisen avulla mennä vain jatkoon. Tänäänkin rutiinitaso oli selkeästi Milania korkeampi. Milan oli parhaimmillaan loistava, mutta pari löysempää hetkeä kostautuivat. Tuomarikaan ei ollut parhaimmillaan tänään, mutta eivät hänen ratkaisut tänään ottelua ratkaisseet. Carrickin toinen keltainen meni itseltäni ainakin täysin ohi, mutta jospa Giggs tervehtyisi toiseen osaotteluun mennessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×