Jump to content
Sign in to follow this  
Lasse Tikka

Vancouverin lätkää

Recommended Posts

Ruotsi-matsin jälkeisiä:

 

Jalonen aiemmin: "kaikki eivät ole vielä sisäistäneet, miten minä haluan että pelataan". Ja nyt häviön jälkeen: "Sakun kenttäkin seilasi missä sattui, niiden pitäisi ottaa oppia Niko Kapasen kentästä".

 

Siis: Saku-Jere-Teemu seilaa missä sattuu? Mestarit, kaverit jotka pelaa änärissä samassa ketjussa - ja pelaavat muuten yhteen kuin ihmisen ajatus ja vauhdilla, olen omin silmin katellut - plus niiden vanha ketjukamu ja Selken kaksinkertanen voittaja?

 

En nähnyt Ruotsimatsin kahta vikaa erää niin en ihan tiedä tota, mutta Westerlund hyväksy 4v sitten sen, että kukaan ei pysty parilla yhteistreenillä ennen kisoja muuttamaan pelityyliänsä ja pitäyty siinä jo vuosia harjotetussa maajoukkueen tyylissä minkä kaikki vanhatkin oli jo aiemmin oppineet. Sillähän me Torinossa pärjättiin ja muut ei.

 

Olisko nyt pitänyt miettiä tämä etukäteen? Meneekö nää kisat siihen että opetetaan vanhoille koirille uusia temppuja? Ja niillä vanhoilla koirilla, sen sijaan että energia menisi voittamiseen, se menee siihen että tuskaillaan uuden pelitavan opettelemisen kanssa. Nehän nöyrästi yrittää kyllä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin, mene ja tiedä sitte... Nythän ilmaantu tämä tahallinen häviö-teoria kuvioihin, mutta ei suomalaiset varmaan olis niin fiksuja et häviäis tahallaan, niinku Ruotsi teki Torinossa. Kun ei tässä oikeestaan mitään ihmeellistä helpotusta kyllä saatu edes häviämällä, päin vastoin! Tsekki on kyllä vaikeempi vastus kuin mahd Valko-venäjä.

 

Kyllähän tossa pelissä ei Suomella ollu missään vaiheessa oikeestaan edes vaarallista maalitilannetta, Ruotsi hallitsi alusta loppuun. Tästä täytys parantaa 200% jos mielii edes pieneen saumaan Tsekin kaadossa! Toki nää on eri pelejä, eri päivinä. Kysymys kuuluukin missä on esim. Jussi Jokinen? Änärin paras suomalainen maalintekijä, ja helvetin hyvä pelimies??? Korvais esim. Jere Lehtisen takaperin luistellen.... Tän aamun ainoo leijona oli maalilla Kipperi.

 

Jos positiivista haetaan tästä superyöstä, niin löytyy ainakin 2 asiaa: Ovetshkinin loistava torppaus Jagrille! Diivan kulta-ajat alkaa oleen vääjäämättä ohi! Toinen superyön superjuttu oli USA-Can 5-3. Kanada ei voittanut alkusarjassa siis kuin yhden pelin vars peliajalla, ja toivottavasti saa kuonoon Venäjältä välierissä. Kannattais pelata pelit ensin ja sitte vasta juhlia voittoa, jos juhlittavaa on... Nämä kun juhlivat tuota olympiakultaa jo viime vuoden puolella.

 

Tiedä sitten miten tässä vielä käy, kaikilla mailla vielä mahdollisuus, mutta se on varmaa, ettei varmaksi povattua unelmafinaalia Can-Rus tulla enää näkemään. Näihin kuviin ja tunnelmiin! 12 mitalin tavote on ihan hollilla:smile_ani:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moit!

mutta ei suomalaiset varmaan olis niin fiksuja et häviäis tahallaan, niinku Ruotsi teki Torinossa.

Kun ei tässä oikeestaan mitään ihmeellistä helpotusta kyllä saatu edes häviämällä, päin vastoin!

