Jump to content
Sign in to follow this  
Räppärikovis

Manchester City - Everton, ti 24.3.2010 klo 17:45, City of Manchester Stadium

Recommended Posts

Posted Image vs. Posted Image

 

City lähtee hakemaan kotikentällään revanssia Evertonista, joka voitti seurojen edellisen ottelun Goodison Parkilla lukemin 2-0.

 

Manchester Cityn Joleon Lescott kohdannee kyseisessä ottelussa vanhan seuransa Evertonin ensimmäistä kertaa, ellei Mancinilla ole jotain ongelmaa miehen kanssa, kun ei pelannut Fulham-ottelussakaan.

Toinen vanhaa seuraansa vastaan pelaava on nykyisin Evertonissa pelaava Sylvain Distin, mutta hän kertoi jo ennen joukkueiden edellistä kohtaamista, että City on muuttunut hänen ajoistaan niin paljon, että kamppailu on hänelle "ihan normipeli".

 

Ottelu on varmasti tärkeä Lescottille, mutta myös elintärkeä kummallekin joukkueelle Mestareiden Liigaa ja Eurooppaliigaa ajatellen: City on 53:lla sarjapisteellään kaksi pistettä viimeistä Mestareiden Liigaan oikeuttavaa sijaa pitävän Tottenhamin perässä (Spurs tosin pelannut yhden pelin enemmän kuin City), kun taas Everton jahtaa viimeistä Eurooppaliigapaikkaa ollen viisi pistettä sen tämänhetkistä haltijaa Aston Villaa jäljessä.

 

Kummatkin joukkueet lähtevät otteluun melko terveinä, Cityltä lienevät vielä sivussa Emmanuel Adebayor (pelikielto 30.3. asti), Wayne Bridge sekä Martin Petrov (polvi). Evertonilta ovat sivussa luultavasti Philippe Senderos (lonkka), Anichebe (mahdollinen loukkaantuminen) ja Marouane Fellaini (nilkka).

 

Molemmat joukkueet lähtevät luultavasti peliin suunnilleen samoilla kokoonpanoilla kuin viime peleissään, oma veikkaukseni kokoonpanoiksi:

 

City:

--------Santa Cruz---Tevez--------

Bellamy---------------------Johnson

---------Barry-----Vieira-----------

Garrido--------------------Zabaleta

------Kompany-------Toure--------

---------------Given---------------

 

Everton:

 

-------------Saha----------------

Pienaar----------------Bilyaletdinov

---------Arteta--Heitinga---------

Baines----------------------Neville

----------Distin---Jagielka---------

-------------Howard--------------

 

Tulosveikkaukseni: 1-3 Evertonille, mutta jos Saha ei pelikunnossa: 1-2. Veikkaustani perustelen Evertonin vahvalla kevätvireellä ja Artetan huippukunnolla, kun City taas pelasi hikisen 2-1 -väännön toki melko fyysisen Fulhamin kanssa :cool:.

 

EDIT: Perhana, sehän onkin KESKIVIIKKONA 24.maaliskuuta. Anteeksi virheeni.

 

EDIT2 (23.3.): Anichebe onkin pelikunnossa City-otteluun mennessä, joten hän luultavasti oikealle laidalle Billyn sijaan.

 

EDIT3: Joleon Lescott loukkaantunut, joten hänen ensimmäinen pelinsä Evertonia vastaan saa vielä odottaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suurin piirtein sama veikkaus avauskokoonpanoksi. Cahill kuitenkin Billyn tilalle ja Yak menee avaukseen, jos Saha on vielä(kin) puolikuntoinen.

 

Tärkeä peli ensi kautta ajatellen. Voitto olisi saatava jos Pool, City ja Villa aiotaan vielä saada kiinni. Tevez + Bellamy + Evertonin puolustuksen krooniset ajatuskatkokset kallistavat veikkaukseni tasapeliksi.

 

Sanotaan 2-2. Arteta ja Saha tekevät maalit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näin pelaa joukkue,helvetin hienoa puolustamista ja paikoista maalit.Eipä ollut Citystä ekan puoliajan pyörityksen jälkeen suurtakaan vaaraa.Mancinikin poltti hihansa totaalisesti:mrgreen:

Italoveri kiehahti kyllä kunnolla, erikoinen episodi :D. Kyllähän tuo Tevez pörrää ja taistelee eläimen lailla, mutta tehot jäivät tänään puuttumaan. 2-0 - maalissa loistava jättö/ohjaus jollain Evertonin pelurilla, ja ansaittu voitto. Tulosvedon takia tuli loppupeli katsottua, ja harmillisesti ManC:n maali jäi sitten uupumaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistavat pisteet eilen, vaikka City kyllä aika ajoin painoi päälle kuin yleinen syyttäjä! Täytyy jo tässä vaiheessa todeta, että kyllä nää loppukauden kovat päänahat on ollu ainakin itselle sitä kauan kaivattua mannaa.:lick: Osoittaa vaan sen, että hyvänä päivänä taistellaan varsin tasaväkisesti ihan kenen kanssa vaan. Harmi, että nuo europelit meni tänäkin vuonna noin nihkeästi. No loppukauden voikin nyt käyttää nautiskeluun ja ensi kauden joukkueen spekulointiin. Ja vielähän siinä on pienet mahikset nousta ahdistelemaan paikallisvastustajan sarjasijoitusta! COYB!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eihän tässä ole enää kun 7 pojoo 4. sijaan että otettaisko se viälä tän kauden lopuksi:D tästä nyt loppukauden kestävä voittoputki eli yhteensä 21 pojoo eli silloin meil on se neljänteen sijaan oikeuttava 69 pistettä.Ainakin sen perusteella mitä täällä on spekuloitu millä pisteillä nelos sija otetaan.JUMALAUTA,TÄÄHÄN ALKAA OLEE JO SELVÄÄ!!!Sorry Pool,Spurs,City ja Villa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×