Jump to content
Sign in to follow this  
Nieminen

AC Milan 2010/2011

Recommended Posts

Kauden 2009-2010 tuskastelut ovat takanapäin, joten nyt on aika suunnata katse tulevaan, joka toivottavasti tuottaisi Milanistoille enemmän aihetta iloon kuin viime kaudet. Emirates alkaa ilmeisesti sponsoroida Milania, ja huhuja on ollut liikkeellä siitä, että Berlusconi myisi osan seurasta.

 

Päävalmentajamme Leonardon tehtävä jäi yhteen kauteen, eikä seuraajasta ole vielä tietoa. Hyvin vahvasti on ollut puheissa Massimiliano Allegri. Allegrin mukana Cagliarista saattaapi hyvinkin tulla muutama pelaaja. Muita vaihtoehtoja lienevät Tassotti ja Galli. Yllätyskorttina sanoisin Manuel Pellegrinin, jota ei ole yhdistetty Milaniin yhtään. On jättänyt minuun positiivisen vaikutuksen. Olikos se Galliani lisäksi se, kuka puhui mahdollisesta yllätysnimestä? Saa nähdä kuka päävalmentajana lopulta on, kun Serie A-kausi käynnistyy.

 

Tästä siirrynkin vahvistuksien hankkimiseen, joka olisi Milanille elintärkeää. Puhun vahvistuksista pelipaikka kerrallaan.

 

Maalivahtitilanne on ollut Milanilla varsin sekasortoinen viime aikoina. On ollut Storaria, on ollut Abbiatia ja on ollut Didaa. Didan pelit Milanissa on kuitenkin pelattu. Abbiati näytti kykynsä toissa kaudella Milanin ykkösvahtina olemiseen. Hyvä veskari on kyseessä, ja hyvin Storarikin pelasi. Kumpikaan ei ole kuitenkaan nuori kaveri, joten ei uusi ykkösmaalivahti pahaa tekisi. Onko se sitten Almerian Diego Alves, vai Cagliarin Federico Marchetti, tai ken ties joku muu. Marchetti voisi olla jopa todennäköinen, jos se Allegri tulee. Hintakaan tuskin kauheuksia olisi.

 

Puolustus. Niinpä niin. Huhutuista vahvistuksista Nicolas Otamendi olisi aivan täysosuma. Otumendi on ansainnut paikan Argentiinan maajoukkueeseen, ja kyseessä on hyvinkin monipuolinen pelaaja. Hän pelaa sekä topparia että laitapakkia. Laidalle hänet itse sijoittaisin Milanissa. Topparihankintakaan ei tekisi pahaa, mutta eipä taida tulla. En tiedä muista, mutta minusta Antonini on ihan ok pakki. Otamendin tullessa pakiston osalta avauksessa voisivat mielestäni olla Otamendi, Nesta, Silva ja Antonini.

 

Keskikenttä ei ehkä ole niin kauhea, kuin voisi kuvitella. Muuan Flamini on kuitenkin (epäoikeutetusti) penkillä. Huhujen mukaan Cagliarin Andrea Lazzari on lähellä siirtoa Milaniin, ja itse nostaisin tälle siirrolle peukkua. Ilmeisesti kyseessä on hyvä pelaaja, ja se mitä itse olen häneltä nähnyt, on jättänyt positiivisen vaikutuksen. Keskikentällä voisivat avauksessa olla Flamini, Pirlo ja Lazzari. En pistäisi kuitenkaan tosiaankaan pahakseni jotain toistakin keskikenttävahvistusta, edes jotain kelpo pelaajaa penkille.

