Jump to content
Sign in to follow this  
Jussii

Carling Cup 26.10.2010 Manchester United - Wolverhampton Wanderers

Recommended Posts

Tänään taas vuorossa liigacuppia, ja vastaan asettuu liigassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä majaileva Wolves. ManU lähtenee otteluun perinteiseen tapaan sekoituksella nuoruuden intoa sekä kokemusta. Robbie Brady ja Ravel Morrison ovat saaneet myös ykkösjoukkueen pelinumerot, joten paljon mahdollista että junnut nähdään tänään penkillä. Kyseisistä herroista itselläni ei ole nimiä enempää kokemusta, joku muu voi valaista tätä asiaa. Toki mielenkiinnolla odotan kyseisten pelureiden otteita, jos nyt minuutteja tänään liikenee.

 

Avausveikkaus

Amos

Rafael - Smalling - Evans - Fabio

Carrick - Gibson - Anderson

Obertan - Macheda - Owen

Toivottavasti laitoihin löytyisi tänään joku parempi yhdistelmä kuin Anderson ja Owen. Park olisi tällaiseen peliin kelpo vaihtoehto, mutta jotenkin tuntuu että nämä kummalliset kokeilut jatkuvat. Bebe on saanut tähän mennessä niin vaatimattomia minuuttimääriä, että en jaksa uskoa hänen pääsevän vielä avaukseen. Penkiltä toki sisään hakemaan lisää kokemusta.

 

Laitetaan tulosveikkaukseksi 3-1, maaleista vastaavat Owen, Gibson ja Obertan.

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse toivoisin seuraavanlaista avausta

 

Kuzza

Brown-Smalling-Evans-Fabio

Obertan-Gibson-Carrick-Park

Owen-Kiko

 

Evansin kunnosta ei kyllä ole täyttä varmuutta. Jos ukko on vielä loukkaantuneena niin Brown keskelle ja Rafael laitaan. Vaihdosta nyt sitten ainakin Bebe ja toivoisin myös Eikremin saavan minuutteja.

 

2-1 Smalling ja Kiko

 

Avaus: Amos, Brown, Smalling, J Evans, Fabio, Carrick, Gibson, Park, Obertan, Bebe, Macheda

Penkki: Kuszczak, Neville, Chicharito, Rafael, Brady, Eikrem, Morrison

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tietoa tuosta Owenin tilanteesta? Ei siis tänänkään kokoonpanossa. Ilmeisesti joku loukkaantuminen? Muuten mielenkiintoinen avaus. Beben avauspaikalle peukku! 3-1 Park x2, Obertan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos jälleen ©anal+ tästä loistokkaasta jalkapalloillasta.. kello on jo 22:16 eikä ole yhtään vielä aikatauluissa ollutta matsia näkynyt. Jotain länsinaapurin seksuaalivähemmistökääkkää Taivaisen lepertelyllä varustettuna sieltä tulee..

 

Mistä saataisi Suomeen kunnon palveluntarjoaja futispuolelle (eritoten Barclays PL, UCL, FA-cup ja Carling Cup)?

 

*lähti tulikivenkatkuista palautetta ANAL+:n suuntaan. Onneksi on olutta että pahin käyrä saadaan otsasta "veltostumaan"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unibetin streamilta tuli matsi tihrustettua. Mutta kyllä kannatti, hyvä fiilis jäi jännärin jälkeen!

 

FT 3 - 2

1-0 Bebe

1-1 Elokobi

2-1 Park

2-2 Foley

3-2 Chicharito

 

ManU:n otteet eivät olleet kauhean vakuuttavia, mutta eipä tuolla niin väliä kun voitto irtosi ja nuorisokaarti sai kokemusta. Erityisesti Bebe jäi itselleni positiivisesti mieleen. Onhan mies vielä täysi raakile, mutta nopeutta näyttäisi ainakin löytyvän, ja onnistui myös tarjoilemaan pariin kertaan boksiin ihan hyviä palloja. Onneksi olkoon myös maalitilin avaamisesta, vaikkakin kyseinen potku oli ilmeisesti tarkoitettu keskitykseksi. Onnekkaasti kuitenkin pallo juuri ja juuri maaliviivan yli, ja ensimmäisessä kotipelissään maali miehelle!

