Jump to content
Sign in to follow this  
Jussii

02.05.2010 Sunderland - Manchester United

Recommended Posts

Noniin, eli jos halutaan elätellä vielä pienenpieniä toiveita mestaruudesta, tänään on voitto tultava Gerrardin sinipaitaisuuden ansiosta.

 

Sunderland on ollut liian usein Unitedille pirun vaikea vastustaja, ja eipä tuo liikaa yllättäisi jos tänään voitto jäisi saamatta. Toivottavasti Pool-Chelsea -pelin tulos vaikuttaa jätkiin korkeintaan antamalla lisää näytönhaluja, eikä toimi lamauttavana tekijänä.

 

United tänään:

 

VDS

 

O´Shea

Vidic

Evans

Evra

 

Nani

Fletcher

Scholes

Giggs

 

Berbatov

Rooney

 

Subs: Foster, Hargreaves, Ferdinand, Brown, Park, Carrick, Macheda

 

Toivotaan että Rooney on oikeastikin pelikuntoinen, eikä mies vain väkisin halua kentälle. Tässä vaiheessa hätiköinti ja kesän kisat alkaisivat olemaan vaarassa. Toivottavasti Hargo saadaan myös kentälle!

 

Nopea avausmaali ja Berbatoville hyvä pelipäivä, niin eiköhän tästä voitto oteta ja vähintäänkin siirretä Chelsean mestaruusjuhlia myöhemmälle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nopea avausmaali ja Berbatoville hyvä pelipäivä, niin eiköhän tästä voitto oteta...

 

Avausmaali tehty, hyvä Nani. 47min kohdalla Nani riistää pallon, peli kääntyy, ja Nanin lisäksi Rooney ja Fletcher spurttaavat kohti vastustajan maali. Ja Berbatov - höntsäilee, ja löntystelee, berbailee, ja kun hän saa Rooneyn namupassin ja 1v1 tilanteen maalivahdin kanssa, on hän jo myöhässä ja huonossa tasapainossa, ja veto lähtee taivaalle. BERBATOV ULOS!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljonkohan Berbatov on saanut rahaa Chelsealta tänään tilille? Ainakin hyvä yritys oli varmistaa Chelsean mestaruus.

 

Hargreavesin paluulle :thumbsup1:. Voitti yhden pääpallonkin tossa lopussa.

 

Rooney vaikutti muuten vähän varovaiselta tossa ottelun lopussa, tosin jos on juuri loukkaantunut ja kovankin yrittämisen seurauksena on se, että Berbatov saa jollai ihmeellisellä keinolla pallon ohi maalista, niin vähän se syö tuota yrittämisen motivaatiota.

 

Peukkua Wiganille, mutta Chelsea on jo saanut melko tukevasti toistakin kättä kiinni pokaaliin. Silti Stokea voittamaan ensi viikolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avausmaali tehty, hyvä Nani. 47min kohdalla Nani riistää pallon, peli kääntyy, ja Nanin lisäksi Rooney ja Fletcher spurttaavat kohti vastustajan maali. Ja Berbatov - höntsäilee, ja löntystelee, berbailee, ja kun hän saa Rooneyn namupassin ja 1v1 tilanteen maalivahdin kanssa, on hän jo myöhässä ja huonossa tasapainossa, ja veto lähtee taivaalle. BERBATOV ULOS!!!

Berba tosiaan vaikka reservien sekaan pelailemaan ja hakemaan tuntumaa tuohon viimeistelyyn. Tämän hetken vire jätkällä on niin täysin alamaissa, ja siihen kun lisätään päälle haluttoman näköinen vaeltelu kentällä ja istuminen nurmenpinnassa, esitykset ovat melko hirveää kuraa. Toivotaan että SAF tietää tarkkaan mitä miehen kanssa kannattaa tehdä.

 

0-1 - voitto sieltä kuitenkin tuli, Nani voittomaalin tekijänä. ManU tuhlaili useamman avopaikan ottelun aikana, ja Sunderland päästettiin pelottavan paljon mukaan peliin lopussa.