 

Hyökkäyksen osalta on ollut kaikenlaisia huhuja. Allegrihan kuulemma peluuttaa 4-3-1-2:sta, joten JOS hän tulee, niin Ronaldinho siirtyy siihen 10-paikalle. Nykyinenkin 4-3-3 kuitenkin kelpaa sekin minulle. Borriellosta ja Huntelaarista ollaan huhujen mukaan kovastikin kiinnostuneita. Uusi hyökkääjä olisi hyvä hommata. Zlatan se tuskin on. Dzeko olisi maukas vaihtoehto. Ehkä huhuttu Robinho, eikä hän joutuisi pelaamaan yksinäisenä kärkenä. Uskoisin Robinhon olevan hyvä lisä brassipitoiseen hyökkäykseen. Floppivaaraa kuitenkin on (no kenessä hankinnassa nyt ei), joten jos hurjia maksaa, niin sitten en ostaisi. Jos se Dzeko nyt saataisiin, ja Wolfsburgille rahaa + Borriello / Huntelaar. Eiköhän siitä kaupat saisi. Toivottavasti sieltä ei mitään Berbatovia tule. Jos uusi hyökkääjä tulee ja Borriello tai Huntelaar lähtee, itse myisin ehkä kaikesta huolimatta näistä kahdesta Borriellon, hänestä kun varmaan saisikin mukavan summan. Paloschin haluaisin takaisin, mutta ei varmaan peliaikaa ole paljoa tarjolla. Ehkä hyvä antaa hänen olla vielä muualla, ja sitten jos Inzaghi lopettaisi tämän kauden jälkeen, tulisi Paloschi takaisin. Hyökkäyksessä voisivat pelata Ronaldinho, uusi vahvistus ja Pato. Hyökkäyksen tilanne ei ole kuitenkaan niin kriittinen, kuin muilla osin joukkuetta. Tosin jos uutta hyökkääjää ei tule, ei todellakaan kannata luopua Huntelaarista tai Borriellosta.

 

Heitän toiveeni tulijoista ja lähtijöistä + ilmeisesti varmistuneet siirrot.

 

Sisään:

Uusi maalivahti (Federico Marchetti / Diego Alves?)

Mario Yepes (Varmistunut? :| )

Nicolas Otamendi

Andrea Lazzari

Uusi hyökkääjä (Edin Dzeko / Robinho?)

 

Tuossa ei pitäisi olla liikaa hankintoja kärkitaisteluun tahtovalle seuralle. Pakistoon yksi vahvistus vielä lisäksi ja keskikentälle joku varamies olisi myöskin mieleistä, mutta taitaa olla liikaa pyydetty.

 

Ulos:

Flavio Roma

Dida (Varmistunut?)

Seedorf (Rahaa voisi saada vielä jonkun verran, ja pieni nuorennus keskikentälle olisi lievästi sanottuna kaivattu. Ei kuitenkaan taida Seedorf lähteä.)

Marco Borriello / Klaas-Jan Huntelaar (Jos ostetaan uusi hyökkääjä, ja saadaan riittävä korvaus)

 

Heitän sitten jotain avauskokoonpanospekulaatioita.

 

---------Uusi maalivahti (Marchetti / Alves?)------------

Uusi hankinta (Otamendi?)-------Nesta-------Silva---------Antonini

Flamini-----------Pirlo------------Uusi hankinta (Lazzari?)

Pato-----------Uusi hyökkääjä (Dzeko / Robinho?)-----------Ronaldinho

 

Tässä oli meikäläisen spekulaatioita. Joukkueen vahvistamisen suhteen toivotaan nyt parasta, pelätään pahinta.

 

Forza Rossoneri!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Image

 

Jaah, itse en ole ajatellutkaan ensikautta, josta ilmeisesti on tulossa jotakin sellaista, jota on jo pari edellistä vuotta katseltu. Kauden päättymisen jälkeen oma mielenkiinto on kohdistunut lähinnä tuleviin MM kisoihin ja Veikkausliigaan eikä AC Milan ole tässä vaiheessa kesää muun kuin satunnaisen seurailun varassa. Eiköhän kuitenkin viimeistään MM kisojen päätyttyä ala nousta hiki pintaan, jolloin yhtään hankintaa ei ole tehty, preseason on mennyt täysin penkin alle ja valmentajana häärii joku kokematon raakile..

