Jump to content
Sign in to follow this  
methback

Magpies vs. United Sun 28.8.

Recommended Posts

Sunnuntaina United matkaa Newcastlen vieraaksi. Newcastle ei ole tällä(kään) kaudella vakuuttanut, enkä usko, että vakuuttaa tässäkään ottelussa. Muistelisin, että Newcastle ottelut ovat sujuneet viime vuosina enemmän Unitedin komennossa, joten miksi tehdä siihen muutosta?

 

Newcastle esittelee sunnuntaina kotiyleisölleen tuoreen hankinnan. Albert Luque liittyi Magpiesin riveihin Deportivosta £9.5 milj. hinnalla. Enpä kuitenkaan usko, että mies Valioliiga-debyytissään esittää kovinkaan suuria otteita. Eiköhän totuttelu vie hänelläkin oman aikansa. Titus Bramble, Graig Moore & Michael Chopra ovat Newcastlelta sivussa. Ilmeisesti siis Newcastle saa jalkeille aikalailla parhaan kokoonpanon.

 

Premierleaguen sivuilla Ferguson sanoo, ettei uusia hankintoja tehdä ennen siirtorajan umpeutumista, joten spekuloinnit voitaneen sen suhteen lopettaa. Uskon, että päälimmäinen syy siihen, ettei ketään nyt tullut, on se, ettei markkinoilla ole sopivaa pelaajaa Fergusonin tarkoitukseen.

 

Louis Saha, Ole Gunnar Solksjaer sekä Gary Neville ovat sivussa, kun taas Mikael Silvestre ja John O'Shea palaavat kokoonpanoon huilattuaan Debreceni ottelun pikkuvammojen takia. Neville paikalla aloittaa joko Wes Brown tai O'Shea, vahvemmin epäillään Brownia. Muuten United lähtee otteluun parhaalla kokoonpanolla. Debreceni ottelussa vaihdossa aloittanut Wayne Rooney palannee avauskokoonpanoon Ruud van Nistelrooyn rinnalle (tai hieman alle). Keskikentän muodostelmaa en uskalla vielä lähteä arvailemaan, mutta uskoisin, että avaukseen paluun tekevät Ryan Giggs ja Cristiano Ronaldo. Keskikenttä voisi olla muodostelmassa Ronaldo - Keane - Scholes - Giggs. Park ja Richardson sitten vaihdosta kentälle. Ehkä Fletcherkin.

 

Ennakoin avauskokoonpanon

van der Sar

Brown-Ferdinand-Silvestre-Heinze

Ronaldo-Keane-Scholes-Giggs

van Nistelrooy-Rooney

 

Avauskokoonpano ei siis tule olemaan tuollainen, koska joka kerta sitä veikatessani ainakin muutama virhe siitä löytyy.

 

Uskon, että United jatkaa hyvää alkukauttaan ottamalla muutaman maalin voiton Newcastlesta. 2-0 kuulostaa hyvältä, 3-0 vielä paremmalta. Van the Man onnistuu ainakin kertaalleen. Näillä mennään.

 

Edit. Kieran Richardsonin pitäisi olla kokoonpanossa mukana huolimatta Debreceni ottelussa sattuneesta polvivammasta. Näin ainakin ymmärsin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinänsä todella tärkeä peli, koska Chelsea on voittanut, kuten tiedetään tähän mennessä kaikki pelit, joten nyt ei tässä vaiheessa SAA antaa minkään sortin tasoitusta heille, 3 pistettä on tultava. Manulla on periaatteessa paras mahdollinen kokoonpano saatavilla joten tasoeroa joukkueiden välillä on. Manu voittaa 2,3,4-0 jos vaan pää kestää ja asenne on kohdallaan. Toivottavasti viime kausista on opittu edes jotain!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Runsas maalinen ottelu voi olla tulossa. Ainakin edellisten kohtaamien perusteella (kaudella 02/03 United voitti kotipelinsä 5-3, vieraissa voitto tuli 6-2. Viime kaudellahan United voitti myöskin molemmat pelit 2-1 ja 1-3).

 

Newcastle on aloittanut kautensa surkeasti jälleen, mutta uskon ottelusta tulevan jälleen kuuma. Luque siis näillä näkyminen tekee debyyttinsä ManUa vastaan. Ihan toisen luokan maalintekijähän tuo on, kun jotkut Ameobit ym kinkkuilijat, mutta tuskin mitään ihmeitä heti ensinmäisessä otellussan esittää.

