Jump to content
Sign in to follow this  
Mozzer

Carling Cup 22.9.2010 Scunthorpe United - Manchester United

Recommended Posts

United kohtaa huomenna Carling Cupin ottelussa Championshipissä sijalla 15 majailevan Scunthorpen.

 

Voisi veikata, että Liverpool-pelin avausmiehistöstä ei ole ketään huomenna mukana. SAF on jo paljastanut, että Owen aloittaa. Macheda voisi erityyppisenä pelaajana olla hyvä kärkipari Michaelille.

 

United pelasi eilen reservipelin Buryn ressuja vastaan. Nuorista mm. Rafael, Fabio, De Laet, Smalling ja Bebe eivät olleet tuossa pelissä mukana, tästä voisi päätellä että he ovat todennäköisesti huomenna mukana.

 

Mahdollinen avaus:

 

--------------TK-------------

Rafael—Brown—Smalling—Fabio

Obertan--Gibson—Anderson—Park

---------Macheda—Owen-------

 

 

Penkki: Amos, Ferdinand, Neville, De Laet, Bebe, W. Keane, Hernandez

 

e. Ja tuo päivämäärähän on siis oikeasti ke 22.9...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teamtalkista bongattuna Unitedin kokoonpano valitaan näistä: Kuszczak, Amos, Neville, Rafael, Brown, Ferdinand, Smalling, De Laet, Dudgeon, Anderson, Park, Obertan, Gibson, W Keane, C Evans, Eikrem, Owen, Hernandez, Macheda, Bebe.

 

Toiveavaus

Kuzza

Rafael-Ferdinand-Smalling-De Laet

Bebe-Gibson-Anderson-Obertan

Macheda-Hernandez

 

Penkiltä mukaan sitten ainakin Eikrem. Akatemian viime kauden maalikunkku Will Keane olisi myös mielenkiintoista nähdä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näkyy

 

Taitaa näkyä Canal+ sport extralta mikäli niitten sivuilta oikein ymmärsin.

 

Toivottavasti nuoret saa onnistumisia että saa jatkossakin pelata tässä cupissa, tai miksei jossain muuallakin.

Bebe olis kiva nähä. Toivottavasti osaa pelata wingerinä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus:

 

TK

Brown

Rio

Smalling

Rafael

Park

Gibson

Anderson

Hernandez

Owen

Macheda

 

Penkki:

VDS, O'Shea, Obertan, De Laet, C. Evans, Bebe, Eikrem

Hmm, koitetaanko Hernandezista tehdä laituri vai millainenhan taktiikka tästä muodostuu? Jos Chicharito tungetaan laidalle menee ainakin omasta mielestäni potentiaalia hukkaan, sillä ainakin tähän mennessä nähdyn perusteella hän näyttäisi olevan nimenomaan nopea hyökkääjä, joka voi puhkoa puolustuslinjoja nopeilla juoksuilla. Noh, kohtapa tuo nähdään ja onhan Ferguson ennenkin "kouluttanut" pelaajia peluuttamalla heitä laidalla.

 

Noin muuten avaus näyttäisi aika kovalta, ja innolla odotan jätkien suorituksia. Penkiltä sitten erityisesti Obertan ja Bebe olisivat omalla toivomuslistallani.

 

Avauksen puolustus on muuten sitä luokkaa, että tuota voisi joskus kokeilla tärkeämmissäkin peleissä, toki Evralla vahvistettuna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yllättävänkin kovalla miehistöllä lähdetään liigacuppiin, mut toisaalta tossa näyttäis olevan avauksessa sellaisia pelaajia, jotka on saanu aika vähän vastuuta ykkösmiehistössä, hyvä että nämäkin pääsee pelaamaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja BBC:n mukaan: "Sir Alex Ferguson, meanwhile, is watching Valencia v Atletico Madrid in Spain this evening.". Diegoako hän haluaa takaisin, vai mikä syy ;)

 

Meanwhile, älkää tuhlatko rahaa Canalin Webtv:hen, loistava sopcast löytyy Fox Soccer Plus:sta ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja BBC:n mukaan: "Sir Alex Ferguson, meanwhile, is watching Valencia v Atletico Madrid in Spain this evening.". Diegoako hän haluaa takaisin, vai mikä syy ;)

 

Meanwhile, älkää tuhlatko rahaa Canalin Webtv:hen, loistava sopcast löytyy Fox Soccer Plus:sta ;)

Ei vaan kyllä siellä on UCL kohtaaminen mielessä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parit maalit jo tullut:

 

1-0 19min Josh Wright

1-1 23min Darron Gibson

1-2 36min Chris Smalling

1-3 49min Michael Owen

1-4 54min Park Ji-Sung

 

Peli ei mitään erikoista.. Parempi jengi olis tehnyt meille muutaman maalin lisää. United käyttänyt kerrankin paikkansa kohtuu kovalla prosentilla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

United ei pistänyt kaikkia peliin ja kotijoukkue halusi tarjota hyvän vastuksen. Ensimmäinen puoliaika olikin hyvin tasainen ja kotijoukkue oli pelillisesti ehkä jopa parempi. Toinen puoliaika olikin Unitedin selkeämmin.

 

Kovalla Prosentilla United iski, etenkin Owen oli malliesimerkki tästä.

 

Onnistujat: Smalling, Gibson, Park, Owen

Epäonnistujat: Brown, Hernandez

Niin ja näin: Kuzza, Rio, Rafael

 

Macheda pelasi ihan kelvollisesti ja maali olisi kyllä nostanut onnistujiin. Anderson pelasi välillä mallikkaasti, mutta epätasainen esitys jäi mieleen. Kuzza pelasti pari todella pahaa kutia mutta oli kummallisissa vaikeuksissa monissa palloissa. Riolle täydet minuutit ja se oli iso asia. Matkaa täyteen iskuun on vielä.

 

Varmasti suurinta antia oli saada isoja minuutteja niille, jotka niitä tarvitsevat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1-0 19min Josh Wright

1-1 23min Darron Gibson

1-2 36min Chris Smalling

1-3 49min Michael Owen

1-4 54min Park Ji-Sung

 

1-5 71min Michael Owen

2-5 90min M.Woolford

 

Oikein mukavaa katseltavaa näin keskiviikkoiltaan. Tilanteiden ja pallonhallinnan puolesta lukemat imartelevat ManU:a, mutta kyllähän nuo viimeistelyt ja maalivahtipeli kertoivat selkeästi, että joukkueet pelaavat eri sarjatasolla.

 

Isoa kättä myös kotijoukkueelle. Todella yritteliästä peliä, ja tavoitteena oli selkeästi nauttia suurseuraa vastaan pelaamisesta, ja tarjota hyvin mukana olleelle kotiyleisölle viihdettä. Hyökkäävä pelitapa toki näkyi omalla maalilla, mutta hiukan paremmalla onnella maaleja oltaisiin nähty enemmän toisessa päässäkin.

 

Muutamia kommentteja pelaajista:

 

Macheda: Olen monesti miettinyt, mitä tässä jätkässä on niin hyvää että se kaipaisi yletöntä hehkuttamista? Okei, onhan kyseessä vasta nuori lupaus, mutta silti en vain näe tässä mitään sellaista erikoista, mikä tekisi hänestä tulevan supertähden. Tänään näin vain ylimielisen ja turhautuneen oloisen pelaajan, joka tuhri pari hyvää maalintekopaikkaa. Noh, ei pidä tuomita miestä tämän enempää ottelussa, jossa voitto kuitenkin tuli.

 

Chicharito: Kovin oli mies heppoisen näköinen divarijyrien töniessä vastaan :D. Oli toki liikkeelle päästessään kentän nopein pelaaja, ja keskitykset lähtivät terävästi. Mielummin kuitenkin näkisin hänet keskellä.

 

Owen: Eipä Owenia sinänsä kentällä kauheasti näkynyt, mutta jos tästä "näkymättömyydestä" huolimatta vanha kettu tekee kaksi maalia, niin on ilta onnistunut. Varsinkin läpiajosta (joka taisi olla hiukan paitsion puolella) todella jäätävän varma viimeistely. Tosin siinä vaiheessa kun näin Owenin pääsevän läpi, tiesin maalin tulevan. Samaa en olisi uskaltanut ajatella kenestäkään muusta kentällä olleesta.

 

Bebe: Nyt tälle Portugalin ihmeelle saatiin viimeinkin debyytti ykkösjoukkueessa. Peli näytti ihan hyvältä, vaikka ei paljoa palloja ehtinyt saadakaan. Jotenkin olemuksesta tuli hiukan Tevez mieleen. Ei todellakaan mikään neiti tosin kuin pari muuta lusitaanilaituria.