 

Jos nyt viimekautta hieman jaksaisi muistella, niin muutama nimihän sieltä positiivisena mielen sopukoihin syöpyi. Ensinnä tietysti Ronaldinho. Jo pelkästään Serie Aaaarghissa tehtynä 12 maalia ja 14 syöttöä, siihen päälle kun vielä ynnätään Chämppärin osumat ja tarjoilut niin ei kahta sanaa siitä, kuka lopulta piti Milania pystyssä ja oli hyökkäyspelin toimivuuden ruumiillistuma. Toinen positiivinen yllätys oli Thiago Silva, joka pelasi topparin tontillaan aivan fantastisen kauden Sandro Nestan puolustaessa vieressä. Toissakautinen hankinta ei silloin kovin kummoisia mielipiteitä kovin monessa herättänyt, mutta ilman Thaigo Silvaa voisi sarjasijoitus viime kauden päätteeksi olla jokin ihan muu. Puolustuksessa vasemmalla laidalla häärinyt Luca Antonini jäi myös erittäin positiivisesti mieleen, etenkin yhtiestyö Dinhon kanssa hyökkäyspäässä oli kiitettävää.

 

.. puolustuksen toinen laita (oikea..) tuottikin sitten hieman enemmän päävaivaa, ja tarvitsee ehddottomasti vahvistusta ensi kaudeksi. Laidalla pelasi niin Zambrotta, Bonera kuin Oddokin, eikä kukaan mainituista kovinkaan vakuuttavasti. Koko punamustasta sydämestäni toivon, että kuka tahansa maailman luokan oikea laitapakki saapuisi seuraan ja näin viimeistelisi puolustuksen toimivuuden. Lisäksi Silvalle ja Nestalle olisi hyvä saada kunnon korvaaja, kun kerran Favallikin lopetti (?), eikä tuo tapaus Yepes nyt mitään luottamuksen syviä aaltoja synnytä. Sergio Ramos, tervetuloa.

 

Maalivahtitilanteesta en ole hirveän huolissani, viime kaudellakaan peli ei oikeastaan missään vaiheessa kaatunut maalivahtipeliin, ja veräjän vartijana sentään toimi haparoinnin kuningas Dida, joten Abbiati saa omasta puolestani hoidella torjumisen ensi kaudella.. Valmennuskysymykseen en osaa oikein kantaa ottaa, mutta tosiasia (ilman merkittäviä vahvistuksia) lienee sellainen, että taisteleminen neljän sakkiin yltämisestä on realistinen tavoite ensikaudeksi(kin). Näin ollen hyväkään valmentaja ei tällä joukkueella ihmeitä tee, huono voisi avata seurajohdon silmiä.. Mielenkiinnolla toki odotamme valmentaako itse Silvio ensi kaudella omaa joukkuettaan, herra kun totesi, että olisi itse valmentajana kohottanut pystiä kuluneen kauden päätteeksi..

 

.. valmentajakysymystä enemmän ainakin allekirjoittanutta kiinnostaa tulevan kauden pelipaidat. Pysytäänkö samassa vanhassa, vai otetaanko Milanon sinimustilta mallia ja laitetaan joku vastaavanlainen mato luikertelemaan selkämykseen (vitsi). Voisi nimittäin pitkästäaikaa hommata paidan itselleen, jos jonkinlaista muutosta olisi tapahtunut.. Tarkoitus olisi myös ensi kaudella matkata Milanoon, joten saas nähdä mitä tuleman pitää..

 

Sisään:

- Vahvistusta puolustukseen

- Nuorennusta pappaosastoon

- Taitoa keskikentälle

- Varauksella myös maalivahti

- seura myyntiin

- hyökkääj.. siis maalintekijä

 

Ulos:

- Joku hyökkääjistä (ei Huntelaaria :grumpy:)

- pappaosastoa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peliasut 2010-2011?

