Jump to content
Sign in to follow this  
Haltsu

Newcastle United 2010-2011

Recommended Posts

Lätkästäämpä tähän esille se tuttu, mutta turvallinen pelaajalista, millä ollaan menossa kohti uusia suuria haasteita. Tällä hetkelllä mennään edelliskauden poppoolla ja kummallisia muutoksia ei tuskin ole luvassa.

 

Maalivahdit:

Steve Harper

Tim Krul

Fraser Forster

 

Puolustajat:

Fabricio Coloccini

Jose Enrique

Mike Williamson

Danny Simpson

Ryan Taylor

Steven Taylor

 

 

Keskikenttä:

Kevin Nolan

Joey Barton

Danny Guthrie

Alan Smith

Jonas Gutierrez

Wayne Routledge

 

Hyökkääjät:

Leon Best

Shola Ameobi

Andy Carroll

Peter Lovenkrands

Xisco, siis kuka?

 

Avaukseen voisi nyt alustavasti kuvitella ryhmän:

----------------Harper-----------------

R.Taylor - Coloccini - S.Taylor - Enrigue

Routledge - Nolan - Guthrie - Gutierrez

----------Carroll - Lovenkrands---------

 

Barton pelatessaan pelkästään jalkapalloa on ihan kelpoisa kaveri ja kokemusta löytyy, mutta taustalla on se mutta, mutta, mutta, mutta, joten itse lähtisin antamaan vastuuta penkin ja luottamuksen kautta. Simpsonilla loukkaantuminen alla joten R.Taylor laitaan avaukseen ja onhan herralla kokemustakin valioliigasta. Smith meidän repivä ja raastava työmyyrämme taistelee peliajasta Bartonin kanssa, mutta jotenkin tuntuu, että Guthrielle on luvassa enemmän laitapeliaikaa tulevaisuudessa, jotta Barton/Smith pääsevät ja mahtuvat vuorottelemaan kentällä. Nimet: Best, Xisco, Krul ja Forster herättävät viellä kysymyksiä, penkille, lainalle, ulos? Toinen nuorista maalivahdeista ei vain voi jäädä tyhjänpäälle, joten toinen lähtee.

 

Nuorista pelaajista voisi mainita nimet, kuten Kazenga LuaLua, Nile Ranger, Haris Vuckic, Ben Tozer ja Tamas Kadar joilla on nyt jos koskaan hyvä paikka ottaa peliminuutteja irti, sillä ykkösmateriaali on hyvin kapea, joten mahdollisuuksia saattaisi tulla muutamia? Nuoriahan pojat ovat, mutta jostain se on vain aloitettava ja nuorissa se tulevaisuus on kuitenkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, oikeaan suuntaan ollaan ainakin viellä menossa St' James Parkilla, kun seura on ilmoittanut tarjoavan uusia sopimuksia pelaajille. Carroll ja Krul ovat saamassa molemmat 4 vuotiset jatkosopimukset ja Taylorin kanssa käydään kovasti neuvotteluja uudesta sopimuksesta myös. Tayloria ollaan kokiskeltu taas ahkerasti eri seurojen suunnilta ja eihän se yllättäisi jos pelaaja haluaisi kenties lähteä, kun muistellaan viellä mitä tapahtui aikoinaan harjoituksissa joukkuetoverin kanssa. Sopimusta Taylorilla jäljellä enään vuosi, joten kyllähän ilmassa roikkuu pientä "pakkomyynnin" poikasta jos uutta sopimusta ei saada aikaiseksi. Toivottavasti Taylor kuitenkin jäisi, nähnyt kuitenkin ala- ja ylämäet harakoissa lähivuosina ja miksi nyt luovuttaa, kun pääsee takaisin valioliigan viheriöille. Näitä jannuja ei vain voi menettää, katkeruutta on jo aivan tarpeeksi muistissa siitä, mitä mentiin tekemään Milnerin kanssa.

 

Kapteeni uudelle kaudelle on viellä hieman hämärän peitossa, mutta Nolan varmaan voisi olla se vahvin ehdokas? Taylorin jäädessä seuraan kapteenin nauhaa voisi tarjota puolustuslinjankin suuntaan.

