Jump to content
Sign in to follow this  
Lasse Tikka

Doping

Recommended Posts

Katos kun ei ollut tällastakaan.

 

Pari juttua tosta hiihtodouppauksesta:

 

Kun Vähäsöyrinki oli hiihdon lajipäällikkönä ns. sisäkehällä niin kuinka Piirainen oli vaan rahankerääjä?

 

Ja josko olsi aika vihdoin kääntää suomalaisista hiihtäjistä ja valkuista keskustelu niihin todellisiin douppaamisen ammattilaisiin eli norjalaisiin, joilta Kirvesniemikin, tämä hiihtodouppaamisen suomalainen kummisetä ja professori - aikanaan oppinsa otti, ja venäläisiin?

 

Prkl, mun lankomies on suunnistushommissa ja niillä on venäläisiä seuran vahvistuksina. Joka kevät kun ne tulee sieltä Suomeen, ne vetää niin hirveetä vauhtia ettei kekään. Ja suunnistus sentään on vaan marginaalilaji eikä siellä pyöri rahat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

joo, eilisestä tv-spektaakkelista pisteet K-P Kyrölle. Se oli ainoo joka ei enää puhunu paskaa, tai puhu sitä ainaki kaikkein vähiten, ei kierrelly, eikä kaunistellu, niinku esim. Piironen, vai mikä se ukko oli, joka etästudiosta huuteli...

 

Totta sekin, ettei semmosta huippu-urheilulajia löydy, jossa ei jotain ns. dopingia, piristettä tai lisäravinnetta käytettäis. Hyvän esimerkin heitti Kyrö eilen antidoping-komitealle. Missä NHL-kiekkoilijoiden testit??

 

Mikä on lisäravinne, mikä doping, mikä lääke mikä vitamiini???

Mites F1 mclaren motorisirkuksessa? Sehän on doupattu Toyota Corolla, mitä?:lol:

 

Summa summarum, minkä ihmeen takia noita liki 12 vuotta vanhoja juttuja vieläkin jauhetaan? Tehty mikä tehty, paska mikä paska, johan täs olis aika tehdä uudet käryt?

Vai uskooks joku naivisti et edelliset olympiamitalit, 100m mm-record tai edes Selänteen änäripisteet, valioliigan kaikki maalitkaan on pelkällä reissumiehellä tehty...?

 

Onneks sentään palloilulajit ja joukkuepelit on aika pitkälle vielä vars doping-vapaata aluetta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

...josta tulikin mieleen Hesarin tän viikon juttu, Saksassa tehty oikeen tutkimus jonka mukaan koko Saksan vuoden -54 MM-jengi oli doupattu finaalissa metamfetamiinilla. Pelaajat itse luuli että niihin oli pistetty vitamiinia...

 

Että semmonen Bernin ihme.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×