Jump to content
Sign in to follow this  
Jussii

Manchester United - Blackburn Rovers 27.11.2010

Recommended Posts

Posted Image VS Posted Image


Viikolla jatkopaikka varmistui mestareiden liigassa osittain kakkosmiehistöllä, joten tänään vierailija Rovers saa kovavireisen kotijoukkueen vastaansa. Ottelu alkaa klo 17 Suomen aikaa Old Traffordilla. Pelin tuomitsee Lee Probert.

ManU on saanut dieselkoneen jylläämään vahvasti, ja vaikka otteet eivät näyttävyydellään herätäkään huomiota, tulokset puhuvat paremmin puolestaan. Tästä osoituksena kuntopuntarin ykköspaikka; kuudessa edellisessä ottelussa pisteitä on ropissut 14, maalieron ollessa 10-4. Puolustus on siis ollut siinä kunnossa kun Unitedilta onkin totuttu näkemään. Viime viikolla Wigan kaatui 2-0, tosin melko laiskan peliesityksen jälkeen. Toivottavasti tänään virtaa ja ennen kaikkea luovuutta nähtäisiin enemmän.
Pahin loukkaantumissuma on alkanut Unitedin osalta jo helpottamaan, tosin viikonlopulle on tullut muutama uusi ukko lisää lepuuttamaan paikkojaan. Pitkäaikaispotilas-Oweneiden lisäksi Fletcher ja Scholes ovat tänään sivussa.
Viikolla ensisijainen puolustuslinja sai lepovuoron, joten vaikka Rangers-pelin linja pelaisikin mallikkaasti, tulee takalinjat todennäköisesti palaamaan tuttuun muotoonsa. Keskikentälle tulee Fletcherin ja Scholesin poissaolojen vuoksi muutosta. Carrick on melko varma aloittaja, ja hänen vierelleen olisi tarjolla ainakin Anderson ja Gibson. Nania tuskin maltetaan lepuuttaa ennen kuin on välttämätön pakko. Park sai huilivuoron viikolla Giggsin palattua avaukseen, joten uskoisin Giggsin ottavan vuorostaan paikan penkillä. Kärkeen ainakin Rooneyn luulisi olevan melko selvä valinta. Berbatov kaipaisi maalia helpottamaan pelaamistaan, mutta saa nähdä löytyykö avauksesta viikolla huilissa ollut Macheda tai Chicharito.

Avausveikkaus:

VDS
Rafael - Ferdinand - Vidic - Evra
Nani - Carrick - Anderson - Park
Rooney - Berbatov


Blackburn on sarjassa sijalla 11. Kuudessa edellisessä pelissä pisteitä on kertynyt 9, oikeuttaen yhdeksänteen sijaan kuntopuntarissa maalieron ollessa 10-10. Viime viikolla Rovers voitti komeasti Aston Villan 2-0, Morten Gamst Pedersenin viimeistellessä molemmat osumat. Norjalainen on siis syytä ottaa tarkasti kiinni.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset (lähteenä veikkaus):
04.10.08 Blackburn - Manchester U 0-2
21.02.09 Manchester U - Blackburn 2-1
03.12.08 Manchester U - Blackburn 5-3
31.10.09 Manchester U - Blackburn 2-0
11.04.10 Blackburn - Manchester U 0-0

Keväällä Blackburn onnistui nollaamaan ilman Rooneyta pelanneen Unitedin, ja kyseistä peliä voi halutessaan syytää hävitystä mestaruudesta. Kotonaan United on kuitenkin ollut vahvoilla, ja tänäänkin voitto on ainoa hyväksyttävä tulos.

Tänään toivoisin eniten näkeväni vanhan tutun Rooneyn, joka tulee tilanteisiin raivolla ja rymistellen. Rangers-pelissä homma näytti vielä hiukan vaisulta, tosin rankkarin jälkeen miehessä oli hiukan nähtävissä paremmin elonmerkkejä. Jospa se kauden ensimmäinen pelitilannemaali tulisi tänään!
Berballe toivoisi myös vapauttavaa maalia ja muutenkin onnistunutta peliä, jotta voisi taas hetkeksi unohtaa ajatukset laiskasta ja tehottomasta flegu-Berbasta. Parhaimmillaan mies on kuitenkin maaginen, niitä taikurin elkeitä vain pääsee näkemään liian harvoin. Myös Nanille toivoisi onnistumisia parin vähän heikomman ottelun jälkeen.

Laitetaan optimistinen (pikku)joululahjatoive: 3-0, maalintekijöinä Rooney, Berba sekä Nani!

Vielä hiukan fiilistelykuvaa viime vuoden vastaavasta pelistä:
Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jussiin ennakolle iso :thumbsup1: !

