Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Mali


 • Kirjaudu vastataksesi
504 vastausta aiheeseen

#501 KyyhkyBoy

KyyhkyBoy

  Junior Member

 • Members
 • 2 044 Viestit
 • LocationPori

Lähetetty 06.09.2017 - 00:04

No, perjantain kaltaiselta nöyryytykseltä Malin maajoukkue sentään välttyi, kun Kotkat pakottivat nyt Marokon maalittomaan pistejakoon. Marokko tätäkin ottelua kyllä hallitsi eikä Malilla ollut kuin pari puolittaista paikkaa maalintekoon. Marokolle puolestaan tarjottiin mm. rankkariakin, mutta maalilla eilen pelannut Djigui Diarra torjui upeasti tuon pilkun. Nuorelle kassarille myös nollapeli, joten siitä plussaa.

 

Toisaalta ei tässä tasuri merkittävästi hyödytä Malia. Norsujen pupellettua Gabonia vastaan voitolla olisi voitu edes päästä iskuetäisyydelle ennen viimeisiä pelejä, mutta tuskinpa kovin moni voittoon uskoikaan. Marokollekin voitto ja lohkon kärkipaikka olisi varmasti maistunut. Kannattajien boikotin vuoksi katsomot ammottivat tyhjyyttään enkä ole varmaan ikinä nähnyt noin pientä katsojamäärää kotiottelussa. Puhutaan kuitenkin MM-karsintapelistä, surullista... Saa nähdä tapahtuuko valmentajakuvioissa muutoksia ennen seuraavia karsintakoitoksia. Tasan kuukauden päästähän majupelit taas jatkuvat kun Bamakoon saapuu Wilmotsin Norsunluurannikko. Heidän tuloksensa ovat olleet todella vaihtelevia, mutta eipä tällä hetkellä allekirjoittaneelta suurta uskoa löydy Kotkienkaan otteisiin.

 

E. Giresse on virallisesti eronnut pestistään.  :thumbsup1:#502 KyyhkyBoy

KyyhkyBoy

  Junior Member

 • Members
 • 2 044 Viestit
 • LocationPori

Lähetetty 08.09.2017 - 11:45

Tosiaan Giresse erosi itse päävalmentajan paikalta ja tilalle on nyt ainakin loppukarsinojen ajaksi nimetty valmentajakaksikko Mohamed Magassouba - Fousseini Diawara. Magassouba on entinen Malin maajoukkueen "tekninen johtaja" ja Fousseinihan on entinen Malin maajoukkuepelaaja, joka on nyt suorittanut valmentajatutkinnon. "Tekninen johtaja" ja juuri valmennuskurssilta noudettu entinen majukapteeni eivät kyllä suurta luottamusta allekirjoittaneessa herätä, mutta voiko tässä nyt enää huonomminkaan mennä?#503 KyyhkyBoy

KyyhkyBoy

  Junior Member

 • Members
 • 2 044 Viestit
 • LocationPori

Lähetetty 07.10.2017 - 00:00

Mali pelasi Norsunluurannikkoa vastaan maalittoman tasurin ja sen myötä matemaattisestikin mahdollisuudet ensi kesän MM-kisoihin menivät. Itseltä jäi valitettavasti jälleen ottelu näkemättä, mutta ilmeisesti siellä on annettu oikein huolella nuorille vastuuta. Tietysti voitoton putki on nyt viiden ottelun mittainen ja maalittomien otteluiden neljä, mutta on mukavaa nähdä, että vastuuta on nyt annettu runsaasti nuorille, jota aiemmin toivoinkin. Maajoukkeessa debytoi eilen minun laskujeni mukaan jopa viisi pelaajaa: Mamadou Fofana, Diadié Samassekou, Souleymane Diarra, Moussa Djenepo sekä Amadou Haïdara.

 

Karsinnat päättyvät merkityksettömään (ainakin Malin kannalta) otteluun Gabonia vastaan vieraskentällä marraskuun alussa.#504 KyyhkyBoy

KyyhkyBoy

  Junior Member

 • Members
 • 2 044 Viestit
 • LocationPori

Lähetetty 13.10.2017 - 00:11

Tällä hetkellä menossa ovat U17 MM-kisat, joissa Mali on mukana puolustavana Afrikan mestarina. Lohkovaihe junnukotkien osalta tuli eilen päätökseen, kun joukkue kukisti Uuden-Seelannin 3-1 -lukemin. Ensimmäisessä lohkopelissä tuli takkiin lohkovoittaja Paraguaylle 2-3 ja toisessa pelissään Mali voitti Turkin tyylipuhtaasti 3-0. Näin ollen joukkue jatkaa lohkosta toisena kohti jatkopelejä. Malia pidettiin turnauksen mustana hevosena ennen kisojen alkua, joten lohkon kakkossijaa voidaan pitää jopa pienenä pettymyksenä. Edellisissä alle 17-vuotiaiden MM-kisoissahan junnukotkat painelivat aina finaaliin asti, jossa Nigeria oli kuitenkin vahvempi.

 

E. Malin turnaus jatkuu tiistaina pudotuspeliottelulla Irakia vastaan.#505 KyyhkyBoy

KyyhkyBoy

  Junior Member

 • Members
 • 2 044 Viestit
 • LocationPori

Lähetetty 18.10.2017 - 00:29

Malin U17 -maajoukkue jatkaa vakuuttavaa menoaan myös pudotuspeleissä, kun Irak kaatui eilen 5-1 -lukemin. Näin ollen matka vie puolivälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu Afrikan mantereelta tuttu joukkue: joko Ghana tai Niger. Molemmat joukkueethan Mali on kohdannut jo aiemmin matkalla U17 Afrikan kultaan tänä vuonna.

 

Pelaajistosta esiin on nostettava Irakiakin kahdesti rokottanut Lassana N'Diaye, joka jakaa tällä hetkellä turnauksen maalipörssin kärkisijaa.

 

E. Vastaan tulee Afrikan U17 -finaalissa kaatunut Ghana viikonloppuna.


0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää