Jump to content
Sign in to follow this  
ara

Reissu ROOMAAN!!

Recommended Posts

MORIES,

 

Scudetto on käsillä ja itse käyttäjän L.K kanssa ollaan suunniteltu vielä reissua Roomaan ensi kuussa. Laitoin tästä myös mailia kaikille clubilaisille ja toivottavasti tästä saataisiin ensinmäinen clubimatka myös aikaiseksi.

 

Idea on seuraava:

 

Menisimme Roomaan kierrokselle 38 jolloin kausi päättyy. Peli on vieras matsi Chievoa vastaan mutta hullu suunnitelma olisi matkata Roomasta Chievoon katsomaan peli ja toivoa että scudetto tulee ja jäädä juhlimaan pariksi päiväksi sitten kaupunkiin. Jokainen voi hoitaa itsensä Roomaan päivänä jolloin haluaa, eikä pakko toki ole matkata Chievoon mutta reissu varmasti olisi elämys sekin.

 

Oma suunnitelma on päästä lähtemään 13.5 helatorstaina ja palata seuraavana tiistaina.

 

Pistäkää kommentteja ja yms. keskustelua jos kiinnostaa lähteä mukaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

onko vielä mitään käsitystä paljonko fanien kanssa matkustaminen maksais? millon lähdöt/paluut yms?

 

junamatka kestää about 3-4h mut paluu voi olla vaikeeta. hinnat n. 65 €/suunta

 

lentomahdollisuuskin löytyy joka olis jopa halvempi kun junalla, rooma-verona-rooma 120 €. paluu siinäkin tiukahko

 

ehdottomasti miettimisenarvoinen reissu!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

onko vielä mitään käsitystä paljonko fanien kanssa matkustaminen maksais? millon lähdöt/paluut yms?

 

junamatka kestää about 3-4h mut paluu voi olla vaikeeta. hinnat n. 65 €/suunta

 

lentomahdollisuuskin löytyy joka olis jopa halvempi kun junalla, rooma-verona-rooma 120 €. paluu siinäkin tiukahko

 

ehdottomasti miettimisenarvoinen reissu!!

Ei viel, yritän selvittää todella nopeasti Stefanolta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Idea on mitä mahtavin, mutta liian nopealla aikataululla tulee... Ei mitään mahdollisuuksia päästä mukaan. Ensi kaudelle voisi heti laittaa suunnitelmariihen pystyyn, kunhan ensi kauden otteluohjelma julkistetaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sain A.I.R.C:ltä vastausta, lippuja voi olla vaikea saada paljon Chievon kotimatsiin, kuulemma Chievo hoitaa myynnin ja se on rajoitettua tai jotain tuohon suuntaan. Laitoin vielä uutta mailia ja kyselin reissaako fanit sinne yms. Katsotaan tarkemmin tilannetta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okei, eli lippuja vois kyl saada jos ei oo ihan hirveetä kööriä menossa, uskon että varmasti onnistuu jonku verran (stadikka kuitenkin vetää 39 000 henkee). Tsekkasin junat, Roomasta aamu kasilta lähtö ja Veronassa yheltätoista aamul sunnuntaina, takas veronasta 18:55 ja Roomas 21:55, makso menopaluu tarjouksena 99e. Tohon ehtis komeesti. Stadion on n.20min kävelymatkan päässä juna-asemalta, ei paha.

 

Ite oon ainakin menos huomen Stockkalle hakee lennot 249e hintaa ja tarkotus ois lähtee 13.päivä ja tulla takas 18.päivä. Laitoin eilen viel varmistusta tost lippu asiasta, infoilen illemmal tarkemmin kaikille mailil viel mikä on meininki. Täl hetkel olis vissii lähdö 2-5 henkee? No tsekataan. Ei kuitenka paha toi juna vaikka vähän maksaakin, toisaalta se 500 kilsaa matkaa et aika VR hinnat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terveiset Roomasta !

