Jump to content
Sign in to follow this  
Räppärikovis

Evertonin kauden viimeiset 7 liigapeliä

Recommended Posts

Innostuin tuosta Linekerin ja Mozzerin huomiosta niin paljon, että päätin tehdä näille huikean jännittäville spektaakkeleille oikein oman aiheen:boogy::boogy:.

Ja vastustajat näissä seitsemässä viimeisessä pelissä ovat: Wolves, West Ham, Aston Villa, Blackburn, Fulham, Stoke ja Portsmouth. Hmm...

Sorry Pool,Spurs,City ja Villa.

JEAH!

 

Cityn viimeiset 8 peliä: Wigan, Burnley, Birmingham, ManU, Arsenal, Aston Villa, Spurs ja Länsi-Kinkku.

 

Poolin viimeiset: Sunderland, Birmingham, Fulham, West Ham, Burnley, Chelsea ja Hull

 

Spursin viimeiset 8 liigaottelua: Portsmouth, Sunderland, Arsenal, Chelsea, ManU, Bolton, MaCi ja Burnley

 

Villan: Chelsea, Bolton, EVERTON!, Portsmouth, Hull, Birmingham, MaCi ja Blackburn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wolverhampton - Everton, la 27.3.2010 Molineux Stadium, klo 17:00

 

Wolverhampton taistelee kynsin ja hampain sarjapaikkansa puolesta hurjassa vireessä olevaa, Eurooppaa tavoittelevaa Evertonia.

 

Kummatkin joukkueet lähtevät otteluun melko terveenä, tosin Evertonin maalivahdin Tim Howardin pelaaminen on epävarmaa ainakin toistaiseksi City-pelissä saadun kolhun vuoksi, joten maalilla saatetaan nähdä kakkosmolari Carlo Nash.

Victor Anicheben piti olla pelikunnossa jo ennen viime ottelua, mutta hänelle tulikin uudelleen kipuja jalkaan. Wolves-peliin hän kuitenkin melko varmasti osallistuu. Myös pitkään loukkaantuneena ollut lainapakki Philippe Senderos on palannut harjoituksiin ja Moyesin mukaan saatetaan nähdä joukkueen mukana ottelussa.

 

Wovesin loukkantumistietoja en äkkiseltään löytänyt, mutta tuon Skysportsin avauskokoonpanoveikkauksen mukaan kai suunnilleen kaikki avainmiehet mukana.

 

Skysports.com:

Wolves: Hahnemann, Zubar, Craddock, Berra, Ward, Foley, Guedioura, Henry, Jones, Jarvis, Doyle.

 

Oma veikkaukseni Evertonin kokoonpanoksi:

 

--------Saha---------

--------Cahill---------

Pienaar-------Anichebe

----Arteta--Heitinga--

Baines----------Neville

----Distin-Jagielka----

--------Nash---------

 

Mahdolliset Evertonin vaihtomiehet:

Howard (tai Nash, voi olla ettei edes vaihdossa, jos ei täydessä pelikunnossa), Osman, Bilyaletdinov, Senderos, Rodwell, Yakubu, Hibbert.

 

Oma tulosveikkaukseni:

3-0 Evertonille, kunhan muistavat pitää jalat maassa upean City-voiton jälkeen. Maalintekijät: Pienaar, Cahill, Saha, syöttäjänä ainakin jossakin maalissa Arteta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihailtavaa optimismia täältä ainakin porukalta löytyy. Laitetaanpa nyt kuitenkin vähän jäitä hattuun näiden 7 voittoa putkeen -ennustusten kanssa. Wolves, Stoke, Villa ja Blackburn ovat kaikki hankalia vastuksia vieraissa, varsinkin kun muistetaan Evertonin vierassaldon olevan tällä kaudella 4 voittoa ja 16 pistettä 15 ottelusta. 5-6 pistettä noista neljästä pelistä on jo kova saldo. Itse sanoisin, että ennakkoon ainakin pelit Villaa ja Blackburnia vastaan haiskahtavat vahvasti tasureilta.

