Jump to content
Sign in to follow this  
Santtu

Real Madrid 10/11

Recommended Posts

Kautta toki vielä se 7 ottelua jäljellä, mutta käytännössä mahdollisuudet minkäänlaisiin pokaaleihin ovat menneet joten eiköhän tämä ole jo pulkassa. Huikein satsauksin lähdettiin 09/10 -kauteen mutta eipä käteen jäänyt kuitenkaan mitään. La Ligassa kylläkin dominointia mutta kun hopeaa ei jaeta..

 

Enivei, luultavasti ovi käy taas kesällä. Valmentaja vaihtunee, ainakin jos on Madridin paikallislehtiä uskominen. Hyökkäykseen tullee lisää tulivoimaa (ja hintaa) isojen nimien mukana. Puolustukseen on turha odottaa ketään..

 

Juuri nyt ollaan kuitenkin kovan paineen alla sillä Barcelona on huikeassa vedossa koko Euroopassa ja vahvasti matkalla uusimaan Championsliigan mestaruuttaan Santiago Bernabeulla. Olettaen että näin tapahtuu, kaudella 10/11 on vain pakko voittaa jotain suurta jotta tuo nöyryytys unohtuu edes hetkeksi.

 

Hyvällä aasinsillalla päästäänkin kesän siirtoihin, joilla joukkueesta pitäisi tehdä voittava. Runkohan tällä hetkellä on todella hyvä ja kesällä pitäisikin panostaa vain muutamaan täsmähankintaan, ei pistää nippua uusiksi. Tällä hetkellä runko on siis:

 

01 Casillas

13 Dudek

25 Adán

 

02 Arbeloa

03 Pepe

04 Ramos

18 Albiol

19 Garay

21 Metzelder

 

05 Gago

06 Diarra

08 Kaká

10 Lass

12 Marcelo

14 Guti

15 Drenthe

22 Xabi Alonso

23 Van der Vaart

24 Granero

 

07 Raúl

09 Cristiano Ronaldo

11 Benzema

20 Higuaín

 

 

Lähes varmoja lähtijöitä ovat ainakin Guti (:cry:), Raúl, Drenthe, Metzelder sekä Gago. Kolmea jälkimmäistä tuskin kukaan tulee kaipaamaan mutta seuraikonien menetys on kova paikka. Varsinkin Guti pystyisi vielä supersubina tuomaan Madridin peliin paljon hyvää mutta mies ilmeisesti haluaa vielä avaukseen. Toivottavasti myös avauspaikan jostain saa.

Loppuuko muuten jollakulla sopimus tähän kauteen? En ole näistä perillä yhtään joten jos joku viitsisi infota.

 

Itse heittäisin samalla pihalle myös Dudekin (nostaa samaa palkkaa kuin Higuain tekemättä mitään, junnuja kehiin kiitos) ja, ikävä kyllä, Kakán. Kaká ei kyllä lähde minnekkään, se on varma, mutta mielummin Van der Vaartille vakituinen avauspaikka ja Rickysta pois mahdolliset miljoonat. Cityltä voisi irrota max 40 miljoonaa. Toki spekulointia vain. Granero voisi olla myös lähtijöiden listalla jossei otteet parane. Vaikuttanut viime aikoina jopa haluttomalta pelaamaan eikä taitotaso ole sitä mitä sen pitäisi Madridissa olla.

 

 

Vajausta tulisi siis ainakin keskikentälle. Sinne tarvitaan hyvä ja taitava laituri, kuten muuan David Silva Valenciasta. Cristiano taitaa pelata aikalailla tuota kärkeä joten olisi hyvä saada laituri molemmille laidoille. Silva irtoaisi luultavasti 30 miljoonalla, joka on kylläkin ylihintaa.

Vasemmalle laidalle voisi hankkia myös Juan Manuel Vargasin Fiorentinasta, joka pystyy pelaamaan sekä vasenta laitapuolustaja että vasenta laitalinkkiä. Hieman Marcelomainen siis mutta paljon parempi ja varmempi. Myös rotaatiota ajatellen hyvä hankinta. Hintaa ehkäpä 15 miljoonaa.

 

Hyökkäys on paperilla aika kova, mutta Benzema ei ole pystynyt lunastamaan odotuksia eikä Higuain ratkaisemaan silloin kuin olisi pitänyt ratkaista. Valenciassa olisi David Villakin tarjolla.. Tulevaisuutta ajatellen huono ratkaisu, vähentäisi H:n & B:n peliaikaa ja maksaisi paljon mutta niin. Olisi kiva saada maalejakin Lyoneja ja Barcelonia vastaan, eikö?

 

Valmentajaa en lähtisi vaihtamaan ellei korvaaja olisi José 'the Special One' Mourinho.

 

Jos ensi kaudella sitten olisi juhlittavaakin. Hala Madrid!

 

Tällaista. Sanokaa toki mielipiteenne muutkin, olisi hyvä saada vähän aktiivisuutta tännekkin osioon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kesällä suurimmat virheet mitä voidaan taas tehdä on ostaa lisää. Mielestäni max. 50 miljoonaa siirtoihin ensi kesänä ja that's it. Ribery on unohdettava, Münchenissä ehkä loistava, mutta Madridissa sekoittuisi vaan massaan. Se mitä joukkue ehkä eniten tarvitsee on vasen laitapakki, jonka saattaisi juuri Vargasista saada. Arbeloa ei ehkä ihan riitä, kun on muutenkin koulutukseltaan oikea puolustaja. Muutenkin puolustus on nimenomaan laitojen osalta erittäin kapea, sillä ainoat kunnon laitapakit ovat Ramos ja Arbeloa, jotka ovat molemmat oikeita laitapakkeja. Lisäksi Metzelderin lähtiessä miehelle täytyisi hankkia korvaaja tuohon 4. topparin rooliin. Olisiko Castillan Daniel Oparesta tai Chema Antonista vielä nousemaan liigarinkiin? Tuskin, mutta ketään tusinakaveria ei 4. toppariksi kannata hankkia koska Castillakin tuottaa La Liga-tason pelaajia jatkuvalla syötöllä. Puolustuksen rungon tulisi ensi kaudella muodostua Pepen, Albiolin, Ramosin ja tulevan hankinnan varaan. Arbeloa olisi erittäin hyvä varamies joka pystyisi pelaamaan kumpaakin laitaa ja jopa topparia. Topparikaksikon takana olisi peliaikaa kärkkymässä ja vielä kehittymässä oleva Garay, sekä Castillasta nostettuja kavereita. Ramos nyt tarvittaessa pystyisi pelaamaan sujuvasti myös topparia, joten sinänsä puolustus olisi hyvällä mallilla vaikkei miehiä välttämättä niin montaa olisikaan.