 

Puolustuksessa homma olikin tutun sekaisin, ja toivottavasti tuollaista porukkaa ei nähdä avauksessa yhtään tärkeämmissä peleissä. Brownia vietiin laidalla useammankin kerran, Smalling pelattiin ulos ja Evans yleensä pelasi itsensä ulos. Fabio suoriutui mielestäni ihan hyvin, erityisesti oli usein apuna hyökkäyspäässä. Veljen tasoon on kuitenkin vielä matkaa.

 

Macheda oli melko säälittävä tapaus tänään. Olihan hänellä useampiakin paikkoja, mutta viimeistely on luvattoman heikkoa ottaen huomioon, että miehen pitäisi olla target-hyökkääjä. Itselläni unohtuu tosin usein että kaveri on vasta 19, mutta siitä huolimatta vaadin Unitedin kärjessä pelaavalta kaverilta enemmän tehoja.

 

Ja tulihan niitä tehoja, kun muuan mehikaani hölkkäsi sisään! Pitäähän tuota Chicharitoa hehkuttaa jälleen, kun mies tarjoilee siihen aihetta kerta toisensa jälkeen! Kentälle tultuaan tarjoili mm. loistavalla puskulla avopaikan Obertanille ja Machedalle, mutta ranskalainen päätti laukoa ohi maalin. Loppuhetkillä hernepyssy hakeekin tutun sähäkän pystyjuoksun, harhauttaa kylmänviileästi pakin ja nostaa maalivahdin yli voittomaalin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pikku Herne! ja hieno syöttö Gibsonilta.

 

Näin vain toisen puoliajan, ihan mukavaa ja aktiivista peliä junnuilta vaikka viimeinen silaus jäi yleensä puuttumaan. Hieno tulos ja hienoa, että carling cup -taival jatkuu, näitä pelejä on mukava katsoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos ettei tullut jatkoaikaa! Oikeastaan mitä nyt jaksaa jostain kommentoida on Obertan... Kuin nuori varsa vapaana. Järkeä lisää edes hitusen niin voisi alkaa todella tapahtumaan.

 

Nukkumaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo meinas palaa kiinni ton Canalin toiminnan kanssa. Urheilu kanavia on kolme kappaletta, mutta silti kaikki pitää näyttää yhdeltä kanavalta PÄÄLLEKKÄIN. Noh onneksi en ruvennut seuraamaan teksti-tv:tä, vaan odottelin kiltisti ottelua. Puoli tuntia myöhässä lähetys alkoi ja yllättäen alusta saakka. Eli itselleni lähetys oli "suora", vaikka puoli tuntia jäljessä tulikin. Kaippa sitä voisi palauteviestin itsekkin naputtaa. Jospa siellä pikku hiljaa yritettäisiin tehdä asialle jotain. Vielä vuosi sitten PL:ää tuli tuutin täydeltä.

 

Itse peliin. Ihan mukava voitto, kun ottaa huomioon meidän avauksen ja Wolvesin vastaavan. Meillä käytönnässä joku 2-3 miehistö ja vastassa Wolvesin ykköstykit. Iha komeita maalejakin saatiin aikaseksi. On se Chicarito sitten ihme ukko. Tuli kentälle 10minuuttia ennen loppua ja ehti olla monessa mukana. Tätä lisää kiitos.