 

Terveiset aurinkoisesta ja kesäisestä Roomasta, jossa viime viikonvaihteessa olimme. Ja tottakai olimme sunnuntaina Olimpicolla seuraamassa Roma-Sampdoria pelin.Tällä kertaa nieltiin tappion karvasta kalkkia,vaikka alussa peli näytti kulkevan kuin unelma.No ei toivoa vielä olla menetetty mestaruuden suhteen,vaikka ei nyt enää niin hyvältä näytäkään kuin viikko sitten.Toivottavasti rakkaat ystävämme taivaansinisissä paidoissaan auttavat Romaa...:dielaughing: Laitoin Aralle mailia koskien tiettyjä asioita,joita en tänne kaikkien luettavaksi viitsinyt kirjoittaa. Ehkä Ara informoi jäseniä,jos katsoo aiheelliseksi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse onnistuin myös pääsemään roma samppiin. piazza colonnalta sunnuntaiaamuna sai juuri ja juuri liput ja monte mariossa sitä sitten katsottiin ihan curvan vieressä. pari muuta suomalaista tapasin jotka kertoi että appia nuovassa ei suostuttu heille myymään lippuja ja sanottiin ettei enää saa niitä. Muutenkin kun etukäteen soittelin roma storeihin niin toisessa joku sano ettei millään onnistu ja toisessa sanottiin että "tulkaa ihmeessä sunnuntaina, kyllä lippuja riittää".

 

No peliin pääsin ja aika lailla otti päähän paluumatkalla kun oli lentänyt roomaan katsomaan mahdollista scudettojengiä ja sitten tulee pataan. Mutta sellasta se on se calcio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terveiset meidänkin puolesta helteisestä Roomasta! Eilen illalla kotiuduttiin!

 

Viikko vierähti kevyesti ja yhtenä päivänä taisi kaksi tippaa vettä tulla taivaalta. Muutoin hellettä tai lähes ainakin! Otteluliput käytiin tilaamassa lauantaina puolilta päivin pikkiriikkisestä Roma Storesta Santa Maria Maggioren kupeelta, matkalla Terminiltä hotellillemme Via Cavourin alapäässä.

 

Normaalisti liput on saanut heti käteen, mutta nyt piti jättää varaus, 50 ekeä varausmaksua ja vasta klo 18 jälkeen liput olivat sitten noudettavissa myymälästä. Varauksessa olleet 9-kympin liput olivatkin loppuneet, joten saimme halvemmat paikat Tribuna Monte Mariosta, jossa siis näyttää muitakin suomalaisia olleen. Meidän jälkeen Storeen tuli suomalainen pariskunta, jotka sitten nähtiin stadikallakin. Mainostin clubiamme heillekin, mutta olivat kuulemma enempi Barcelonan kannalla, vaikka odottivatkin innolla tätäkin ottelua.

 

Sunnuntai-iltana ennen matsia matkalla Terminille ja metrolle liikennevaloissa autoista huudettiin Forza Romaa kun näkivät paitamme ja pienet banderollimme.

 

Olimpicolla Sampan pienehkö kannattajajoukko oli siinä aivan lähellä ja kovaa meteliä pitivätkin alusta loppuun! Ja varsinkin sitten lopussa! Jokaisen penkkirivin päässä istui henkilökuntaa alusta alkaen, jotka sitten vähän ennen ottelun päättymistä siirtyivät ympäröimään Sampa-karnevaalia, joka sitten pyrkikin kohti kenttää ottelun tauottua!

 

Kaikki maalit tuli nähtyä aitiopaikalta! Alku olikin lupaava, mutta jotenkin puoliajalla tuntui vähän epävarmalta koko juttu! Vastustajan maaleille kaikki kunnia; tulivat jotenkin vaivattoman näköisesti verrattuna Roman näennäiseen hallintaan! Yleisö kävi aika ajoin lämpöisenä ja takanamme istuva isä kiskoi välillä poikaansa punakeltaisesta huivista istumaan kun kaveri meinasi lähteä lentoon! Tunteella elettiin itsekin koko peli ja olihan se aika synkkää kun pilli soi viimeisen kerran! Jäi yksi hyvä kappale, "Grazie Roma" kuulematta! Silti mukava on ollut kelata nauhoja läpi ja soittaa Roma-hymniä täpötäyden katsomon hoilatessa tuttua biisiä täysin palkein!