 

Jäljellä olevat kotipelit (West Ham, Fulham ja Portsmouth) ovatkin sitten kokonaan toinen asia ja 3 voittoa noista on jo ihan realismia. Muu tulos kuin 9 pistetä olisi jopa pettymys. Noilla pisteillä 6.sija on otettavissa, mutta Tottenham on kyllä 4.sijalla jo auttamattoman kaukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oiskohan mitenkään mahdollista että Moyes kokeilisi Rodwellia suoraan avaukseen tuohon Anicheben paikalle.Itse odotan tietysti kanssa voittoa mutta nihkeä peli voi olla tiedossa,Wolves tappelee kynsinhampain putoamista vastaan ja nää joukkueet ei ole helppoja vastuksia.0-1 meille ja sehän riittää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rodwell on väläytellyt mukavia otteita tuossa "Gerrardin" -roolissa muutaman kerran ja olisi mielenkiintoista nähdä poikaa siinä kärjen takana näissä jäljellä olevissa peleissä. Tuo puolustavan keskikentän tontti on kuitenkin miehitetty jo timanttisen kovalla Heitinga/Fellaini -kaksikolla, joten tuo hyökkäävämpi rooli olisi siinäkin suhteessa ihan sopiva Rodwellille.

 

Wolvesia vastaan suurin huolenaihe poissaolojen suhteen lienee Howardin mahdollinen loukkaantuminen. Carlo Nash ei ole Valioliigassa pelaavan joukkueen maalivahti millään mittareilla ja omissa kolisee varmasti hänen ollessaan tolppien välissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko kompata Sheedyä ja jäitä hattuun ainakin tuon 4.sijan suhteen(lottovoiton kautta mahd.).

Meillä on tietenkin suhteellisen helppo loppuohjelma ensi näkemältä,mutta kaikki jäljellä olevat vieraspelit ovat luokkaa vaikeita. Evertonin tämän hetkinen suorittaminen antaa kuitenkin mahdollisuuden tietenkin mihin vain myös näissäkin matseissa.. Etenkin Kotona meiltä on paha tulla mitään vaatimaan...

Ja kiusaajan roolissa lähdetään tekemään ainakin Euro-paikkaan oikeuttavaa sijoitusta,Villa peli tulee olemaan joka tapauksessa tärkein jäljellä olevista matseista.

Ja tuohon Rodwellin peluuttamiseen meidän on täällä ihan turha puuttua. Mr. Moyes tietää tasan tarkkaan mikä on fiksua ISOSSA kuvassa ks.pelaajan peluuttamisessa(tätä pelaajaa ei saa menettää)! Tämän hetkinen joukkue-balanssi ja tekeminen on sillä tasolla Artetan myötä että annetaan poikien suorittaa omalla painollaan ja katsotaan mihin se riittänee!

COYB

Share this post


Link to post
Share on other sites

No joo,tää nelossija heitto oli lähinnä vinoilua näille "oikeasti" neljättä sijaa tavoitteleville joukkueille.Kivaahan tälläinen spekulointi silti on.Rodwellia voisi silti kokeilla peluuttaa enemmän tässä loppukaudella ja ajaa sisään ensi kautta ajatellen jolloin mies alkaa olemaan avauskokoonpano kamaa.Kova on luotto Moyesilla Anichebeen ja kai Moyes miehessä jotain näkee mitä minä en.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everton: Howard, Neville, Jagielka, Distin, Baines, Osman, Rodwell, Heitinga, Cahill, Pienaar, Saha.

Subs: Nash, Hibbert, Yobo, Bilyaletdinov, Yakubu, Gosling, Senderos.

 

Arteta missaa ottelun :wallbang:! Howard sentään pelikunnossa.

 

EDIT: Wolves: Berra, Craddock, Doyle, Elokobi, Foley, Hahnemann, Henry, Jarvis, Jones, Mancienne, Zubar,

Penkki: Ebanks-Blake, Guedioura, Hennessey, Iwelumo, Keogh, Milijas, Ward.

 

Arteta oletettavasti pelikunossa ensi viikon West Ham-peliin mennessä. (linkki uutiseen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noh, alkoipa tämä Euroopanmetsästys oikein vakuuttavasti, onneksi Villa möhli itselleen 7-1 tappion Chelseaa vastaan, joten ei mitään suurempaa hätää. Itseäni ärsytti miltei tasapeliä enemmän se, etten ainakaan itse löytänyt striimiä otteluun, ja tämä taisi olla jo kolmas peli putkeen, mitä en nähnyt:mad:.