Tsekki on kyllä vaikeempi vastus kuin mahd Valko-venäjä.

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin! 12 mitalin tavote on ihan hollilla

*

Jeps munatonta oli peli, saamatonta kiemurtelua ja laakasun vastuun vierittämistä toiselle.

Mielestäni tossa "tahallaan häviämisessä" ei ollutkaan tarkoitus olla kohtaamatta

Tsekkejä vaan katseltiin jo laajempia piirejä, koska seuraava matsi oli se kuka tahansa

on voitettava, jos mieli mitskuille eli hahmoteltiin jo sitä seuraavaa vastustajaa,

joka tulee olemaan Usa/Sveitsi ennemmin kuin Venjä-Kanada/Sweden

*

Siin sit voitetaan Usa (niin ollaan tavallaan voitettu myös Kanada) ja siitä sitten

1995 uusinta :hug: ja ...

* *

Täältäkin näihin kuviin ja :sleep: unelmiin; 12 on jo lähellä 1 saatu enää perään se :sweeteyes: toinen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nythän ilmaantu tämä tahallinen häviö-teoria kuvioihin,

Tämähän oli pahinta, mitä ruotsalaiset pystyivät tekemään. Siis ajatelkaa nyt, toiset pelaa minkä pystyy ja senjälkeen vastustaja tulee sanomaan, että te

varmaan hävisitte tahalleen, kun olitte noin paskoja :-) Jos toi ei syö miestä, niin ei sitten mikään. Itse käytin samaa metodia välillä pingiskisoissa, kun olin saanut jonkun hyvän voiton :-) Siinä lytätään vastustaja niin alas, kuin mahdollista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tiedä sitte vittuilua, taktikointia, vai mitä politiikkaaa? Mutta voitettavahan ne on kaikki pelit ja enpä sitte kyllä sanois Usan olevan ollenkaan helpompi ku esim. Kanadan.... Turpaan tuloo, tuloo jopa jo Tsekiltä, jos ei peli parane! Ei se meineen mitään vakuuttavaa ollu noissa VV ja Saksan peleissäkään.

 

Etenkin kun ei ole Koistista, joka ampuis sivuverkosta maalin:smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ni -in? Rantanenhan on aika ajoin ankeampi kuin Urheilulehti konsanaan....

 

Mutta, aika hyviä vääntöjä ovat nämä neljännesvälierät. Latvia laitto Tsekin tiukille jatkoajalle, Sui-Bel meni rankuiks, tosin se oli ennakkoon tasaisin. Ja nyt kirjotushetkellä Norja on tokalla erätauolla kiusaamassa Slovakiaa, 3-3. Kanada nyt meni tiukassa väännössä just ja just Saksasta ohi...

 

Tossa on varmaan pakostikin joku henkisen puolen juttu, meinaan ku nuo selkeesti isommat on nyt kusessa. Slovakia kuitenki voitti alkusarjassa Venäjän...

 

Toinen juttu on kyl pakko todeta näistä kiekon arvokisoista, eli noilla alkusarjan peleillä ei ole Olympia-, eikä MM-kisoissa kyllä mitään merkitystä!! Esim. Latvia hävisi kaikki alkusarjan pelit pystyyn 0-6, ja silti oli nyt lähellä päästä puolivälieriin! Samahan on MM-kisoissa. Sitte vielä muka on jotain tärkeitä pelejä, niinku tuo Suomi-Ruotsi? Eihän sillä oikeesti ollu mitään merkitystä! Ajatelkaas jos futiksessakin sais hävitä alkusarjassa kaikki pelit, ja silti olisit välierässä?