 

Sitten tapaus Evans. Mielestäni on tultu siihen pisteeseen, että kaverin "näyttöpaikat" alkaa olla käytetty. Vaikka niin haluaisinkin hänestä meille tulevaisuuden topparia, niin se ei vain ole mahdollista. Joka pelissä on helisemässä ja jalalla pelaaminen ei vain luonnistu. Tässäkin pelissä hieno 60 metrin kuletus pallon kanssa ja tämän jälkeen syöttö suoraan Wolves pakin jalkaan. Turhauttavaa.... Ihan ok toppari, mutta ei missään tapauksessa Unitedin ykkösmiehistön tasoa.

 

Beben vauhti hieman yllätti itseäni. Tekniikkaakin löytyy. Positiivinen esitys ja lupa odottaa parempaa. Macheda taas ei mielestäni pärjää yksinäisenä kärkenä. Selkeästi olisi tarvinnut Berbamaisen kaverin siihen vierelle "auttamaan".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan hyvin klaarattu muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ensiksikin Kiko jäi aivan liian yksin ylhäällä ja vaikka Park ja Obertan sinne välillä kaveriksi tulikin. Bebe viihtyi taas enemmän omalla laidallaan. Chichariton tulo piristi yläkerran peliä ja tuntui että paikkoja rupesi tulemaan kuin liukuhihnalta.

 

Toiseksi sitten keskikentän kaksikko Gibson-Carrick. Molemmat olivat ekan puoliajan ihan luumuja, Carrick petrasi toiselle puoliajalle ja pääsi pallollisena jo hieman paremmin mukaan mutta Gibsonista ei oikein jäänyt mitään mieleen. Paitsi se pallon menetys josta Wolves teki maalin. Ovatko kenties liian samantyylisiä varsinkin pallottomana? Kumpikaan ei oikein prässää pallollista vaan keskittyy peittämään ja katkomaan. Joka tapauksessa homma ei oikein toiminut.

 

 

Sitten tapaus Evans. Mielestäni on tultu siihen pisteeseen, että kaverin "näyttöpaikat" alkaa olla käytetty. Vaikka niin haluaisinkin hänestä meille tulevaisuuden topparia, niin se ei vain ole mahdollista. Joka pelissä on helisemässä ja jalalla pelaaminen ei vain luonnistu. Tässäkin pelissä hieno 60 metrin kuletus pallon kanssa ja tämän jälkeen syöttö suoraan Wolves pakin jalkaan. Turhauttavaa.... Ihan ok toppari, mutta ei missään tapauksessa Unitedin ykkösmiehistön tasoa.

 

Tähän täysin sama!! SAF on ollut todella kärsivällinen kaverin kanssa ja jossain vaiheessa näytti että hyvä topparihan siitä tulee mutta kehitys on pysähtynyt täysin. Vierellä Smalling on ollut seurassa vasta puoli vuotta mutta menee jo heittämällä Evansin edelle. No ehkei ihan heittämällä mutta kuitenkin.

 

Fabio oli puolustuslinjan paras ja yritystä oli ylöspäinkin. Amos maalilla..vaikea sanoa olisiko VDS sijoittanut miehet kulmatilanteessa erilailla että olisi päässyt palloon käsiksi ja nyrkkeilemään sen pois. Mutta nuorihan Amos vasta on.

 

Obertanille pitäisi saada lisää minuutteja. Taitoa ja vauhtia on mutta ajatus ei oikein pysy mukana. Ihan hyvä peli kuitenkin. Bebe oli myös hyvä. Sähäkkä ja aika voimakaskin. Lisäksi maali, vaikka tuurilla tulikin, niin ei enempää voi vaatia.

 

Harmi ettei Eikrem saanut minuutteja. En ole reservipelejä sen kummemmin nähnyt mutta pelaa jatkuvasti täysiä minuutteja ja ilmeisen korkealla tasolla. So I've read.

 

Chicharito. Kylläpäs kentällä rupesi tapahtumaan kun poika tuli kentälle. Muutti pelin kulun täysin vaikkei ollut kentällä kuin 10min. Kerrassaan hienolta näyttää kaverin peli.