 

Avaus on aika varmasti tuo Jussiin veikkaama. Ainoastaa oikean pakin paikka sekä keskikentän keskusta toinen ukko saattaa vaihtua. Jos Rafael ei vielääkään pysty pelaamaan niin Veli Ruskea sitten kehiin ja Gibson myös mahdollinen keskustaan. Mutta uskoisin kuitenkin avauksen olevan juuri tuo Jussiin veikkaama.

 

Huonollakin pelillä on kivuttu tasapisteisiin Chelsean kanssa. Tosin siniset ovat itse tyrineet oman viiden pisteen kaulansa ettei tässä ole Unitedin varaa henkseleitä paukutella. Kuitenkin olisi mahdollista kivuta ensimmäistä kertaa sarjakärkeen tällä kaudella Chelsean pelatessa vasta huomenna.

 

Puolustus on nyt saanut pelata samalla kokoonpanolla jo jonkun aikaa ja tasaisuutta otteisiin on tullut roimasti lisää. Tämä tietää hyvää jatkon kannalta.

 

Sitten taas keskikentän sekä hyökkäyksen taso on jonkin verran notkahtanut alkukaudesta. Toivottavasti Wäinön paluu nyt nostaisi myös Berban formin sille alkukauden tasolle. Carrick on ollut viime peleissä suht hyvä, vielä kun saisi nopeammin päätökset syntymään. Suurin ero Scholesin ja Carrickin pelissä on se että Paul tietää mitä tekee ennenkuin pallo jalkaan tulee, Carrick vasta pallon ollessa jalassa. Tässä olisi kehitettävää, syöttäähän mies kyllä osaa.

 

Syke hyvänä alusta asti, eka maali ekalla puoliajalla ja siitä ketsuppipullo auki. Sellainen suurinumeroinen voitto olisi nannaa. 3-0 Rooney, Berba sekä Anderson :glasses:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus

 

OFFICIAL MUFC TEAM:

 

van der Sar

 

Rafael

Ferdinand

Vidic

Evra

 

Nani

Carrick

Anderson

Park

 

Rooney

Berbatov

 

SUBS: Kuszczak, O'Shea, J Evans, Fletcher, Giggs, Obertan, Hernandez.

 

Odotettu avaus, nyt verkot tötterölle!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jussiilta loistava ennakko! :thumbsup1:

 

Jussiin avausveikkaus on täsmälleen sama mitä itsekin olisin arvannut. Giggsin näkisi mieluusti vasemmalla. En kuitenkaan usko Ryanin olevan avauksessa, koska aloitti keskiviikkona Rangersia vastaan. Chicharito tai Macheda voisi olla Berban tilalla, mutta itse antaisin Dimille vielä sen "viimeisen" näytönpaikan. Jos tänään ei tule tulosta niin seuraavassa pelissä sitten jompikumpi Chicosta ja Kikosta avaukseen.

 

Hyvin on United näköjään edellisissä matseissa Roversia vastaan pärjännyt. Itselleni jopa pienoinen yllätys, kun Blackburn on Fulhamin ohella aina tuntunut jotenkin hankalalta vastustajalta.

 

Loppuun vielä täytyy yhtyä MrGiggsin toiveeseen (tai vaatimukseen) siitä, että peliin tullaan heti hyvällä sykkeellä eikä kävellä kädet taskussa ensimmäistä jaksoa (ja suurta osaa toistakin).

 

edit. Jaahas se on avauskin jo selvillä. Eipä siinä mitään yllättävää. Fletcher näköjään penkillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7-1 siis ottelu päättyi.

 

ManUlta etenkin syöttöpeli toimi mielestäni hyvin tänään, tosin Blackburn oli todella huono viimeistä 15 minuuttia lukuun ottamatta.

Berbatovin esityksestä turha sanoa mitään, 5 maalia sanoo ihan riittävästi.

Rooney pelasi hyvin vaikka maaleja ei tullut, oli rakentamassa monta maalia, ja muutenkin oli pirteää peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Berballe toivoisi myös vapauttavaa maalia ja muutenkin onnistunutta peliä, jotta voisi taas hetkeksi unohtaa ajatukset laiskasta ja tehottomasta flegu-Berbasta.

Ehkä tuo tehottomuus voidaan hetkeksi unohtaa :D. Onneakin oli tänään mukana, mutta niin harvinaista herkkua tuollainen maalien mättäminen on, että täyden kympin suoritus oli tänään Dimitarilta!

 

Myös Rooney oli todella hyvä. Erityisesti eniten yllätti Waynen pelaamisessa se, ettei mies hakenut juuri lainkaan väkisin sitä "helpottavaa maalia". Mies pelasi vain ja ainoastaan joukkueen eteen, ja kokeili maalintekoa vain silloin kun siihen oli hyvä syy! Loistavaa syöttöpeliä koko hyökkäävän porukan kanssa, ja lisäksi jaksoi osallistua pelaamiseen myös alempana. Ensimmäisellä puoliskolla irvistely jalan kipujen kanssa säikäytti pahemman kerran, mutta eipä siinä pahempaa tainnut tapahtua. Eikä tuosta pelitilannemaalista kannatakaan ottaa paineita, niin kauan kun joku muu tekee ne maalit.

