Jump to content
Sign in to follow this  
Tevez32

Tottenham Hotspur 2010/11

Recommended Posts

Kausi 2009/10 ollaan saatu pelattua ja se päättyi erittäin positiivisesti. Ennen kautta tavoitteena oli löytää uudestaan paikkamme Euroopassa, oikeastaan Eurooppa Liigaan pääsyyn päättynyttä kautta oltaisiin 2009 kesällä pidetty onnistuneena kautena. Redknapillakin oli vaikea tehtävä edessä, kun tuli ruoriin 2008 syksyllä joukkueen ollessa sarjan viimeisenä. Harry nosti meidät saman kauden aikana keskikastiin. Ja seuraavalla kaudella Mestarien liigaan! Kausi 2009/10 meni siis paremmin mihin tavoitteet oltiin asetettu. Toki oikeastaan kauden 10 ensimmäisen ottelun jälkeen kävi selväksi, että neljäs sija on nyt tarjolla. Kauden toiseksi viimeisessä ottelussa voitimme Manchester Cityn ja näin varmistimme matemaattisestikin paikkamme neljänsinä. Kauden onnistuneimpana kohtana voidaan pitää täydellisyyttä hipovaa huhtikuuta. Voitimme Pohjois-Lontoon derbyssä Arsenalin ja seuraavalla kierroksella toisen lontoolaisjoukkueen ja myöhemmin mestariksi kruunatun Chelsean kotona niin ikään 2-1. Lisäksi kykenimme voittamaan neljänneksi sijoittuneen Manchester Cityn kahteen otteeseen (kotona&vieraissa). Redknapp valittiin onnistuneen kauden kunniaksi Valioliigan kauden manageriksi.

 

Tämä oli samalla myös Gareth Balen nousu koko liigan eliittiin. Bale valittiin myös huhtikuun pelaajaksi. Mies oli aiemmin laitapuolustajan paikalla pelatessaan ollut vaatimaton. Laidalla hän pääsi keskittymään pelkästään hyökkäämiseen (mitä hän siis oli harrastanut jo laitapuolustajan paikalla liikaakin), ja tulos näkyi heti joukkueen tuloksissa. Ensi kautta silmällä pitäen odotankin muutamaa kovan luokan vahvistusta, joka osaisi käyttää muun joukkueen tarjoilemat maalipaikat paremmin kuin mitä Robbie Keane, Peter Crouch ja Jermain Defoe. Muutamia maagisia otteluita perävaunu-majakka-yhdistelmältäkin nähtiin. Redknapin mukaan kauden toiseksi viimeinen ottelu Eastlandsissa oli Defoen paras, vaikka hän ei iskenytkään ainuttakaan osumaa. Kauden 2009/10 Tottenhamin parhaaksi viimeistelijäksi jäi 18 osumallaan Jermain Defoe. Loppukaudesta Defoen vauhti oli todella vaatimatonta. 18 osumasta ainakin 8 syntyi kahdessa ottelussa, Hullia ja Wigania vastaan, mitkä kertovat jo yksistään todella paljon.

 

Kauteen 2010/11 lähdettäessä tarvitsemme kuitenkin muutaman vahvistuksen. Kärkeen tarvitaan ehdottomasti uusi mies. Crouchin ja Defoen otteet keskellä ovat liian ailahtelevaisia, lukuunottamatta sitten Pavlyuchenkoa. Huhuketjussa aiemmin tänään sanoin, että ottaisin Wolfsburgin hyökkääjäkaksikon Grafite-Dzekon ilomielin vastaan. Toteuttaminen on kuitenkin sanomista vaikeampaa. Grafite on ilmeisesti kohta 30 (vai onko jo?), ja Dzekolla riittää monia ottajia. Muunmuassa AC Milan ja Manchester City rahanippuineen ollaan yhdistetty hyökkääjän uusiksi osoitteiksi. Keskikentälle tarvitaan ehdottomasti uutta miestä.