 

Illalla tuli sitten mainostettua lisää clubia hotellin lähellä sijaitsevassa irkkupubissa, Surgessa, joka oli verhoiltu ympäriinsä jalkapallopaidoilla ja huiveilla ja matsia pukkasi tv:stä joka ilta kun piipahdettiin ko. paikassa. Isäntä innostui kuulemastaan ja pyysi huivia tai muuta rekvisiittaa kun tulemme seuraavan kerran. Oli kuulemma käynyt viime kesänä Tampereella punk-tyyppisen bändinsä kanssa soittokeikalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lyhesti:

 

- Terveiset taalta Roomasta (myos L.K:lta)

- Terveiset myos Veronasta, meno bussissa (8h per suunta) oli hieno edes takas ja kaupungilla seka stadikalla se oli maaginen, hienoja faneja!

- Pettymys nielty eika voi uskoa mita nyt tapahtuisi jos ja jos....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terveisiä Testacciosta!

 

Tuli käytyä heinäkuun loppupuolella vaimon kanssa Roomassa ja tietenkin teimme myös pyhiinvaellusretken Testaccion kaupunginosaan. Pallokenttä oli melkoisen mullistuksen kourissa. Siellä tehdään parhaillaan mittavaa peruskorjaustyötä ja kaikesta päätellen siellä on tulevaisuudessa komea kenttä.

 

Pienen etsiskelyn jälkeen löysimme Roma Club Testaccion, jossa oli kesähelteistä huolimatta muutama oikea veteraanitifoso. Kerroimme terveisiä Roma Club Finlandialta ja herrat innostuivat. Muistivat hyvin kolme suomalaista, jotka olivat käyneet paikalla keväällä. Varsinkin vatsaan tatuoidut sudenpäät olivat jääneet mieleen ja herättivät selvästi kunnioitusta. (Ymmärsin kai oikein? Kommentoikaa keväällä siellä olleet, pitääkö paikkansa.) Jonkin aikaa pyörimme klubilla ja ihmettelimme muistoja menneiltä vuosilta. Saimme myös ostaa Testaccion klubihuivin.

 

Lähtiessämme herrat lähettivät terveisiä Roma-klubilaisille Suomeen ja antoivat vielä autoon Testaccion klubitarran ja kylmää juotavaa matkaevääksi, sillä päivä oli todella kuuma. Vielä päiväsiestan jälkeenkin sai Testacciossa kävellä kadun varjoisalla puolella.

 

Illalla kerroimme Testaccion-retkestä roomalaiselle ystävällemme, joka on itsekin Roma-fani. Hän totesi vain hymyillen lyhyesti: "Selvisitte sitten hengissä pois sieltä". En ole ihan varma tarkoittiko hän klubia vai Testaccion aluetta yleensä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo oltiin keväällä kyllä siellä, mulla ei oo kyl vatsassa, mutta kädessä on tuo sudenpää ja siitä kyllä löyty aina keskustelua siellä :mrgreen:. Itse ostin myös Testaccio-huivin ja skumpat juotiin herrojen kanssa siellä, hienoja miehiä, Sergio antoi myös käyntikorttinsa ja pyysi soittelemaan kuulumisia ja toki ilmoittamaan kun tulemme uudestaan. Käytiin silloin sattumalta Testacciossa sijaitsevassa kahvilassa jonka omistaja on ensinmäisen Roma clubin perustaja, siellä kuvattiin jotain lazio-Roma dokkaria tai muuta ja keskustelu oli aika kiivasta. Hieno paikka kaiken kaikkiaan, alkuperäinen kenttä oli tosiaan jo silloin remontin alla mutta oli hienoa päästä sitäkin katsomaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roma-Inter

 

Terve taas kesän jälkeen !

