Jump to content
Sign in to follow this  
Mate

"The Fantastic Four" valloittaa Euroopan! AC Milan ja ylivoima Chämppärissä 2010/2011

Recommended Posts

Niin!

 

CL Matchday 1: AC Milan - AJ Auxerre

MILAN-AUXERRE: THE ROSSONERI SQUAD

9/14/2010

MILANELLO – Massimiliano Allegri named the following 19 players for Milan’s Champions League match against Auxerre:

Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Nesta, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Unavailable: Thiago Silva, Flamini.

Not called up: Jankulovski, Oddo,

AUXERRE SQUAD: Riou – Hengbart, Coulibaly, Mignot, Berthod, Grichting – Dudka, Pedretti, Ndinga, Sammaritano, Birsa, Chafni, Langil – Le Tallec, Jelen, Quercia, Oliech.

 

Tällaista avausta tarjoilee Skysports..

 

Christian Abbiati;

Ignazio Abate, Daniele Bonera, Alessandro Nesta, Luca Antonini;

Massimo Ambrosini, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf,

Ronaldinho, Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato.

 

Tänään klo 21.45 Suomen aikaa se taas alkaa! Tavoitteena Euroopan herruus. FORZA MILAN!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milan: Abbiati, Zambrotta, Nesta, Bonera, Antonini, Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.

Tuossa siis Rossonerin avaus. Saa nähdä mitä paskaa tuostakin tulee.. etenkin keskikentän osalta.. Mitä vittua Ambro siis laiturina??? Sinnehän voisi heittää Robinhon tai Boatengin.. Pelonsekaisin tuntein saa odottaa myös Boneran pelaamista topparina. Sokratis tai Yepes olisi ollut parempi vaihtoehto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös tuo muodostelma voisi sopia myös 4-3-1-2 tyyppiseksi?

 

Eli jotain tän kaltaista:

Zambro - Nesta - Bonera - Antonini

----------------------------------------

-----Pirlo - Ambrosini - Seedorf----

-------------Ronaldinho--------------

--------Pato - Ibrahimovic-----------

 

Vai olisiko täysin ennen kuulumatonta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milan 2 - 0 Auxerre

 

UPEAA! :proud: Aivan mahtava tunne! :star:

 

Ei niinkään vakuuttanut Milanin esitys ennen noita Zlatanin maaleja. Itseasiassa oli melkoista tuubaa ajoittain. Peliä hallittiin kyllä, mutta mitään vakuuttavaa ei saatu aikaan. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä varvemmin uskoin, ettei tästä tule kuin enintään se yksi piste, huonolla tuurilla Auxerre tekee vastahyökkäyksestä maalin ja katkaisee selkärangan lopullisesti. Ehti siinä jo se Cesena peli hiipiä mieleen ja kävihän se pallo kerran Milanin ylähirressä ekalla puoliajalla. Siispä olikin upeaa todistaa, että koko ottelun käsikirjoitus pystyttiin muuttamaan vain parissa minuutissa. Kuten sanoin: aivan mahtava tunne!

 

Maalien jälkeen pelin sävel muuttui ja Milan alkoi näyttämään huomattavasti paremmalta, vaikka loppua kohden Auxerre saikin pari helpohkoa maalipaikka ja pallon kerran jopa maaliin asti tilanteessa, joka tosin oli paitsio. Huvittavana asiana mieleen jäi Abbiatin seikkailu pallon perässä, jolle tuli kyllä kieltämättä naurettua.

