Jump to content
Sign in to follow this  
Mozzer

17.4.2010 Manchester City - Manchester United

Recommended Posts

Kuuden tunnin päästä alkaa kauden onko se nyt neljäs Manchesterin derby. Unitedin kausi on saamassa vähän väljähtäneen maun. City taas on ollut viime aikoina hyvässä vireessä ja lähtee ennakkosuosikkina otteluun.

 

Unitedin avauskokoonpanoa on tavallistakin vaikeampi ennakoida, mutta ehkä se voisi olla jotain tällaista:

 

 

----------------VDS----------------

 

O'Shea-----Vidic------Evans-----Evra

 

----------------Scholes-------------

 

--------Fletcher---------Gibson------

 

Valencia------------------------Nani

 

----------------Rooney-------------

 

 

Rooneyn pelaaminen on epävarmaa, Rio on todennäköisesti sivussa loukkaantumisen takia. Huhutaan, että Hargreaves olisi penkillä, saapa nähdä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään olisi sitten tarjolla kuumaa paikallishuumaa Manchesterissa. Niin päin se kai tällä kertaa menee, että City otteluun suosikkina lähtee. City tosiaan ollut kaameassa kevät vireessä parissa viime ottelussa. Tosin näissä derbyissä ei välttämättä kannata viime aikojen vireistä paljon välittää. Toivottavasti United tänään ryhdistäytyy ja palaa voittojen tielle.

 

----------Van Der Sar

Rafael---Vidic----Evans---Evra

---Fletcher--Scholes--Gibson

Valencia------------------Nani

------------Rooney

 

Veikataan (toivotaan) jotain tollaista. Tietysti sitä toivoo, että Rio olisi pelikunnossa. Gibsonin paikalla voi olla Carrick tai Park. Rafael kilpailee paikastaan Nevillen ja O´Shean kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

United tänään:

 

van der Sar

 

Neville

Vidic

Evans

Evra

 

Valencia

Fletcher

Scholes

Gibson

Giggs

 

Rooney

 

Subs: Kuszczak, Berbatov, Obertan, Carrick, Rafael, Nani, O´Shea

 

Mitään kauheita yllätyksiä ei kokoonpanosta löydy, Nania ehkä olisin giggsin tilalle ja rafaelia nevillen tilalle toivonut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

United tänään:

 

van der Sar

 

Neville

Vidic

Evans

Evra

 

Valencia

Fletcher

Scholes

Gibson

Giggs

 

Rooney

 

Hyvä kokoonpano muuten, mutta saanko kysyä miksi Nani aloittaa vaihtopenkin puolelta?... Rooney pelikunnossa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester pysyy punaisena

 

SCHOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!

 

93 minuuttia hakattiin päätä seinää paskalla pelillä muutamaa paikkaa lukuunottamatta ja sitten kentän pienimmältä pelaajalta nähdään maaginen pusku.

 

Lisää tulee myöhemmin kun tunnetaso on laskenut.

 

EDIT: Ennen kuin kukaan tulee itkemään Cityn rankkarin menetystä todettakoon, että tuollaisen kosketuksen huomaaminen on tuomarille täysin mahdotonta ja kaatuminen näyttikin hieman filmaukselta vaikka siinä olikin rike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huhuh mikä loppu!

 

Parempi joukkue voitti, turha tulla kenenkään sinisen jossittelemaan! Tevez ja Ade puolustettiin täysin pimentoon, ja ainoastaan maalinteko oli tänään tiukkaa. Noh, seuraikoni näytti miksi halusi vielä vuoden sopparin, kiitos PAUL! Ja eikä tarvittu edes Fergie-timea, 3min ei todellakaan ollut ylimitoitettua.

 

Molemmat joukkueet alkoivat pelaamaan voitto mielessä vasta aivan lopulla, ja onneksi lopputulos oli tämä. Kirosin jo mielessäni pelin aikana useankin asian ManU:n pelissä, mutta unohdetaan ne synkkyydet ja nautitaan tästä lauantaista!

 

Tottenhamille vielä peukkuja illan koitokseen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

SCHOLES!!!!

 

United teki sen taas Citylle. Hienoa päästä taas voiton makuun. Loppua lukuunottamatta ei mikään klassikko. Parasta Unitedia sitten Bayern-kotimatsin ensimmäisen jakson. Paras kokonainen ottelu ties kuinka pitkään aikaan. Tai eihän tuo nyt mitään hirveetä tykitystä ollut, mutta voiton huumassa pelikin tuntuu aina paremmalta. Unitedilla oli selvästi enemmän maalipaikkoja. City oli oikeastaan hieman pettymys.