 

Kauden 2010/11 aikana tulemme kuitenkin pelaamaan 60-70 ottelua, joten keskikentän kolmikko Palacios-Huddlestone-Jenas on aivan liian vähän. Tämän vuoksi olisin valmis siirtämään Modricin luovempaan rooliin keskikentälle ja Palacioksen hänen alapuolelleen. Huddlestone voisi vaikka olla molempien korvaajina ja jos Modric on poissa, niin Palaciosta voitaisiin siirtää ylemmäs. Riippuen tietenkin myös pelistä. Sandroa ollaan huhuiltu Spursiin ja ehdottomasti vastaan. Jos keskikentän keskustaan riittää se ~5 oivaa vaihtoehtoa niin todella hyvältä näyttää. Laidoille sitten oikealla Lennon ja Bentley, vasemmalla Kranjcar ja Bale. Puolustuksen vasemmalla laidalla ei niin vakuuttavalta näytä. Assou-Ekotto ehdottomasti terveenä ollessaan myös ensi kaudella avauksessa, jos sinne ei uusia vahvistuksia nähdä. Toki kyllähän Gareth Balen voi tälle paikalle myös heittää. Mahdollisesti myös Micah Richards (jos siirto toteutuu) vasemmalle puolustuksen laidalle. Keskellä Dawson&Bassong (jotka kuitenkin pelaavat lähinnä koko kauden). King on niin jumalattoman harvoin pelikunnossa. Bassong-Dawson kaksikko oli kuitenkin jossain vaiheessa eniten nollapelejä toppariparina ottelua kohti saalistanut puolustuksen keskusta. Jonathan Woodgate mieluiten suurine liksoineen pois The Lanelta. Puolustuksen keskustassa vallitsee siinä mielessä hyvä tilanne, että pelaajat kykenevät pelaamaan yleensä useampaa kuin yhtä pelipaikkaa. Esimerkiksi todennäköisesti oikean laitapuolustajan paikan ensi kaudella valloittava kaksikko Kaboul-Corluka pystyvät pelaamaan millä tahansa paikalla puolustuslinjassa.

 

Olen tullut siihen päätökseen, että hyökkäyspäässä Eidur Gudjohnsenin lainaa mieluiten jatketaan. Jos sinne tosiaan tulee yksi vakuuttavava kärkinimi, siinä tapauksessa Roman Pavlyuchenko ulos seurasta (ellei nyt lähde muutenkin). Defoelle ja Crouchille mieluiten peliaikaa myös ensi kaudella, ellei sinne hankita uutta kärkiparia. Vaikka kuinka monta etevää hyökkääjää olisi materiaalissa, ei heille kaikille kuitenkaan löydy käyttöä. Esimerkiksi Manchester City on nyt joutunut myymään vanhoja hyökkääjiään pois kun eivät ole ajoissa tajunneet myydä.

 

Harry Redknapp antoi eilen lausonnon jossa hän tarjoaa mahdollisuutta lainapesteistä vapautuvalle triolle Hutton-Keane-O'Hara. Ainostaan O'Haran näen omaavan riittävän potentiaalin yltääkseen edes vaihtopenkille. Tosiaan jos Sandroa ei näy ensi kaudellakaan niin O'Hara toivottavasti jää joukkueseen kaudeksi 2010/11. Jamieta ollaan huhuiltu tosiaan nousijajoukkueista ainakin Newcastleen. Robbie Keane vuorostaan on pelannut niin monta kautta, niin keskinkertaisesti maalipaikkoja tuhlaillen, ja sanonkin nyt viimeisen kerran: ei jatkoon.

 

Defoe/hankinta - Crouch/Gudjohnsen/hankinta

Bale/Kranjcar/Rose - Modric/Jenas/hankinta - Huddlestone/Palacios - Lennon/Bentley/Rose

Assou-Ekotto/Bale - Dawson/Bassong - King/Kaboul - Kaboul/Corluka

Gomes/Cudicini

Kaikki uudet hankinnat ovat tietenkin noiden päälle ainoastaan ekstraa, mutta tärkeimpinä pitäisin kuitenkin mainitsemiaini pelipaikkoja.

 

Jos aloitus on tehty liian aikaisin, poistoon vaan. Kuitenkin kausi 2009/10 on jo käyty ja ainakin oma keskusteluni on perustunut jo paljolti tulevaan kauteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko Sandron diili kiinni mistään muusta kuin työluvasta? Itse ainakin olen ollut siinä käsityksessä, että sopimus on tehty. Ja jos brassi ei saa työlupaa heti niin vuokralle muutamaksi kaudeksi.