 

http://www.footylounge.com/forums/index.php?showtopic=12930

 

Tossa linkissä on jonkinlainen näkemys Milanin ensi kauden pelipaidoista, en tiedä sitten tuleeko olemaan tuollaiset.

 

Voisiko joku tarkentaa vähän, että miksi Dida ei jatka enään Milanissa? Loppuiko sopimus ja palaako kenties Brasiliaan vai lopettaako uransa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.footylounge.com/forums/in...howtopic=12930

 

Tossa linkissä on jonkinlainen näkemys Milanin ensi kauden pelipaidoista, en tiedä sitten tuleeko olemaan tuollaiset.

Tuskimpa, nuo ovat nimittäin jonkun noobin kuvamuokkauksia:

 

http://www.footballshirtculture.com/images/Djurgardens-IF-10-11-adidas-home-kit-1.jpg

http://www.just-football.com/soccer-blog/wp-content/uploads/2010/04/RealMadridleak.png

http://soccerequipmentreviews.com/wp-content/uploads/2010/04/Screen-shot-2010-04-17-at-12.00.38-AM.png

 

Ulos olisi kiva saada näitä hyödyttömiä penkilläistujia

 

Ulos:

Kaladze

Janku

Oddo

Gattuso

Inzaghi

Huntelaar

Bonera

Roma

Mancini

Beckham (eikä koskaan enää takaisin)

 

Sisään:

Pastore

Dzeko

Otamendi

Lazzari

Astori

Ykkösmaalivahti (Alves)

 

-------------Dzeko---Pato---------------

----------------Pastore------------------

------Lazzari-----Pirlo------Flamini--------

-Antonini----Nesta*--Silva------Otamendi-

------------Ykkösmaalivahti---------------

 

*Mutta Nestahan ei todellakaan pysy koko kautta kunnossa.

 

Vaihtopenkki:

Abbiati

Yepes

Astori

Ambrosini

Seedorf

Ronaldinho

Borriello

 

Niin no, kuinka todennäköiseltä tällainen sitten näyttää, en tiedä. Näihin hankintoihin kun menisi reippaasti päälle 60 miljoonaa, ja noista ulos lähtijöistä voisi hyvällä tuurilla saada kasaan sellaisen ~20 miljoonaa. Ja kuinka todennäköiseltä näyttää Ronaldinhon penkitys? Riippuu toki paljon siitä, millaisella taktiikalla ensi kaudella pelaamme. Tuolla paikalla, mihin olen Pastoren laittanut, Ronnie on täysin avuton. Laitahyökkääjä on laitahyökkääjä.

 

Pirlolle pitäisi myös alkaa etsiä pätevää korvaajaa. Kyseessä on kuitenkin niin mahtava pelaaja, ettei niitä saappaita ole helppo täyttää. Vuosi vuodelta kuitenkin taso tippuu, vaikka mies yhä pelaakin huipputasolla. Tekee myös toisinaan sellaisia temppuja, mihin ei kovin moni pelaaja tässä maailmassa pysty. (vs. Real Madrid) Uskoisin kuitenkin, että vielä ensi kauden ja miksei pari kautta pidempäänkin, miehen luova työskentely on Milanille melko korvaamatonta.

 

Sitten vielä taktisesti pätevä valmentaja, kuten nyt vaikka Allegri. Väittäisin, että rökäletappiot Interiä vastaan kärsittiin juurikin Leonardon taktisen kokemattomuuden takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kuinka todennäköiseltä näyttää Ronaldinhon penkitys? Riippuu toki paljon siitä, millaisella taktiikalla ensi kaudella pelaamme. Tuolla paikalla, mihin olen Pastoren laittanut, Ronnie on täysin avuton. Laitahyökkääjä on laitahyökkääjä.

Mutta Dinhohan nousi maailman parhaaksi juuri 10-paikalla Barcassa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutta Dinhohan nousi maailman parhaaksi juuri 10-paikalla Barcassa?