 

Saha ei ollut ilmeisesti missään huippuvedossa taaskaan, joten hyökkääjää ensikaudeksi tarvitaan ehdottomasti.

Pelin nähneille: Millaisessa kunnossa Howard oli, sillä maalipotkut antoi Jags, ja miten Evertonin hyökkäys toimi (tuskin erittäin hyvin, kun ei kerran maalia tullut)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

voitto olis ansaittu,Osman olis voinut tehdä jopa hattutempun ekal puoliajalla Cahill tunaroi viel pahemmin Saha oli vaisu, yx hyvä kuti poikkihirteen .Pienaar ei saanu mistään paikasta maalia.....:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Streameja kyllä löyty ja paikkojakin oli se yksi tehdä mutta peli oli vaihteeksi pääasiassa sellaista pitkän roiskimista.Joukkueen aivot oli sairastuvalla ja sen kyllä tänään huomasi,ei toi pelintekeminen oikein onnistunut keltään.Hyvin taas puolustettiin ja oli se peli pitkiä aikoja meidän hallussa mutta se jokin puutui.Saha laukoi ekalla puoliskolla rimaan ja tokan lopussa Cahillin saksari pelastettiin viivalta.Olihan tää odotettavissa mutta hyvin oltais voitu voittaakin.Kokonaisuudessaan molemmilta aika mitään aikaansaamatonta peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everton - West Ham, su 4.4.2010, Goodison Park

 

Posted Image vs. Posted Image

Everton saa vastaansa jälleen putoamistaistelussa olevan joukkueen, joten ottelu on tuskin mitään maalien juhlaa:sleepy:, toivottavasti kuitenkin otettaisiin voitto, jottei Eurooppaan pääseminen olisi ylivoimaisen vaikeaa.

 

West Ham lähtee kamppailuun varmasti kovaa, sillä avainmiehiä ei juurikaan puutu; joukkueelta loukkaantuneina ovat: Luis Boa Morte (polvi), Zavon Hines (polvi) sekä mahdollisesti Herita Ilunga (pohje).

Evertonilla taas yksi suurimmista avainmiehistä Mikel Arteta saattaa olla vielä Hammers-pelin sivussa, ja varmuudella ovat sivussa vastikään jopa yhdeksäksi kuukaudeksi loukkaantunut Dan Gosling (polvi) sekä Marouane Fellaini (nilkka).

 

Mahdolliset avauskokoonpanot:

 

Hammers:

--------Cole---Mido------

Behrami--------------Dyer

--------Noble-Parker------

Spector-----------Faubert

-------Upson-Da Costa----

-----------Green---------

 

Everton:

----------Saha---------

----------Cahill---------

Pienaar---------Anichebe

-----Arteta--Heitinga----

Baines------------Neville

-----Distin--Jagielka-----

---------Howard--------

 

Evertonilla vaihdossa luultavasti:

Nash, Osman/Arteta, Bilyaletdinov, Hibbert, Rodwell, Yakubu ja Yobo.

 

Tulosveikkaukseni: Artetan kanssa 2-0 Evertonille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evertonin avaus:

Howard, Baines, Distin, Jagielka, Neville; Pienaar, Osman, Heitinga, Bilyaletdinov; Cahill; Saha.

Vaihdossa: Duffy, Hibbert, Rodwell, Senderos, Turner, Wallace, Yakubu.

 

Billy pitkästä aikaa taas kentällä:thumbsup1:! Arteta missaa vielä tämänkin ottelun :wallbang: ja Anichebeä ei edes penkillä:eek:, luultavasti loukkaantumisen takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen puoliaika ihan hyvää peliä; Bilyaletdinovin maalikeskiarvo suhteessa peliaikaan alkaa olla aika korkea. Distiniltä typerä virhe, (jonka seurauksena rangaistuspotku) sillä Howard olisi saanut pallon helposti itselleen Carlton Colelta. Onneksi Howard näytti jälleen kerran osaamistaan rangaistuslaukauksien torjumisessa, tosin West Hamin Midon rankkari ei ollut mikään maailman taidokkain.

