Jump to content
Er_Pupone

Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

Recommended Posts

William Gallas

 

Daniele Pradé oli lontoossa katsastamassa puolustaja William Gallasia ottelussa Portoa vastaan. Gallas ei tosin tuoss ottelussa kentälle päässyt. Huhuja Gallasin siirrosta Romaan on liikkunut jo jonkin aikaa.

Gallas kieltäytyi Arsenalin tekemästä sopimustarjouksesta 2M€/kausi + 500000€ bonuksia. Claudio Ranieri hankki aikanaan Chelsea managerina Gallasin Chelseaan Marseillesta ja heillä kerrotaan olevan erittäin lämpimät välit. 32-vuotiaana Gallas olisi varmasti hyvä lisä Roma-puolustukseen, koska pystyy myös pelaamaan vasemmalla laidalla. Paikalla, jolle tällä hetkellä ei käytännössä ole muita vaihtoehtoja kuin Riise.

---

Samalla lontoon reissulla Pradé katsasti muutamaa Porto-pelaajaa.

 

Hyökkääjä Radamel Falcao Garcia Zárate

Kolumbialainen, vuonna -86 syntynyt hyökkääjä joka on pelannut myös parikymmentä ottelua maajoukkueessa.

Ruuti on ollut erittäin kuivaa tällä kaudella. Paukuttanut maaleja liukuhihnalta. Tuli joukkueeseen tälle kaudelle, joten on erittäin epätodennäköistä saada Portoa päästämään pelaajasta irti.

 

Hyökkääjä Givanildo Vieira de Souza "Hulk"

Brasilialainen voimajyrä. Syntynyt vuonna -86. Pelannut Portossa vuodesta 2008. Paukuttanut maaleja n. jokatoisessa pelaamassaan ottelussa. Lähtee seurasta ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti suuntana olisi Trigoria...

 

Puolustaja Jorge Ciro Fucile Perdomo

Uruguaylainen vuonna -84 syntynyt puolustaja. Ikäisekseen jo melko kokenut. Pelannut maajoukkueessa reilut parikymmentä ottelua. Ollut Porton vahvuudessa vuodesta 2006. Itselle aika tuntematon nimi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gallasin lisäksi on huhuttu Roman tähyävän Ebouta (jonka agentti kumosi huhut siirrosta nopeasti) ja Thomas Vermaelenia. Lisäksi on huhuttu että Roma antaisi Donin liikkua toiseen suuntaan saadakseen Luca Tonin Romaan pysyvästi. Nämähän on Goal.com tasoisia huhuja, eli huhuja isolla huulla.

 

Tiedä sitten kuinka paljon BAyern enää arvostaa Donia. Seura oli kiinnostunut brassimolarista viime kauden jälkeen, mutta sen jälkeen Doni on ollut paljon loukkaantuneena ja peliesitykset ovat olleet lähinnä surkeita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thomas Vermaelenia.

Henkilökohtaisesti kusisin hunajaa, mikäli tämä huhu toteutuisi. Muutenkin pitkästä aikaa ihan kivoja nimiä tapetilla yhdistettynä Romaan. Huhujahan nämä tietysti vielä on, mutta edistystä edes huhuasteikolla verrattuna pariin viime siirtoikkunaan (pl. Tonin lainapesti).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gallasin lisäksi on huhuttu Roman tähyävän Ebouta (jonka agentti kumosi huhut siirrosta nopeasti) ja Thomas Vermaelenia.

Gallasin tilanne näyttää aika huonolta näin Goonerin kannalta. Jatkosopimusta ei näy ja kesällä kaveri on vapaa siirtymään muualle. Wengeriltä olisi todella älytön ratkaisu päästää Billy lähtemään. Vermaelen ja Eboue eivät ole lähdössä mihinkään. Vermaelen on nostanut hintansa vähintään 20 miljoonaan ja Eboue on parantanut otteitaan ja on sen verran monikäyttöinen pelaaja, että EE:n myynnissä ei olisi Arsenalin näkökulmasta mitään ideaa. En kyllä tiedä Roman siirtobudjettia, mutta veikkaisin, että se ei ole Cityn tai Realin luokkaa :smile:. Gallas voisi olla siirtymässäkin ja tuosta on liikkunut jonkun verran huhujakin, mutta Ebouen ja Vermaelenin tapauksessa uskoisin, että lehdistö on vetänyt omia johtopäätöksiään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitäisiköhän pitkästä aikaa taas spekuloida näillä. Ranieri on ollut ajoissa liikenteessä ja pyytänyt seuralta lupaa toimia siirtomarkkinoilla, joten ryhmä ihan varmasti vahvistuu kesällä. Eboue huhut ovat taas saaneet tuulta purjeisiin, vaikka Arsenal tuskin edelleenkään sopuhintaan hänestä luopuu. Nähdäkseni Roman päätavoitteena on tuoda Burdisso & Toni sisään ja joku laitapakki Riisen vaihtomieheksi. Tämän enempää tuskin tullaan näkemään, mutta siinähän ne tärkeimmät ovatkin. Jotain extraa jos saisi toivoa niin mielellään sitten keskikentälle lisää voimaa ja juoksunopeutta.

 

Mottahan on edelleen yhteisomistuksessa ja oliko nyt 8,5M tuo summa millä hänet saisi lunastettua, mutta fakta on että hän ei ole pystynyt nostamaan tasoaan riittävästi haastaakseen Cassettin avauspaikasta. Saa nähdä mikä siis on Marcon kohtalo, kun oli lähellä siirtoa jo tammikuussa. Ei varmaan kannata hätäillä myynnin kanssa, eiköhän Cassetti vielä ainakin yhden kauden pysty vetämään tuolla tasolla ja näin ollen Motta saisi kehittyä rauhassa.

 

Vucinicista ovat huhujen mukaan olleet kiinnostuneet molemmat Manchesterin joukkuueet ja myös Bayern. Kyllähän joku 25M tarjous kieltämättä houkuttelisi, mutta tilalle olisi ehdottomasti tuotava joku huippupelaaja kovemmalla työmoraalilla varustettuna. Näin ollen kallistuisin ennemmin Menezin myyntiin, jos joku pitää uhrata. Kumpikaan ei ole korvaamaton, täytyy vain onnistua korvaajan hankkimisessa.

 

Ns. turhakkeita voisi pistää nyt pihalle, eli tusinabrassit Artur, Cicinho, Doni ja Baptista. Doni olisi muuten ihan ok 2. maalivahti mutta aivan liian kallis siihen hommaan. Lobont pystyy hoitamaan saman roolin ja Arturille ei vain ole käyttöä. Näin ollen Frascan voisi nostaa tai esimerkiksi kun Siena tippuu niin houkutella Curci takaisin.

 

En ole Okakaa seurannut mutta kun tulee takaisin, niin toivottavasti kiveksien kanssa. Riippuu tietysti vähän siitäkin kuinka paljon Totti on sivussa, mutta hyökkääjien osalta vaikuttaa ihan hyvältä. Tuskin kukaan pahastuu, jos sinne joku hankintaan mutta kaikista mieluitenhan sitä näkisi Cercin ja Scardinan ottavan vastuuta tarvittaessa sillä sektorilla. Julio Sergio ja Taddei kirjoittavat lähiaikoina jatkosopimukset, ja voidaan kai todeta että ihan ansaitusti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nähdäkseni Roman päätavoitteena on tuoda Burdisso & Toni sisään ja joku laitapakki Riisen vaihtomieheksi. Tämän enempää tuskin tullaan näkemään, mutta siinähän ne tärkeimmät ovatkin. Jotain extraa jos saisi toivoa niin mielellään sitten keskikentälle lisää voimaa ja juoksunopeutta.

Näistä molemmat ovat ilmaisseet halukkuutensa jäädä Romaan. Inter tosin laittoi Burdisso siirron jäihin kesään asti. Eiköhän Nicolas kuitenkin pysyvästi Trigoriaan saada. Tonin siirrosta ei mulla ainakaan mitään hajua. En tiedä loppuuko miehen sopimus Bayernin kanssa tähän kauteen, vai mikä se tilanne on..? Mitä hintaa Bayern Tonista pyytää?

 

Mottahan on edelleen yhteisomistuksessa ja oliko nyt 8,5M tuo summa millä hänet saisi lunastettua, mutta fakta on että hän ei ole pystynyt nostamaan tasoaan riittävästi haastaakseen Cassettin avauspaikasta.

Ei mun mielestä ole edes saanut näytön paikkaa. Ne harvat ottelut, joissa Motta on pelannut - hän on ollut hyvä. Ranieri vain pitää kokeneista pelaajista..se on fakta.

 

 

Ns. turhakkeita voisi pistää nyt pihalle, eli tusinabrassit Artur, Cicinho, Doni ja Baptista. Doni olisi muuten ihan ok 2. maalivahti mutta aivan liian kallis siihen hommaan. Lobont pystyy hoitamaan saman roolin ja Arturille ei vain ole käyttöä. Näin ollen Frascan voisi nostaa tai esimerkiksi kun Siena tippuu niin houkutella Curci takaisin.

-Ei oo edes kauaa, kun luin Roma-johdon vakavasti harkitsevan Frascan myyntiä Palermoon. Tätä en todellakaan toivo. Mieluummin vuokralle kehittymään ja kerätään hedelmät sitten itse pois... Liian monta nuorta lupausta ollaan päästetty menemään muihin seuroihin!

-Cicinho ei ole edes päässyt kunnolla pelaamaan Brasiliassa, joten Sao Paolo tuskin häntä lunastaa itselleen...

-Curcia todellakin kaipaisin takaisin Sienan reissultaan. Se koko Curcin siirto oli niin fiasko, ettei sitä mielellään edes muistelisi.

-Matteo Brighin luulen viimeinkin lähtevän. Siitä on ollut niin monena kesänä huhuja, että nyt luulen ajan olevan kypsä. Brighin agentti on toistuvasti halunnut suojatilleen parempaa sopimusta, mutta totuus on, että Brighi on kuitenkin jotain muuta kuin avauskentällisen miehiä.

 

En ole Okakaa seurannut mutta kun tulee takaisin, niin toivottavasti kiveksien kanssa.

En millään jaksa uskoa, että Okakasta tulee mitään maalitykkiä. Paljon muitakin yhtäläisyyksiä Balotelliin on kuin rusketus, mutta ei epäilystäkään siitä, kumpi on lunastanut lupauksiaan paremmin. Okaka on vaan niin usein niiiiiin jäässä maalintekopaikoissa.

 

Tuskin kukaan pahastuu, jos sinne joku hankintaan mutta kaikista mieluitenhan sitä näkisi Cercin ja Scardinan ottavan vastuuta tarvittaessa sillä sektorilla.

Älä unohda Marco D´Alessandroa! :)

 

 

Muita huhuttuja pelaajia...

 

- Guillermo "Nicolaksen veli" Burdisso (Puolustaja, Rosario Central)

- Joaquin Boghossian (Hyökkääjä, Newell´s Old Boys)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään veikkaajasta poimittua...

 

Claudio Ranierin kerrotaan ilmoittaneen seurajohdolle Estudiantesin Marcos Angelerin sekä Hoffenheimin Franco Zuculinin olevan loistavia vahvistuksia joukkueelle.

 

Angeleri on ainakin itselleni tuntematon nimi, mutta Zuculini olisi takuulla loistava vahvistus. Hoffenheimin kauden mentyä melko huonosti, voi Zuculinin lähtö olla todellakin mahdollista.

 

... Veikkaajan tiedon lähteestä ja sen luotettavuudesta en sitten tiedä. Oletettavasti kuitenkin luotettavampi, kuin esim. goal.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Calciomercato

 

Roma hakee kahta hyökkäyspään vahvistusta ensi kaudeksi. Ensimmäisenä listalla on Luca Toni, jonka sopimus halutaan muuttaa pysyväksi. Bayern Munchenin Karl-Heinz Rummenigge sanoi aiemmin tällä viikolla, että Tonin palaaminen saksalaisseuraan on mahdotonta. Luottamus pelaajan ja seuran välillä on rikkoontunut, joten Toni saa agentteineen etsiä ratkaisun italiasta.

 

Toiseksi vahvistukseksi on ehdolla kaksi pelaajaa... Toinen on tällä kaudella Atalantassa pelannut, Roma-faniuden aina tunnustanut Simone Tiribocchi. Itse pidän Tiribocchin pelityylistä, vaikka eihän se mikään maailmanluokan maalitykki olekaan. Kymmeneen maaliin / kausi on kuitenkin hyvät mahdollisuudet... Itse näin Tiribocchin pelaavan kaudella 2000-2001. Mies pelasi tuolloin Serie B:tä Sienan riveissä. Venezia-Siena ottelussa Tiribocchi oli ylivoimaisesti kentän paras, vaikka siellä viiletti myös muuan Amantino Mancini.. Tuolloin jo ihmettelin, että miksi kaveri ei pelaa korkeimmalla sarjatasolla. Olisi sopiva ja melko halpa ratkaisu antamaan leveyttä hyökkäyspäähän.

 

Toisena vaihtoehtona on väläytelty Ascolin Mirko Antenuccia. Antenucci on itselle tuntemattomampi pelaaja. Tällä kaudella tehoja on tullut ihan kiitettävästi, vaikka eihän menestys B:ssä takaa tehoja myös ylemmällä tasolla. Jos jollain on tietoa tästä Antenuccista, niin lukisin mielelläni...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahdollinen on myös Genoan Giuseppe Sculli, muistaakseni herran sopimus päättyy ja olisi täten ilmainen hankinta. Uskoisin että Tonin siirto saadaan hyvinkin helposti hoidettua, toinen mikä voi tuottaa hyvän kauden jälkeen tuskaa on Burdisson siirto, interiä varmaan nyt kiinnostaa pelaaja kun on pelannut hyvän kauden. Toivottavasti joku olisi kiinnostunut ostamaan Donin jollain kivalla summalla eteenpäin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahdollinen on myös Genoan Giuseppe Sculli, muistaakseni herran sopimus päättyy ja olisi täten ilmainen hankinta. Uskoisin että Tonin siirto saadaan hyvinkin helposti hoidettua, toinen mikä voi tuottaa hyvän kauden jälkeen tuskaa on Burdisson siirto, interiä varmaan nyt kiinnostaa pelaaja kun on pelannut hyvän kauden. Toivottavasti joku olisi kiinnostunut ostamaan Donin jollain kivalla summalla eteenpäin.

Uskoisin, että Burdissokin saadaan neuvoteltua.. Interfanit olivat valmiit mestaamaan miehen, tämän telottua Wesley Sneijderin Coppan finaalissa. Burdisso tosin itse sanoi, että hänelle on aivan sama missä pelaa. Ei osannut sanoa, kummassa mieluummin.

No eipä tuo Burdissokaan korvaamaton ole. Loppupeleissä ihan tusinatavaraa... Mielelläni tosin näkisin hänet edelleen Roma-paidassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uskoisin, että Burdissokin saadaan neuvoteltua.. Interfanit olivat valmiit mestaamaan miehen, tämän telottua Wesley Sneijderin Coppan finaalissa. Burdisso tosin itse sanoi, että hänelle on aivan sama missä pelaa. Ei osannut sanoa, kummassa mieluummin.

No eipä tuo Burdissokaan korvaamaton ole. Loppupeleissä ihan tusinatavaraa... Mielelläni tosin näkisin hänet edelleen Roma-paidassa.

 

Joo ei korvaamaton, mutta voisi olla vaikeaa löytää samaa tasoa suht halvalla ensi kesänä. Ja hyvä kausi toki ollut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo ei korvaamaton, mutta voisi olla vaikeaa löytää samaa tasoa suht halvalla ensi kesänä. Ja hyvä kausi toki ollut.

Niin, mikä mahtaa lopullinen hinta ollakaan...? Luulen, että Romakin aika aktiivisesti noita Bosman.listalla olevia pelaajia tarkkailee...

 

Myös Portsmouthin puolustaja Nadir Belhadjia on kovasti huhuiltu Romaan. Ei huono vaihtoehto hänkään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Philippe Mexes

 

Pitääkö tuo möläytys paikkansa, minkä Juha Taivainen päästi ilmoille kesken Chievo-Roma ottelun, että Chelsean tarjous Mexesistä on sovittu ja allekirjoitettu???

Mistään en ole kuullut tai lukenut moista. Huhuja siitä aiemmin keväällä oli, että Chelsea tarjoaa Mexesistä 14M€ + Ricardo Carvalhon. Vielä viime viikolla luin, kuinka Mexes vakuutti, ettei ole huhuista huolimatta siirtymässä muualle. Päinvastoin pöydällä olisi jatkosopimus Romaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

En usko että Mexes siirtyy mihinkään, ainakaan ennen kuin Burdisson tilanne on ratkennut. Mexesistä huomaa että mies viihtyy Romassa, mutta tilanne on vaikea koska Juan ja Burdisso olivat niin hyviä tällä kaudella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kesän 2010 siirtoikkuna

 

Nyt kun pitkä ja raskas kausi on takana ja menestystäkin on tullut, on aika aloittaa neuvottelut joukkueen vahvistamiseksi. Daniele Pradélla tulee olemaan työntäyteinen kesä, sillä mikäli huhut paikkansa pitävät, tulee muutoksia Roman pelaajistoon aika paljon. Alla tämän päivän lehdistä poimittua...

 

Ehdokkaat, joita Pradé tarkkailee:

- Stefano Sorrentino (GK), Chievo Verona

Sorrentinosta oli vahvoja huhuja jo viime kesänä. Nyt tarve uudella kakkosveskarille on todellinen, sillä Doni on lähtökuopissa. Sorrentino oli itsekin erittäin innokas pukemaan Roma-paidan ylleen. Olisi varmasti kelpo kakkonen Julio Sergiolle.

- Paolo De Ceglie (WB/M L), Juventus

Roma hakee vahvistusta laitapakkiosastolle. De Ceglie on vain yksi nimi ehdokas listalta. Juvessa De Ceglie ei kuitenkaan ole päässyt pelaamaan niin paljoa, kuin mies itse olisi ehkä halunnut, joten voi olla varteenotettava vaihtoehto.

 

- Nadir Belhadj (WB/M L), Portsmouth

Belhadjista on puhuttu jo pitkään. Neuvotteluja oli jo viime kaudella, mutta täksi kaudeksi mies jäi vielä syvällä rämpivään Portsmouthiin. Miten mies sopeutuisi italian kentille, se on suuri kysymysmerkki. Toisaalta mies on kuitenkin afrikan mantereen parhaita laitapelaajia, joten lähtökohdat pitäisi ainakin olla kunnossa. Portsmouthissa "Bellend" on pelannut todella hyvin.

 

- Fabio Simplicio (CM), Palermo

Tätä voidaan pitää jo kiveen hakattuna. Ilmeisesti sopimuskin on jo allekirjoitettu... Hyvä lisä keskikentän keskustaan. Erittäin laadukas molempiin suuntiin pelaava Brassi.

 

- Andrea Masiello (D R), Bari

Juve-junnuja... Ei saanut käytännössä koskaan paikkaa näyttää kykyjään FC Moggissa. Lähti Juvesta jo kaudella 2005-2006 muualle. Pelannut viimeiset kaudet eri joukkueissa ympäri italiaa. Viimeiset kaudet menneet Barin riveissä. Oli nostamassa Baria viime kaudella Serie A:han. Mahdollinen Mottan korvaaja...

- Adriano (F), Flamengo

"L´Imperatore" on valmis palaamaan euroopan kentille. Brasiliassa erittäin vahvan kauden pelannut pommittaja on agenttinsa mukaan erittäin innokaaasti palaamassa italian futiskentille. Entinen ongelmapelaaja näyttää parantaneen tapojaan kotimaassaan. Totuutta ei varmasti tiedä kukaan muu, kuin pelaaja itse, joten kyseessä olisi tietyllä tapaa riskiostos. Onnistuessaan Adriano olisi takuuvarma maalipyssy, mutta flopin mahdollisuus on suuri. Paineet tulisivat olemaan mielettömät, joten on hyvinkin mahdollista, että Caipiroskat alkaisivat taas maistua.

 

-Amauri (F), Juventus

Oli tällä kaudella todellinen pettymys Juvessa...ei tosin ainoa sellainen. Amauri teki tällä kaudella vain neljä maalia, mikä on ehdottomasti liian vähän tuon tason hyökkääjälle. Amauria ollaan huhuiltu Romaan vain mahdollisessa vaihtokaupassa Mexesiin.

 

 

 

Lähtökuopissa:

 

- Doni (GK)

Menetti totaalisesti paikkansa ykkösmaalivahtina maanmiehelleen Julio Sergiolle. Niissä muutamissa peleissä, joissa pääsi kentälle - tuntui menettäneen koko itseluottamuksensa. Todellinen yllätys, että mies valittiin Brasilian maajoukkueryhmään edustamaan maataan Etelä-Afrikassa. Moni seura on kiinnostunut brassista. Tervemenoa!

 

- Cicinho (WB R)

Pelasi loppukauden lainalla Sao Paolossa, Brasiliassa. Pääsi vain kuudessa ottelussa kentälle, esittäen enimmäkseen surkeita otteita. Ensimmäisessä pelaamassaan ottelussa Cicinho oli maaginen, mutta sitten tuli seinä vastaan. Sao Paolo ei halua lunastaa pelaajaa itselleen, eikä Roma halua pelaajaa itselleenkään. Cicinhon on löydettävä uusi seura kesän aikana...

 

- Marco Motta (D R)

Edelliskauden Roma-fanien suursuosikki palasi tällä kaudella tavallisten kuolevaisten tasolle. Ensihuumassa Motta oli aivan fantastinen, mutta tällä kaudella ei saanut Ranierilta kuin jämäminuutteja. Ilmiselvästi ei kuulu Ranierin suosikkeihin, joten joutunee pelaamaan ensi kauden jossain muualla, kuin "La Magicassa". Hyökkäyssuuntaan erittäin vahva, mutta puolustuspäässä liian riskialtis.

- Philippe Mexes (DC)

Lähtee, ei lähde, lähtee... Kuka tietää totuuden? Tuskin Philippe itsekään. Mexes itse vakuuttaa olevansa oikeassa paikassa, mutta vähentyneet peliminuutit varmasti miestä mietityttävät. Burdisso-Juan olivat niin vahvoja koko kauden, ettei ranskalaisella ollut mitään asiaa avaukseen. Jotenkin Mexesin otteista paistoi epävarmuus ja itseluottamuksen puute, mikä on ihan ymmärrettävää, kun pelejä ei tasaiseen tahtiin tule. Huhuissa Mexesin paikkaajaksi on ollut esillä mm. Guillermo Burdisso, Andrea Barzagli, Ricardo Carvalho...

 

- Matteo Brighi (CM)

Jokavuotinen laulu alkoi muutama viikko sitten, kun pelaajan agentti alkoi taas vonkaamaan lisää liksaa. Onhan Brighi ihan kelpo vaihtomies, mutta luuleeko agentti vähän liikoja? Tiettävästi Fiorentina on ainakin ollut kiinnostunut Brighistä jo monta vuotta...

- Rodrigo Taddei (AM R)

Atletico Madrid vai Fiorentina..?

 

Lisäksi tämän kauden lainamiehistä Sensi haluaa pitää kiinni. Sekä Nicolas Burdissoa että Luca Tonia yritetään saada jäämään seuraan. Ilmeisesti Toni haluaisi kolmen vuoden pahvia, johon Sensi ei ole halukas...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luca Toni ??

 

Todistetusti armoton sniper ja suosikki-pelaajani. Haluaisin ilman muuta Tonin jäävän Romaan, jos hinta-laatu suhde vain on kohdallaan. Tosin aivan tyytyväinen en Tonin esityksiin ollut. Varsinkin Olimpicolla elintärkeässä ja scudetton ratkaisseessa Samp kohtaamisessa odotin mieheltä maaleja...niinkuin varmasti moni muukin katsomossa. Tosin Roma hävisi joukkueena eikä missään nimessä Tonin takia. Jotenkin vain kuvittelin Tonia sateentekijäksi. Se Samp peli oli jotenkin muutenkin käsittämätön Roman jätkien riidellessä ja nahistellessa kentällä keskenään...ja sen seuraus näkyi sitten tulostaululla :nono:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todistetusti armoton sniper ja suosikki-pelaajani. Haluaisin ilman muuta Tonin jäävän Romaan, jos hinta-laatu suhde vain on kohdallaan. Tosin aivan tyytyväinen en Tonin esityksiin ollut. Varsinkin Olimpicolla elintärkeässä ja scudetton ratkaisseessa Samp kohtaamisessa odotin mieheltä maaleja...niinkuin varmasti moni muukin katsomossa. Tosin Roma hävisi joukkueena eikä missään nimessä Tonin takia. Jotenkin vain kuvittelin Tonia sateentekijäksi. Se Samp peli oli jotenkin muutenkin käsittämätön Roman jätkien riidellessä ja nahistellessa kentällä keskenään...ja sen seuraus näkyi sitten tulostaululla :nono:

Aika väärät kuvitelmat olleet.. Toni ei todellakaan ole mikään armoton maalipyssy, muuta kuin serie A:ssa. Niin maajoukkueessa kuin Saksassa mies on ollut floppi.. Ei isojen pelien mies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adriano on todellakin riski, ilmeisesti soppariin oltaisiin lyömässä kohtaa jossa se voidaan purkaa mikäli kentän ulkopuoliset asiat eivät suju. Mutta totuus on se että jos mies on kunnossa ja sopeutuu niin varmasti kova vahvistus, ilmaiseksi kun saisi.

 

Toinen harmittava tilanne Mexesin lisäksi on Brighi, mies tarvitsisi enemmän peliaikaa mutta minkäs teet kun edellä on Pizarro ja De Rossi... Taddein jatkopahvin uskon toteutuvan, niin hyvin on pelannut Ranierin alaisuudessa. Mielenkiintoinen kesä edessä joka tapauksessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika väärät kuvitelmat olleet.. Toni ei todellakaan ole mikään armoton maalipyssy, muuta kuin serie A:ssa. Niin maajoukkueessa kuin Saksassa mies on ollut floppi.. Ei isojen pelien mies.

Heh joo, Saksassa 56 ottelussa 38 maalia. Helvetinmoinen floppi. Ja mitä maajoukkueeseen tulee, niin aika paha yksin siellä kärjessä on mitään tehdä, kun välimatka keskikenttään on helvetin pitkä ja ties kuinka monta pelaajaa vartioimassa.(yhden kärjen taktiikka EM08)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adriano

 

Tänään lähtee Daniele Pradé kohti Brasiliaa, tavoitteenaan tuoda tuliaisina Flamengosta Adriano. Adriano itse on tällä viikolla useaan otteeseen sanonut haluavansa Romaan...heti.

Adriano haluaisi tuoda mukanaan Trigoriaan hyökkääjäkollegansa Vagner Loven. Vagner Love pelasi kuluneen kauden Adrianon seurakaverina Flamengossa. Miehen pelaajaoikeudet omistaa venäläisseura CSKA Moskova. Vagner Love pelasi CSKA:n paidassa 184 ottelua, tehden niissä 95 maalia. Brassin siirtokorvaus tulisi todennäköisesti olemaan noin 13M€.

 

Myös laitapakkiosastolla tapahtuu...

 

Gian Paolo Montali sanoi listalla olevan kymmenen nimeä, joista Pradé pelaajan valitsee listalla on mm. Zaccardo (Parma), Zuniga (Napoli), Isla (Udinese), Angeleri (Estudiantes), Eboué (Arsenal), Sagna (Arsenal), Rafinha (Schalke).

Myös Martin Caceres, jonka Barca todennäköisesti vuokraa ensi kaudeksi on samalla listalla. Myös Sienassa viime kauden pelannut Aleandro Rosi on yksi ehdokas laitapakin tontille.

 

Hieman myös maalivahdeista.. Näyttää todennäköiseltä, että ensi kauden kakkosveskari olisi Chievon Stefano Sorrentino. Chievo haluaisi Sorrentinosta 50% oikeudet Gianluca Curciin. Curci on tällä hetkellä 50/50 omistuksessa Roman sekä Sienan kesken.