 

Tästä on Carling Cupia junnuilla hyvä jatkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipa onni onnettomuudessa, että peli alkoi "myöhässä" Canalilta. Työkiireistä huolimatta näinkin sitten koko matsin. Nuori mies Chicharito tuli ja teki voittomaalin; viimeaikaisilla otteilla on pelannut itsensä minun suosikiksi. Toivotaan että hyvä vire jatkuu. One United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katoin eilen ekan puoliskon Veikkauksen sivujen kautta, jonka jälkeen oli pakko mennä aikaisen herätyksen takia nukkuun. Ja tottakai se toinen jakso on sillon se parempi! Maaleja mätetty ihan urakalla!

 

Ekasta jaksosta nyt jotain jäi mieleen:

+Fabio: joukkueen parhaimmistoa, lisää minuutteja vaan alle!

+Obertan: virtaa tuntuu riittävän, mut pallo ei vaan pysynyt mukana

+Park: virtaa riittää ja pallo pysyi välillä jopa mukana. Eikä kaatunut joka kosketuksesta!

+Bebe: ihan hyvää peliä, varsinkin kun miettii et kaveri pelas viime kaudella Portugalin kolmosta (?)

-Gibson: välillä vois koettaa jotain muutakin kuin vetoa kaukaa

-Evans: ei kulje ei, Smalling ollut paljon vakuuttavampi alkukaudesta. Oliko väärä päätös pitää Evans ja päästää Pique+Shawcross menemään? Kyllä.

 

Sekavaahan toi peli oli, mut mitä muutakaan voi odottaa, kun pakkaa sekoitetaan paljon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilisestä pelistä lyhyesti omia kommentteja ja näkemyksiä niin niukka voittohan sieltä tuli mutta oli mukava nähdä näitä nuoria ja uusimpia tuttavuuksia jo heti avauksessa. Alla on muutamia kommentteja tietyistä pelaajista.

 

Bebe: pelasi todella hyvin, voimakas ja energinen pelaaja ja teki vielä hiukan onnekkaankin maalin :)

Obertan: tykkään tämän nuoren jannun pelityylistä ja ansaitsisi mielestäni enemmän peliminuutteja ykkösjoukkueessa. Kyllä Obertanista tulee vielä hyvä pelimies ManU:lle

Fabio: pelasi hyvän matsin, toivottavasti myös Fabiolle siunaantuisi enemmän minuutteja

Amos: näin ekaa kertaa pelaavan ja hiukan oli keskityspalloissa välillä ongelmia. Pelasi ihan ok

Evans: ihan pihalla. Ei pysynyt perässä millään ja vietiin välillä oikein kunnolla. Taso laskenut viime kaudesta. Mun puolesta voitaisiin harkita uuden topparin hankkimista jos ei ala Evansin otteet parantua

Chicharito: ratkaisumaali ja ManU:n peli muuttui parempaan suuntaan heti kun tuli kentälle. Nyt voi jo sanoa, että loistava hankinta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vain maalit nähneenä ei hirveätä analyysiä pysty heittään mutta kiva, että Carling Cupissa jatkoon päästiin. Nämä ovat kuitenkin tärkeitä matseja nuorille. Kaksi kertaa menetettiin maalin johto mutta noustiin Stoke-matsin tapaan lopussa voittoon. Onko vanha kunnon United taas pikku hiljaa lämpenemässä? Erityisesti mieltä lämmitti Ben Amosin, Fabion, Beben ja Gabriel Obertanin paikat avauksessa. Ravel Morrisonkin sai ensi minuutit (tai oikeastaan käsittääkseni enemmänkin sekunnit) ykkösmiehistössä. Kyseessä on ymmärtääkseni varsin hyvä lupaus. Kuten joku jo mainitsikin reserveissä raporttien mukaan loistaneelle Magnus Eikremille olisin kyllä toivonut peliaikaa. Ehkä seuraavalla kierroksella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×