 

Toisesta puoliajasta ei oikein muuta sanoa kuin että se oli hyökkäyksen osalta aivan surkeaa, harhasyöttöjen värittämää ideaköyhää sontaa, eikä puolustuskaan voi pelata hyvin, jos kaksi maalia soi omissa putoamisvaarassa olevaa enemmän painimiseen kuin taitopeliin keskittyvää joukkuetta vastaan.

 

Kyllä menee tiukille tämä Euroopaan pääsy :stress:. Helpottaisi hieman, kun ei pelattaisi tasapelejä tuollaisia raivokkaasti viimeiseen mieheen taistelevia pienehköjä joukkueita vastaan; heidän aseenteestaan voisi Evertonkin ainakin joissakin asioissa ottaa mallia.

 

Ensi peli onkin sitten kuuden pisteen ottelu. Sitten ei enää olekaan vastassa mikään häntäpään jengi (vastassa siis Aston Villa), joten luulisi pelin olevan hieman vapautuneempaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helpottaisi hieman, kun ei pelattaisi tasapelejä tuollaisia raivokkaasti viimeiseen mieheen taistelevia pienehköjä joukkueita vastaan; heidän aseenteestaan voisi Evertonkin ainakin joissakin asioissa ottaa mallia.

Sori että ollaan vaan tälläinen pieni seura jostain lontoosta ja kiusataan epäreilusti isompaa ja todella paljon taidokkaampaa.. Everton kun on kuitenkin kansainvälisilläkin kentillä paljon ja upeasti menestynyt suurseura. (Vaikkette olekaan voittaneet mitään sitten 1995..) Tai no sori, FA Youth Cupinhan te voititte 1998.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ekan puoliajan suht aikainen maali ja näytti että tää peli on meidän helposti mutta eipä vaan ollut ei.Aikamoista painiahan tää oli ja hienosti Hammers taisteli.Pallonhallinta oli aika selvästi meidän mutta kun ei suuren suurta ideaa tuon pelaamisen kanssa ilman Artetaa ole niin tulos on sitten tällainen.Tarkka oli keskitys pakkien väliin ja hyvä pusku Hammersin tasoituksessa.Kyllähän nää putoamista vastaan tappelevat joukkueet ovat pahoja ja jotenkin oli tulos odotettavissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sori että ollaan vaan tälläinen pieni seura jostain lontoosta ja kiusataan epäreilusti isompaa ja todella paljon taidokkaampaa.. Everton kun on kuitenkin kansainvälisilläkin kentillä paljon ja upeasti menestynyt suurseura. (Vaikkette olekaan voittaneet mitään sitten 1995..) Tai no sori, FA Youth Cupinhan te voititte 1998.

Ei kannata provosoitua. :D Itselläni ottaa samalla lailla korvaan kun joku esim. Spurs- tai Chelsea-taustainen henkilö alkaa vähättelemään Evertonia. West Ham on iso seura, mutta menestys on ollut valitettavan köyhää. Enemmänkin meidän kantiltamme tasurissa harmittaa hyvä viime vuosien otteluhistoria Hammersia vastaan; itsekin yhden kotivoiton paikan päällä todistaneena.

Uskon vahvasti että tippujakolmikko on jo selvillä ja kyllä West Ham näillä otteilla itsensä kuiville hoitelee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei kannata provosoitua. :D Itselläni ottaa samalla lailla korvaan kun joku esim. Spurs- tai Chelsea-taustainen henkilö alkaa vähättelemään Evertonia. West Ham on iso seura, mutta menestys on ollut valitettavan köyhää. Enemmänkin meidän kantiltamme tasurissa harmittaa hyvä viime vuosien otteluhistoria Hammersia vastaan; itsekin yhden kotivoiton paikan päällä todistaneena.

Uskon vahvasti että tippujakolmikko on jo selvillä ja kyllä West Ham näillä otteilla itsensä kuiville hoitelee.

En mä sen enempää provosoitunut, mutta tapana on ollut vastata vähän sen hetkisten tunnelmien pohjalta ainakin jotenkin idioottimaisiin kommentteihin. :hug:

 

Mahtavaa viihdettähän eilinen oli. Hienouksiahan ei paljon nähty, lukuunottamatta Ilanin tasoitusta siinä lopussa - joka vaikkapa Rooneyn tai Torresin tekemänä pyörisi nyt joka kanavalla koko kevätkauden maalina.

 

Mutta sen takiahan tätä hommaa jaksaa seurata että on vuoristorataa, eikä tule tylsää. Ja niinkun joskus vastasin kun joku kysyi että miksi kannattaa Hammersia kun olis parempiakin seuroja (viitaten Muna tai chelski) olis tarjolla, niin sanoin että en mä nyt 20 vuoden jälkeen voi seuraa vaihtaa, eikä mua kiinnosta, siinä olis nimittäin mitään jännää. Sitäpaitsi ei olis myöskään mitään voitettavaa, ainoastaan hävittävää kun aina alkuun olettais että tottakai me voitetaan. Kattokaa vaikka ketä hyvänsä Big4-kannattajaa.

Kamala itku päällä jos ei joka peliä voiteta kun aina ollaan "etukäteen paljon parempia", ja jos ei kaikkia mahdollisia kannuja tule joka vuosi.

 

Ja sillon ei tälläset taistelutasurit Goodisonilta olis yhtään hienoja niinkun nyt!

 

Nii! Ja uskon että teillä on aika monella sama juttu. Vai?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sori että ollaan vaan tälläinen pieni seura jostain lontoosta ja kiusataan epäreilusti isompaa ja todella paljon taidokkaampaa.. Everton kun on kuitenkin kansainvälisilläkin kentillä paljon ja upeasti menestynyt suurseura. (Vaikkette olekaan voittaneet mitään sitten 1995..) Tai no sori, FA Youth Cupinhan te voititte 1998.

Anteeksi, jos loukkaannuit termistäni. Ymmärrän Everton-fanina reaktiosi täysin, ja tiedän West Hamin olevan melko suuri ja perinteikäs seura, mutta tarkoitin viestissäni enemmän menestykseltään viime aikoina pieNEHKÖISTÄ seuroista. Tälläkin termillä tarkoitin enemmän Wolverhamptonia, mutta en jaksanut kirjoittaa erikseen, että "putoamisvaarassa olevia pikkuseura-Wolvesia ja suurempaa West Hamia vastaan", ja kyllä sellaista seuraa saa mielestäni sanoa menestykseltään pienEHKÖKSI, joka joutuu taistelemaan ihan tosissaan sarjapaikastaan.

 

Yleistin siis hieman liikaa, lähinnä pelin jälkeisen ärsyyntymiseni vuoksi, mutta et kyllä voi kieltääkään, etteikö West Ham olisi yrittänyt tuhlata aikaa (myös fanit juhlivat kuin viimeistä päivää) päästyään TASATULOKSEEN pitkään aikaan mitään voittaman (viime kaudella FA Cupin finaalissa ja 2000-luvulla melko monta kertaa Uefa Cupissa/Eurooppaliigassa) ja taitamattoman joukkueen kanssa (Pienaaria huhuillaan Bayerniin, Chelseaan, ym. joukkueisiin, Rodwellia ManUun, Evertonissa kehittynyt Lescott yli 20 miljoonalla punnalla Cityyn, Saha ja muita pelaajia valittu melko monta kertaa kuukauden pelaajaksi Englannissa...).

 

Tarkoitin siis yksinkertaisesti sanottuna, että minua ärsyttää, kun Everton voittelee kaikkia Cityjä sun muita (ainakin oman näkemykseni mukaan voitti viimeksi 2-0, entä sinun mielestäsi?), mutta on vaikeuksissa sarjapaikastaan fyysisesti kovaa taistelevia joukkueita vastaan (sanoin kyllä siinä samaisessa viestissä, että Eveton voisi ottaa näiden putoamisvaarassa olevien joukkueiden asenteista ainakin jollakin tasolla mallia.)

 

En todellakaan toivo West Hamin tippuvan, sillä Hammersillä on kuitenkin melko paljon vakaampi taloudellinen ja taidollinen asema, kuin monella muulla putoamisvaarassa olevalla/olleella joukkueella, mutta en myöskään toivo, että West Ham pitää sarjapaikkansa Evertonin Eurooppaliigaan pääsemättömyyden kustannuksella.