 

Claudio Ranieri on ilmoittanut seurajohdolle, että hän haluaa joukkueeseen neljä vahvistusta ensi kaudeksi. Ranieri tähtää korkealle Champions Liigassa, joten hänen mielestään neljä pelaajaa on välttämättömyys.

 

Jäädään kuulolle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä todellakin Tonin sijaan mieluummin Adriano jopa pienellä riskillä. Kolossista oli paljon hyötyä tällä kaudella mutta ei ainakaan omia odotuksia täysin täyttänyt, joskin on itse sanonut pelaavansa mieluiten 4-4-2. Taitaa kaiken lisäksi saada sellaista palkkaa Bayernissa, jota Roma ei koskaan pystyisi Tonille maksamaan (6,5 miljoonaa). Roman hyökkäys oli muutenkin viime kaudella paikoin hidas ja samanlaiset viritelmät tuskin tulevat CL:ssä riittämään.

 

Mikä tulee siis olemaan Gubertin kohtalo ja tyytyykö Taddei kolmen vuoden sopimukseen? Tonetton pahvi loppuu ja on heinäkuussa vapaa siirtymään muualle. Baptistaa on yhdistetty Tottenhamiin, sekä Ranieri on henkilökohtaisessa haastattelussa arvellut että Donin aika Romassa on ohi.

 

No ilmeisesti Rosellakin on tajunnut kuinka lähelle Roma pääsi aika heiveröiselläkin rosterilla ja nyt jos haluaa pärjätä niin joukkuetta on kaikin keinoin pakko vahvistaa. Sen puoleen ihan mielenkiinnolla odotetaan mitä kesä tuo tullessaan. Turhakkeista eroon, ja Menez on pidettävä! Syttyi erittäin hitaasti mutta josko seuraava kausi olisi parempi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Rossi hints at Roma exit

 

Wednesday 26 May, 2010

 

Roma's talismanic midfielder Daniele De Rossi has revealed that he would leave if the club needed to sell him.

 

The 26-year-old Italy international has recently been linked with Spanish giants Real Madrid.

 

Roma are still saddled with debt and may consider selling one of their best players to fund their own summer spending.

 

“I have told my friends, colleagues and my agent not to bother me. Now I want to think about the national team,” De Rossi said.

 

“If the club were to say to me that there is an economic necessity or even a technical one, I would leave.

 

“However, until they chase me away, I will stay here. If an offer were to arrive that the club couldn't refuse, it wouldn't be a sacrifice for me or a gesture of love to go to Real Madrid.

 

“If I had the fortune of having several offers, there would be nothing to choose from when faced with Real Madrid. I would never go to another club in Italy.

 

“Going abroad would be an important experience. But I repeat that I have eternal ties to my team, my daughter and my family.”

 

-football-italia.net

Toivottavasti De Rossi ei lähde, vaikkakin Juvea tottakai hyötyisi siitä :D. Kuitenin DDR on tärkeä henkilö seuralleen, maalleen ja koko Serie A:lle. Olisi muutenkin aika tyhmä veto myydä DDR juurikun Roma palasi UCL:ään. Toivottavasti siis siirtoa rahamiehiin ei tule...

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Rossi oli sanonu karkeesti että "eihän voi lopettaa fudiksen peluuta" tarkoittaen että jos Roma myisi hänet, ei sille voisi mitään. Mutta ei ole myymässä kenenkään johtohenkilön puheiden perusteella. Kyllähän noita huhuja tulee liikkuun tasan niin kauan kuin De Rossi pelaa. Jos kauhuskenaario joskus tapahtuisi, niin olisi se varmasti Sensin viimeinen teko, ehkä jopa ihan kirjaimellisesti, sen verran kuumana olisi kaupunki sen jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelaajaosto nro. 1

 

Fabio Simplicio on nyt virallisesti Roman mies. Sopimus on allekirjoitettu juuri äsken. Pelaajan palkka tulee olemaan 1.5M€/kausi.

 

Hyvä osto Romalta...tästä on hyvä jatkaa. Huhujen mukaan ensi yönä Adriano ja Pradé allekirjoittavat sopimuksen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×