 

Ei muuta, kuin odottelemaan ja ihmettelemään... Kaippa se aurinko paistaa pari sädettä harakan risukasaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitäkäähän pojat harakoitten uutisointi kunnossa, sillä minä kiitän ja kuittaan itseni ulkomaille töihin, joten uutisointi vaikenee osaltani. Toivottavasti nähdään antoisa ja mielenkiintoinen kausi! Nähdään ja törmäillään!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervehdys kaikille. Kirjoittelenpa nyt itekin tänne, kun tuo harakkaparvi on sentään reilut parikymmentä vuotta ollut sydäntä lähellä.

 

Karmean toissakauden päätyttyä olin aluksi katkeran putoamisen jälkeen sairaalla tavalla tyytyväinen. Oli mukava nähdä joukkueen viimein pääsevän voitonmakuun, ja odotin että tämä putoaminen championshipiin tekisi hyvää harakoille.. Toistaiseksi ollaan edetty niiden odotusten suhteen aikataulussa. Shipistä noustiin tyylikkäästi (jopa niin tyylikkäästi, että nolanin paita oli pakkohankinta :smile_ani:). Ja mitä seuran hankintoihin tulee, niin mielestäni erityisesti Gosling oli hyvä esimerkki aikaisemmin kateissa olleesta määrätietoisuudesta seuran siirtohistoriassa.

 

Newcastlen seuraaminen/kannattaminen viime vuosina on ollut viime kautta lukuunottamatta yhtä tuskaa. Erityisesti Sir Bobbyn luotsaamien kelvollisten kausien jälkeen sukellettiin todella syvissä vesissä. Saa nyt sitten nähdä, mitä Hughton saa aikaan valioliigassa. Mutta jos joukkueesta pitää jotain sanoa, niin viimeinkin se näyttää sellaiselta. Toivottavasti tullaan näkemään harakoilta toisenlaista taistelutahtoa, mitä joukkueelta viime vuosina valioliigassa ollaan totuttu näkemään. :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pre-seasonista

 

Tervetuloa MHa! :smile: Kiva että saadaan vähän lisää harakka-faneja tänne.

 

 

 

Pistämpäs tänne vähän tietoja Newcastlen pre-season otteista jos jollekkin ne ovat vielä epätiedossa:

 

 

Ensimmäisessä pre-season ottelussa 17.7 Newcastle voitti Carlislen 0-3, maaleista vastasivat tuolloin Best, Ranger ja Vuckic. Steven Taylorhan loukkaantui tässä ottelussa ja häneltä saattaa pahimmassa tapauksessa jäädä sivuun elokuun ottelut.

 

Joukkue Carlislea vastaan:

 

NEWCASTLE (4-4-2): Harper; Tavernier, Coloccini, Williamson, Enrique; Inman, Smith, Nolan, LuaLua; Carroll, Lovenkrands.

 

Subs: Krul (gk), Barton, Guthrie, Routledge, R Taylor, Best, S Taylor, Perch, Ranger, McLaughlin, Ferguson, Henderson, Vuckic.

 

 

Eilen Newcastle kohtasi kesän toisessa pre-season ottelussa Norwichin ja takkiin tuli 2-1.. Harakoiden ainokaisen teki Ameobi, Norwichin maalit teki Chris Martin. Hughton antoi peliminuutteja myös Fär-saarelaiselle Joan Edmundssonille. Itse en ollut kuullut tästä kaverista koskaan ennen, onkohan kellään lisätietoja heittää ja onko miten kauan ollut seurassa?

 

Joukkue Norwichia vastaan:

 

NEWCASTLE (4-4-2): Krul; R Taylor, Tavernier, Coloccini, Enrique; Vuckic, Nolan, Barton, Ranger; Carroll, Best.

 

Subs: Alnwick (gk), Williamson, Ferguson, Henderson, Smith, Guthrie, Routledge, Xisco, Amoebi, Lovenkrands, Edmundsson.

 

Itse olen vähän huolissani tästä Norwich-ottelun tuloksesta, sillä joukkue ei saanut pelistä oikein minkäänlaista otetta missään vaiheessa. Hienon viimekauden jälkeen odottaisi ehkä vähän parempia tuloksia näistä otteluista. No, vielä on kuitenkin sarjan alkamiseen aikaa ja tulevissa pre-season otteluissa on aikaa parantaa otteita.