 

Kieltämättä Spursilla on ihan hyvä runko lähteä rakentamaan. Mestarien liigan myötä saattaisivat pystyä houkuttelemaan seuraan yhden todellisen huippukärjen. Nythän tevezinkin esiinottamat Defoe, Crouch ja Pav ovat kuitenkin aika epätasaisia. Keanen on vaikea nähdä saavan kummempaa roolia. Markkinoilla on jonkin verran hyökkääjiä saatavilla, Dzekon tuloon on silti vaikea uskoa. Yksi kääntämätön kortti on toki Dos Santos, josko vihdoin ja viimein alkaisi homma luonnistua. Jos meksikaani ei kesän aikana vakuuta, niin siirto lienee ainoa mahdollisuus?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä uuden kauden avaus Teveziltä!

 

Onko Sandron diili kiinni mistään muusta kuin työluvasta? Itse ainakin olen ollut siinä käsityksessä, että sopimus on tehty. Ja jos brassi ei saa työlupaa heti niin vuokralle muutamaksi kaudeksi.

Mun käsittääkseni diili on jo tehty ja julkaistukkin ihan virallisesti sivuilla jo.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/sandro-deal-complete-260310.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

 

Yksi kääntämätön kortti on toki Dos Santos, josko vihdoin ja viimein alkaisi homma luonnistua. Jos meksikaani ei kesän aikana vakuuta, niin siirto lienee ainoa mahdollisuus?

Mä antasin tälle kortille vielä kunnon näyttöpaikan, jos ei pysty lunastamaan paikkaa niin myyntiin vaan. Kaveri on kuitenkin yksi Virkkusenkin nimittämistä "superjunnuista" ja omaa todella kovan talentin. Toki ilman kovaa työntekoa ei ole asiaa kokoonpanoon.

 

Kyllähän se on tosiasia, että kärkeen tarvitaan kovanluokan tekijä ja mun puolesta hobitin voi lähettää pysyvästi Irlantiin tai myydä johonkin pienempään seuraan. En tiedä sitten mistä 'Arry meinaa taikoa kovanluokan maaliruiskun, tarjolla ei ole älytöntä määrää ja monet seurat ovat samojen pelaajien kintereillä isompien rahapinojen kanssa kuin Spurs. No toivotaan, että haaviin tarttuu joku isokala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aijai, mitä sitä voisi odottaa kun aukaisee ensimmäiseksi Paitsion foorumin? No tietysti Luka Modricin kuusivuotisen sopimuksen! ;)

 

Elintärkeä pelaaja meille. Pelasi viime kaudella lähinnä laidalla vasemmalla, mutta mielestäni ensi kaudeksi tämä kroaattitaituri voitaisiin siirtää keskemmälle missä hänen syöttötaitonsa tulevat paremmin esille. Vasemmalla hän voisi pelata tarvittaessa, mutta sinnekin löytyy jo entuudestaan kaksi eriomaista pelaajaa, Bale ja Kranjcar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä Tottenhamin otteluohjelma:

 

Sat Aug 14 Manchester City H

Sat Aug 21 Stoke City A

Sat Aug 28 Wigan Athletic H

Sat Sep 11 West Bromwich Albion A

Sat Sep 18 Wolverhampton Wanderers H

Wed Sep 22 Carling Cup 3

Sat Sep 25 West Ham United A

Sat Oct 2 Aston Villa H

Sat Oct 16 Fulham A

Sat Oct 23 Everton H

Wed Oct 27 Carling Cup 4

Sat Oct 30 Manchester United A

Sat Nov 6 Bolton Wanderers A

Tue Nov 9 Sunderland H

Sat Nov 13 Blackburn Rovers H

Sat Nov 20 Arsenal A

Sat Nov 27 Liverpool H

Wed Dec 1 Carling Cup 5

Sat Dec 4 Birmingham City A

Sat Dec 11 Chelsea H

Sat Dec 18 Blackpool A

Sun Dec 26 Aston Villa A

Tue Dec 28 Newcastle United H

Sat Jan 1 Fulham H

Wed Jan 5 Everton A

Sat Jan 8 F.A . Cup 3

Wed Jan 12 Carling Cup Semi-Final (1)

