Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

Newcastlen mestaruuspaidat!

Recommended Posts

Juu, tilasinpa tossa sitte nousun kunniaks 2 kpl sinänsä ihan siistejä Champions-paitoja. Muuten kiva, mut osottautu kertakäyttöpaidoiks!! 1 pesu, niin paidan kuva levis ja katos lähes kokonaan, lisäks muu osa paidasta (valkoinen) värjäyty siitä kuvasta levinneeseen mustaan väriin... Helvetin hienoa, ku ne makso kuitenki 20£ /kpl. Eli kaikille harakka-miehille, jos noita mielitte vaik nousun kunniaks ostaa, ni kannattaa jättää väliin!:irritated:

 

Ja pesu-ohjelma yms oli kyllä ihan niinku ohjeitten mukaan 40c jne jne. Ja kone-pesu oli ohjeitten mukaan sallittua, just viel nurin päin käännettynä, niinkun nää oli... Siis vittu joo, yleensä kaikki vastaavat NUFC-tuotteet ollu ihan laadukkaita ja kestäny vuosia. No toivottavasti tää ei ole enne valioliigas säilymisen kestosta?? Perkele!

 

T. Made in malesia :glasses:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitäs tilasit ehe-ehe:blink:

Nuo t-paidat on kyllä välillä niin riskihankintoja netin kautta tilattuna, kun ei siitä laadusta ole taetta. Pelipaidat on eri asia, ne on yleensä hyvälaatuisia, jos tilaa "official storesta".

 

Tulipa ite tilattua kausi-dvd, kun se nyt taas monen vuoden jälkeen oli aihetta tehdä:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

On muuten pelipaitojenkin laadussa ainakin Hammerseilla ihan tolkuton inflaatio käynyt. Mä edelleen pelaan vuoden -98 paidalla jossa badge on kunnolla neulottu. Nää jotka on tehty 2003 putoamisen jälkeen on kaikki ihan skeidaa. Badgekin on vaan pelkkä painettu kuva...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, pelipaidat ollu ihan ok tosiaan. Ja kuten sanottu tätä ennen myös t-paidat, siis official storesta tilattu kaikki tyynni. Mut täl kertaa meni katukojun kertakäyttöpaidaks, ja Redman: tämä pesuhan kyl oli kauden lopussa...;)

 

No, mitäs noista, eihän se ollu kaikkineen ku melkein 70£ toimituskuluineen, ohan tota rahaa...:dielaughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×