Jump to content
Sign in to follow this  
Kiedis

Manchester United - Bursaspor 20102010

Recommended Posts

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

 

Posted Image

Old Trafford, Manchester

Wednesday 20th October 2010

KO - 19:45 BST

 

 

 

Champions League jatkuu tänä keskiviikkona kotiottelulla turkkilaisia vastaan. Bursaspor on tähän mennessä hävinnyt molemmat ottelunsa ja tämä ottelu pitää yksinkertaisesti voittaa ja kunnolla, jotta saadaan kaikki voimavarat joukkueen taakse mentäessä kohti talvea ja eteenpäin liigassa.

 

 

Poissa Unitedilta ovat pitkäaikaispotilaiden lisäksi Rooney ja Owen hyökkäyksestä, Giggsy keskikentältä ja Jonny Evans puolustuksesta. Bursasporin Volkan Ses palaa joukkueeseensa yhden ottelun kurinpidon jälkeen ja meneekin suoraan avaukseen, sillä jos turkkilaiset meinaavat vielä jatkoon pyrkiä, pitää Old Traffordilta varastaa ainakin piste.

 

Unitedilla on lauantaina paha vieraspeli Stokessa ja tässä pelissä varmaankin peluutetaan pelaajia silmällä juuri tuo. Scholes pelasi la. 20min, joten voi hyvinkin jopa aloittaa Carrickin tai Fletcherin paikalla. Gibson pelasi raporttien mukaan heikosti WBAa vastaan, joten lepovuoro voi olla tiedossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jostain olin lukevinani Fergusonin sanoneen, että tänään muutama nuori pelaaja saa tarvittavan näytönpaikan jatkoa silmälläpitäen. Uskoisin tämän kommentin tarkoittavan Obertania tai Bebeä.

 

Mikäs vaiva Oweniin on iskenyt?

 

Oma veikkaus avauksesta:

 

VDS

O´Shea - Smalling - Vidic - Evra (Fabio?)

Fletcher - Scholes - Anderson

Nani - Berbatov - Obertan

Lisäksi kentällä nähtäneen vaihdosta (miksei avauksessakin) Chicharito, Macheda, Bébé. Kuzza saattaa myös aloittaa tolppien välissä, mutta mielestäni VDS:lle olisi tärkeää saada ehjä ottelu alle, sekä miehen kokemus pelin avaamisessa ja puolustuksen kontrolloinnissa olisi tänään tärkeää. Kuzzan avaukset nyt valitettavasti tiedetään...

 

 

Jotenkin tuntuu oudolta että mestareiden liigassa on varaa pelata ns. kakkosmiehistöllä, mutta kyllähän tuo kertoo osaltaan valioliigan tämän hetken tasaisuudesta, ja varsinkin noiden vieraskenttien vaikeudesta.

2x viikossa peleihin meidän rosteri alkaa näyttää tämänhetkisen loukkaantumistilanteen ja henkilökohtaisen taitotason valossa melko kapealta. Pitää vain toivoa erityisesti näiden nuorten laitureiden lyövän itseään mahdollisimman pian kunnolla läpi. Turha sitä on tietysti naapurin leireihin katsella, mutta eilen Realin peliä katsellessani iski melkoinen kateus, kun muisteli kesän siirtohuhuja joissa mm. muuan Özil oli yhdistetty myös punapaitoihin. Nyt olisi nimittäin käyttöä.

 

Vastustajasta itselläni ei ole mitään käsitystä, ainoastaan mielikuvia turkkilaisista joukkueista. Puolustuksen en uskoisi olevan se kovin juttu, mutta likaista peliä saatetaan nähdä ja torikokouksia tuomarin ympärillä on todennäköisesti luvassa. Myös henkilökohtaista taitoa saattaa olla pelottavan paljon meidän haparoineen puolustuslinjan rikkomiseen.

 

Toivotaan kuitenkin että mestareiden liigan nollaputki puolustuksessa pitää, ja hyökkäyksessä homma toimii. Optimistinen 3-0 veikkaus kehiin. Tasoeroa kuitenkin hyvänä päivänä pitäisi olla vähintään tuon verran. Näytetään että kyseessä on joukkue eikä minkään yhden rahanahneen kiukuttelijan ympärille kyhätty seurakunta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voittoa ehdottomasti odotetaan. Mielenkiintoista nähdä miten meneillään oleva Rooney-jupakka vaikuttaa Unitedin peliin. Pelaajat ovat viime aikoina puhuneet siitä kuinka pelejä pitää alkaa ns. tappamaan. Toivottavasti puheet muuttuvat tänään teoiksi kentällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oma veikkaus avauksesta:

 

VDS

O´Shea - Smalling - Vidic - Evra (Fabio?)