 

Prince oli hienoa nähdä pelaamassa, toi pirteyttä ja energiaa kentälle ja olisi lopussa voinut helposti laittaa numeroiksi jo 3-0, mutta eipä sitä kaikkea voi vaatia. Lippu avaukseen on minun mielestäni nyt lunastettu, esitys oli niin erinomainen. (Ainakin pitäisi mennä nyt nokkimisjärjestyksessä Gattuson edelle)

 

Plussia ja miinuksia:

 

+++++Ibrahimovic

++++Nesta

+++Boateng

++Ronaldinho

+Robinho

 

-------Seedorf :wallbang:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu aikamoista kuraa ensimmäinen tunti. Mutta sen jälkeen Ronaldinho heräsi ja 2 loistavaa syöttöä boxiin ja 2-0 taululle. Eiköhän viimeistään tämä peli osoittanut, että Boateng on ehdottomasti nokkimisjärjestyksessä Ambron ja Gattuson edellä. Tai ainakin kuuluisi olla. Seedorfin tilalle vielä pitäisi löytää joku uusi ja puolustus myös kuntoon. Jos puolustus pelaa tuolla tapaa Realia ja Ajaxia vastaan niin omissa soi... Noh, ehkä T.Silva on sitten niissä peleissä jo mukana ja hoitaa hommansa paremmin kuin Bonera ja harvinaisen kehnosti pelannut Nesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

harvinaisen kehnosti pelannut Nesta.

Nyt pitää olla erimieltä. Millä perusteella Nesta pelasi harvinaisen kehnosti? Sillehän ei mitään voi, että joutui pelaamaan Boneran kanssa, mutta kaiken kaikkiaan Nesta teki sen mitä puolustajalta odotetaan ja piti hienosti huolen siitä, ettei omissa soinut. Huonoa tuuria, ettei Silva pystynyt pelaamaan, mutta onnea oli mukana sen verran, että Nesta oli pelikuntoinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pari löysää harhasyöttöä Nestalta tuli, ne vaan jäi mieleen. Pallottomana Nesta toki oli hyvä. Ja se, että jos Nesta pelaa "huonon" pelin, on hän silti valovuosia silläkin esityksellä Boneraa, Sokratista ja Yepesiä edellä. :)

 

EDIT: Pointtini siis oli, että miehen omalla tasolla mitattuna otteet eivät olleet parhaasta päästä - muihin verrattuna hyvä peli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä alku!

 

Jos puolustus pelaa tuolla tapaa Realia ja Ajaxia vastaan niin omissa soi... Noh, ehkä T.Silva on sitten niissä peleissä jo mukana ja hoitaa hommansa paremmin kuin Bonera ja harvinaisen kehnosti pelannut Nesta.

Päälimmäisenä hieno tunne, että enimmäisen pelin jälkeen tärkeät kolme pistettä on taskussa! Forza Milan! Ibrahimovicin kaksi maalia pehmittävät hieman miehen kummallista perseilyä Milanellossa...joukkuehengen rakoiluun ei ole varaa.

 

 

Ja puolustuspelaamisesta sen verran, että ottelun Real Madrid - Ajax perusteella jälkimmäinen pelasi niin luokatonta futista, että hollantilaisia vastaan punamustilla ei pitäisi tulla paniikkia, vaikka osa nimimiehistä olisikin sivussa. Real sitten onkin kova pala purtavaksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AJAX-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI

 

AJAX: Stekelenburg; Van Der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; De Zeeuw, Enoh; Suarez, De Jong, Emanuelson; El Hamdaoui.

 

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ummarra..... Miksi Boateng ei ole avauksessa? Pelannut todella hyvin ja ollut Milanin parhaimmistoa alkukaudesta. Ja Dinhokin aloittaa penkiltä... Robinhon avauspaikalle toki peukkua.

Ainakin Boatengia kuulemma lepuutetaan sen vuoksi, että on pelannut viime aikoina niin paljon. Eli ihan normi rotaatiosta kyse. Sama pätee osittain Dinhoon, vaikka taustalla saattaa olla pari vähän vaisumpaa peliäkin... Saapahan Flamini & Binho tilaisuutensa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, mutta luulisi että ei UCL-pelissä käytetä ihan normirotaatioita vaan sarjapelissä. Mielenkiinnolla odotan toki Flaminin ja Binhon otteita. :) Stekelenburg on tänään loistovireessä, on muutenkin mielestäni yksi maailman parhaista veskareista tällä hetkellä.

