Jump to content
Casma

YNWA+ muuta...

Recommended Posts

Hienoja tatuointeja kieltämättä.

Itsekkin tuon 'You'll never walk alone' tekstin ajattelin jossain vaiheessa olkapäähän ottaa.

Mutta sinällään hieno lausehan tuo you'll never walk alone on, vaikkapa juuri sormukseen kaiverrettuna niinkuin tuolla linkissä jollain olikin. Toki voi ajatella että junttimaista pilata kihlausta tai häitä millään kannattamansa seuran tunnuslauseella, mutta kun tekstiä ajattelee noin yleiselläkin tasolla niin sehän on kuin luotu sormuksiin ym. rakastavaisten jutuille.

 

Tuosta sivustosta sen verran että muutamat olisivat saaneet odotella hieman kauemmin tatuoimisen jälkeen ennen kuin räpsivät kuvia niistä, tai ainakin muutamassa kuvassa näkyi tuota tatuoinnin jälkeistä punoitusta. Noh pikkuseikkoja.

 

Pistäkäähän toki vanhemmat Pool-fanit kuvia omista tatuoinneistanne. Parin henkilön muistan ainakin jossain ketjussa kertoneen tatuoinneistaan Pooliin liittyen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse en seuraa näitä rallatus ohjelmia mutta tähän törmäsin Poolin sivujen kautta ja veti kyllä ihon aivan kananlihalle. Lähtis muuten komeasti 12/13 sesonki käyntiin ku tämä Liverpoolilainen kaunotar tulis laulamaan ekaan matsiin. :proud:

 

 

[video=youtube;fFTnhcPVVVk]http://www.youtube.com/watch?v=fFTnhcPVVVk&feature=player_embedded

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×