 

+++ Scholes, voittomaali riittää tällä kertaa kolmeen plussaan. Muutenkin varsin hyvä esitys. Ei saanut edes varoitusta.

 

++ Fletcher, aikalailla vanhan kertausta, mutta Darrenin panos jälleen valtava. Skotti tuntuu olevan joka puolella kenttää.

 

+ Evans, tasainen ja rauhallinen esitys. Hieman jännityksellä odotin Evansin esitystä, mutta kerrassaan mainiosti Jonny tänään pelasi.

 

Rooneylta ei mikään paras peli. Ekalla jaksolla yksi loistopaikka, mutta veto meni ohi. Aika yksinäiseksi Wayne kärjessä jäi. Van Der Sarilta tänään yksi fantastinen torjunta ja yksi lipsahdus. VDS:n venytys Tevezin vapariin oli varmasti kauden torjunta. Lopussa harvinainen seikkailu kulmapotkussa, mutta onneksi Vidic ja kumppanit hoiti homman kotiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse en peliä nähny, koska olin itse kisoissa, mutta tuli sellaiset tuuletukset, kun kaveri lähetti Scholesin tehneen maalin. Tänään aivan loistava päivä: Manu kaato Shityn ja TPS voitti Jypin toivon mukaan Tottenham kaataa Helsean 1-0 täl hetkel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään aivan loistava päivä: Manu kaato Shityn ja TPS voitti Jypin toivon mukaan Tottenham kaataa Helsean 1-0 täl hetkel

Loistavat tulokset kertakaikkiaan,Tottenhamilla oli paikat tehdä jo 3,4-0 mutta ei vaan osunut.

City pelissä loppu haisi niin 0-0 mutta sieltä vaan Scholes nousi ja rokotti, naapurinikin varmasti kuuli juhlinnan. Perke*e tämä on vielä auki, Chelsea ei voita loppuja mutta United voittaa.

 

Hienoa myös TPS.n venyminen, Suikkanen on kuningas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aivan loistavaa, kiitos Paul Scholes!! 0-0 sieltä oli jo tulossa, mutta komea voittomaali kelpaa kyllä. Vielä muutama oma kommentti pelistä;

 

- 4-5-1 taktiikka toimi puolustussuuntaan hyvin, (huippuvireinen) kotijoukkue pimennettin täysin.

- Giggsiltä edelleen todella varovaista ja huonoa peliä, ihmettelin että sai pelata koko pelin, muutenkin SAF:in vaihdot ihmetyttivät, OK, Rooney on toipilas mutta hyökkäävimpiä muutoksia olisin odottanut, mutta hyvä näin!!

- Evansilta tasapainoinen suoritus.

 

- Tästä on hyvä jatkaa, Tottenhamiltakin tuli vähän apuja..:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huhhuh!

 

Eilen pitkään näytti siltä että jälleen loppuu ideat hyökkäyskolmanneksella kesken mutta onneksi Scholesilla oli tarve juhlistaa jatkosopimustaan!!

 

Eilen Ferguson osoitti taktista kypsyyttään muutamalla hyvällä siirrolla ottelun edetessä. Ensiksikin luulen että Nanin penkille jättämiseen oli syynsä tuntien portugalilaisen kuohahtelevan luonteen. Jotenkin sellainen hytinä että Cityn miehet olisivat hiillostaneet Nania aikalailla.Siinä mielessä Giggsin peluutus oli järkevää. Toinen sitten Nanin sisäänotto juoksuttamaan jo hieman väsyneitä kavereita ja Giggsin siirtäminen piilokärjen paikalle missä herra pääsikin paremmin peliin mukaan. Kolmanneksi sitten Scholesin nostaminen lopussa ylemmäksi koska aikalailla avointa oli pelaaminen molemmilla ja se reikä siellä boxissa oli kuin tehty Paulille.

 

Berbatov oli tänään vaihteeksi hyvä.Evans tuurasi loistavasti Rioa ja Darren oli Darren. Gibson ei tällä kerralla häikäissyt ja muutama liian hätäinen laukaus. MOM oli kuitenkin Scholes.

 

Piru että menee jännäksi. Mutta niinhän sen pitääkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×