Suurimmat ärsytykset tänään keräsi kuitenkin tuomarilinja. Yleensä tykkään ns. "kovasta pelistä", mutta missä olivat tänään kortit? Cattermole täräytti Nania todella kovalla vauhdilla jossa olisi voinut käydä pahasti. Eikä edes vihellystä, liekkö Nanin maine syynä vai ei... Myöhemmin myös Malbranque kunnostautui ajelemalla Evansia (?) nilkoille, eikä siitäkään mitään. Lopussa taisi olla kolmaskin vastaavantyyppinen tilanne, mutta siinä herrojen nimet eivät jääneet mieleen. Olisi mielenkiintoista kuulla Bennett:in selitykset tuomioilleen.

 

Mutta voiton lisäksi ottelussa oli myös jotain positiivista: viimeisellä minuutilla ihmettelin, että kukas kumman partasuu oli pukenut ManU-paidan päälleen. Mutta Hargreavesin paluu oli vihdoin tosiasia! Toivottavasti mies on selättänyt lopullisesti vaivansa, ja voi aloittaa ensi kautta ajatellen pelituntuman hakemisen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manu tekisen mitä voittoon tarvittiin,mutta hieman hirvitti lopussa. Nyt vaan toivotaan, että Wigan yllättäisi Chelsean toistamiseen tällä kaudella:howler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taistelu jatkuu

 

Plussat:

+++ Evra Täytyy kyllä sanoa, että kun jätkä sai viikon huilia, oli esitys taas aivan uskomaton, molemmissa päädyissä. Hauska nähdä kun Evra vie pääpalloa päätä pitemmiltä hyökkääjiltä.

++ Nani Maali, hyvä esitys, pallo pysyy jalassa, ottaa iskuja vastaan, vaikka kieltämättä aina ei tiedä oliko oikea kolhu vai filmiä. Mutta tason nosto alkukaudesta on melkoinen.

 

Miinuksia:

--- Bennett Ihme että kukaan ei katkonut luita, tiettävästi, Meylerin tilanne ei vielä ole selvillä. Jos vertaa pelissä jaettuja keltaisia (Vidic urputtamisesta ja Rooney maassa potkimisesta, ja esim. Malbranque täysin uskomattomasta jalkapohjat edellä -ajosta) niin huomaa että jotain oli pahasti pielessä.

-- Berbatov 10min sisällä kolme avopaikkaa, 51min metristä yli, 55min vapaa pusku maalialueelta puolustajan selkään. Ei näytä kiinnostavan, joten ei tuollaiselle ole joukkueessa käyttöä. Jos tahti olisi edes maali per miljoona, niin hinnan voisi jotenkin perustella.

 

Erityismaininnat:

- Gerrard oli saanut käskyn pitää Pool historiatilaston kärjessä 18 mestaruudella, ja siinä hän onnistui, hieno passi mestaruuden ratkaisseeseen maaliin. Eipä taida Gerrardin poika tuon lähemmäksi kannua päästä... ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitto tuli, mut mestaruus on silti Chelskin, ellei ne ryssi ihan täysin Wigania vastaan. Eipä tuosta matsista jäänyt muuta mieleen kuin tosi rajut taklaukset, Berban surffailu ja Owen Hargreaves! Hieno nähdä jätkä taas kentällä, joko olis avauksessa viikon päästä?

 

Mut vielä palatakseni Berbaan. Miksi se edes pääsee kentälle? Uskomatonta pupellusta taas se "pelaaminen", ei saa mistään sisään vaikka nytkin tarjottiin avopaikkaa. Niin haluttoman näköistä menoa on, et jokohan se tietää, et ura ManUssa loppuu tähän kauteen? Itse ainakin toivoisin, et kesällä ukko myyntiin vaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikamoista pakkopullaa näytti taas olevan. Kaikki on sanottu jo pelistä, joten mitä sitä kertaamaankaan.

 

Päivän isoin miinus on ehdottamasti Mr.Bennett. Käsittämättömiä vihellyksiä. Malbranque piti ajaa ehkä jo ensimmäisellä puoliajalla Naniin kohdistuneesta niitistä, ainakin keltainen piti antaa. Tuliko edes vaparia?