 

Seuraavat pre-season ottelut ovatkin vähän kovempia joukkueita vastaan:

- 31.7 Newcastle United - PSV Eindhoven

- 3.8 Deportivo - Newcastle United

- 7.8 Rangers - Newcastle United

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia, Haltsu. Mukavaahan tämä on vaihteeksi keskustella samanhenkisten jalkapallon ystävien kanssa. :blink:

 

Joan Edmundsson tuli käsittääkseni jossain vaiheessa viime kaudella lainalle Newcastleen. En kyllä tiedä kaverista mitään sen enempää. En edes sitä, mitä paikkaa pelaa kentällä.

 

Joo, eipä tuo rohkaiseva tulos kyllä kanarianlinnuista ollut.. Katsoitko Haltsu pelin jostain?

 

Nuo seuraavat pre-season matsit tosiaan ovat jo kovempia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarvittaisiin keskikentälle hyvää peluria,

kuten esimerkiksi Stephen Ireland ManCitystä halavalla.

Keskikenttä on kyllä tällä hetkellä se vahvin alue (Nolan, Smith, Gosling, Guthrie, Barton), joten en usko että tarvitaan Irelandia..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steven Taylor joutuu olkapääleikkaukseen ja on sivussa kolme kuukautta! :stress:. Campbellille siis heti peliaikaa luvassa ja oletankin että hän tuurauksessa hyvin onnistuu, mutta ei Tayloria Newcastlen alakerrassa voi oikein mitenkään korvata elleivät hanki jotain Vidiciä... http://www.nufc.co.uk/articles/20100729/taylor-forced-to-miss-start-of-season_2240137_2104975

 

Sitten vähän hyviä uutisia, nimittäin Tim Krul on saanut 4-vuoden jatkosopparin :hug:. Kun vaan saisi nyt vastuuta ensikaudella. http://www.nufc.co.uk/articles/20100729/krul-signs-new-united-contract_2240137_2104891

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella ikäviä uutisia Taylorin suunnalta. En itse kyllä odota Campbellilta mitään ihmeitä. Vastuuta kyllä varmasti on luvassa. Toivottavasti kokemus on ratkaisevassa roolissa miehen pelissä, se kun tahtoo olla tätä nykyä niitä Campbellin harvoja plussia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nufc 2 - 2 psv

 

Kesän kolmas pre-season ottelu saatiin juuri päätökseen, eikä vakuuttavaa esitystä tälläkään kertaa. PSV vei ensimmäistä puoliaikaa selvästi ja tauolla vieraat johtivatkin 0-2. Toisella jaksolla harakat kuitenkin saivat juonesta kiinni. Ensin Ryan Taylor kavensi ja lopulta Leon Best iski tasoitusmaalin. Ehkäpä Best alkaisi piristyä ensi kautta kohden, ihan hyvinhän mies on pelannutkin näissä pre-season otteluissa, joista kaksi maalia tilillään. Mutta, harakoiden peli on kaukana vakuuttavasta. Kuitenkin melkein parhaalla kokoonpanolla Newcastle pääsi tähänkin matsiin. Viime kauden päätyttyä olin erittäin optimistinen ensi kautta ajatellen ja mielessä pyöri että ensi kauden sijoitus voisi olla 10-15 välillä, sillä eihän meillä huono joukkue ole. Tosiasiahan on kuitenkin se että ollaan melkein yhtä kusessa kuin viime vuosien Valioliiga kausiin lähdettäessä, oliko viime kauden menestyksellä loppujen lopuksi mitään arvoa joukkueelle. Tälläisillä esityksillä Valioliigassa putoamisuhka on todellakin tosiasia, mikä on selkeytynyt minullekkin.

 

NEWCASTLE (4-4-2): Harper (Krul 53); Perch (Tavernier 67), Coloccini, Williamson, Enrique; R Taylor (Vuckic 86), Nolan (LuaLua 86), Smith (Xisco 72), Guthrie; Lovenkrands (Carroll 67), Ameobi (Best 67). Subs: Ranger, Donaldson.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2010080212133000_jp.shtml

 

Aika tuhdissa kunnossa on Campbell.. Taitaa Sol olla viettänyt kesätaukoa Midon ja meitin Benni McCarthyn kanssa..

Annetaan anteeksi. Ymmärtäähän sen kun on vasta tullut kuherruskuukaudeltaan. Tosin avauskierroksella Rooneyta vastaan juoksukilpailut voi olla aika hauskaa katseltavaa. :icon_lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deportivo 0 - 0 Newcastle (Rankkareilla 3-5)

 

Jälleen saatu yksi pre-season ottelu käytyä, ja tällä kertaa, lampaasta tuli leijona. Todella hienon näköistä taistelua koillisen pojilta, erityisesti keskikenttä (Nolan-Barton) hoiti hommansa kunnialla. Newcastlen peli oli erittäin aggressiivista ja Deporin pojat saivat kärsiä, tässä hommassahan etenkin Barton on omiaan. Vaikka Newcastle palloa hallitsikin, maalipaikoilla ei juhlittu. Leon Best saa kyllä hyvän arvosanan yrityksestään, sillä mies liikkui todella hyvin ja Carrollin kanssa yhteispeli toimii aika hyvin. Laidoilta ei tullut missään vaiheessa hyviä keskityksiä, mitkä tietysti ovat Carrollin kaltaiselle pääpelaajalle tärkeitä, joten hän oli tänään aika vaisu. Routledge oikealla laidalla oli täysin pimennossa, toisella laidalla Jonas taas oli pirteällä päällä ja väläyttelikin nopeuttaan ja harhautuksiaan. Mutta, Newcastlen ottelun parhaimmisto löytyy kuitenkin puolustuspäästä, jossa etenkin Enrique oli todella varma, hyvin toimi myös Coloccini-Tavernier -pari, ja jälkimmäinen vaikuttaakin lupaavalta topparilta.

 

Jos tälläistä peliä saataisiin ensi kaudelle niin hyvä olisi. Vaikka maalipaikoilla ei julhittu, tuntuukuin aikaisimmissa pre-season otteluissa olisi esiintynyt reservijoukkue ja tänään pääsi ykkösjoukkue vasta irti. Mitä tulee tuleviin vahvistuksiin, niin Routledgen paikalle kannattaisi kyllä hankkia joku. Cleverley, Ben Arfa, tai kuka tahansa. Routledgeen en usko, joten pidettäisiin hänet vaikka sitten varamiehenä...

 

NUFC: Steve Harper, Ryan Taylor, Jose Enrique, James Perch, Fabricio Coloccini, Wayne Routledge, Danny Guthrie, Joey Barton, Xisco, Andy Carroll, Leon Best.

Subs: Tim Krul,Mike Williamson, James Tavernier, Shane Ferguson, Kevin Nolan, Alan Smith, Jonas Gutiérrez, Peter Lovenkrands.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo ihan asiallisen näköistä peliä. Mitä nyt hieman loppua kohden (Bartonin missattua pilkkua edeltävää tilannetta ja paria viimeistä minuuttia lukuunottamatta) alkoi vähän harakoiden hyökkäyspeli hiipua. Best tosiaan oli pirteällä tuulella. Ja kyllä se Routledgekin mielestäni ihan kohtalaisen pelin pelas. Vaikka parempaankin pystyy. Krul ansaitsee mielestäni pelistä hyvän arvosanan.

 

Puolustus oli pääosin hyvän näköistä, ja pelin rakentelussa mentiin maltilla, eikä roiskittu palloa mielivaltaisesti hyökkäyssuuntaan. Toivottavasti tuo kaava saadaan siirrettyä myös valioliigan peleihin.

 

Tuo pilkkukisa oli myös ihan hauska katsella. Bartonkin näytti lopuksi, että kyllä se pilkku sisäänkin saadaan ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krul ansaitsee mielestäni pelistä hyvän arvosanan.

Joo kyllä tässä kaverissa on paljon potentiaalia. Unohdinkin mainita hänet tuossa tiivistyksessäni. Teki tosiaan muutaman hienon venytyksen ja eikä muutenkaan hätiköinyt turhia. Toivotaan että saisi ensikaudellakin pelejä alle, ettei jää vaan pelkäksi lupaukseksi vaihtopenkille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pre-seasonin perusteella joukkueen tilanne taitaa olla ihan ok, tähän kauteen Harakat jatkanevat viime kauden hengessä. On hyvä, ettei joukkueeseen ole hankittu mitään tähtipelaajia sotkemaan kasaan hitsautunutta systeemiä. Toivottavasti Sol pääsee avaukseen Harakoiden vieraillessa White Hart Lanella. Siellä fanit eivät unohda miestä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ireland

 

Keskikenttä on kyllä tällä hetkellä se vahvin alue (Nolan, Smith, Gosling, Guthrie, Barton), joten en usko että tarvitaan Irelandia..

Haloo valot päälle Laukaa !