Jos kymppipaikalla tarkoitetaan tuota paikkaa keskellä hyökkääjien takana, jolla Kaka muun muassa pelasi, niin Ronaldinho ei todellakaan sillä paikalla noussut maailman parhaaksi Barcassa. Kymppipaikalla Ronaldinho on avuton, laidalla maailman parhaimmistoa. En ole varma, millä paikalla PSG:n aikoina pelasi, mutta epäilisin että laidalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos kymppipaikalla tarkoitetaan tuota paikkaa keskellä hyökkääjien takana, jolla Kaka muun muassa pelasi, niin Ronaldinho ei todellakaan sillä paikalla noussut maailman parhaaksi Barcassa. Kymppipaikalla Ronaldinho on avuton, laidalla maailman parhaimmistoa. En ole varma, millä paikalla PSG:n aikoina pelasi, mutta epäilisin että laidalla.

En kyllä sanoisi että Ronaldinho on avuton 10-paikalla. Leokin peluutti häntä välillä kahden kärjen takana, eli 10-paikalla muutamissa Milanin peleissä. Esim. ManUa vastaan San Sirolla Dinho aloitti vasemmalla laidalla, mutta siirtyi ottelun edetessä 10-paikalle, enkä kyllä sanoisi että silloinkaan huonosti pelasi sillä paikalla, toisin sanoin oli kentän paras. Etenkin silloin kun Pato oli poissa Milanin peleistä, niin aika usein Milanin hyökkäyskolmikko oli ottelun alussa Ronaldinho-Borriello-Huntelaar, eli Dinho ja Hunter laidoilla, mutta Leo vaihtoi useasti kesken pelin tämän niin että Hunter nousi Borriellon kanssa puhtaiksi kärkipelaajiksi ja Dinho jäi 10-paikalle.

 

Dinho on kyllä maailman huippuluokkaa vasempana laitapelaajana, mutta pystyy kyllä pelaamaan keskellä 10-paikan pelaajana. Periaatteessa pystyisi pelaamaan jopa oikeana laiturina oikeajalkaisena pelaajana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vois pitkästä aikaa jotain tänne kirjoitella!

 

Viime kaudestahan jäi pääosin varsin positiivinen maku. Leonardon johdolla saavutettiin kauden alussa päätetyt tavoitteet ja ilman Paton ja Nestan loukkaantumisia, Scudettokin olisi jopa voinut olla mahdollinen. Mutta eipä sille mitään voi, että Silvio on sulkenut lompakkonsa ja Milanilla ei ole yhtään laajutta. Lisäksi vähäisetkin hilut tuhlataan, kuten Mancinin hankkiminen tammikuussa osoitti.

 

Tämä kesä ei näytä yhtään sen paremmalta kuin pari edellistäkään. Valmentajaksi tulee, mitä todennäköisemmin Allegri, joka on mielestäni ihan hyvä vaihtoehto. Tosin hänenkin hankkimisessaan on jotain häikkää, kun kaverilla on vissiin vielä sopimus Cagiarin kanssa.

 

Pipon sopimusta taas jatkettiin. Yepes ollaan hankittu (vissiin jo varma, vaikken missään mitään virallista ilmoitusta ole nähnyt). Mancinin uskotaan jatkavan Milanissa, vaikka ei ole antant mitään näyttöjä. Pönhölle ei olla saatu jatkosopparia, sillä sehän on selvää, että jos vaikka nyt hänestä luovuttaisiin, niin ketään pätevää korvaajaa ei saada. Lisäksi Milanin turhista pelaajista ei ole minkäänlaista huhua poispäin, kuten Kaladzesta, Jankusta, Rinosta, Mancinista, Oddosta jne... Ja mikä pelottavinta, niin Brocchi on pelaillut Milanin paidassa tuolla Jenkkilän kiertueella. En tajua, että miksi...