Sat Jan 15 Manchester United H

Sat Jan 22 Newcastle United A

Wed Jan 26 Carling Cup Semi-Final (2)

Sat Jan 29 F.A. Cup 4

Wed Feb 2 Blackburn Rovers A

Sat Feb 5 Bolton Wanderers H

Sat Feb 12 Sunderland A

Sat Feb 19 F.A. Cup 5

Sat Feb 26 Arsenal H

Sun Feb 27 Carling Cup Final

Sat Mar 5 Wolverhampton Wanderers A

Sat Mar 12 F.A. Cup 6

Sat Mar 19 West Ham United H

Sat Apr 2 Wigan Athletic A

Sat Apr 9 Stoke City H

Sat Apr 16 Manchester City A/F.A. Cup Semi-Final

Sat Apr 23 West Bromwich Albion H

Sat Apr 30 Chelsea A

Sat May 7 Blackpool H

Sat May 14 Liverpool A/F.A. Cup Final

Sun May 22 Birmingham City H

 

Kausi alkaakin, ketäs muuta vastaan kuin Cityä! Alkukausi näyttää muuten kyllä hyvältä, ei tarvitse nousijajoukkueita vastaan ensimmäisillä kierroksilla alkaa pelaamaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tottenham ainoa seura tällä hetkellä, jolla ei ole paitasponsoria tulevaksi kaudeksi. Huhujen mukaan Adidaksen kanssa olisi tekeillä £20m nelivuotinen sopimus, mikä kuulostaisi ihan hyvältä. Tässä linkki.

 

Harry Redknapp on myöntänyt käyneensä neuvotteluita Chelseasta vapautuneen Joe Colen kanssa. Gareth Bale on myös avannut suullisen arkkunsa, ja sanonut että haluaa J.Colen White Hart Lanelle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei nyt oikein meikäläisellä ole hyvät fiilikset tulevaa kautta silmällä pitäen. Joukkuetta ei olla vielä vahvistettu yhdelläkään nimellä (paitsi Sandrolla, mutta ei vahvista olennaisesti miehistöä heti tulevaksi kaudeksi) eikä siirtohuhuissakaan ole esiintynyt sellaisia nimiä (pl. Joe Cole), että kyseisiä kavereita voitaisiin oikeasti nähdä White Hart Lanella. Viime aikoina huhuissa tosiaan Spursiin ovat liikkuneet mm. Joe Cole, Diego Forlan, Luis Suarez, Edison Cavani ja Simon Kjaer. Siis aika vaisulta näyttää. Ainut ns. realistisempi huhu eli Joe Cole olisi toki hyvä pelaaja, mutta miehistöstämme löytyy jo sen luokan pelimiestä että kyseisellä viikkopalkalla ei missään nimessä ole järkeä ottaa kaveria.

 

Viime kaudella ylsimme nipinnapin neljännelle sijalle, ja viimeisillä kierroksilla oli mahdollisuus jopa kolmanneksi verivihollisen Arsenalin ohi... tuleva kausi näyttää mielestäni erilaiselta. Manchester Cityn kanssa taisteltiin UCL-paikasta viimeiseen asti ja citizens onkin vahvistunut kesällä merkittävästi, isokokoisella Jerome Boatengilla, David Silvalla ja Yaya Tourella. Täytyy toki sanoa että Cityn managerilla Mancinilla on ollut enemmän pelinappuloita käytössä eikä kyseisten miesten sopeutumisesta Valioliigaan (etenkin Silvan) ole minkäänlaista näyttöä. Mutta siis ei helv*tti. Mielellään olisin nähnyt kenenkä tahansa noista nimistä Tottenhamin paidassa, ja nyt vaikuttaa siltä, että tulevan kauden otteluruuhkasta ei tulla selviämään. Premier Leagueen leveyttä kyllä riittää, mutta tosiaan ei varmaankaan taistelemaan neljännestä sijasta...