 

Rafael: Kovin oli hätäisen näköistä toimintaa, tällä kertaa tosin vasemmalla laidalla. Smalling ja Ferdinand pelasivat keskellä suht. hyvän ja ennen kaikkea varmanoloisen pelin, mutta Rafaelilla tuntui jotenkin olevan koko ajan paniikkinappula pohjassa. Toivottavasti homma muuttuu tuosta helpomman näköiseksi.

 

 

 

Nuoret saivat toki näyttöjä sekä kokemusta ja hyvä niin, mutta saa nähdä onko näistä näytöistä kuitenkaan sen suurempaa hyötyä, koska SAF oli sitten nähnyt tärkeämmäksi lähteä katsomaan Valencian peliä :D. Toivotaan sitten että scouttausmatkalta löytyy jotain oleellista sieniliigaa varten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näin Carling cup alkoi. Peli näytti pienestä stream ruudusta samalta, kuin olisi istunut KPVn pelissä. Paljon pallon roiskintaa, harhasyöttöjä,puolustus virheitä, pallon menetyksiä jne. Mutta mitä muuta voi Carling cupin ekalta kierrokselta odottaa :)? Puolustus jatkoi samaa vuotamistaan , joka on tullut tutuksi läpi alkukauden. Jos vastassa olisi ollut vähän terävämpi jengi omissa olisi soinut 2-3 kertaa lisää. Onneksi United käytti omat maalipaikat lähes 100% ja näin varmisti 5-2 voiton.

 

Owen näytti että, jos mies tyytyy nykyiseen rooliinsa Unitedissa kannattaa mies pitää jatkossakin EHDOTTOMASTI mukana. Myös tulevina kausina!

 

Muita onnistujia: Smalling, Gibson, Park, Andersson

 

Vaisuja: Brown, Hernandez,Rafael

 

Hernandez oli jälleen pieni pettymys. Mies ei saanut tänään mitään aikaan. Tällä taktiikalla miehestä ei saatu mitään irti, mutta kyllä potentiaalia löytyy ja onnistumiset ovat tulossa ;)

 

Bebe teki debyttinsä. Tuon perusteella on vaikea sanoa mitään. Ihan pirteältä kaveri näytti, mutta kova työ on viellä edessä ennen kuin ruvetaan puhumaan ykkösjoukkueen avaus paikoista tai ylipäätään peliminuteista

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rutiinilla jatkoon. Viidestä maalista huolimatta Unitedilta ei mikään häikäisevä esitys. Ekalla jaksolla kotijoukkue oli jopa parempi joten taukojohto hieman imarteli Red Devilsiä. Toisen jakson edetessä kyllä tuli sitten selväksi kumpi joukkueista on parempi.

 

Kuzza: Otti muutaman hyvän kopin ja vastapainoksi oli välillä hieman epävarma. Pelaamattomuus ehkä hieman näkyi?

Brown: Veli Ruskean pelistä ei jäänyt oikein mitään mieleen. Siellähän se meni muiden mukana.

Ferdinand: Riolle tärkeitä minuutteja. Puolikuntoisuus/pelituntuman puute näkyy vielä.

Smalling: Puolustuksen paras. Ensimmäinen (virallinen) maalikin syntyi.

Rafael: Sai sentään pelata. Toivottavasti saa minuutteja myös jatkossa vaikka eilen ei ollutkaan paras päivä.

Park: JSP:lle maali ja muutenkin varsin pirteää menoa.

Gibson: Darronilta upea maali.

Anderson: Ando is back!

Owen: Kyllä se Owen vaan tuon maalinteon yhä osaa. Saldona kaksi reppua. Oli lisäksi järjestelemässä Parkin osumaa. Haki palloa useasti lähes (United) pakkien jaloista.

Macheda: Missasi yhden loistavan pusku tilanteen. Yritystä oli mukana. Harmi vain, että palkinto jäi saamatta.

Hernandez: Ei päässyt oikein peliin mukaan. Pariin otteeseen väläytti nopeuttaan. Ei oikein ole vielä sisällä tuossa brittifutiksen kovuudessa. Tulevaisuudessa varmasti tulee vielä tehojakin.

 

Obertan: Ranskiksellekin hieman ykkösjoukkueen minuutteja. Ei tosin oikein jäänyt mieleen mitä mies kentällä sai aikaan.

Bebe: Valitettavan vähän Bebelle siunaantui minuutteja. Muutama vahva rynnistys pallollisena. Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan lisänäyttöjä.

 

Hieman pettymys oli ettei kolmatta vaihtoa käytetty. Eikrem olisi ollut kiva nähdä tosi toimissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×