 

Oma avauskokoonpano:

 

------------------VDS----------------

Brown/O'Shea-Silvestre-Rio-Gaby

---Scholes--Smith/Keano-Fletcher-

----Ronaldo-----------------Rooney-

----------------RVN-------------------

 

Kolme pointsia pitää ottaa, jos Chel$ean perässä meinataan pysyä. Ottaisivat sen edes minun huomisten synttäreitten kunniaks. :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Että Newcastle :? ...Ei ole helppo ottelu. Castle näyttää paperilla melko kovaltakin mutta niinkuin nähty, ehtinyt rämpiä jo tälläkin kaudella..

 

Mutta alkukauden ottelut ovat tärkeitä ja näistä otteluista pitää ottaa voitto, vaikka rutiinilla. Totta on, että ManU on pärjännyt hyvin, melkeinpä loistavasti St. James parkilla..Muistamme viime kauden 3-1 voiton ja sen 6-2 murskauksen.

 

Mutta nyt en itse ainakaan usko että maaleja tulee paljon.. 1-0 jommalle kummalle..

 

Mutta fanina kuitenkin ManU voittaa 1-0 maalin iskee Wayneee Rooneeeyy..

 

Ottaisivat sen edes minun huomisten synttäreitten kunniaks.

:D ONNEA!

 

btw väärä päivämäärä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Newcastle ei ole onnistunut vielä tekemään yhtään maalia liigassa, enkä usko että nytkään onnistuu. On meillä sentään sellanen puolustuslinja siellä.

Hyökkäyspäässä Ruud varmaan tekee maalin tai pari. Joten 0-2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luque?

Seuraavaa kertoo Newcastlen kotisivut:

ALBERT Luque is available to make his Newcastle United debut in Sunday's clash with Manchester United at St. James' Park after his international clearance was received on Friday evening.

 

Joten pelannee ainakin osan pelistä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ronaldolla ollut kaksi hyvää paikkaa vähän ajan sisään. Varsinkin ekasta piti tehdä maali. mutta jos ei erikoistilanteita oteta niin ei hätää ole ollut. parempaa viimeistelyä toiselle puoliajalle toivoen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Newcastle on hallinnut peliä. Manun keskikenttä on hävinnyt melkein kaikki kaksinkamppailut. Pari maalipaikkaa oli, mutta nekin tuli väärälle miehelle. Jotain tuolle keskikentälle pitää tehdä, että saadaan edes tasuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Newcastle on hallinnut peliä. Manun keskikenttä on hävinnyt melkein kaikki kaksinkamppailut. Pari maalipaikkaa oli, mutta nekin tuli väärälle miehelle. Jotain tuolle keskikentälle pitää tehdä, että saadaan edes tasuri.

Johtunee Scholesin, Flectherin ja Ronaldon surkeudesta, Keano just just saa puhtaat paperit eka jaksolta. Scholes oli todella huono! No onneks pojilla on vielä mahdollisuus parantaa. Vähän ihmetyttää Ronaldon rooli, taitaa enemmän pelata keskikentän ja Ruudin välissä keskellä, Rooney sitten..öö no en oikein tiedä mikä hänen paikkansa oli :roll: Ehkä jokapaikan höylä vois kuvata pelipaikkaa.

 

Veikkaanpa että punainenkortti heilahtaa jollekkin, sen näköistä peliä välillä. Heinze on vedonlyönnissä siinä ykkösenä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onpas inhottavan näköstä peliä ManUlta. Ei mitään tulosta.Syötöt ihan harakoille ja näyttäisi pelaajienkin alkavan jo kyllästyä..

 

Noh, jos vaikka yksi tuuri maali saataisiin. Alkukaudesta ei pistemenetyksiä hirveesti saisi tulla :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen puoliaika oli aika nihkeää koko joukkueelta, mutta sitten toisen alussa näki jo, että joukkue halusi taistella ja oli tullut voittamaan. Rooneykin pääsi vasta kunnolla peliin mukaan vasta toisella puoliajalla. Huomaa kyllä, että Scholes ja Keane eivät ole enää yhtä kovia pelureita kuin ennen. John O'Shea on ollut alkukauden perusteella todella hyvä ja korvaa Garya aivan loistavasti. Harmittaa vain se, että tuomarilla ei ollut pokkaa antaa punaista, kun Ronaldo revittiin nurin selkeässä paikassa.