Anderson - Scholes

Nani - Berbatov - Obertan

Ei nyt sentään anneta liikaa tasoitusta turkkilaisille 9 kenttäpelaajan muodossa... ;) Lisätään viikonloppuna levännyt Fletcher Scholesin ja Andersonin kaveriksi. Muuten näyttää hyvältä, Rafael ja Rio myös mahdollisia aloittajia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

---------Macheda----------

Park-------------------Nani

-----Anderson-Carrick------

----------Fletcher---------

Evra--Vidic-Smalling--Rafael

---------Kuszczak---------

 

United tänään... Toivotaan että voitto sieltä tulee vaikka melko 2.kokoonpanolla mennäänkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja vaihdossa: Amos, Neville, Berbatov, Hernandez, Bebe, O’Shea, Obertan

 

Kokoonpanosta poissa van Der Sar, Scholes ja Ferdinand. Toivottavasti tällä ei ihan 1.joukkueella nyt se kolme pistettä saadaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Park näköjään toipunut kuntoon, vaikka luulin miehen olevan sivussa vielä viikon-pari. No onpahan edes joku laituri vasemmalle laidalle.

 

Toivottavasti tämä viritelmä nyt toimisi eikä lähdettäis aliarvioimaan Bursasporia... ManUlle veikataan silti 2-1, maalit iskee Macheda ja Nani!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hohhoijjaa...Park ja Anderson. Noin muuten erittäin hienoa että annetaan muillekin mahdollisuuksia, mutta olisi ollut kyllä hienoa nähdä Bebeä ja varsinkin Obertania kentällä. Tämän kauden Unitedin esityksiä peilaten sanoisin että 1-1 ja 1-2. Unitedin voittoa tottakai toivotaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoinen avaus ja niinkuin SAF lupasi niin nuoria pelimiehiä avauksessa..ja hyvä niin. Tästä pelistä ilman muuta otettava täydet pisteet! Tulosveikkaus varovaisesti 2-0 ManU:lle, Macheda tekee puskumaalin ja Fletcher tykittää toisen.

 

Streamien kautta täytyy katella, perhana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hohhoijjaa.. Olipas tylsä matsi. Mutta eipä paljon muuta voi odottaakkaan tuolta avauskokoonpanolta... Nani kuului parhaimpiin pelaajiin tänään. Park mielestäni oli taas aika kökkö... Mutta pääasia että kolme pistettä saatiin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Melko unilääkettähän tuo oli, mitä sivusilmällä peliä katselin. Nani on joukkueen tärkein palanen tällä hetkellä, eipä tuota käy kiistäminen. Monesti vain tuntuu että yrittää pelikavereiden kanssa liian vaikeita kuvioita, eikä osaa antaa sitä helppoa syöttöä. Ratkaisi tänään kuitenkin pelin upealla yksilösuoritusmaalillaan!

Muuten aika tasaista puurtamista, eikä vastustaja saanut lopun vaparin lisäksi juuri mitään aikaiseksi. Kerran Vidic karkuutti miehensä yksin läpi, mutta Rafael kirmasi rinnalle ja vielä ohi hoitaen tilanteen.

 

Macheda oli kyllä melko onneton tänään. Taisi saada yhden vedon kohti maalia, eikä mitään luovuutta näkynyt kaverin otteissa. Toivottavasti jatkossa Chicharito saisi nämä avauksen paikat. 7p ja lohkon tilanne näyttää hyvältä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voiton ja kolmen pisteen lisäksi eilisestä ei paljon käteen jäänyt. Selostajien mukaan ensimmäiset 15 minuuttia oli Unitedilta parasta peliä. Itse tietenkin onnistuin missaamaan ekan vartin, kun ei meinannut striimi toimia. Nani oli tietenkin maalinkin siinä sitten kerennyt heittää. Ihan komeahan Nanin laukaus oli. Loppu pelissä ei Hernandezin vetoa lukuun ottamatta oikein paikkoja enää ollutkaan. Kakkosmiehinen kokoonpano ja viime päivien mediamylläkkä huomioon ottaen voitto tietenkin lämmittää mieltä, vaikka peli ei mikään klassikko ollutkaan.