 

Oikeesti, ihan íhmeellistä touhua nuo kiekon nykysysteemit! Ennen oli MM-kisoissakin vaan 8 joukkuetta, ylempi ja alempi loppusarja. Sillon ei päässy jatkoon pelaamalla yhen tasurin.... Sitte näitä pelejä vielä suuri yleisö hehkuttaa, ja ottaa näitten takia jopa töistä lomaa?! Ketä voi enää parin kuukauden päästä olevat kiekon mm-kisat kiinnostaa, kun nyt on ne oikeesti parhaat porukat koolla? Suomi pääsee jatkoon pelaamalla Meksikon kans 4-4, sitte putoaa ekassa oikeessa pelissä Ruotsille...:dielaughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä! Ja Suomihan nyt häviää tahallaan taas USAlle, eikös näin? Katos paljon helpompi vastus etukäteen Slovakia pronssipelissä, kuin Kanada finaalissa!!?? :blink::mrgreen:

 

Mielummin aina voitetaan pronssi, kuin hävitään kulta? Tää ihan selkeetä...

 

Toistan itseäni, tiedetään, mutta on tää niin huvittava juttu, tää häviöteoria nyt taas. Ja muuten, jos joku tän ja Koistisen sivuverkkomaalin (MM 2008) jälkeen sanoo Ruotsia Hannu Hanheksi, niin....?? Tärkeää nyt kuitenkin oli, että nuo arvokkaat pisteet alkusarjan peleistä saatiin Belarukselta ja Saksalta!! :howler:

 

Onneks kohta on kiekon mm-kisat!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno voitto ja tiivis paketti koko matsin ajan. "jopa änärimiehet sitoutuivat joukkueelle" heh.

 

Ykkönen teki yhden, tyhjiin, mutta jos mä joltain ketjulta odotan enemmän mitalipeleissä, niin just siltä. Eikös sen jutun etukäteen pitänyt olla niin, että junnariKoivun ketjun piti ne maalit tehdä, ei enää pappaketjun? Filppula, Koivu ja Ruutu, uudet sankarit? Nyt kaikki vaan että Saku sitä ja Teemu tätä.

 

Teemusta sen verran että energia näyttää riittävän erien aluissa todella hyvin - eilenkin ne molemmat Tsekin ekan erän alun jäähyt tuli siitä kun ne joutu torppaamaan sen nurin. Mutta ihan ei riitä energia koko matsin ajaksi niin hyvin kun aiemmin kaudella. Harmi, ne kaksi loukkaantumista. Mä olen aika monta Anaheimin matsia katellut tällä kaudella ja ennen niitä se lensi koko matsin ajan ja oli todella hyvä, muutenkin kuin ikäisekseen hyökkääjäksi. Ja tuskin ehtii näissä kisoissa vielä kondikseen, harmi sinänsä. Mutta, sitäkin suuremmalla syyllä, nuoremman Koivun ketjun pitää nousta sille tasolle, mitä siltä ennen kisoja odotettiin, Olla se ykkönen, eikä kakkonen niinkuin tänään.

 

Nohh, turha enää velloa kun kerta voitettiin.

 

Det här ju är så att om kaveri skottar 7 gånger i två sista erässä och 4 menee omiin, det är litet svårt att vinna matchen.

 

DET GLIDER IN, NI ÅKER HEM!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeps, korostan edelleen alkusarjan pelien merkitystä... Juu, eiköhän tuosta ilman sen kummempia analyysejä saada se mitali kuitenkin! Slovakian maha on täynnä jo, ja siis pronssi oikein hyvin nyt hollilla....

 

Jos on Suomen joukkueessa näitä "pappoja", niin onhan noita Slovakiallakin! Keski-ikä joukkueella varmaan 35? Tätä nuorta voimaa edustaa mm. Ziggy Palffy, 37 v, Tampereen Ilveksen kasvatti, joka vetää täydellä höyryllä! Ja muuten ei sillon aikanaan saanu Ipassa peliaikaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin!! 6-0, 10 min jälkeen! Nyt 2. erä pelattu. Farssi!! Tämä on ihanaaa, nyt huudetaaaan, kaljaa koneeseen ja ukkometsoon!!!

 

God bless ameeerikaaa! Pure jenkki!!:drunk1:

 

hellurei, hellurei, vääntö on hurjaa... Sheffield Steelers, ainoa englantilainen kiekkojoukkue, jonka olen nähnyt livenä pelaavan Rinkelimäellä, olisi pelannut paremmin!!! Myös Viikinsaaren kokoelma midlands, ilman luistimia ja alasti!!