Keskikentälle äkkiä laituri ja keskimmäinen keskikenttä.

Tuossa on Nolan ja Gosling premiertason pelaajia, muut Cc.

Tosin hankintoja ei ilmeisesti ole tulossa. Jospa ManCity lainaisi jonkin pelurin ylikansoitetusta joukkueestaan.

 

Kukas tämä on?

Newcastle and West Brom are fighting it out to sign Arsenal midfielder Henri Lansbury on loan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haloo valot päälle Laukaa !

Keskikentälle äkkiä laituri ja keskimmäinen keskikenttä.

Tuossa on Nolan ja Gosling premiertason pelaajia, muut Cc.

Tosin hankintoja ei ilmeisesti ole tulossa. Jospa ManCity lainaisi jonkin pelurin ylikansoitetusta joukkueestaan.

Kato kun kaikilla seuroilla ei todellakaan ole varaa mässäillä ja ostaa mitä haluaa, veikkaanpa että muutenkin Irelandilla on "parempiakin" vaihtoehtoja kuin Newcastle. Irelandille ei tällähetkellä ole käyttöä, ihan totta, joten sinne ei tarvita mitään nimimiehiä kukkoilemaan. Meidän keskikenttä on joukkueen vahvin osa-alue ja sinne on jo tyrkylle 6 miestä, joista kaksi tämän kesän hankintoja. Barton on hyvä pelaaja, viime illan pre-season ottelu sen osoitti, samoin kuin Smith ja Guthrie. Perch pystyy sitten tarvittaessa tuuraamaan myös keskikentällä. Mitä jos menisit mainostamaan sitä Irelandia jonnekkin muualle? Ainoa asia missä olet oikeassa on se, että laituri tarvitaan, eikä sekään ole Irelandin luonnollinen paikka...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kukas tämä on?

Lansbury on varsin lupaava keskikenttäpelaaja. On jo kymmenisen vuotta hillunut Arsenalin jugendissa. Ikää tällä hetkellä joku 20v. Teki muuten tykkimiehille just maalin jossain harjoituspelissä. Jollen nyt ihan väärin muista, niin kaveri pelailee mieluummin keskellä kuin laidalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kato kun kaikilla seuroilla ei todellakaan ole varaa mässäillä ja ostaa mitä haluaa, veikkaanpa että muutenkin Irelandilla on "parempiakin" vaihtoehtoja kuin Newcastle. Irelandille ei tällähetkellä ole käyttöä, ihan totta, joten sinne ei tarvita mitään nimimiehiä kukkoilemaan. Meidän keskikenttä on joukkueen vahvin osa-alue ja sinne on jo tyrkylle 6 miestä, joista kaksi tämän kesän hankintoja. Barton on hyvä pelaaja, viime illan pre-season ottelu sen osoitti, samoin kuin Smith ja Guthrie. Perch pystyy sitten tarvittaessa tuuraamaan myös keskikentällä. Mitä jos menisit mainostamaan sitä Irelandia jonnekkin muualle? Ainoa asia missä olet oikeassa on se, että laituri tarvitaan, eikä sekään ole Irelandin luonnollinen paikka...

Kyllähän Harakoilla on ollut "nimimiehiä" männä vuosina.:boxing: Nyt on voittamaan oppinut joukkue. Mikäli toissakauden virheet vältetään, niin nyt pitäisi pystyä pelaamaan sijoista 12-16. :flirt:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän Harakoilla on ollut "nimimiehiä" männä vuosina.:boxing: Nyt on voittamaan oppinut joukkue. Mikäli toissakauden virheet vältetään, niin nyt pitäisi pystyä pelaamaan sijoista 12-16. :flirt:

Viime vuosina muutamilla joukkueen pelaajilla ei ole ollut sitä "harakka-sydäntä". Oli joitakin pelaajia jotka pelasivat Newcastlessa ainoastaan rahasta. Nyt joukkueessa ei sellaisia pelaajia enään ole, eikä sellaisia tähtösiä enään hankita. Nyt pitää antaa nykyiselle ringille uusi mahdollisuus, sillä sen he ovat ansainneet. Joten minulle kävisi oikeastaan ihan hyvin jos Hughton ei enään hankintoja tekisi, ilman muuta meillä on nyt jo vahva joukkue. Ainoastaan jonkun oikean laiturin voisi kenties ottaa lainalle mahdollisesti :mrgreen:, kuten Cleverleyn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×