 

 

 

:twisted: :twisted: :twisted: Rooney

:twisted: :twisted: O'Shea

:twisted: Heinze

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniih. Tulihan ne maalitkin sieltä. 2-0 voitto on ihan hyvä, paikkoja olisi enempiinkin ollut, mutta hyvä näin. 3 matsia pelattu, täydet pisteet ja maali koskemattomana. Loistava kauden avaus.

 

Mutta itse peliin:

 

1. puoliaika oli aika kauheeta katottavaa, paljon harhasyöttöjä, Castlella pieni ote ja Ronaldo missasi yhden, tai kaksikin hyvää paikkaa. Etenkin toisesta pallo olisi pitänyt verkkoon tömäyttää. Alkoi jo joukkue ehkä hiukkasen jo turhautumaan.

 

Tuomari oli mielestäni joissain tilanteissa aivan jossain muualla kuin pelitapahtumissa, päivänselviä tilanteita ji viheltämättä. Van Nistelrooyn saama kortti oli aivan turha. Ehkei pilkkua olisi pitänytkään antaa, muttei myöskään korttia. Taitaa ainoastaa Chelskillä olla tuomarit puolellaan

 

Toisen puoliajan alussa tahti oli ihan erilainen. Näki heti, että voittoa haluttiin ja tulostakin tuli, hiukan onnellakin, mutta viimeistely oli varmaa.

 

Toinen maali oli mahtava. Kerrassaan loistava nousu Rooneyltä ja syöttö, ehkä olisi pakki voinut katkaista, mutta ei ja Nistelrooyn viimeistely oli myös huippua.

 

Taisi olla molemmissa maaleissa tunaroitsijana Boumsong?

 

Mutta Ronaldo ei minua vakuuttanut kovinkaan paljoa. Ei ollut surkea muttei hyväkään, ei tosiaankaan. Ekalla puoliajalla olisi voinut pelin pistää jo 2-0. Ehkä loukkaantuminen haittaa vielä..?

 

Keskikentän miehistä Scholes ja Fletcher pelasivat kelpo ottelun.. Mutta huolestuttavan heikko keskikenttä on. 5 maalia liigassa. kaksi maalintekijä, kaksi hyökkääjää..Taitaa peli pahasti turvautua kolmeen ärrään..

 

Keskikenttä, lukuunottamatta Richardsonia, ei ole tehnyt yhtään maalia kauden virallisissa otteluissa.

 

Mutta tappioitta jatketaan, poijat

 

:twisted: :twisted: :twisted: Rooney

:twisted: :twisted: O'Shea

:twisted: RvN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toisella puoliajalla isompi vaihde silmää ja se riitti. Rooney oli loistava. Luulin jo yhdessä vaiheessa Rooneyn kyllästyneen peliin ja lähtevän kotiin. Ja hetkeä myöhemmin Sar pisti pitkän avauksen ja Wayne teki upean haltuunoton siirsi oikealle jalalle ja pamautti hirmu tykin verkkoon :D Sitten 90min taulussa, kaveri kipittää omalta alueelta parin puolustajan ohi jättäen ne jälkeensä. Antaa tarkan syötön johon Boumsong ei osaa osua ja RVN tekee maalin.

 

Eka jakso oli Newcastlelta hyvää peliä ja ManUlle tuli monta harhasyöttöä ja pallonmenetystä. Scholes oli todella huono mutta petrasi koko joukkueen tavoin toiselle jaksolle. Ronaldo...Tänään oli sitten teatteripäivä mutta yhdestä tilanteesta olisi voinut laittaa Newcastlen pelaajan pihalle ja toisesta antaa keltaisen. Mutta Ryhtiä Ronaldolle, ei enää kaatuilua... Ärsyttää. Tuomarista voisi lausua muutakin mutta olkoon.

 

Erään huomion tein jota ei pariin kauteen ole näkynyt. Nimittäin vaihtopenkin toiminta. Kaikki juhlivat maalia riemuissaan juosten penkeiltä kentänlaitaan. Muutenkin SAF, huoltajat ja valmentajat elivät hyvin pelissä mukana :D todella upeaa!