 

hei, saatana, Nurminen on tuol studiossa jurrissa!! aivan selkeesti! Ottelun parasta antia, lisäks sillä palo vati tolle Riihilahdelle... Oikein! Humala on silti iloinen asia! Nupe jatkakoon samaan malliin, ja linja-auto seinään! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saas nähä, toipuvatko pelaamaan pronssista. Veikkaan että joo, kuitenkin, asenteeltaan. Pelisysteemistä ja sen toimivuudesta en vaan tiedä.

 

Huomioita:

- ennen kisoja ykkösketju, jonka piti tehdä ne tärkeät sankarimaalit, saldo ennen pronssipeliä: junnarikoivu 0, junnariruutu 0, Filppula 1 mutta sekin tyhjiin. Hiipunut kakkoseksi kisojen edetessä. Eilen yksi omiin tysillä miehistöillä pelatessa

- ennen kisoja kakkosketju, jonka piti kompata, saldo: seniorikoivu 0, selänne 0, lehtinen 0. Nostettu ykköseksi kisojen aikana. Ei yhtään omiin eilen, ja joka matsissa aina lootaan päästessään vaarallinen, yleensä yksi paikka per vaihto aina. Etenkin Selänne kärsinyt kuitenkin selvästi Sakun puolikuntosuudesta / vanhuudesta, ja kokonaissaldo jos on 0, niin se vaarallisuus ei juurikaan lohduta. Onneksi eivät kuitenkaan ottaneet eilen mallia Kapasen ketjusta :)

- Kapasen ketju eilen kolme omiin tasakentillä. Pakka järkyttävän hajallaan ja systeemit sekasin

- puolustus yleisesti, ja etenkin Lepistö-Niskala järkyttävän huono eilen, mutteivät myöskään saaneet ketjulta apuja

- Kipper 0-1, Niskala 0-2, Lyde 0-3, pakit 0-4, Kapasen ketju 0-5, Salo 0-6

- Jalonen: emme pystyneet toteuttamaan haluaamaani peliä!

 

Elieli. Ovatko pakit sekasin sen miesvartiointinsa kanssa? Olisiko sillä että änärissä pelataan aluetta jotain tekemistä sen kanssa, että se ehkä pienessä lootassa ja keskimäärin 1 v. 1 -tilanteissa todella taitavia hyökkääjiä vastaan kenties on se ainoa toimiva systeemi? Oliko miesvartionnilla pelaaminen aikapommi joka vain odotti laukeamistaan, sitä että vastaan tulee kunnon hyökkääjät?

 

Onko vikaa systeemissä vai vaan siinä että pakit eivät ole tarpeeksi hyviä? En tiedä, mutta sen tiedän että perustasoltaan maailman kuudenneksi paras maajoukkue menestyy vain, kun pelataan sellaisella pelisysteemillä jota ei kenenkään tarvitse enää olympialaisissa pelien aikana opetella, kun kerran ennen kisoja ehditään vetää vain kahdet yhteistreenit.

 

Olisiko vaan kannattanut antaa kokeneitten, jo monissa kisoissa menestyneiden kavereiden pelata sitä peliä mitä ovat aina tottuneet pelaamaan ja menestymään?

 

Jalosta on kiinnostanut varmasti huomattavasti pelaajia enemmän se, mikä hänen johtajuutensa on. Eihän kokeneita pelaajia kiinnosta onko valmentajalla johtajuutta vai ei, vaan voittaminen. Ne tsemppasivat vielä kerran, tulivat uransa päätepisteeseen, voittamaan olympiakultaa, ja huomasivatkin yhtäkkiä olevansa kisoissa valmentajanaan kyvykäs mutta nuori kaveri, jonka oma fokus hajautuu voittamisen ja johtajuuden saavuttamisen kesken. Tuntuu ehkä aika pahalta konkareista, jos se vika voittamisen mahku upposi siihen.

 

Vai oliko vain niin, että hyökkääjät eivät olleet riittävän hyviä? Konkarit liian vanhoja ja muista ei joko ole tai sitten ei ole vielä?

 

Hyvä, jos Kipper pelaa huomenna. Veikkaan että se vaikka syö ne kiekot. Vaikka olisin kyllä toivonut että pronssipeli olisi ollut Kanadaaa vastaan. Todellinen mahdollisuus pestä kasvonsa eilisen katastrofin jäljiltä. Paitsi että ehkä ei sittenkään. Tämä nykyinen pelisysteemi ei taida kestää huippujoukkueita ja niiden huippupelaajia vastaan pelaamista.

 

MIESVARTIOINTIA NISKALALLA, LEPISTÖLLÄ, KUKKOSELLA JA MUILLA CROSBYJÄ JA MUITA VASTAAN,. MIES VASTAAN MIES PER-KE-LE. EIKÖ SIINÄ JUST SILLON LUOVUTETA SUOSIOLLA SE AINOA MAHDOLLISUUS PÄRJÄTÄ PAREMPIA VASTAAN?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oma pelaaminen on aina ja kaikissa pallopeleissä suhteessa vastustajaan.

 

Eilen vastus oli niin paljon nopeampi ja taitavampi, ettei millään systeemillä

olisi voitosta pelattu. Suomen voitto olisi vaatinut Usalta paljon heikomman

illan.

 

Jos et pysty miestä pelaamaan, niin mitä teet olympialaisissa ? Esim Teukka

ja Saku on pelannut urallaan niin paljon miesvartiointia, ettei sen osaamattomuuden taakse voi mennä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen vastus oli niin paljon nopeampi ja taitavampi, ettei millään systeemillä

olisi voitosta pelattu. Suomen voitto olisi vaatinut Usalta paljon heikomman

illan.

Joo, juurikin noin, mutta silti en ite, eikä varmaan moni muukaan odottanu tällasta farssia? Eilinen toi uuden sanonnan: peli kestää 60 min, joskus 5 minuuttiakin riittää! Nimittäin 3-0 tilanteessa jo oli varmaa, kuka siellä finaalissa pelaa. Usa oli todellakin parempi ihan kaikessa, ja tosiaan tuskin missään oloissa oltais tätä viety. 10 min ja 6-0 jälkeen Jenkit ei enää oikeestaan tehny mitään muuta ku odotteli finaalia, samoin kait teki Jalosen lampaat, pronssipelin suhteen...

 

Tuo Jalosen lausunto "emme pystyneet toteuttamaan haluamaani peliä" on suorastaan spektaakkelin omaisesti artikuloitu! Tänään kun tein rapuloissani Mikkelin V75-ravilapun, sain 5 oikein, en siis voittanut juuri latiakaan. En siis pystynyt toteuttamaan haluamaani peliä!! Myös iltapäivän pitkävetolaput meni samalla teorialla, kun Burnley runkona hävisi... Se ei toteuttanut haluamaani peliä!:icon_lol: Tästä saadaan kyllä kuolematon lause jatkossa, aina kun oma suoritus menee perseelleen, loistavaa!

 

Jottei menis turhan vakavaks, niin sanottakoon vielä ottelun 2 tärkeää kulminaatiopistettä:

 

1. Nurminen jurrissa

2. Mertarannan suhteellisen hekumallinen hehkutus, Antti Miettisen tehdessä tärkeän 6-1 kavennuksen ajassa 54.46

 

Loppuun se tosiseikka, jonka myös Kekäläinen eilen toi esiin, eli nyt kun nämä "papat" Selänne, Koivu, Lehtinen, Peltonen ja muut pelasivat tod.näk. viimiset arvokisat, ainakin olympialaiset, niin korvaavat, vastaavanlaiset pelurit on vähissä....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loppu hyvin kaikki hyvin. Papat eläkkeelle killuttimet kaulassa, Selänne kaikkien aikojen pistepörssin kärkeen ja Tupu-Hupu-Lupu kaikkien aikojen olympiamitalitilaston kärkeen.