 

Toivottavasti olen väärässä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin eiköhän se ole munkin jo aika alkaa fiilistelemään kaikkien aikojen Spurs kautta 2010-2011, ettei Tevezin tartte täällä yksin kirjotella.. :)

 

Olen kyllä myös hieman pettynyt, kun joukkueeseen ei ole tullut mitään uusia vahvistuksia. Varsinkin kärkeen tarvittaisiin yks kova snaipperi. En tiedä mihin on kaikki huhut hävinny ja toivonkin, että Spurs olis signannut yhden kovan nimen ja julkaisee tämän vasta uuden paitadiilin yhteydessä joka muuten julkaistaan tällä viikolla, tässä lähde: http://tottenhamhotspur.blogspot.com/2010/07/sponsor-to-be-announced-this-week.html

 

Tässä Spursin Preseason ohjelma:

 

LA 10.7. klo 17.00 Bournemouth (v)

LA 17.7. klo 23.00 San Jose Earthquakes (v)

PE 23.7. klo 3.00 New York Football Challenge: New York Red Bulls (v)

SU 25.7. klo 20.00 New York Football Challenge: Sporting CP (n)

TO 29.7. klo 22.00 Villarreal (k)

TI 3.8. klo 21.45 Eusébio Cup: Benfica (v)

LA 7.8. klo 17.00 Fiorentina (k)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kausi 2010/2011 on nyt avattu harjoitusottelulla Bournemouthia vastaan. Vierasottelusta tuli tyylipuhdas 4-0 voitto kolmella venäläishyökkääjä Roman Pavlyuchenkon ja yhdellä Jon Obikan osumalla. Ottelun ensimmäisellä puoliajalla kentältä vaihdettiin pois David Bentley, joka linkutti kentältä, mutta loukkaantumisen vakavuudesta ei ole tietoa.

 

Tällä kokoonpanolla pelattiin ensimmäinen puoliaika:

 

Keane - Obika

Mason - Parrett - Bostock - Bentley (Townsend)

Bale - Butcher - Caulker - Hutton

Cudicini

Ja toinen:

 

Pavlyuchenko

Taarabt

Rose - Jenas - Modric - Townsend

Smith - Kaboul - Livermore - Naughton

Alnwick

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Arry

 

Voiko parempaa uutista enää tulla heinäkuun helteiden keskelle! Redknapp jatkaa Spursissa vuoteen 2013 asti! http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/club-announcement-130710.html

 

Uusi paitasponssikin on julkaistu, joka on softafirma UK:sta nimeltään Autonomy. Sopimus kattaa vain Valioliigan sponsoroinnin eli kaikkiin Cuppeihin ja Euroopan matseihin ollaan neuvottelemassa eri sponsoria. http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/sponsorship-and-2010-2011-kit-update-080710.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä linkki tulevan kauden Valioliiga-asuista:

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/tottenham-hotspur-reveal-2010-11-puma-kit-150710.html

 

Kotipaita on ihan komea, mutta tuon raidan tuolta sortseista olisi voinut jättää pois. Muuten oikein hieno :thumbsup1:. Tuo kakkosasun pääväri ei oikein minun makuun, mutta kolmosasu on komeudessaan kyllä vähintäänkin samalla tasolla ykkösasun kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tottenham pelasi Suomen aikaa yöllä San Jose Earthquakesia vastaan San Josessa. Peli päättyi 0-0. Tässä Spursin kokoonpano:

 

Spurs: Cudicini; Hutton (Modric, 46), Walker (Smith, 71), Kaboul, Bale; Naughton (Kranjcar, 46), Huddlestone (Butcher, 85), Jenas, Townsend; Keane (Mason, 78), Obika (Pavlyuchenko, 46).

Obika - Keane

Townsend - Huddlestone - Jenas - Naughton

Bale - Kaboul - Hutton - Walker

Cudicini

Jollakin tuon näköisellä ollaan siis menty. Mahdollisesti myös ollaan pelattu 3-5-2:aa, jolloin Townsend siirtyisi keskelle ja Bale ylös laidalle. Tällainen analyysi peliä katsomatta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redknapp: Keane could start

 

Redknapin mukaan Robbie Keane voisi hyvinkin olla avauksessa, kun kohtaamme Manchester Cityn kauden avausottelussa Lontoossa. Itse asiassa olen asiasta harvinaisen samaa mieltä. Pavlyuchenko on todella ailahtelevainen, ja näkisin miehen peluutuksen olevan viisasta vain kun hän on todella huippukunnossa. Hänelläkin oli huikea vire päällä menneellä kaudella siinä tammi-helmikuussa ja hänen onnistumisensa sinä aikana voidaan pitää yhtenä ratkaisevana asiana miksi joukkue pelaakin sitten Mestarien liigan karsinnoissa.

 

Ainoa joukkueen varma hyökkäyspään aloittaja on mielestäni Jermain Defoe. Hän oli jälkikäteen sanottuna Englannin ykköshyökkääjä menneissä MM-kisoissa Etelä-Afrikassa. Hyökkäyspäähän onkin Defoen rinnalle vaikea laittaa toista nimeä. Joku kolmikosta Pavlju-Crouch-Keane pääsee avaukseen Defoen viereen, päivän vireen/Harryn mututuntuman/taktiikan mukaan. Lähtökohtaisesti uskoisin Crouchin olevan Harryn papereissa se kakkoshyökkääjä tällä hetkellä. Keane on kuitenkin pelannut vakuuttavasti harjoitusotteluissa.

 

Eilen pelasimme muuten harjoitusottelun portugalilaista Sporting Lissabonia vastaan, ottelu päättyi 2-2 numeroihin. Tottenhamin maaleista vastasivat tosiaan harjoituskiertueella hyvin pelannut Keane ja Jon Obika.

 

Itse katsoin ottelusta ensimmäisen puoliajan, ja kokoonpano näytti tältä:

 

Keane

Bale Taarabt (60' Obika) Kranjcar (67' Townsend)

Jenas Huddlestone

Naughton (64' Rose) Corluka Walker Hutton

Cudicini (46' Button)

Eli 4-3-3 ja Redknapilla ilmeisesti jotain formaatiokokeiluja päällä. Euroopassahan ei tunnetusti pärjätä 4-4-2-ryhmityksellä? Siitäkö tämä sitten johtuu. 4-4-2:lla mentäneen kuitenkin ainakin saarilla.

 

Spurs: Cudicini (Button, 46); Hutton, Walker, Corluka, Naughton (Rose, 64); Kranjcar (Townsend, 67); Jenas, Huddlestone, Bale; Taarabt (Obika, 60); Keane. Unused subs: Jansson, Mason, Smith, Butcher, Kaboul, Pavlyuchenko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manageri Harry Redknapp on antanut tänään kommenttia, että Jonathan Woodgate ei tule olemaan 'Arryn 25 miehen listassa joka annetaan siis ennen kauden alkua. Itse asiassa olen managerin kanssa samaa mieltä. Woodgate pelasi viime kaudella sen kaksi peliä.

 

Assou-Ekotto - Dawson - King - Corluka

Tuolla puolustuslinjalla lähtisin liikenteeseen, ja 25 miehen listaan nimeäisin puolustajiksi mukaan myös tietysti Sebastien Bassongin, Younes Kaboulin, Gareth Balen (pelannee kuitenkin avauksessa vasemmalle laidalla, korvaa tarvittaessa Assou-Ekoton) ja Kyle Naughtonin. Ja ehkä myös Kyle Walkerin. Joku voisi täsmentää minulle tuosta home grown-säännöstä, eli seitsemän pelaajaa pitää olla pelannut alle 21-vuotiaana joukkueen paidassa? Jos joku tätä edes lukee, niin voisi täsmentää minulle, että voisin mahdollisesti arvioida ketä Harry nimeää joukkueeseensa. :dielaughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manageri Harry Redknapp on antanut tänään kommenttia, että Jonathan Woodgate ei tule olemaan 'Arryn 25 miehen listassa joka annetaan siis ennen kauden alkua. Itse asiassa olen managerin kanssa samaa mieltä. Woodgate pelasi viime kaudella sen kaksi peliä.