Kiva näitä Clubilaisten Rooman kokemuksia on aina lukea.Niin...ollaan taas vaimon ja erään pariskunnan kanssa lähdössä Roomaan syyskuun lopussa ja reissun pointtina on tietysti tuo 26.9 pelattava Roma-Inter.Tätä lippujen hankkimista olen miettinyt, koska kyseinen peli vetää varmasti porukkaa Olimpicolle. Uskaltaisiko lippujen hankkimisen jättää Roomaan ? Vai järjestyisikö nämä liput Aran Rooman pään yhteyksien kautta ? Jokatapauksessa kyllä tuo huippupeli nähdä ja kokea pitää, kun kerran paikan päällä ollaan. :shades:

Share this post


Link to post
Share on other sites

roma - Inter

 

Itse olin pari vuotta sitten kyseistä peliä katsomassa ja liput sai kyllä paikan päältäkin. Tosin oltiin Roomassa jo lähes viikkoa ennen peliä ja liput tuli silloin myyntiin suunnilleen keskiviikkona, kun peli pelattiin lauantaina. Eli jos oot lentämässä peliä edeltävänä päivänä roomaan niin voi olla eri asia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terve taas kesän jälkeen !

Kiva näitä Clubilaisten Rooman kokemuksia on aina lukea.Niin...ollaan taas vaimon ja erään pariskunnan kanssa lähdössä Roomaan syyskuun lopussa ja reissun pointtina on tietysti tuo 26.9 pelattava Roma-Inter.Tätä lippujen hankkimista olen miettinyt, koska kyseinen peli vetää varmasti porukkaa Olimpicolle. Uskaltaisiko lippujen hankkimisen jättää Roomaan ? Vai järjestyisikö nämä liput Aran Rooman pään yhteyksien kautta ? Jokatapauksessa kyllä tuo huippupeli nähdä ja kokea pitää, kun kerran paikan päällä ollaan. :shades:

Tsekataan, ei luulis olevan mikään ongelma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roma-Inter

 

Joo lennämme Roomaan lauantaina 25.9 ja perillä olemme päivällä klo 13. Peli pitäisi olla sunnuntaina 26.9 ja todennäköisesti ilta-ottelu.Saattavat kyllä siirtää sen lauantain myöhäispeliksikin. Edeltävällä viikolla pelataan kuitenkin näillä tiedoin myös keskiviikko-kierros,joten perjantaiksi sitä ei ainakaan voida siirtää.Tämän uuden canal+-sopimuksen myötä kun näitä pelipäiviä tuli lisää. Luulisi niitä lippuja sitten löytyvän edes kalliimpaan monte mario-sektoriin. Katsellaan,mitä Ara ilmoittelee...

Share this post


Link to post
Share on other sites

eiköhän liput saadaan AIRCn kautta. pitäis kerätä noi vuosimaksut nyt niin saadaan homma kulkemaan kauden alusta jo..

jep, työn alla tänään ja huomenna tuo homma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikataulutin HH:n kanssa suoritettavan Rooman matkan saman suotuisasti 15.10.10 pelattavan Roma-Genoa -ottelun yhteyteen. Nyt odotellaan mitä lisäinfoa on tulossa lippujen tiimoilta, vai kannattaako suosiolla hankkia paikanpäältä?

 

Aikaahan tässä on reilusti (liikaa) itse ajankohtaan, joten ei kiirettä vastailla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo Roomassa tosiaan 25-28.9 ja pointtina tuo hektinen Roma-Inter.Saa nyt sitten nähdä,että mitä tapahtuu ja että pelataanko Serie A:ta tuona viikonloppuna ? No sunnuntaina 26.9 pelataan Stadio Flaminiolla Italian 2.divisioonaa Atletico Roma-Virtus Lanciano.Käyn tuon matsin ainakin katsomassa.Tosin uskon kyllä,että tämä Serie A:n lakko peruuntuu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo Roma-Bari lyöty lukkoon ja reissuun 2 kaverin kanssa. Onkin sitten jo 5. Roman peli vuoden sisään ja 8. kaikkiaan. Jotenkin siihen Olimpicon tunnelmaan jää koukkuun :shades: Ei perkele ! Sinne romanisti.fi sivuille saan koko ajan uusia salasanoja ja mikään ei toimi...:wallbang:

Ahaa, pistä Jonakselle vaan mailia asiasta niin eiköhän jossain vaiheessa hoidu, vielä vähän joitain bugeja esiintyy foorumeilla. Kyllähän sinne Olimpicolle halajais joka vloppu itsekkin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×