 

Jälkikäteen varmasti selviää, mitä kaikkea kulissien takana tapahtui Jalosen ja änäripelureiden välillä - Jalosen haastattelu pronssimatsin jälkeen kertoi paljon: "NHL-miesten kanssa toimiminen vaatii vähän erilaisia taikatemppuja, jotta asiat saadaan toimimaan ja pelaajat pelaamaan niinkuin halutaan".

 

Ei vittu. Ja hei sama tunteella: EI VITTU!!! Tuo nyt viimeistään kertoi että Jalonen meni siihen samaan kokemattoman esimiehen miinaan mikä on duunimaailmassa niin moneen kertaan nähty: oma ego ei ole vielä niin valmis että se mahdollistaisi kokeneiden ja osaavien työntekijöiden ja niiden näkemysten plus hiljasen tiedon hyödyntämistä. Ja sitten ollaan siinä suossa että pomolle on oman johtajuuden saaminen vähintään yhtä tärkeetä kuin porukan aikaansaama tulos.

 

Ja ne, jotka pelasi niinkun Jalonen halusi pettivät USA-pelissä karmeimmin. Papathan ei päästänyt omiin yhtään.

 

Ja olisiko sillä jotain tekemistä sen kanssa, että heti matsin jälkeen niin moni hemmo ilmoitti että saa olla maajoukkue tässä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikki muut lopettaneethan oli tiedossa jo ennen kisoja, paitsi päälikkö, joten

en usko, että siinä mitään löytyy. Päälikkö muuten yksi suomen parhaita koko

kisojen ajan + paras vikassa pelissä. Aika pienellä peliajalla veti läpi koko

turnauksen ja muutaman kerran jäi väliin yv-pelissä, joten hän on hyvinkin

voinut kärsiä pienistä ego-ongelmista ja kiukuspäissään tehnyt lopettamis-

päätöksen.

 

Jokinen, siis se toinen, joka jäi kotiin, etuliitteeltään Jussi olisi varmasti

ykkösessä ottanut haltuun Lehtisen tontin eikä ainakaan huonommilla tehoilla.

Kakkosessa Tuomo Ruudun tilalle, no jaa, siinä ja siinä. Jää näkemättä ja jos

Tuomo olisi tiputettu, niin oltaisiinko saatu Jarkolta näin hyvät kisat ?

 

Saku oli hyvä alaspäin tässä vikassa pelissä ja kaiken lukemani perusteella

todella tärkeä koppipelaaja, joten ansaitsi paikkansa. Lehtisen saldoksi jäi

pari hyvää plokkia vikassa pelissä ja Teemulta ei käteen jäänyt oikein mitään.

En oikein tiedä, millaisen reaktion olisi saanut, jos nämä jätkät olisivat päättäneet jatkaa maajengissä :-)

 

Tuomarit oli muuten sysipaskoja vikassa pelissä, mutta Suomi hyötyi. En ole

ennen nähnyt edes junnupeleissä, että tuomari antaa 2+2min puhumalla, mutta tulipahan sekin nähtyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Timosesta ja Salostakaan en ollut kuullut aiemmin niinkuin en Kurpitsapäästäkään.

 

Ja kyllähän papat paikkansa vähintään täyttivät, vaikkei maaleja tullutkaan. Se USA-tappio meni ihan muille, niille jotka pelasi niinkun Jalonen halusi, ja joista Jalonen halusi pappojen ottavan mallia...

 

Ja loppuun Timoselta ihan paikkansapitävä:

 

"Ilman Teemua, Sakua ja Jereä meillä ei olisi tätä pronssia. Nuo herrat ovat maajoukkueelle pirun tärkeitä, Timonen sanoi. Kolmikko ei Vancouverissa juhlinut tehopisteillä, mutta Timosen mukaan sen perusteella veteraaneja ei missään tapauksessa pidä arvioida. Ihmiset odottavat Teemulta ja Sakulta kolmea maalia joka ilta. Se on hölmöä. Saku on kapteeni ja haluaa olla aina paras kentällä ja kantaa sen takia raskasta taakkaa harteillaan."

 

Sinällään se, että pappaketju ei toiminut ylöspäin oli ihan vaan ja pelkästään Sakun vika, Teemuhan oli virkeä etenkin erien aluissa mutta ihmeen hyvin lopuissakin. Pronssimatsissakin se suurin syyllinen olisi ollut helppo löytää Sakusta, mikäli tappio olisi tullut: ekassa tokan erän ylivoimassa kiekon menetys just, kun pyöritys saatiin käyntiin ja toisessa ylivoimassa täysin turha hyökkäyspään jäähy. Ilman sitä jäähyä ei myöskään Kukkonen olisi ottanut omaa jäähyänsä joten se 3-5 alivoima olisi jäänyt näkemättä. Mutta, pukukoppipelaaja parasta laatuahan se.

 

Mutta ihan hyvä aika lopettaa, sedillä.

 

Sitten muuten ihan loppuun muistutus siitä, että melkeen puolet jengistä oli enempi tai vähempi toipilaita näissä kekkereissä. Osansa silläkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeps, pronssiin ja siis voittoon on hyvä lopettaa, niin kisat kuin monilla koko maajoukkueura.... Eipä tuossa olis varmaan kukaan saanu tätä porukkaa kultaan asti? Eli tehtiin maksimisuoritus. Ei sitä Räikkönenkään 75 vuoden Corollalla GP:ta vie... Ajatellen esim. että ennakkoon jopa mestarisuosikki Venäjä on aikaa sitten juonu Vodkaa katsomossa! Ja Jaloselle kuitenkin kiitettävän paperit, after all... Kyllä se näin tais sitte loppuen lopuks mennä.

 

Sitte taas keventävä osa: Tikka mainitsi "kurpitsapään"! Tarkimmat katsojat varmaan huomasivat, että tuo edellä mainittu adjektiivi on kadonnut, pää oli pienentynyt, selkeesti!:lol:

 

Nyt sitte kisojen päätös enää jäljellä, eli huippujännä miesten 50 km hiihto, jossa ei ilman hidastuksia ehdi mukaan... Nimettäköön tuo kisojen tylsimmäksi lajiksi, eli siis tunnin päästä Amerikan ja ainakin kiekkomaailman seisauttava finaali, jossa luulen Kanadan unelman toteutuvan viimeinkin? Saat siis vaan omasi takasin vedoista:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Timosesta ja Salostakaan en ollut kuullut aiemmin niinkuin en Kurpitsapäästäkään.

 

Ja kyllähän papat paikkansa vähintään täyttivät, vaikkei maaleja tullutkaan.

Timonen ja Salo oli tiedossa. Mä rakastan kyllä tilastoja siinä määrin, että mun

papereissa jos koko ykkösketju jää viidessä pelissä ilman maalia, niin arvosana

ei voi olla hyvä. Pitää myös muistaa, että esim. Teemu pelasi eniten 5-3

ylivoimaa hyökkääjistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ei ollu mut mä en olekaan yleensä tästä marginaalilajista juurikaan kiinnostunu. Vaan kisat plus Stanley Cup on sellasia jotka yhtään kulmakarvoja nostattaa ja kotimaan lätkä ei senkään vertaa enää vuosiin. Tökkivät mitä tökkivät heh

 

Eihän se hyvä se ykkösketjun saldo ollut, mutta mihin mä eniten pettynyt olin, oli se ennen kisoja hehkutettu ykkösketju, ei tämä joka kisojen edetessä nostettiin ykköseksi. Plus Jalosen egoleikkeihin tietty.