 

Assou-Ekotto - Dawson - King - Corluka

Tuolla puolustuslinjalla lähtisin liikenteeseen, ja 25 miehen listaan nimeäisin puolustajiksi mukaan myös tietysti Sebastien Bassongin, Younes Kaboulin, Gareth Balen (pelannee kuitenkin avauksessa vasemmalle laidalla, korvaa tarvittaessa Assou-Ekoton) ja Kyle Naughtonin. Ja ehkä myös Kyle Walkerin. Joku voisi täsmentää minulle tuosta home grown-säännöstä, eli seitsemän pelaajaa pitää olla pelannut alle 21-vuotiaana joukkueen paidassa? Jos joku tätä edes lukee, niin voisi täsmentää minulle, että voisin mahdollisesti arvioida ketä Harry nimeää joukkueeseensa. :dielaughing:

Home Grown rule tarkoittaa sitä että kahdeksan pelaajan tulee olla rekisteröitynä joko Englantilaiseen tai Walesilaiseen joukkueeseeen 3 vuoden ajan ennen heidän 21 vuotis synttäreitään. Joten tähän lukeutuvia ovat mm. King, Bentley, Lennon, Keane, Crouch, Defoe, Woodgate, Bale jne.

 

Sitten alle 21-vuotiaat pelaajat lasketaan tämän ns. capin yli ja päälle, joten heitä ei tarvitse rekisteröidä vaan ovat suoraan pelikelpoisia. Joten loppujen lopuksi yli-ikäisiä ulkomaisia pelaajia saa siis olla se 17 rekisteröitynä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mestarien Liigan viimeiselle kierrokselle eli kierrokselle josta otteluparin voittaja etenee lohkovaiheeseen Tottenhamille arvottiin vastaksi Young Boys. Nimi on varmasti monelle futiksen ystävälle tuttu, mutta heitä ei missään nimessä kannata aliarvioida. Onnistuivat nappaamaan nimittäin edelliseltä kierrokselta turkkilaisseura Fenerbahcelta voiton ja tämän myötä otteluparista jatkopaikan, mutta silti täytyy rehellisesti myöntää, että parempaa tuuria ei olisi voinut käydä. Ensimmäinen osa käydään vierailulla ja toinen osaottelu kotona, jolloin ladotaan ne tarvittavat maalit jatkonpääsyn kannalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/andros-loan-to-ipswich-120810.html

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/parrett-extends-deal-plymouth-loan-120810.html

 

Vähän myöhään olen liikkeellä, mutta menkööt nyt. Andros Townsend ja Dean Parrett menevät kuukauden mittaiselle lainalle kumpainenkin. Townsend Championshipiin Ipswich Towniin ja Parrett League Onen Plymouthiin. Hyvä juttu että Townsendille löydettiin seura Championshipistä, sillä Townsendillä on potentiaalia lyödä itsensä läpi ihan ykkösjoukkueessa ja pelit Championshipissä ruokkivat paljon paremmin ainakin kuin mitä yhtä sarjatasoa alempana.

 

Huomisesta Man City pelistä ovat varmuudella poissa hyökkääjä Roman Pavlyuchenko ja puolustaja Jonathan Woodgate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebaa

 

jännittää!

 

huomenna se sitten ailkaisi, siirtomarkkinoilla ei olla jyllätty joten toivotaan että jätkät oisivat ottaneet kesän aikana harppauksia eteenpäin. joukkueen pitäisi ainakin tuntea toisensa ja harryn pelitapa kun on ollut jo samalla porukalla niin pitkään yhdessä. Toivotaan parasta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spurs tekee vaarallisia tilanteita ja hallitsee. 0-0 vielä peli, mutta uskoisin että kohta kaivetaan Cityn verkosta pallo, niin hyvin Spurs pelaa. Hart tekee huippu torjuntoja. Bale, Defoe, Huddelston ja Crouch pyörittävät sitä hyökkäystä siellä. Katsotaan viellä peliä hieman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tottenham-Manchester City 0-0

 

Ei huono peli Valioliiga kauden avaukseksi. Tottenhamilta hienoa peliä, mutta se tärkein eli maali jäi tekemättä. Avaus jakso täysin Spursin hallussa ja maalipaikkoja oli varmaan kymmenkunta. Joe Hart City-maalilla oli kuitenkin loistava ja piti pelin maalittomana. Vaikka Hart olikin maaginen niin olihan siinä myös heikkoa viimeistelyä Jermaine Defoelta ja kumppaneilta. Gareth Balen tolppalaukausta ja mitä kaikkia paikkoja siellä olikaan.

