Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

Suomalaisten eurotaival 2010

Recommended Posts

Eipä vissiin hurjasti paremmin mene tänäkään vuonna... TPS melkein jopa veny Cerclen kanssa, mutta Honka oli omalla tasollaan ja putos Bangorille!:dielaughing: Yleensä toivon näissä aina suomalaiselle porukalle menestystä, mutta Hongan kohdalla tähän poikkeus! Sorry vaan, kaikki Espoon miehet, mutta olihan se sentään brittiläinen jengi tuo Bangor, aatelkaas sitä;) Sitte "maestro" vaan facebookin kirjottelemaan, paskapaskabangor... :dielaughing:

 

OK, se leukailuista. Hongan tosta kyl olis pitäny pudota vasta seuraavalla kierroksella, Brugge taas oli Tepsiä vastaan selkee suosikki ja yllätys oli Tepsin 0-1 Belgiassa. Maaleissakaan TPS ei hävinnyt, 2-2, mut vierasmaaleilla Brugge jatkoon. Täähän oli eri Brugge, mikä Lahen pudotti viime vuonna. Belgian cupin kakkonen, mutta pelaa seki Belgian pääsarjassa sentään...

 

Kolme porukkaa viel mukana, mut vastus kovenee. HJK:lla Partizan. Hankala, mut ei varmaan mahoton? Partizanin muistan aikanaan pudottaneen NUFC:n näistä karkeloista myös. MyPaa on nyt ylistetty taivaisiin, murskavoitosta johtuen. Jyrän alle jäi 7-0 sellainen CL-konkari, kuin St Julia Andorrasta.... Kuten sanottu vastus kovenee, Timisoaran kans ollaan jo tiukilla. Interillä vastus Tepsin tavoin Belgiasta. Genk. Ei sekään varmaan mahoton ole, mutta...

 

Oma veikkaus on, ettei kukaan jatka seuraavalle kierrokselle. Valitettavasti. Toivotaan et veikkaan väärin, eritoten Mypalle se olis hyvä juttu jo taloudellisestikin.

 

Karsintakierrokselta löytyy muuten yks helmi pohjolasta, AIK-RBK. Rosenborgin ollu nyt jonkun aikaa pois CL:sta, ja ohan AIK siellä myös kerran ainaki ollu? Tässä tosiaan huomiselle hyvä mittelö.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kysymästä, niinhän se sitte taival päätty kaikilta, ellei MyPa tee ihmettä Romaniassa... Niin ja ohan HJK:lla viel oljenkorsi euro-liigaan. Mut viimeks ku Tamu tippu täs vaihees Rosenborgille, tuli Uefan karsinnassa paljo kovempi vastus, eli Bordeaux. Saas nähä ny sit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meinasi tehdä muttei tehnytkään. Mutta turha taas manata että miksi meille aina käy näin: Honka oli ainoa jonka romahdukselle vikoilla minsoilla ei löydy järjellistä syytä mutta sekä TPS:n että MyPan tippumiset vikalla 10 minsalla johtuu vaan ja ainoastaan kondiksesta, kapeella ringillä pelatusta ottelusumasta ja siitä että luokkaa paremmat jengit yleensä rankasee justiinsa viimesellä vartilla huonompiaan.

 

Mutta hei Klubilla voisi olla nyt mahkut Eurooppaliigan lohkovaiheeseen: vastaan Besiktas ja vielä niin että pelaavat vieraissa enste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löytyy siihen selitys, Bangor oli parempi...:blink: No, niinhän aina enemmän maaleja tehny porukka on voittaja!

 

Mut joo, ei tossa nyt mitään semmosta fiilinkiä tullu niinku joskus Suomen maajoukkuepeleis, et miks aina näin? Se todellinen ihme oli lähellä kyl, 0-3 johtoasema oli jo semmonen, mut Timisoara pelas ammattimaisesti, peli kestää taas kerran sen perkeleen 90 min. Eikä Mypan otteet esim. Veikkausliigassa antanu odottaa lähellekään tommosta.

 

Besiktasilla kokemusta rutkasti CL-peleistä ja muista euro-karkeloista, mutta ei se ihan mahoton ole, vaik kyl mä palkan löisin mielummin Besiktasin jatkoon menolle kuitenki... Noi turkkilaiset porukat on aikamoisii kummajaisia. Galatasarayhan oli joku vuosi sitte uefan finaalissaki ja tasaseen ne on esiintyny CL:ssa ja Uefa/euro-liigassa. Tiiä noista, paljo tarttee parantaa Partizanista. Jos ahlamimaalla sais 0-1 ja sit potkis kotona palloja sivurajasta 0-0... Mut toisaalta, enhän mä todellakaan toivo menestystä klubille veikkausliigas, antisellaista, ni miks perkele oikeestaan euro-peleissäkään??? Besiktas vie, huh hei! Ei se ole Suomi, se on hjk...

 

Toista ne oli vanhat kunnon Kyykän kulta-ajat ja Kousan kunkku-Keke!! ;) Sai muuten aikanaan 5 vuoden pelikiellon eurokentille...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olin stadikalla -86. Taisin jossain joskus kertoa mutta toistanpa taas kerran isseäni että aurinkokatsomon - heh - linjamiehellä oli lyhkäset sortsit ja jengi heitteli sitä lumipalloilla. Ei tiennyt kumpaanko suuntaan katsella, kentälle vai katsomoon.

 

Oli hyvä rapsa Kyykästä pari Veikkaajaa sitten. Taas kerran alleviivasi että seura Suomessa menestyy vaan ensinnäkin sillä että on joku hullu rahamies joka haluaa päästä rahoistaan eroon (Kyykkä, Klubi, Jokerit, TPS, Inter, Haka, TamU jnejne.) ja sitten että on koutsi joka pistää perusveltot ja kentällä asenteettomat suomalaiset ensiksi kondikseen ja toiseksi pelaamaan intohimolla. Ei ne brititkään usein niin taivaallisen taitavia ole.

 

Nykypelaajathan suurin piirtein vaan läpsyttelee ja valittelee kun ei ole fiilistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin mäkin kattomas. Harmitti viel ku piti lähtee Jumalan selän taakse bussikyydityksillä, ku eivät pelanneet sitä oikeella kotikentällä!! Sehän ei paljosta jääny kiinni sillon...

 

Seuraavan kerran Lahessa nähään eurofutista ties sit millon? Itseasias heti taas syksyllä ku CL alkaa. Näkyy varmaan ainaki Grand Star cafes ja mones muussakin paikassa!!:lol: Ja valioliigaa jo het lauvantakina!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×