 

Kelaa ny, ei KUMMALLAKAAN Koivulla yhtään maalia, ja ne oli sentään ne etukäteen ratkasevat sentterit ja nuoremman piti pelastaa koko maailma! Ja kuka olis arvannu ennen kisoja että Ruuduista Jarkko tekee enemmän maaleja kuin velipoikansa?

 

Tää vanhempi Ruutu oli muuten mun papereissa se varsinainen Äijä, niin pronssimatsissa kuin muutenkin. Ehkä Saku ja Teemu piti ääntä jengille kopissa vikalla erätauolla mutta JR oli se, joka sitä esimerkkiä siellä jäällä näytti. Hyvät omannäkösensä vaihdot kolmannen erän alkuun ja lopussa veskarina.

 

Ja jos joku jutska jäi mietityttään niin se, miten jengi olisi pärjännyt täysin terveinä. Mitä niitä nyt oli toipilaina: koko pappaketju Saku-Teemu-Jere, Tuomo Ruutu, Salo, Filppula ainakin, ja eikö niitä ollut muitakin?

 

Ja miten täysin terve jengi olisi pärjännyt eilisessä finaalissa? Nykyjengillä ei olisi ollut kummallekaan mitään jakoa, loistomatsi!

 

Ja vielä ihanihan loppuun: täysin sama mitalikolmikko naisissa ja miehissä. Det måste göra ont i Sverige nyy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nopee vastaus, siihen miten ne olis pärjänny täysin terveinä? -ihan samalla tavalla!

 

Lisäkysymys: eiks ne nyt kyllä aika täydessä kuosissa kumminkin ollut?

 

Oikeet maat oli tosiaan finaalissa, kerrankin oli vauhtia ja meininkiä, loppuun asti!

 

Lisäks pakko nostaa teille hattua! Miten te jaksatte noita tilastoja?? Itellä ei moiseen riitä energiaa....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jostain luin jopa fiksun lehtijutun, missä kerrottiin, että ainoastaan

yhteisten kokemuksten kautta valmentaja oppii luottamaan pelaajille

oikeita rooleja. Jalosellahan nämä yhteiset kokemukset puuttuu täysin

nhl jätkien kanssa, joten esim. OJ:n potentiaalista jäi paljon käyttämättä.

 

Oppirahoja oppirahoja, mutta "respect the score" eli euroopan paras ja

maailman 3.paras. Siinä kaikki, mitä jäi viivan alle eli loistosuoritus niin

Jaloselta, kuin pelaajilta.

 

Se, että joku pelaa loukkaantuneena ei todellakaan ole mikään selitys, koska

valmentaja valitsee pelaajat siinä kunnossa, missä kulloinkin ovat. Lehtisen ja

Tuomo Ruudun vammat oli tiedossa jo valintatilanteessa. Selänteen olisi

voinut vaihtaa vielä senjälkeen, kun sai leukatällin jne.

 

Mutta Walsall meni lauantaina 5-1 nurin ja huomenna Huddersfield Town. Siitä

matsista voitto (on sarjassa vikalla play-off paikalla), niin hiuksenhieno

mahis vielä säilyy.

 

Joten kiekko over and out ja asiat jälleen arvojärjestykseen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeh, paitsi että toi Jokisen kohtalo mietityttää että mikä siinä oikeen on? Myydään änärissä vähän joka jengistä vek ja maajoukkueessakin aina jämämiehenä ja vähän joka kisoissa rooli kisojen aikana hiipuu. Jossain sanotaan että pukukopissa henkeä tuhoova kaveri, mikä ei hirveesti ihmetyttäisi kun muistaa millanen se poikasena oli. Toisaalta, se on lätkäjätkä, hyvässä ja pahassa, niinkun muutkin.

 

Vai eikö sille vaan löydy oikeeta roolia? Maalintekijä joka ei ole ihan riittävän itsekäs tai hyvä just siihen ykköspelaajan kastiin?

 

Yhtään ihme ei ole, että kaveri löi hanskat naulaan. Kaveri jonka pitäsi olla liideri ja joka oli kahdessa ekassa matsissa hyvä, pistetään nelosen hommiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×