 

:twisted: :twisted: :twisted: Rooney

:twisted: :twisted: Puolustus nelikko+Sar

:twisted: Vaihtopenkki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse en nyt rupea kummemmin tapahtumia erittelemään, päällimmäiset fiilikset:

 

- Fletcher hermona? Käsittämättömiä harhasyöttöjä todella usein (kuten muullakin joukkueella). Ainoita hyviä suorituksia laukausyritys kulmasta alkupuolelta.

- Ronaldo voisi lopettaa filmauksen, kun ei sitten aiheellisista tilanteistakaan saada enää vapareita.

- Ferguson on unohtanut vaihtopelaajien olemassaolon? Mies on tietysti ammattilainen, mutta minua kummastuttaa kyllä nuo vaihtopelaajien käyttämiset vasta viimeisillä minuuteilla. Jollain tavalla palaa mieleen viime kauden Fulham-peli, jossa vaihtomiehiä ei käytetty ja Papa Diop tasoitti viime hetkillä. En kyllä tiedä johtuiko siitä.

- Peli rupesi heti näyttämään paremmalta, kun lopetettiin jatkuvien pystysyöttöjen yrittäminen... Tehokkaitahan ne ovat, jos vaan menevät läpi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikee peli.. Pitää olla tyytyväinen kun kolme pistettä saatiin.

Rooney teki ekan maalin aika tyhjästä, ja toinen oli Rooneyltä hieno nousu

mutta syöttö onnella Ruudille. Saa melkein kiittää Boumsongia meidän voitosta.

 

Eka jakso oli heikkoo peliä.. Mutta toisella jaksolla meni jo paremmin.

Ronaldo sais kyllä koittaa välillä pelata loppuun asti eikä olla aina perseellä ja katella tuomariin.Ja välillä ois hauka nähdä miten Smith pärjäis Fletcherin paikalla varsinkin jos miehestä ollaan tekemässä Keanon seuraajaa..

 

No ajatellen jatkoo niin positiivista on puolustuksen ja Sarin hyvä alkukausi eikä yhtään menny vielä omiin.Siitä on hyvä rakentaa ja jos

Rooney ja RVN jatkaa samaan tapaan niin eiköhän se kausi tästä hyvin edisty.Vielä kun keskikenttä sais homman kunnolla toimiin ja Ronaldo heräilis pelaamaan niin aiaiai iiiiaaia...

Share this post


Link to post
Share on other sites

.Siitä on hyvä rakentaa ja jos

Rooney ja RVN jatkaa samaan tapaan niin eiköhän se kausi tästä hyvin edisty.Vielä kun keskikenttä sais homman kunnolla toimiin ja Ronaldo heräilis pelaamaan niin aiaiai iiiiaaia...

 

Sanotaan Ronaldosta ja hänen kaatumisistaan mitä tahansa, niin tänään asiat meni häntä vastaan. Ronaldo kun kaatuu, niin dumari on aina sitä mieltä, että ei virhe, mutta tänään oli paikkoja, joista olis voinut varoituksenkin Newcastlelle antaa. Ja JOKATAPAUKSESSA, miestä on kiva katsoa kentällä, aina sattuu ja tapahtuu ;) Toisen paikkansa olis voinut antaa RVN:lle, niin maali olisi ollut varma, mutta mies on vielä nuori, ja minusta kehittynyt viime vuodesta PALJON! Tosin, kannattas jättää laukaisut muille ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuomariin meni täysin hermo. Harvoin on tullut nähtyä noin törkeää hyökkääjän estämistä kuin Carr vs. Ronaldo! Ferguson huitoi "hieman" sivurajalla tilanteen jälkeen :D Carr sohaisi myös aiemmin jo Väinöä päähän! Newcastlelle olisi pitänyt näyttää keltaista jo paljon ennemmin mitä nyt näytettiin.

 

Hyvä että Shearer pysyi tiukasti kurissa. Heinze ja Silvestre hoitivat homman tyylikkäästi. Kova kovaa vastaan.

 

O´Shea paikkasi tosiaan ihan mallikkaasti Garya ja toivottavasti siellä ei nyt aleta kierrättämään miestä kun on sinne yksi saatu kotiutettua.

 

VDS vakuuttaa tolppien välissä. Keskitykset joita heiteltiin boksiin olivat hänelle aika helpon näköisiä, toisin kuin parin edelliskauden sankareille.

 

Harmittamaan jäi kun Ronaldo ei onnistunut paikastaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×