Jump to content
Sign in to follow this  
isokiho

Phil Neville Evertoniin

Recommended Posts

http://skysports.planetfootball.com/list.asp?hlid=296520&cpid=8&CLID=&lid=2&title=TOFFEES+LAND+NEVILLE&channel=football_home

 

Nuorempi Nevilleistä, eli Phil, siirtyy Evertoniin hintan £3M+.

 

Kiitos Nevillelle hienoista vuosista punaisissa! Ei koskaan oikein päässyt esiin, kuten veljensä Gary, Giggs, Scholes ja Beckham. Nevillen tapaus on hyvin samanlainen viime kesänä lähteneen Nicky Butt. Jäi uusien tulokkaiden varjoon, joten siirto oli ehkä odotettavissa. Evertonissa peliaikaa tulee varmaankin enemmän. Nevillen kaltaiselle jokapaikanhöylälle olisi ehkä ollut Man Utd:ssakin käyttöä, mutta ehkä parempi tuoda uusia naamoja, kuin pyörittää samoja vanhoja. Nevillen palkkakin oli aivan liian korkea (£50K viikossa) hänen taitohinsa nähden. Kenties Sir Alex harkitsee vielä jonkun pelaajan hankkimista keskikentälle? Tulevaa Keanon manttelinperijää?

 

Onnea Evertonissa Pihilille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo. Sinne sitten lähti nuorempi Nevillen veljeksistä Evertoniin. Mielestäni oli sekä seuran että pelaajan kannalta oikea vaihtoehto. Lisäksi tuo mediassa pyörinyt 5milj euron siirtokorvaus oli kyllä minusta varsin kohtuullinen. Jopa hieman yläkanttiin.

Mutta toivotaan menestystä Phizzalle uudessa seurassa, vaikkakaan Gravesenin korvaajaksi hänestä ei kyllä ihan ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitähän Gary meinaa jos Phil pelaa ensi viikolla vasenta laitaa Unitedia vastaan. Varmaan tulee outo tilanne kaikille..

 

Phil oli yksi vuoden 92 pelaajista ja pelasi hienon uran Old Traffordilla. Ei koskaan niitä näkyvimpiä hahmoja, mutta teki paljon kullanarvoista työtä aina joukkue etusijalla. Hänestä tulee varmasti yksi scouseteamin tärkeistä pelaajista tulevalla kaudella..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno ja pitkä ura ManU:ssa takana eikä muutenkaan ollut pelaajana mitään valittamista, mutta nuoremmat ajaa ohi. Järkevä ratkaisu kaikkien kannalta.

Toivokaamme hyvää jatkoa Evertonissa (ja mahdollisesti myös englannin maajoukkueessa)..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onneks se Phil saatiin myytyä, alko oleen jo vähän ikääk ja liian kova palkka istuakseen penkillä week-in week-out. Olihan se plussaa et se pysty pelaan niin monessa paikassa mut ei se niissä oikeen koskaan loistanu. Reserveistä löytyy varmaan joku nuori kundi joka voi korvaa hänet. Odotettu ja toivottu siirto, kiitos Sir Alex. 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika odotettu siirto, p.nev on ollu huhujen kohteena lähes joka kerta viime viiden vuoden aikana ku siirto ikkuna on ollu auki.

 

silti täytyy myöntää että pelas jonku verran ihan mainiota matseja keskikentällä (mm. pari arsenal matsia!). saa nähdä miten käy philin maajoukkueuran suhteen, buttin ura kun lähti aika laskuun magpies siirron jälkeen!

 

noh, vielä täytyis myydä miller ja kleberson pois!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, itsekin odottelen herrojen myyntiä. Kyllä mun mielestä Neville oli vähän liian tasainen joka paikalla, ehkei sen takia saanut ikinä kunnon tilaisuutta näyttää omaa parasatan ,mutta toki mukaan mahtui hienojakin pelejä. Mielenkiintoista myös nähdä tuo millä paikalla mies Evertonissa pelaa. Hankittiinko Gravesenin korvaajaksi ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoista myös nähdä tuo millä paikalla mies Evertonissa pelaa. Hankittiinko Gravesenin korvaajaksi ?

Hankittiin nimenomaan keskikentän pohjalle. Saattaa kuitenkin Moyesin mukaan korvata aukkoja muuallakin väliaikaisesti.

 

"Primarily I see him as a holding midfield player but he gives us much-needed cover and also several additional options." - Moyes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×