 

Gallianihan tässä on taas sanonut, että Milan tulee tekemään yhden isomman hankinnan kesällä. Kovasti epäilen, että tuleeko edes sitä. Ja turhaa nyt on tehdä edes yhtä isoa hankintaa, kun olisi niin monta pelipaikkaa, jonne tarvittaisiin kavereita, ettei kaikkia rahoja tuhlata yhteen isoon staraan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Noh, Oddoa ollaan viemässä takaisin Lazioon. Hyvä uutinen...

 

 

 

...Paitsi että Brocchia ollaan tuomassa vaihdossa takaisin.

 

Tuo "yksi suuri hankinta" tuli itseltään Berlusconilta. Ei ollut edes mikään lupaus, vaan enemmänkin "jos mahdollista". Uskon, että ensi kaudella taistellaan jälleen kolmannesta sijasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jostain luin pari pv sitten, että Oddo ja Janku olisivat lähteneet, mutta esim. Milanin kotisivuilla ei tällaista ilmoitusta lue. Eli odotellaan varmistusta tuolle ilouutiselle... :icon_lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aijai kun olisi hieno kotipaita!

 

Paraguayn maajoukkueessa kolmessa ottelussa kolme maalia tehnyttä 25-vuotiasta argentiinalaissyntyistä Lucas Barriosia huhuttiin eilen Milaniin. Kyseinen kaveri pelaa Borussia Dortmundissa, ja oli viime kaudella Bundesliigan maalipörssissä kolmas. Barrioshan pelaa Paraguayn joukkueessa MM-kisoissa. Dortmundin asettama hinta on aika kova, 30 miljoonaa. Armottomalta maalitykiltä hän vaikuttaa puheiden ja videoiden perusteella ainakin. Olisi ihan hyvä hankinta varmaankin, mutta hinta on aika hurja, etenkin kun puhumme Silvion ja Galjun johtamasta seurasta.

 

Huolestuttavalta näyttää, ettei siirtomarkkinoilla ole tapahtunut Milanin osalta oikein mitään. MM-kisojen jälkeen kun niin monien hinnat voivat olla ihan eri luokkaa kuin nyt.

 

Allegri ja Tassotti taitavat olla ainoat valmentajat, joista on nyt hetkeen puhuttu Milanin yhteydessä. Cagliari ei ilmeisesti luovu Massimillianosta helpolla, on ollut juttuja että puolikasta vaadittaisiin Paloschista tai Astorista, tai jopa molemmista.

 

Onkos kenelläkään muuten tietoa seuraavien harkkamatsien ajankohdista? Onko MM-kisojen aikana yhtäkään?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyylikkäät on uudet peliasut! Vieläkö saatais muutama vahvistus pukemaan ne päällensä :icon_lol:

 

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/13/1974543/milan-agree-terms-with-palermos-manuele-blasi-report

 

En nyt taas tiedä, että mitä tällaisella hankinnalla tehtäisiin. Oma muistikuva Blasista on sellainen keskinkertainen keskikenttäjyrä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Goalin huhuissa ollaan nyt viemässä Thiago Silvaa ManCityyn 30 miljoonalla. Ei kuulemma ole tyytyväinen palkkaansa Milanissa. Tilalle hankittaisiin Mexes Romasta jos näin kävisi. Kieltämättä (vaikka Goalin huhuja onkin) aikamoinen kauhukuva että T.Silva lähtisi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

jau

 

Kuten pake kirjoittaa, olisi T. Silvan lähtö todella paha kolaus, mutta en usko, että niin tulee käymään.

 

Toinen kauhukuva on Interin vahvistuminen entisestään...tai ainakin kilpailijan leirissä tehdään jotakin! Uuden koutsin Benitezin lemmikkiä Mascheranoa ja MM-kisojen sensaatiota Öziliä ollaan huhupuheissa viemässä Interiin, ja mitä meistä puhutaan? Brocchi, Blasi...