Tulosveikkaus:1-0 Ibrahimovic 70'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipahan säälittävä esitys Robinho&Nesta&Antonini&Zambrottalta Isot PEUKUT: SILVA/GATTUSO

 

Zlatu teki sen perus suorituksen eli se 1 maali :)

 

E. Komia on muuten otsikko ja paljonhan se vastaa myös Milanin peliä tällä hetkellä :D

 

Olenko ainoa joka suuresti hämmästelee Allegrin myöhäisiä vaihtoja ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä tuli pantua juu merkille noi myöhäset vaihdot. Miksi ihmeessä Rolle ei päässyt kentälle??? Milanin hyökkäyspeli oli aika aneemista ja Dinho olisi varmasti piristänyt sitä.

 

Niin ja tosta Boatengista sen verran, että paljos se ostopykälä miehestä on? Uskoisin ettei ole kovin kallis mies. Oli meinaan hyvä värväys milanilta hankkia sinne keskikentälle nuorta verta pappojen sekaan :smile_ani:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jälleen oli yksi hermostumisen aiheuttanut ilta Milanin parissa. Ihme paskaa oli tuo peli jälleen suurimmiten osin, ja Allegri antoi itselleni jälleen negatiivisen vaikutelman. Mies seisoo kädet taskuissa tyhmä virne kasvoillaan kentän laidalla, eikä tajua tehdä mitään, vaikka muutosta tarvitsisi. Nyt ei auta kuin toivoa, että Allegri olisi joku velho, ja ajan kanssa saisi paketin toimimaan, ja ryhdistäytyisi itsekin. Zlatanille ja Gattusolle peukkua.

 

On tämä Milan-fanin elämä vaikeaa. Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, ei ollut paras mahdollinen esitys Milanilta. Robinho tuhlaili kunnolla, yksi paikka josta olisi pitänyt tehdä unissaankin ja ohi onnistuu Binho pallon saamaan. Zlatan oli ihan ok hyökkäyspäässä ja tärkeä maali tosiaan. Kummallista, kun ei Ronaldinhoa voinut pistää pyörittämään tuota milanin hyökkäyspeliä, mies on kuitenkin Milanin paras pelintekijä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Illalla sitten räjähtää. Innolla odotan matsia. Mutta pakko valittaa nyt sen verran, että mulla ei vain riitä ymmärrys, jos (ja kun) Allegri JÄLLEEN penkittää Boatengin Seedorfin kirmatessa kentällä. En vain pysty tajuamaan tuota. Ihan käsittämätöntä, Boateng on ollut varmaan meidän tasaisin suorittaja, ja etenkin ensimmäisissä peleissä oli aivan mahtava, mutta heti kun tuli yksi ei-niin-loistava peli, joka ei suinkaan ollut huono, penkki kutsui. Enkä väitä, että Seedorf mikään hirveä olisi ollut, ainakin ihan hyviä syöttöjä on jaellut, mutta kyllä Boateng on ollut paljon parempi. Gattuson avauspaikan ymmärrän, Rinohan on ollut liekeissä. Mukava nähdä näinkin miellyttävän pelaajan olevan vireessä. Mutta saakeli kun pistää ketuttamaan tällainen. Virtuaalinen keskari Allegrille täältä näin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boateng on tosiaan ollut yksi Milanin parhaita ja edottomasti avaukseen. Seedorf penkille. Seedorf on parhaimmillaan juuri vaihdosta tullessaan, koska ikä alkaa jo painaa niin ei jaksa koko 90 min vetää täysillä. Loistava pelimies kyseessä, ei siinä mitään mutta ei vaan ole enää avauksen kamaa. Onko ollut moneen vuoteen? Vaikka on otteitaan parantanutkin. Keskikenttä pitäisi olla ehdottomasti muotoa Boateng-Pirlo-Gattuso. Illalla räjähtää ja sitten on R€alin Mourinhot sun muut ihmeissään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×