 

Hankinta - Albiol - Pepe - Ramos

 

+ Arbeloa, Garay, Marcelo, Opare, Marcos Alonso, Chema Anton

 

Keskikenttä rakennetaan simppelisti Xabi Alonson ympärille. Lassana Diarrasta olisi äärimmäisen tärkeätä pitää kiinni, mutta pahasti näyttäisi siltä ettei Lass tule jatkamaan enää Real Madridissa, ainakaan jos Pellegrini jatkaa. Mikäli Lass menetetään, täytyy Alonson kaveriksi silloin vain ostaa joku pelaaja, koska M.Diarra kelpaa enää substitute-pelaajana, eikä Gagostakaan ole avauksen mieheksi. Jos nyt lähtökohtaisesti oletettaisiin silti, että Lass ja Alonso jatkavat molemmat, niin keskikentän keskusta olisikin jo hyvin tilkitty. Gagon voisi antaa jo mennä ja antaa Mosqueralle kenties vapaalipun vaihtopenkille M.Diarran ja (toivon mukaan) De la Redin kanssa. Ylempää keskikentältä pitäisi ehdottomasti myydä turhake-Kaká, mutta tätä virhettään Perez ei ikinä tule myöntämään vaan pitää brassin takuulla joukkueessa. Jos Kaká myytäisiin niin Silva tai oma kasvatti Mata voitaisiin ostaa, mutta muuten ei. Kakán lisäksi pelaajia ei keskikentältä tarvitsekaan myydä, Guti lähtenee joka tapauksessa. Hieman kyllä Gutin lähdön myötä tulee ongelmia, kun rotaatiomahdollisuudet vähenevät ja loukkaantumisten myötä materiaali olisi aika kapea. Jos Ronaldoa alettaisiin peluuttamaan siellä missä pitääkin, eli laidalla, niin keskikentälle ei taatusti tarvittaisi vahvistuksia, mutta jos Crisse jatkaa kärjessä, niin ehkä tuohon vielä jotain Gutin täytteeksi tarvitsisi. Vargas olisi toki senkin kannalta hyvä vaihtoehto, että pystyisi pelaamaan myös keskikentän laidalla.

 

Kaká - - - - - - - - - VdV

- - - Alonso - Lass - - -

 

+ (Ronaldo), Granero, Drenthe, M.Diarra, Marcelo, Mosquera, De la Red?, Hankinta?

 

Hyökkäykseen on tunkua ja pahoin pelkään että ovi käy kesällä, Higuainille nimenomaan. Mikäli Real Madridissa tehtäisiin asioita vihdoin oikein ja annettaisiin Benzema-Higuain -kärkiparille aikaa, niin pian meillä olisi käsissä ehkä Euroopan paras hyökkäyskalusto. Nyt vain taitaa käydä niin, että Benzema-Higuain jää kokonaan näkemättä kärkiparina, ja voipi olla että Pipita joutuu etsimään uuden työnantajan kesällä, niin epäoikeudenmukaista kuin se onkin. Raúl on mitä todennäköisimmin myös lähdössä kesällä, eikä sillekään voi kuin itkeä perään. Sen enempää ei ehkä kannatakaan niitä piruja maalailla seinille, vaan jatkaa saman kaavan mukaan, eli mitä minä itse Perezinä tekisin. Raúlille jatkoa, Benzemalle jatkoa, Higuainille jatkoa ja Ronaldo ainakin lähtökohtaisesti aina laituriksi, paitsi jos homma ei meinaa toimia.

 

Higuaín - Benzema + Raúl, (Ronaldo)

ULOS: Dudek, Metzelder, Gago, Guti... (Kaká jos ostetaan Silva, Mata tai joku muu)

 

SISÄÄN: Adan back-up keeperiksi (Castilla), Vasen laitapakki - Vargas?, Opare (Castilla), Marcos Alonso (Castilla), Mosquera (Castilla), Chema Antón (Castilla), De la Red?, (Silva tai Mata, jos myydään Kaká)

 

Tietenkään kaikkia edellä mainittuja Castilla-pelureita ei nosteta varsinaiseen liigarinkiin, mutta vasta debytoineille Pedro Mosqueralle ja Marcos Alonsolle voisi löytyä oikeaakin käyttöä.

 

Valmentajana myös omasta puolestani saisi pysyä Pellegrini. Ei ole mitään järkeä laittaa puolta joukkuetta ja pätevää valmentajaa joka kesä vaihtoon, sillä se on aina vain askel taaksepäin. Tällä joukkueella ja valmentajalla on loistavat mahdollisuudet menestyä, mutta se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, jota ei Madridista tunnu löytyvän ei sitten yhtään...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä jäänyt oikein mitään mieleen eilisillan klassikosta, ehkäpä Barcelonan puolella fiilingit ovat vähän erilaiset. Pelissä eniten nauratti se kohta kun Virrkunen vitsaili:-Jos Real Madrid tänään häviää, astelee kohta Florentino Perez pankkiin. Tai ainakin jotenkin noin se meni:shades: Tämä ei kyllä ole toisaalta hauskakaan vitsi, jos se toteutuu...

 

Joka tapauksessa Realin kenttäpuoliskon pelaajista mieleen jäi Santtua lainaten supersubsti Guti. Hyviä passeja ja upea läpisyöttö Van der Vaartille. Casillas olisi voinut kyllä torjua Missin maalin, vaikka eipä voi tuosta moittiakkaan.

 

Ykköspaalu liigassa sitten menetetty Barcelonalle, ja kausi pian jo paketissa. Cupista tiputtiin heti vaan kun tuli vastustajakin, ja komea 4-0 häviö kolmannen sarjatason joukkueelle oli kauden pohjanoteeraus. UCL:lä päättyi 1/4 välieriin Lyonia vastaan, ja mieleen kotiottelusta jäi pienten pelien El Pipitan jäätyminen tyhjästä maalista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voisinpa tässä surun hetkellä ilmaista myös omat toiveeni kesän siirtojen suhteen. Toki nämä toiveet jäänevät kauaksi siitä, mitä Perez tulee tekemään, muttamutta... There's always hope!

 

Valmentaja

Nyt järki käteen. Pellegrini hävisi kaikki suurimmat ottelut tällä kaudella, joten Perez antanee miehelle potkut. Toivottavasti Madird-johto kerrankin olisi välittämättä Marcan sun muiden lehtien tahdosta ja kuuntelisi tällä kertaa kannattajia. Fanit haluavat varmasti jatkuvuutta ja kärsivällisyyttä joukkueen suhteen. Nämä käsitteet taitavat valitettavasti puuttua Perezin sanastosta. Pellegrinin pitäisi ehdottomasti jäädä, Beniteziä en ainakaan seuraan kaipaa.

 

Maalivahti

Tässä ei tietenkään epäselvyyksiä. Vaikka Casillas ei ole ihan oma itsensä ollut tällä ja viime kaudella, ei hänen vaihtamiseensa ole mitään tarvetta. Maailman paras, väittäisin, eiköhän se kesällä taas nähdä MM-kisoissa.

 

Puolustus

Pepen ja Albiolin ympärille on hyvä rakentaa puolustusta. Ramos jatkaa oikealla. Kuten täällä foorumilla on todettu, vasen puoli on se suuri kysymysmerkki. Arbeloa on ehkä kokonaisuudessaan ollut tällä kaudella Realin paras puolustaja, mutta miehen todellinen pelipaikka on oikealla. Vasuria kaivattaisiin kovasti. Vargas on varmasti hyvä vaihtoehto, eikä Filipe Luiskaan huono hankinta olisi. Marcelosta ja Drenthestä ei laitapakiksi ole. Jos vasemmalle laitapakki hankitaan, niin ei todennäköiselle lähtijälle Metzelderille ole välttämättä välitöntä korvaamisen tarvetta, sillä Ramos voi pelata keskellä, jolloin Arbeloa ottaisi hänen paikkansa oikealla. Tällöin puolustuksessa olisi neljä topparia. Tähän päälle pari omaa kasvattia (Alonso, Opare?), niin hyvä tulee. Toki jos halutaan varman päälle pelata, niin Metzelderille pitää hankkia korvaaja, loukkaantumisia tulee aina. Mutta josko nyt omista kasvateista löytyisi se vitostoppari.

 

Keskikenttä

Xabi Alonso on keskikentän ydin. Kaka ei takuulla lähde mihinkään, vaikka City voisi hyvän hinnan maksaa. No, annetaan brasille vielä aikaa. Van der Vaart saa toivottavasti ensi kaudella yhä enemmän peliaikaa. Gutin lähtöä en missään nimessä toivo, sillä hyvänä päivänä hän on Xavin tasoinen maestro syöttöjensä kanssa. Granero ei ole vakuuttanut ollenkaan, mutta ehkä hänellekin pitää antaa vielä aikaa. Lassista olisi tärkeää pitää kiinni, mutta juuri nyt näyttää pahalta. Gago lähtenee, Diarra kelpaa enää vaihtomieheksi.

 

Toivon mukaan De la Red palaa takaisin pelikentille. Jos kolme miestä (Guti, Lass, Gago) lähtee, on keskikentälle hankittava uusi pelimies. Toivon mukaan tällainen löytyisi omista junnuista, joskin vaikka löytyisikin, niin pääsy ykkösjoukkueeseen on vaikeaa. Perezin on pidettävä pää kylmänä ja hankittava joku luotettava mies subiksi. Saattaa kuitenkin olla, että Perez ei siihen pysty ja hankkii jonkun staran avaukseen. Olisihan Fabregas loistava hankinta, mutta niin kovin epätodennäköinen, kun miehellä sinipurppura sydän lyö rinnassa. Lassin ja Gutin lähtiessä lähtee sekä fyysisyyttä (Lass), että hullua neroutta (Guti), joten pahalta näyttää. Toivottavasti molemmat pysyisivät joukkueesa.

 

Laitojen osalta tilanne on mielenkiintoinen. Toivon mukaan Ronaldo pelaisi ensi kaudella enemmän laidalla kuin nyt, mikä tosin vaikuttaa epätodennäköiseltä. Vasemmalle joukkueelta löytyy Marcelo ja Drenthe + Vargas, jos hän sattuisi tulemaan. Oikealle ei Ronaldon lisäksi oikein ole ketään, vaikka Granero siellä onkin pelannut. Ehkäpä sinne tarvitaan pelaajaa, riippuen valmentajan formaatiosta. Jos Ronaldo pelaa puhdasta hyökkääjää, niin laiturille voisi olla tarvetta, kunhan hankinnan sukunimi ei ole Ribery.

 

Hyökkäys

Ei tarvetta lisähankinnoille. Annetaan Higuainille ja Benzemalle aikaa, he voivat muodostaa muutaman vuoden päästä maailman parhaan hyökkäyksen. Lisäksi hyökkäykseen löytyy Ronaldo, jota tosin toivon ennen kaikkea Messimäiselle laitahyökkääjän paikalle. El Siete saattaa lähteä, vaikka vaikea kuvitella miestä muualle kuin Realiin. Jos Raul lähtee, niin toivottavasti tässäkin tapauksessa korvaaja löytyisi Castillasta (joskaan siellä ei käsittääkseni ketään maalitykkiä tällä hetkellä ole).

 

Summasummarum

Ei isoja hankintoja. Kärsivällisyyttä. Pellegrinille armoa. Vasen pakki avaukseen + sublaituri ja subkeskikenttäpelaaja, lähdöistä riippuen. Toivon mukaan Guti, Lass ja Raul jäävät. Pää kylmänä vaan, annetaan joukkueen hitsautua. Riberyllä sun muilla tehdään vaan hidasta itsemurhaa. Taitoa kyllä on, nyt vaan Pellegrinille aikaa ajaa omaa pelifilosofiaansa. Optimismi päälle, tästä on hyvä jatkaa, runko on kunnossa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plaaplaa

Tosiaan, Canales unohtui. Nuorukainen liittyy pre-seasonilla Madridin vahvuuteen ja niillä näytöillä sitten joko istuu ensi kauden Bernabeun penkillä tai jatkaa Racingissa vielä kauden.

Jatkoajan keskustelupalstalla väitettiin kivenkovaan että Canalesista oltaisiin nimenomaan leipomassa vasenta puolustajaa, hyökkäävää sellaista. Tämä oli ilmeisesti Madridin johdolta ääneen lausuttu asia. Naurettava idea mielestäni, mitä mieltä muut?

Ideaali tilanne tuon hyökkäävän keskikentän osalta olisi Van der Vaartin avauspaikka ensi kaudelle ja siittä eteenpäin Canalesin sisäänajo samaiselle, vapaasti hyökkäävän keskikenttäpelaajan paikalle. Kaká pois, kiitos.

 

Riberystä hyvin pitkälti samaa mieltä Robbenin ja Zzidanen kanssa, täysin turha ostos ja hinta/laatusuhde todella huono. Kun se kuitenkin 60 miljoonaa maksaisi..

 

 

Ja ensi kaudeksi oma toive avauksesta:

 

Casillas

Ramos-Albiol-Pepe-Vargas

Lass-Van der Vaart-Xabi Alonso

Ronaldo-Higuain-Silva

Van der Vaart pelaisi siis hieman ylempänä, Alonso ja Lass kaventaisivat keskelle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitenkäs olisi jos Gutin tilalle ensi kaudeksi hommattaisiin Getafen Dani Parejo? Real Madridilta taitaa löytyä jonkinnäköinen takaisinosto-optio tähän mieheen, eivätkä peliesitykset Getafe-paidassa ole olleet yhtään hullumpia. Toinen Getafe-pelaaja joka voisi olla ihan kova sana olisi Pedro León, mutta hänestä jouduttaisiinkin jo pulittamaan hieman suurempi summa rahaa, eikä León tyytyisi ehkä ihan yhtä mielellään vaihtomiehen rooliin kun Parejo, joka on jopa pyytänytkin että pääsisi vielä kokeilemaan kasvattajaseurassaan uudemman kerran. Mielestäni Parejo voisi olla ihan hyvä vaihtoehto täyttämään Gutin paikan vaihtopenkillä. Canales saa puolestani jäädä vielä vuodeksi Racingiin, jonka jälkeen Sergio Madridiin ja Kaká hiuksista vittuun (elleivät peliesitykset ala muuttua).

 

Casillas

Ramos-Albiol-Pepe-Vargas

Lass-Van der Vaart-Xabi Alonso

Ronaldo-Higuain-Silva

Benzema on aivan helvetin hyvä pelaaja, mutta tarvitsee vain peliaikaa ja onnistumisen tai kaksi, niin homma alkaa toimia. Itse laittaisin Benzeman vain suoraan avaukseen, kunhan ei kärsi vain loukkaantumisista samaan tapaan kuin on tällä kaudella kärsinyt.

 

Benzema - Higuain - Ronaldo

Lass - VdV - Alonso

Vargas? - Albiol - Pepe - Ramos

- Casillas -

Van der Vaartin tilalla pelaa toki Kaká, eikä taktiikka tule todennäköisesti olemaan näin hyökkäävä, mutta jotain tuohon suuntaan silti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitenkäs olisi jos Gutin tilalle ensi kaudeksi hommattaisiin Getafen Dani Parejo? Real Madridilta taitaa löytyä jonkinnäköinen takaisinosto-optio tähän mieheen, eivätkä peliesitykset Getafe-paidassa ole olleet yhtään hullumpia.

Voisi olla erittäin hyvä ratkaisu. Takaisinostohintakaan ei varmasti kovin paha ole, ja kyllähän omia kasvatteja pitää arvostaa. Toivottavasti johto ei nyt pelästynyt Graneron siirrosta, mies kun ei juuri ole vakuuttanut.

 

Benzema on aivan helvetin hyvä pelaaja, mutta tarvitsee vain peliaikaa ja onnistumisen tai kaksi, niin homma alkaa toimia. Itse laittaisin Benzeman vain suoraan avaukseen, kunhan ei kärsi vain loukkaantumisista samaan tapaan kuin on tällä kaudella kärsinyt.

 

Benzema - Higuain - Ronaldo

Lass - VdV - Alonso

Vargas? - Albiol - Pepe - Ramos

- Casillas -

Van der Vaartin tilalla pelaa toki Kaká, eikä taktiikka tule todennäköisesti olemaan näin hyökkäävä, mutta jotain tuohon suuntaan silti.

Tässä tulee eteen mielenkiintoinen kysymys. Unelmatilanteessa kaikkien ollessa kunnossa, on hyökkäyspäässä käytettävissä Ronaldo, Higuain, Benzema, VdV ja Kaka. On selvää, että kaikkia ei voi laittaa kentälle, jos halutaan välttää entisen Perezin joukkueen tyyli. Kuka/ketkä penkille? Toki loukkaantumisia tulee aina, mutta jos...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitenkäs olisi jos Gutin tilalle ensi kaudeksi hommattaisiin Getafen Dani Parejo? Real Madridilta taitaa löytyä jonkinnäköinen takaisinosto-optio tähän mieheen, eivätkä peliesitykset Getafe-paidassa ole olleet yhtään hullumpia.

Mielestäni olet oikeillä jäljillä, vaikka tuota siirtoa en haluaisikaan nähdä.. alkukaudesta Parejo ei todellakaan loistanut, mutta viime aikoina otteet on selkeästi parantuneet ja osto-optio kannattaa ehdottomasti käyttää. Näkisin kyllä viisaammaksi jättää Parejo vielä vuodeksi kasvamaan korkoa, olettaen, että optio tämän mahdollistaa. Gutin rooli pitää kuitenkin täyttää, joten Parejo on hyvä vaihtoehto. Pikkuisen kuitenkin epäilen, ettei profiili ehkä ole tarpeeksi korkea Perezin makuun, mahdollinen La ligan lipsahtaminen Barcalle saattaa johtaa mielenkiintoisiin aikoihin kesällä.:hush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näkisin kyllä viisaammaksi jättää Parejo vielä vuodeksi kasvamaan korkoa, olettaen, että optio tämän mahdollistaa.

Parejolla tosiaan taisi olla kahden kauden optio joten ensi kauden voisi vielä Getafessa palloilla ja katsoa tilannetta sitten uudestaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Benzema - Higuain - Ronaldo

Lass - VdV - Alonso

Vargas? - Albiol - Pepe - Ramos

- Casillas -

Van der Vaartin tilalla pelaa toki Kaká, eikä taktiikka tule todennäköisesti olemaan näin hyökkäävä, mutta jotain tuohon suuntaan silti.

Avaus näyttää ihan kohtuu hyvältä. Toivottavasti nyt pidettäisiin kiinni noista Calderonin ajan hyvistä ja viisaista hankinnoista: Lassanasta, Higuainista ja van der Vaartista.

Gagokin kannattaisi melkeinpä säilyttää kun ei tuota ikääkään ole kuin 23 v. ja tämänkin kauden loppupuolella alkoi väläyttelemään. Kilpailee varmasti Graneron kanssa peliajasta aika tasapäisesti.

 

Maalivahdit: Dudek pois. Iker 1. Adan 2. Felipe Ramos 3.

 

Puolustajat: Metzelder pois kun ei peliaikaa ole luvassa, muut jäävät. Ehkä tarvitaan juuri vasen laitapakki. Mistä tulee mihin hintaan on täysi arvoitus.

Ramos--Albiol--Pepe--????

Keskikentät: Aika samanlaisena saisi mun puolesta jatkaa. Tosin Kaka on varmaankin VDV:n tilalla mutta sille nyt ei kukaan mahda mitään. Ainoa kuka lähtee on Guti.

Lass./Alonso

VDV----------Lass./Alonso

Hyökkääjät: Sisään ei toivottavasti tule ketään isolla rahalla. Pois lähtee korkeintaan Raul. Ehkäpä muodossa

Ronaldo--Benzema--Higuain

No tämä on ensi kauden osalta vielä ihan hahmottelua kun ei tiedä mitä tuo herra Perez meinaa kesällä suunnitella.

Semmonen vielä että muistaako kukaan Palancaa? Piti Wikipediasta asti katsella niin on ollut lainalla näemmä segundassa. Ei varmaan enää mahdollisuuksia??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Semmonen vielä että muistaako kukaan Palancaa? Piti Wikipediasta asti katsella niin on ollut lainalla näemmä segundassa. Ei varmaan enää mahdollisuuksia??

Palanca taitaa olla jo melkoisen menetetty tapaus. Samaa ikäluokkaa kuitenkin kuin Granero, Higuain ja Benzema ja vuoden vanhempi kuin Marcelo, eikä taidot taida keikkua vielä lähelläkään siellä samoissa svääreissä. Taidetaan päästä vain rahastamaan tälläkin kaverilla sitten kauden päätteeksi, mikä on sinällään aivan hyvä.

 

Näitä nuoria pelaajia jotka ovat seurasta lainalla tai joihin Real Madridilla on buy-back -optio taitaa olla jonkin verran. Viime kaudella myytyihin Dani Parejoon ja Alvaro Negredoon löytyy ainakin takaisinosto-optio, ja Javi Garciaan ja Miguel Torresiinkin saattaa sellainen löytyä, mutta heitä ei kyllä olekaan ihan samalla tavalla ikävä kuin Parejoa ja Negredoa. Myös Valladolidin Alberto Buenoon löytyy kahden vuoden mittainen takaisinosto-optio. Canales on lainalla Racingissa, Joselu Celta Vigossa, Palanca Castellonissa ja Tébar Gironassa. Saattaa näitä vielä olla muitakin, mutta tuossa luulisi olevan nuo kovimmat nimet. Noista pelaajista voisi Parejon - ja Raúlin jatkosta riippuen Negredon - ostaa takaisin. Bueno voisi jatkaa vielä tuon toisen kautensa Valladolidissa ja sitten katsellaan asiaa uudestaan. Canales lainalle Racingiin ja Joselu, Palanca ja Tébar taitavatkin olla enemmän tai vähemmän Castillan miehiä vielä.

 

Parejon tai Graneron vaihtoehtona voisi olla myös Espanyolissa toista kauttaan pelaava José María Callejón, jonka otteet ainakin eilisessä ottelussa Atléticoa vastaan vakuuttivat itseni. 87-syntynyt ja hänkin toki näitä omia kasvatteja, kuinkas muuten. Hyökkäykseen Negredon hankinnan vaihtoehtona kelpaisi myös Getafen ykköstykki Roberto Soldado, 85-syntynyt ja hänkin Real Madridin juniorityön tuotoksia. Kyllä noita hyviä nuoria pelaajia sieltä juniorimyllystä tulee, mutta Madrid ei vain hyödynnä näitä helmiään ja pojat lähtevät muualle potkimaan. Soldado, Parejo ja Callejon ovat juuri tuollaisia mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä, mutta tuskinpa heistä ketään nähdään enää Real Madridin paidassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Negredo varmaan noista nimistä vahvimmilla, kerran hyökkäyksessä ei ole kun Higuain (toivottavasti), Benzema ja Ronaldo. Jokuhan sinne varmaan tulee ainakin siis jos Raul lopettaa, toivotaan sen olevan Negredo sillä jos se on joku Villan hintainen kaveri niin voidaan samantien hyvästellä Pipita:brokenheart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Musta jos hankitaan Eden Hazard ni tehään sama mitä Canalesin kaa eli pidetään vuosi tai kaksi lainalla nykyisessä joukkueessa.Ja Vargas ois se puolustaja kenet kannattaa ottaa,mitä luin tuolla yhellä sivustolla ni Real ois valmis maksamaan peräti 22milj. Vargasista,onko muitten mielestä muutama milj. ylimäärästä.Riberyn hankintaan sanon minäkin ei varsinkin kun Ribery maksaa sen 60milj.jos välttämättä Perez haluu Riberyn ni odottakoon vuoden ni Riberyn saa kai ilmaiseksi.Puolustukseen tarvitaan Vargasin lisäksi ainaki yksi puolustaja.Myös Kk:lle ois parempi saada vahvistuksia(Hazard),ja hyökkäykseen olis parempi saada myös vahvistuksia varsinki jos Perez päättää myydä Higuainin,joka niin suuri virhe että Perezin luottamus vähenee nykyisestä todella paljon.Ja Negredo ois kiva saada takas Realiin.Ja JOS Perez erottaa Pellegrinin ni ainoa oikea korvaaja ois sillo Mourinho.Oma kokoonpanoni ensi kaudella näyttäisi tältä:

------------------------Casillas-

-Ramos----Pepe-----Albiol------Vargas?/Arbeloa-

------------------Alonso------------

--------------C.Ronaldo-----Kaka---------?(jos tähän ei haluta ketään ni sit Lass Alonson kaveriksi)-

--------------Higuain------Benzema--------

Share this post


Link to post
Share on other sites

jos välttämättä Perez haluu Riberyn ni odottakoon vuoden ni Riberyn saa kai ilmaiseksi.

Tuskinpa. Bayern joko myy miehen kesällä tai tekee jatkosopimuksen. Eivät niin tyhmiä ole että päästävät monen kymmenen miljoonan miehen ilmaiseksi pois..

 

Hazard ihan hyvä haku, paljon ikää? 20? Taisi kyllä pelata samaa roolia kuin Canales mutta ei turha hankinta silti missään nimessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja JOS Perez erottaa Pellegrinin ni ainoa oikea korvaaja ois sillo Mourinho.

Huomasimpa muuten, että aivan jumalatonta paskaa taas Marcan suunnasta Pellegrinille. Kaverit ovat nimenneet viisi omasta mielestään parasta valmentajaa ensi kauden Real Madridille, eikä Pellegrini tietenkään lukeudu heihin. Sivulla oli myös äänestys, ketä nimetyistä valmentajaehdokkaista Madridistat haluaisivat päävalmentajakseen, ja on kyllä varsin erikoista ettei Pellegrinin nimeä annettu edes vaihtoehdoksi. Kuitenkin tuntuu että hyvin suuri osa Madridistoista haluaisi Pellegrinin jatkavan, mutta näin tuskin pääsee vahingossakaan tapahtumaan koska Marca on päättänyt toisin. Alusta asti Marca ja AS ovat olleet Pellegriniä vastaan, työskentele nyt siinä rauhassa kun paskaa tulee hyvienkin otteiden jälkeen niskaan.

 

Oma kokoonpanoni ensi kaudella näyttäisi tältä:

------------------------Casillas-

-Ramos----Pepe-----Albiol------Vargas?/Arbeloa-

------------------Alonso------------

--------------C.Ronaldo-----Kaka---------?(jos tähän ei haluta ketään ni sit Lass Alonson kaveriksi)-

--------------Higuain------Benzema--------

Ei ehkä ihan tuollaisella voida mennä. Jos kentällä on 4 pelaajaa joita puolustaminen ei nappaa yhtään, niin siellä on melkeinpä pakko olla kaksi miestä keskikentän pohjalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jerzy Dudek

 

AS uutisoi, että Real olisi tarjonnut puolalaisveskarille vuoden jatkosopparia, eikä sympaattinen polakki olisi siis näillä näkymin lähdössä kesällä. Seurajohto on ilmeisesti miettinyt kakkosmaalivahdiksi muun muassa Real Sociedadin Claudio Bravoa, Almerían Diego Alvesia ja Valencian Renania, mutta näemmä Dudek on saamassa vielä sopimuksen.

 

Taka-ajatuksena tässä AS:n mukaan on se, että vuoden päästä Realin C-joukkueessa pelaava Tomás Mejías olisi valmis yhdessä Antonio Adanin kanssa hoitamaan Ikerin back-upin. Tomásista odotetaan Madridissa tulevaisuuden Ikeriä, joten ihan susi ei tämä kaveri voi olla:cool:

 

http://www.as.com/futbol/articulo/club-planteara-dudek-continuar-temporada/dasftb/20100429dasdaiftb_25/Tes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dudekin jatkolle :thumbsdown1:. Eikö sitä Adania voisi alkaa ajaa sisään? Ilmeisesti ei, onhan Dudekille hyvä maksaa miljoona penkillä istumisesta.

 

Higuainin jatko näyttää omiin silmiin aika huonolta. Paljon puhuttua jatkosopimusta ei ole vieläkään julkaistu (eihän?) vaikka se piti Lyon-ottelun jälkeen tehdä. Mies on myös ollut todella kurja viimeisimmissä (n.10 viimeistä) otteluissa. Luultavasti lähtee kesällä Cityyn tai vastaavaan. Tulevaisuuden kannalta huono ratkaisu mutta jos otteet ovat tuota tasoa.. Ja onhan meillä Benzema.

 

Olettaen että Gonzalolle todella näytetään ovea voisi hieman spekuloida korvaajaa. Ison profiilin hyökkääjähän sieltä tilalle tullee mikäli yhtään presidenttiä tunnen. Tällaisia ei vapailla markkinoilla taida kovin montaa olla. Nenä jatkaa Katalooniassa, Villa siirtynee Nenän kaveriksi jos jonnekkin siirtyy ja Agüero luultavasti valitsee Chelsean. Sumusaarilta Torres olisi irrotettavissa mutta hän ei Realia ainakaan valitse. Rooney ja Drogba pysynevät seuroissaan. Adebayor ja Tevez ovat lähtemässä Citysta mutta toivon mukaan eivät tule Madridiin. Saksasta (Münchenista) ei myöskään ole ketään toivottavaa tulossa. Italiassakaan näitä ei montaa ole, Eto'o ei Madridiin enää tule eikä Militolla ole mitään syytä vaihtaa seuraa. Mutta Ac Milanissa olisi tarjolla muuan 1989 syntynyt nuorukainen joka upotti Madridin Bernabeulla viime syksynä. Agentin mukaan ehkä etsimässä isompia ympyröitä. Paton siirtosumma olisi aika huikea (50mil?) eikä olisi ensimmäinen kerta kun isolla rahalla Milanista tuotu brassi floppaa Madridissa.

 

Itse kallistuisin joko Kuniin tai Patoon. Molemmat irtoavat 40-50 miljoonalla ja ovat myös Higuainia nuorempia. Sergio olisi La Ligaan tottuneena ehkä varmempi ratkaisu.

 

Mutta mitä mieltä muut olette?

 

Hieman muokkaan vielä tuota edellistä hahmotelmaa ensi kauden kokoonpanosta:

Oletuksella että Lass lähtee kuten huhut kertovat ja Pellegrini/Mourinho:shades: uskaltaa pelata yhdellä puolustavalla keskikentällä.

 

Casillas

Ramos-Albiol-Pepe-Vargas

Xabi Alonso

Ronaldo - Kaká - Silva

Benzema-Kun Agüero

Pelottavan hyvältä näyttää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dudekin jatkolle :thumbsdown1:. Eikö sitä Adania voisi alkaa ajaa sisään? Ilmeisesti ei, onhan Dudekille hyvä maksaa miljoona penkillä istumisesta.

Ihan samaa mieltä. Adanin sisäänajo olisi jo ihan paikallaan ja Castillasta löytyy kyllä sitten tarvittaessa kolmosveskari. Lisäksi Dudekin ja Adanin välinen paremmuusero alkaa olla jo uskoakseni melko tasoissa, joten jatkosopimukselle ei kyllä tunnu juuri järkeviä syitä löytyvän.

 

Itse kallistuisin joko Kuniin tai Patoon. Molemmat irtoavat 40-50 miljoonalla ja ovat myös Higuainia nuorempia. Sergio olisi La Ligaan tottuneena ehkä varmempi ratkaisu.

 

Mutta mitä mieltä muut olette?

Kun puhumme iästä, niin puhumme vain kuukausista. Mielestäni Pipita on ansainnut viimeisten otteluiden pienestä näkymättömyydestään huolimatta jatkopahvin, vaikka tätä tuskin enää näemmekään. Ennemmin nyt heittäisin tuoreen Karim "seksiskandaali-autokolari-lasinilkka-antakaamullepeliaikaa" Benzeman ulos joukkueesta. Kun ja Pato ovat molemmat loistavia pelaajia, mutta Kun on Atletí ja Pato naurettavan kallis. Miksei vain jatkettaisi Higuaín-Benzema-Raúl + Ronaldo ja junnut -kärkiosastolla? Tyksisin.

 

Casillas

Ramos-Albiol-Pepe-Vargas

Xabi Alonso

Ronaldo - Kaká - Silva

Benzema-Kun Agüero

Pelottavan hyvältä näyttää.

Liika on aina liikaa. Noista pelaajista 8 olisi kahden edellisen vuoden aikana hankittuja uusia naamoja. Jos me nyt ollaan kaikki samassa veneessä ja toivotaan menestystä Real Madridille, niin johan sen on tämä kausi osoittanut ettei sitä ostamalla saa. Annetaan nykyisen pakan muotoutua joukkueeksi ja tehdään vasemman pakin tontille tuo täsmähankinta. Marcelon olisi muuten parasta löytyä myös avauksesta ensi kaudella, sillä onhan mies tällä hetkellä heti Ronaldon jälkeen Madridin paras ja varmin suorittaja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miksei vain jatkettaisi Higuaín-Benzema-Raúl + Ronaldo ja junnut -kärkiosastolla? Tyksisin.

 

Juu, mutta huomioi että koko tekstini oli spekulointia Higuainin paikkaajasta jos/kun argentiinalainen kesällä lähtee.

 

Liika on aina liikaa. Noista pelaajista 8 olisi kahden edellisen vuoden aikana hankittuja uusia naamoja. Jos me nyt ollaan kaikki samassa veneessä ja toivotaan menestystä Real Madridille, niin johan sen on tämä kausi osoittanut ettei sitä ostamalla saa.

 

Pakkahan meni jo viime kesänä lähes täysin uusiksi joten turha sitä Calderonin runkoa enää muistella. Tuossa unelma-avauksessani olisi kolme uutta pelaajaa joka ei ihan hirveästi ole. Vasen laitapakki, vasen laitalinkki (sori vaan mutta Marcelo ei vaan vakuuta) ja sitten se Higuainin korvaaja. Ihan siedettävissä oleva määrä uusia pelaajia, eikös?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, mutta huomioi että koko tekstini oli spekulointia Higuainin paikkaajasta jos/kun argentiinalainen kesällä lähtee.

 

No joo, tämä Higuainin lähtöskenaario on toki sen verran todennäköinen, että paikkaajan spekulointi on sinänsä ihan kohdillaan. Itse en tekisi muutoksia kärkien osalta, mutta eipä tätä toisaalta minulta kysytäkään. Jos/kun sinne joku pitää sitten ostaa, niin helppo ei tehtävä tule olemaan, kun takuuvarmoja viimeistelijöitä ei ole yhtään ylimääräistä markkinoilla. Tämänkin vuoksi olisi ehkä vain parasta pidellä kiinni Higuainista ja Benzemasta, jotka ovat kummatkin silti yhä nuoria.

 

 

Pakkahan meni jo viime kesänä lähes täysin uusiksi joten turha sitä Calderonin runkoa enää muistella. Tuossa unelma-avauksessani olisi kolme uutta pelaajaa joka ei ihan hirveästi ole. Vasen laitapakki, vasen laitalinkki (sori vaan mutta Marcelo ei vaan vakuuta) ja sitten se Higuainin korvaaja. Ihan siedettävissä oleva määrä uusia pelaajia, eikös?

Lähinnä toivoisin, että siirtoikkunasta selvittäisiin tällä kertaa ilman näitä jättikauppoja, jotta joukkue voisi hitsautua hiljalleen jo yhtenäiseksi ryhmäksi. Vasen laitapakki olisi kova sana, mutta muille pelipaikoille ei oikeaa tarvetta ole. Todennäköistä on, että jokunen perezmäinen hankinta sieltä vielä napsahtaa kaupanpäälle, mutta parempi ellei. Mikäli sieltä joku tulee niin Silva tai Mata paikkaamaan Gutin jättämää aukkoa. Nykyinen runko on muutoin hyvä, vain vasemman pakin tontti kaipaa vahvistusta, jonka lisäksi ryhmä kaipaa aikaa jotta siitä saadaan vielä joukkue.

 

- Higuain/Benzema/Ronaldo/Raúl -

Marcelo/Ronaldo/Vargas? - - - Kaká/VdV - - - Granero/Ronaldo/VdV

Alonso/Lass - - Gago/De la Red

Arbeloa/Marcelo/Vargas? - - - - Albiol/Garay - - - - Pepe/Ramos - - - - Ramos/Arbeloa

Casillas/Dudek/Adan

Suunnilleen tuollainen näyttäisi ihan hyvältä omaan silmääni. Drenthe, M.Diarra, Guti ja Metzelder sitten lähtijöihin, vaikka pari noista kyllä pitäisin mielellään. Castillasta löytyy sitten tarvittaessa ihan laadukastakin miestä vähän paikalle kuin paikalle, kun loukkaantumisia sattuu kuitenkin. Mikäli Gutin saisi pidettyä vielä mukana, niin ryhmä olisi jo oikeastaan tuossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lähinnä toivoisin, että siirtoikkunasta selvittäisiin tällä kertaa ilman näitä jättikauppoja, jotta joukkue voisi hitsautua hiljalleen jo yhtenäiseksi ryhmäksi. Vasen laitapakki olisi kova sana, mutta muille pelipaikoille ei oikeaa tarvetta ole. Todennäköistä on, että jokunen perezmäinen hankinta sieltä vielä napsahtaa kaupanpäälle, mutta parempi ellei. Mikäli sieltä joku tulee niin Silva tai Mata paikkaamaan Gutin jättämää aukkoa. Nykyinen runko on muutoin hyvä, vain vasemman pakin tontti kaipaa vahvistusta, jonka lisäksi ryhmä kaipaa aikaa jotta siitä saadaan vielä joukkue.

Niinpä, toki tarpeellisia hankintoja täytyy tehdä, jos jokin osa-alue ei natsaa muiden kanssa, mutta senkin voi tehdä monella eri tavalla. Mielestäni yksi heikkous suuren profiilin hankinnoissa on niiden mukanaan tuomat odotukset ja myös sitä kautta ehkä muuta joukkuetta häiritsevä ilmapiiri. Madridissakin jokainen on se seuraava pelastaja ja harvasta on kuitenkaan nousemaan sille ennakko-odotusten tasolle, joka saattaa olla jo lähtökohtaisesti aivan kohtuuton. Samalla tulosta täytyy tulla heti ja vaikka usemman runkopelaajan vaihtuessa samanaikaisesti täytyy ymmärtää se, että vaikka kuinka on maailman huippupelaaja, niin silti yhteispelin hioutuminen muiden kanssa vaatii sitä aikaa. Etenkin nuorten hankintojen kanssa toivoisi sitä malttia, koska harva on valmis pelaajana 20-24 vuoden iässä ja esimerkiksi varmasti monen kirjoissa pettymykseksi tällä kaudella jäänyt Benzema tulee vain parantamaan sopeuduttuaan täysin. Osalle nuoremmista pelaajista paineiden käsittely voi tuottaa tuskaa, eikä juuri missään ole tiedossa yhtä kovaa painetta kuin Madridissa.

 

Jotenkin yleisellä tasolla näyttäisi kuitenkin siltä, että madridistat, myös seuran kotimaassa, ovat hyväksymässä sitä tosiasiaa, että menestyvän joukkueen rakentaminen vaatii aikaa ja se siirtoikkunan kallein ostos ei välttämättä ole aina se joukkueen kannalta paras vaihtoehto. Tiedä sitten olenko saanut väärän kuvan tai että olisiko tällä ylipäänsä minkäänkaista vaikutusta seurajohdon toimiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joukkue tarvitsee enskaudeksi vasentalaita puolustajaa (Arbeloa )pelaa siellä ihan hyvin mutta kun oma paikka oikealla niin ei hyötyä peluutta siellä ja kun pepe tulee takaisin Ramos ei todennäköisesti tule pelamaan topparina enään.

 

+ Tarvittaan joku maestro sinne keskikentälle Esim Silva hyvä vaihtoehto, kun valencia on talousvaikeukissa.

 

Hyökkäykseen minun mielestä ei tarvita ketään.

 

 

 

Kuten tuossa on aiemmin sanottu runko on jo kassassa ja tietenkin se tärkein juttu on Että Manuel Pellegrini saisi jatkaa.!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Real Madrid C.F. 2010-2011 Kotipelipaita

 

Posted Image

 

Siinä julkisuuteen kahta päivää etuajassa julkisuuteen vuotanut Realin kotipaita, joka ainakin omaan silmään näyttää paremmalta kuin vuosiin. Sininen palaa paidan kakkosväriksi joidenkin vuosien tauon jälkeen ja kokonaisuus toimii erittäin hyvin. Kiitokset Hertzogenaurachiin!:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×