Ja Cattermole veti pari järkyttävää niittiä, ensimmäinen tosin ei niin vaarallinen mutta mielestäni keltaisen paikka siinä 16-alueen edessä. Toinen sitten kunnon niitti Nania jaloille, ja ei mitään. Vitun Bennett. Aina samaa paskaa.

 

Nani oli tänäänkin hyvä. Ja nollapeli on aina nollapeli.

 

Mestaruus mennee Lontooseen ja aivan oikeutetusti. Selvästi paras joukkue tällä kaudella. No viikon päästä sitten voitto pois, ettei ainakaa siitä jää kiinni.

 

Hargreavesin paluu oli ehdottoman kova juttu! Hienoa nähdä mies juoksemassa, vaikkakin vain 15sek :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luovuttajat kääntykööt muitten joukkueitten pariin.. Manchester United ei luovuta koskaan, mikäli vain pelattavaa on. Pelissä on kuitenkin koko liigan mestaruus, joten käsien nostaminen ei sovellu tätä seuraa kannattavien agendaan. Haluan nähdä kuvia Gerrardin naamasta Hullista, kun viikon päästä pokaali ojennetaan Gary Nevillelle ja Ryan Giggsille Old Traffordilla...

 

 

Sunderland osoittautui todellisuutta vaikeammaksi päihittää, koska kukaan ei useista yrityksistä onnistunut tappamaan peliä ajoissa. Berbatovin lisäksi Rooney, Nani, Carrick, etc. porukka aliarvoisen haluttomia viimeistelyssä. Turha syyttää pelkästään siis #9:siä, vaikka tulikin yksi kauden misseistä tilille. Graig Gordon myös taatun hyvä maalillaan.. Maali tulikin upean pallottelun seurauksena, jonka Nani laukoi mestarillisella tavalla takakulmaan.. NANISEX!

 

Se, että Bruce joutui heivaamaan alkuperäisen planin jo puolen tunnin kohdalla pakollisten vaihtojen edessä, helpotti Unitedin peliä, eikä Darren Bentiä juurikaan näkynyt maalipaikoissa.. Jonny Evans pelasi hienon pelin ja O'Sheakin alkoi päästä heti nopeaan tempoon mukaan. Evans joutui todella törkeän taklauksen kohteeksi jonkun Black Cats -pelaajan toimesta, ja onni oli, ettei mitään mennyt rikki.. Jos kyseessä olisi ollut esim. Rio,niin jotain olisi sata varmasti sattunut...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakkovoitto Black Catsista ja unelma mestaruudesta elää. Tiukalle se voittaminen meni, mutta onneksi Nanin maali riitti. Hoidetaan omat hommat kunnolla ensi viikonloppuna niin mikä tahansa on vielä mahdollista.

 

Vähän jo käy sääliksi Berbatovia, kun mikään ei tunnu onnistuvan. Olisi bulgaarille yhden maalin noista paikoista suonut, mutta tällä hetkellä ei vaan uppoa.

 

+++ Evra

++ Evans

+ Scholes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luovuttajat kääntykööt muitten joukkueitten pariin.. Manchester United ei luovuta koskaan, mikäli vain pelattavaa on..

Tähän sama, pelataanhan loppuun ja katsotaan sitten mikä tilanne on.

 

Tartun vielä tuohon Berbaan. Itse olen uskonut mieheen mutta kyllä nyt usko on todella koetuksella. Miehellä on taitoa vaikka muille jakaa mutta kyllä rupesi oikeasti vituttamaan ne kaatuilut pallon kanssa ja kaikista eniten se kun Rooney painoi sata lasissa puolustuksen avuksi pitkin vasenta laitaa ja tämä asenne ei siihen bulgaarin tartu. Unitedissa pelaaminen on etuoikeus ja jos tämä herra ei sitä sisäistä niin pihalle!! On saanut mahdollisuuksia nyt mielin määrin ja välillä on hetkellisesti näyttänyt siltä että jokohan nyt mutta seuraavassa pelissä sitten taas samaa paskaa.

 

Riostako meille uusi DMC :D

 

Hargo :hug:, pysy nyt terveenä!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×