Jump to content
Sign in to follow this  
redman

Mömmöm 2010

Recommended Posts

Laitetaas tälläinen alulle niin päästään haukkumaan Jalosta ja Leijonia oikein urakalla.

 

Eli,kova kiekkomahti Tanska pisti jellonille luun kurkkuun.Selitykset valmentajalta tuttuja "Ei oikein oltu hereillä,kaveri sensijaan oli,ylivoima ei toiminu,kaikkien pitäisi pelata omilla vahvuuksillaan ja muna oli väärässä puntissa,jos nyt yksi peli pitää pelata huonosti niin se oli tämä,juuh,mutta kun se ei riitä!Pitää ton tason jätkien olla hereillä heti alusta asti!Ja jos ei ylivoima toimi ja lättyä ei saada sisään niin valmentajan täytyy kantaa vastuu valinnoistaan.Puolustustakin vietiin ku litran mittaa.

 

Huomenna Saksalla kotihurmos päällä ja suomi ottaa nokkaan siitäkin niin se on morjens...

 

Saiko kukaan kerrointa 15 kiinni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aivan järkyttävän paljon seisomista, kiekon leipomista oman maalin takana, vääriä ajotuksia liikkeessä, kaikki sellasia juttuja jotka tulee kun puristaa mailaa.

 

Valmistautuminen oli vajaata, eli Jalonen ei vaan aistinut pelaajia oikein. Kokematon pelaaja ja eka MM-matsi on jo lähtökohtasesti sellanen setti että jänskättää. Ja niitä on vielä aika monta Ehkä Jalonen meni helppoon siinä että kaikki tuntui olevan kondiksessa. Hyvä roolitus, hyvä fiilis eikä yhtään kokenutta jermua antamassa ymmärtää että nyt ei kaikki mene ihan oikein. Siinä on aika mukava fiilis koutsillakin.

 

No, enää ei ole tota ongelmaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Saiko kukaan kerrointa 15 kiinni?

Kiitos kysymystä, käys kattomas mun kirjotus torstailta ennen kisoja, vedonlyöntiketjusta! En nyt ihan tota suoraa Tanskan voittoa osannu lapulle laittaa, mut ne tasotukset tuli kiinni! Samoin perjantain Saksa-tasotukset, jotka myös oli siellä....

 

Toivottavasti huomenna Saksa pamauttaa toisen pommin ja nää kääkkä-elvikset putoo hetkeks maan pinnalle! Se vaan on harmi ku tää kisasysteemi antaa anteeks tämmöset, eli kun alkusarjan peleillä on niin hirveen vähän merkitystä. Mutta jos Saksa tosiaan huomenna kotihurmoksessa vie, niin sit voi olla oikeutettu karsintapaikka edessä....

 

Joo, ja noi selitykset taas, vaikka miten muka Suomi oli tilanteiden ja laukausten varjossa parempi, niin perkele jos peli päättyy 4-1, niin ei siinä juuri selitykset auta! Mitä??

 

Tanskahan kuitenki oli ekan erän alusta koko pelin johtoasemassa ja viel eri hienoja pelattuja maaleja! Ihan oikea joukkue voitti.

 

Mutta kuitenkin Suomi teki eilen kiekkohistoriaa, nimittäin Tanska ei ole koskaan voittanut Suomea, eikä ketään ns. suurta arvokisoissa. Vähissä on muutkin voitot.... Kerran Tanska voitti joku vuosi sitte Usan, mutta Usahan oli sillon liikkeellä näillä kouluporukoilla.

 

Jalonen on kuningas! :dielaughing:

 

Ps. On se muuten hassua ku nyt taas Mertaranta mollas Tanskan jäädytyspeliä 1-3 tilanteessa. Mutta jos Suomi olis samalla fiksulla taktiikalla lyöny Venäjän välierissä, olis kyseessä ollu loistava taktinen peli! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaksi erää ihan aktiivista kiekkoa ja sitten Saksa otti pelin haltuun. Ja maalinteko on ihan vähän tuskaista. Suomi on monesti näissä turnauksissa ollut ihan kärkipäätä ylivoimatehoissa, nythän prosentti on pyöreä 0. Kahteen matsiin kaksi tehtyä maalia, ei hjuva. Jos Saksa onnistuu voittamaan huomena Tanskan, niin Suomi ja Usa ratkaisevat sen kumpi karsii :superhappy: Eli siis Olympialaisten hopea- ja pronssijoukkueet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko sanoo et valitettavasti Suomi voitti eilen, näin tää sarja heitti härän pyllyä taas... Meinaan jos nyt sattus niin et Suomi vaikka nää tynkä rääppiäiskarkelot jopa voittas, niin sitä Jalosen leijumista ja juhlapelleilyä ei kykene kattoon ees Jukka Rautakorpi! :superhappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo kummasti ne voimasuhteet muuttuu.Jätkät pelasti Jalosen.Mikähän sen tehtävä oikein on?Pelaajille se vaan sanoo että pelatkaa omilla vahvuuksillanne,mitä muuta ne voiskaan?Ei se mitään mullistavaa ole mielestäni keksinyt.Jenkkipelissä maalit tuli jenkkien huonosta veskapelistä.Kaukaa vedot ilman maskia pitäis napata.Yhessä matsissa se myönsi että Immosen peluuttaminen laitahyökkääjänä oli virhe.Niitä tulee taatusti lisää,aina se vaan selviää niistä.Liian suuret saappaat sanon minä.

 

Ja Vatasta hehkutetaan,hyvin on poika vielä pärjännyt mutta sitten jos tulee esmes Venäjä vastaan niin Ovetskin ajelee pojan sellasella pommilla että kamoja kerätään vielä ylimmältä penkkiriviltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×