 

Kuzza: Helppo nollapeli. Yksi torjunta polskille ja sekin vasta aivan viime minuuteilla.

Rafael: Brassilta hyvä esitys. Loistava taklaus tilanteessa jossa turkkilainen pääsi (lähes) läpiajoon Vidicin sählätessä. Antoi varmasti Rafaelille paljon itseluottamusta jatkoon. Varsinkin kun muistaa miten kävi viime kaudella Bayernia vastaan samantyyppisessä tilanteessa.

Smalling: Oli eilen parempi kuin Vidic. Virheetön esitys. Onko jo edellä Evansia?

Vidic: Yksi paha moka jonka Rafael pelasti. Tuntui liukastelevan kentällä useasti. Eilen ei nähty parasta Vidaa.

Evra: Onko Evra vihdoinkin heräämässä tähän kauteen? Paljon hyviä nousuja vasemmalta. Keskityksissä tosin parantamisen varaa.

Nani: Eipä tullut yllätyksenä, että portugalilainen oli pelin ratkaisija. Maali komealla laukauksella.

Fletcher: Syöttäjänä pelin ainokaisessa. Ei pettänyt jos ei loistanutkaan.

Carrick: Aikalailla samat sanat kuin Fletheristä. Pois lukien maalisyöttö.

Anderson: Keskikentän keskustan kolmikosta mielestäni näkyvin. Aktiivinen hyökkäyspäässä/hyökkäyksiin lähdöissä. Syötöissä vielä petrattavaa.

Park: JSP:stä ei oikeastaan jäänyt mitään mieleen. Jatkossa toivoisin, että Parkin minuutit annataan Obertanille.

Macheda: Ei saanut oikeastaan mitään aikaan. Joskaan pallojakaan ei juurikaan tullut. Yksi hyvä paikka olisi tullut, mutta pallo ei tarttunut mukaan ja tilanne kuivui kasaan. Ehkä Machedalle sopii paremmin kahden kärjen taktiikka.

 

Obertan: Muskelimies! Hyvä sisääntulo ranskalaiselta. Uskaltaa haastaa vastustajia. Erityistä plussaa siitä ettei ole pienestä tai vähän isommastakaan hipaisusta samantien rähmällään itkemässä vaparia. Gabille ehdottomasti lisää minuutteja.

Hernandez: Peliaikaa vajaa vartti mutta oli silti Machedaa parempi. Olisi pitänyt tehdä maali. Vidiciltä hieno avaus Chicharitolle, mutta veto meni ohi maalin. Positiivista tietenkin, että pienillä minuuteilla pääsee kuitenkin maalipaikkoihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obertan: Muskelimies! Hyvä sisääntulo ranskalaiselta. Uskaltaa haastaa vastustajia. Erityistä plussaa siitä ettei ole pienestä tai vähän isommastakaan hipaisusta samantien rähmällään itkemässä vaparia. Gabille ehdottomasti lisää minuutteja.

Kuulostaa hyvältä. Meillä on potentiaalisesti aika kova laituriosasto pitkälle tulevaisuuteen:

 

Valencia (25)

Nani (23)

Obertan (21)

Bebe (20)

 

Lisäksi Cleverley (21) voi myös pelata laidassa.

 

Epävarmuustekijöitä tietysi löytyy (lähinnä Valencian kuntoutuminen ja Beben todellinen potentiaali ja kehitys), mutta potentiaalia tästä porukasta löytyy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsellä on kyllä hyvä fiilinki Obertanin suhteen ja uskonkin, että miehestä on tulevaisuudessa paljon hyötyä ManU:lle ja eilinen peli vaan vahvisti tätä fiilistä. Taitoa ja nopeutta riittää ja nyt vaan toivottavasti SAF alkaa antamaan enemmän vastuuta.

 

Eilisestä pelistä lyhyesti niin on se Nani kovassa kunnossa, hieno maali! Toivottavasti säilyttää tämän huipputasonsa läpi kauden ja tätä samaa toivon myös Berballe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×