 

Toinen jakso olikin sitten hieman tasaisempi. Vaikkakin loppua kohden Tottenham otti taas pelin haltuunsa. Roman Pavlyuchenko tuli varsin pirteänä ja yritteliäänä peliin mukaan. Viimeinen terävyys kuitenkin maalipaikoissa puuttui. Giovanikin oli hyvällä jalalla liikkeellä, kun kentälle pääsi.

 

Hyvällä otteella oli Tottenham kauden avauksessaan mukana. Vaikka nyt jäi maali tekemättä niin varsinkin kotonaan Spurs tulee olemaan kova pala kenelle tahansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harryn taktiikka taisi olla olla että kaikki irti ekalla puoliajalla ja ratkaista peli silloin, sääli vain että maalit jäivät tekemättä. Toinen puoliaika oli taas surffailua. Parhaimmat paukut taidetaan jättää mestareiden liigan karsintaotteluun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ihan pirteä peli tuo oli kuten tässä nyt on tuosta pelistä todettu. Kuitenkin tasapeli on aina tasapeli ja suuret joukkueet ja hyvät hyökkääjät isoissa seuroissa ratkaisevat ne pelit tyylillä mihin me emme tänään kyenneet. Kyllähän tuo rosteri yhtä super strikeria huutaa ja Luis Fabianon ja etenkin Edin Dzekon ottaisin mielelläni vastaan, tosin varsinkin jälkimmäisen kohdalla hinta saattaisi nousta kohtuuttoman suolaiseksi. Se kuitenkin siitä.

 

Laidoilla pelanneet pelaajat pelasivat tänään kukin aivan fantastisen pelin. Lennon pelasi pitkästä aikaa omalla tasollaan, ja hän sai luotua muutaman 'varman' maalipaikan joukkueelle. Vasemmalta Bale pelasi aivan fantastisen pelin, saapa nähdä onko jatkossa Kranjcarille tulossa vastuuta ollenkaan? Välillä toki Balelle sattuu niitä huonoja ratkaisuja, mutta tietääkseni kokemuksen myötä tämän asian pitäisi parantua.

 

Noh noh, viikolla Young Boys ja saa nähdä millä kokoonpanolla Harry peliin lähtee (toivottavasti parhaalla mahdollisella). Kuitenkin heti seuraavana viikonloppuna Stokea vastaan vieraissa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

hienoa

 

hieno peli kyllä jätkiltä ainut mikä jäi puuttumaan, että meidän käret eivät saaneet viimeisteltyä noista paikoista. mutta tämmösen pelin jälkeen voi hyvillä mielin lähteä eteenpäin. nuilla otteilla bernin pojat jää täysin jalkoihin, mutta päivän kunto on päivän kunto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään Spurs kohtaa elintärkeässä vierasottelussa Mestarien Liigan karsinnoissa Young Boysin Sveitsissä. Tämä karsintapaikka hankittiin viime liigakaudella, ja nyt on aika käyttää mahdollisuus maksimaalisella tavalla :mrgreen:

 

Jermaine Jenas on poissa tästä ottelusta mutta tuskin joukkue häntä kaipaa. Ledley King on jäänyt Lontooseen pelattuaan Cityä vastaan ja sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Jonathan Woodgate ja Jamie O'Hara.

 

Canal+ ja YLE televisioivat näitä eurokarsintoja. Canal+ HJK:n ottelun Besiktasia vastaan ja YLE Dynamo Kiova-Ajaxin. Jos tästä ottelusta saadaan 'jännittävä' lopputulos, on mahdollista että YLE näyttäisi meidän toisen osaottelun televisiosta. Toki toivon mahdollisimman suurta voittoa tästä vierasottelusta :blink:

 

Defoe - Crouch

Bale - Modric - Huddlestone - Lennon

Assou-Ekotto - Bassong - Dawson - Corluka

Gomes

Tuo on todennäköinen avauskokoonpano. Joukkue pelasi hyvin miljardi-Cityä vastaan joten miksi vaihtaa kokoonpanoa? Ainoa muutos tosiaan Ledley Kingin poissaolo ja tilalle Bassong. Pistetään tulosveikkaukseksi vaikka 0-2, maalinteosta vastaavat Crouch ja Huddlestone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×