Kaikista iloisin olisi silloin, kun West Ham pitäisi sarjapaikkansa ja Everton taistelisi samantyylisellä asenteella itselleen paikan Euroopassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe Räppäri, ei tarvi enää arvata noita puuttuvia prossan osia, SÄ OLET MEIKÄLÄISIÄ!!!

 

Mä olen muuten aina noinniinkun lähtökohtasesti arvottanut brittiseuroja niiden kannattajaporukan laajuuden mukaan ja kun muutakaan dataa ei oikeen ole, niin lähinnä sen mukaan, kuinka paljon jengiä käy matseissa. Ja noinniinkun lähtökohtasesti mua vituttaa tommoset Wiganit-Bburnit ynnämuut, jotka pelaa ihansamamissä ja jengiä käy esmes cupin matseissa välillä alta kymmentätonnia ja liigamatseissakin vajaata kahtakymmentä. Mulle ne on pikkujengejä vaikka voittasivat mitä vaan.

 

Wolves on ton kaavan mukaan iso ja West Ham myös, perkama oli hienot lukemat kun divarissa pelatessa muutama vuosi sitten helmikuussa oli kaksi perättäistä kotimatsia keskellä viikkoa ja katsojia yhteensä yli 60 tonnia - ja vastassa oli ihan vaan jotain Scunthorpeja tai muita kyläjengejä.

 

Niin että sikälikin ajatellen vaikka putoaisi niin ei West Ham tuhoon joutuisi. Pelaisi vaan jokusen vuoden alempana, huonommilla kokeneilla ja lupaavilla kokemattomilla. Ja pystyttäisiin nostelemaan Searseja, Payneja, Hineseja ja Stanislaseja ihan toisella tavalla ykkösjengiin. Ja pystyttäisiin antamaan Tomkinseille ja Collisoneille aikaa kehittyä ennenkun heitettäisiin ne maailmanluokan pelureita vastaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen muuten aina noinniinkun lähtökohtasesti arvottanut brittiseuroja niiden kannattajaporukan laajuuden mukaan ja kun muutakaan dataa ei oikeen ole, niin lähinnä sen mukaan, kuinka paljon jengiä käy matseissa. Ja noinniinkun lähtökohtasesti mua vituttaa tommoset Wiganit-Bburnit ynnämuut, jotka pelaa ihansamamissä ja jengiä käy esmes cupin matseissa välillä alta kymmentätonnia ja liigamatseissakin vajaata kahtakymmentä. Mulle ne on pikkujengejä vaikka voittasivat mitä vaan.

 

Wolves on ton kaavan mukaan iso ja West Ham myös, perkama oli hienot lukemat kun divarissa pelatessa muutama vuosi sitten helmikuussa oli kaksi perättäistä kotimatsia keskellä viikkoa ja katsojia yhteensä yli 60 tonnia - ja vastassa oli ihan vaan jotain Scunthorpeja tai muita kyläjengejä.

 

Oho saippiakuplien puhaltajalla noussut kuplat päähän :D

 

Älä pelkää eiköhän noin yleisestikin jonkun Länsi-Kinkun touhut kiinnosta ns. suurta yleisöä kuin kilo paskaa. Senkus puhaltelet saippuakuplia ja leijut siellä pilvissä superjoukkoineis :D vähänx ootte kovia jätkiä ja vielä SUURIA kaiken lisäksi :star:

 

Toki mieluummin aina pikkujengi :smile: :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt vislataan pilliin ja tämä rinnanröyhistelypeli loppuu tähän. Tämä kuitenkin on EVERTON-keskustelupalstalla oleva keskustelun aihe, joten muiden seurojen paremmuuden todistelu jääköön tähän. Lassen kirjoituksessa oli toki mukavaa sarkasmia ja olen pitkään ihaillut Hammersin loistavaa juniorimyllyä, jonka hedelmistä ovat (onneksi tai valitettavasti) lukuisat seurat ja kannattajat päässeet nauttimaan.

Ja Rovers on molempia edellä mitä viimeisimpään voitettuun mestaruuteen tulee!

 

Hienoa, että tällaisesta kilosta paskaa nimeltä Suomi löytyy näinkin paljon laajaa kannattaja-ainesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×