 

Kyllä hirvittää. Saisi kohta alkaa tapahtumaan jotakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Goalin huhuissa ollaan nyt viemässä Thiago Silvaa ManCityyn 30 miljoonalla. Ei kuulemma ole tyytyväinen palkkaansa Milanissa. Tilalle YRITETTÄISIIN HANKKIA Mexes Romasta jos näin kävisi. Kieltämättä (vaikka Goalin huhuja onkin) aikamoinen kauhukuva että T.Silva lähtisi...

Korjasin vähän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cagliari vihdoin ja viimein vapautti Allegrin ja näin ollen Allegri on valmis siirtymään Milanin valmentajaksi. Mielestäni paras vaihtoehto, kun vertailee valmentajia, mitä Milaniin yhdistettiin. Kaikkein surkuhupaisinta oli se, että huhuiltiin, että jos Milan ei Allegria saa, niin Leo palkattaisiin uudelleen valmentajaksi, mutta tuskin olisi Leolla enää haluja ollut takaisin kaiken saamansa p**kan jälkeen. Toivotaan, että Allegri saa rauhassa alkaa rakentamaan joukkuettaan ja Galliani ja Silvio kuuntelevat hänen ajatuksiaan.

 

Kovasti on huhuiltu, että Allegri toisi Cagliarista mukanaan monpuolisen keskikenttäpelaaja Lazzarrin ja maalivahti Marchettin. Molemmille siirroille :thumbsup1:

 

Lisäksi, kun Galliani heivaisi kaikki turhakkeet pois Milanista nyt heti!

 

Ihan komeat pelipaidat ensi kaudella! :thumbsup1: Itse tosin olisin tykännyt enemmön, jos kotipaidassa olisi ollut enemmän pystyraitoja....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andre Lazzari

 

Allegri siis varmistunut AC Milanin uudeksi valmentajaksi! Hieno homma, että saadaan jotakin selvyyttä tähän sekasoppaan. Nähtäväksi jää, kuinka hyvä valmentaja Allegri on suurseurassa, mutta toivokaamme parasta. Tärkeää on nyt se, että Allegri pääsisi kokoamaan joukkueen näköisekseen ja "vapaamatkustajista" päästään eroon.

 

Kuten ichabod kirjoitti, Allegri aikonee tuoda mukanaan entisen seuransa Cagliarin taitavan kymppipaidan Andre Lazzarin. Olen jonkin verran nähnyt Lazzarin otteitaan, ja hän vaikuttaa todella hyvältä pelaajalta. Toisaalta hän on saanut pelata isossa roolissa Cagliarissa. Ainakin Lazzarilta löytyy ratkaisuvoimaa, ja vasenjalkaisena pelaajana hän toisi lisää vaihtoehtoja punamustien keskikentälle. Ikänsä puolesta 25-vuotias Lazarri olisi myös hyvä lisä vanhenevaan Milaniin.

 

Huhuissa Milaniin on liitetty myös Cagliarin maalivahti Federico Marchetti, mutta myös Genoan ja Italian maajoukkueen veräjänvartija Marco Amelia.

 

Voisiko Milanin ensi kauden avauskokoonpano näyttää jotakuinkin tältä:

 

----------------------Marchetti/Amelia-------------------------

--Abate----------T. Silva------Nesta---------Antonini----------

--------------------------Pirlo---------------------------------

---------Flamini----------Lazzari----------Ronaldinho-----------

-------------------Pato----------------------------------------

-----------------------Borriello/Huntelaar-----------------------

 

...ei paha. Tosin tarvitsisimme huikean laitapakin, joka voisi pelata oikealla ja vasemmalla kilpailuttamassa Abatea ja Antoninia, jotta he kehittyisivät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ronnie

 

Ei taida olla vielä sopparia Dinholla taskussa, mutta eiköhän se rustata kasaan pikimmiten! Itse ainakin uskon (ja toivon), että Taikuri jatkaa punamustissa...mutta saapa nähdä miten käy.

 

Man City on ilmeisesti tunkenut likaiset käpälänsä pohjattomaan rahapussiinsa, mutta luultavasti Ronaldinho ei halua seuraan, joka ei pelaa Mestareiden liigaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×