Jump to content
Sign in to follow this  
Lasse Tikka

Ikämiesfudis

Recommended Posts

Tulin just Oulusta, siellä pelattiin viikonloppuna Palloliiton tämän vuoden yli 50-vuotiaiden SM-turnaus. Mukava tapahtuma ja täynnä entisiä mestaruussarja- ja maajoukkuemiehiä. Ikäläinen, Himanka, Annunen, Remes, Hodo Turunen ja sen veli, Olli Rissanen, Ylipaavalniemi, Ilola, Puotiniemen veljekset, Jaakonsaari, Ilola jne. Kiffenissä piti olla Atik mutten kyllä nähny. Valtissakin piti olla Ollis Lyytikäinen ja normaalisti siellä pelaa Muurisen Anakin muttei niitä kumpaakaan näkynyt. Ehkä samaan aikaan pelattu HJK-Honka oli mukamas tärkeempi.

 

Kun pelaan sekä 35-vuotiaissa että näissä 50-vuotiaissa niin pakko sanoa että näissä vanhemmissa ikämiessarjoissa peli on kivempaa. Junnuikämiehissä on niin paljon semmosia jotka ei vielä ole oppineet olevansa huonompia ja hitaampia kuin ennen ja niitä vituttaa ihan ääreesti. Ja viimeistään kun alkaa oleen hapoilla - eli noin 10 minsan päästä - niillä hajoo pää ja sitten ne vetelee kaikkea mikä liikkuu.

 

Viiskymppisissä jokainen on jo ton vaiheen käynyt ja siellä pelataan enempi pikku virne naamalla, ei ihan niin vakavissaan, vaikka tosissaan vedetäänkin.

 

Kuusi matsia kahdessa päivässä, aika hevi setti, etenkin kun mittari oli koko ajan siellä kahdenviiden paremmalla puolella.

 

Ai niin miten meni? Ihan hyvin meni. Voitettiin (siis Peipparit) perjantaina oma alkulohko, puolivälierissä Kuusysi, välierissä Oulu ja sitten finaalissa hävittiin Kuopiolle joka oli vähän paremmalla jalalla kun me. Hopeet kaulassa!

 

Ja sitten vielä tämmönenkin huomio noista ikämies-SM:istä että neljän parhaan sakissa me oltiin ainoa Varkauden eteläpuolen joukkue. Eli:

 

1. Kuopio

2. Espoo

3. Oulu

4. Varkaus

 

Stadista sentään oli kuudentoista parhaan joukossa neljä jengiä ja Tampereelta, Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Kouvolasta yhdet mutta missä oli Turku? Missä Valkeakoski?

 

Ja pohjosesta oli sentään vielä noiden kärkeen sijoittuneiden lisäksi Kemiä, Kokkolaa...

 

Mikä etelää oikeen vaivaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×