 

Anderson pelasi myös hienosti. Avasi hyvin peliä ja muutenkin aktiivista pelaamista. Suomalaiseen tyyliin tässä toki kuuluisi syyttää vastustajaa vain niin sysipaskaksi että se sai näyttämään Unitedin pelaajat hyviltä. Mutta kyllä jätkät vain pelasivat maalien mättämisen lisäksi hyvin, turha kenenkään kiistää sitä.

 

Ainoa ikävämpi asia ottelussa oli Evansin näytönpaikka. Voin kuvitella miltä Evansista tuntuu tällä hetkellä: täysin merkityksettömässä 7-0 - tilanteessa annetaan näytönpaikka, ja mies käyttää sen häviämällä pääpallon täydellisesti, jolloin Samba pääsi rikkomaan nollat. Ei varmasti nosta liiemmin itseluottamusta.

 

Maaliero näyttää nyt huomattavasti kauniimmalta, ja huomenna Chelseallakin luulisi olevan hiukan tiukempi paikka pelata. Lisäksi Welbeckille ja Cleverleylle kierroksella osumat, upea lauantai siis!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtava ottelu Unitedilta, vaikka Blackburn oli todella huono. Tärkeitä onnistumisia Nanille sekä Berbatoville. Tästä on hyvä jatkaa. Maalierokin saatiin Chelsean kanssa tasoihin. Nyt vaan toivomaan että Chelsea huomenna menettää pisteitä.

 

VDS: Eipä paljoa töitä tullut, torjui kaiken minkä pystyi

Rafael: Hyviä nousuja eikä puolustuksessa ongelmia.

Rio: Varmaa peliä

Vidic: Sama kuin Riolla

Evra: Todella hyviä nousuja, tälläistä Evraa haluan tulevaisuudessakin nähdä

Nani: Upeaa peliä. Iski yhden maalin ja syötti toisen. Oli laidalla vaarallinen kokoajan, Unitedin parhaimmistoa tänään

Carrick: Hyvää perusvarmaa peliä

Anderson: Poika yllätti minut täysin. Peli-into huokui Andersonista. Laittoi huikeita pystysyöttöjä läpi ottelun.

Park: Teki maalin ja oli hyvä puolustus sekä hyökkäyssuuntaan.

Rooney: Vaikka ei maalia tänään tehnytkään, oli Rooney mielestäni todella hyvä. Yhteispeli Berban kanssa toimii sekä mm. perussyötöt jotka ei Rangersia vastaan sujunut onnistuivat tänään hyvin

Berbatov: 5 maalia, 'nuff said

 

+++ Berba

++ Nani

+ Anderson

 

Muuten, City pelasi 1-1 tasurin Stoken kanssa, heh

 

EDIT. Nanin kulmat ovat muuten parantuneet huomattavasti, ei pysähdy enää ensimmäiseen mieheen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hirveästi ei ole edellisiin lisättävää. Lähes nauratti tuo koko peli, kun tuntui että kaikki onnistui Unitedilta. Berbatov oli illan kuningas, ja vaikkei Rooney maalin makuun tänään näissä karkeloissa päässytkään niin todella hyvä comeback PL:n peleihin. Jotenkin näytti, että miehellä oli kaikkien näiden alkukauden sotkujen jälkeen kuin lehmän hermot; mistään tilanteesta ei purnannut ja jaksoi vääntää alusta loppuun kovalla intensiteetillä ilman turhautumista vaikkei sitä henkilökohtaista maalia tullutkaan. Parin herran illan suoritusta haluan kommentoida tarkemmin.

Mr. Anderson: Anderonin pelissä oli tänään mieletön peli-ilo nähtävillä. Brassi teki hurjasti töitä kentällä, juoksi päädystä päätyyn 90min ja jakeli aika ajoin maailmanluokan syöttöjä. Näytti jopa semmoselta paljon puhutulta box-to-box pelaajalta. Tätä on Andersonilta odotettu, ja toivottavasti jatkaa tällaisilla otteilla jatkossakin.

J. Evans: Mitä hittoa? Jotenkin jäin vaan suu auki katsomaan sitä Blackburnin kavennusmaalia. Evans suorastaan tarjoaa Samballe sen keskityspallon vielä kyyristymällä varmuuden vuoksi. Evansin pelaamisesta puuttuu sitä tarvittavaa kovuutta ja munaa mitä Unitedin tasoisessa valioliigajoukkueessa topparilta vaaditaan. Ja niin kuin tuossa Jussii mainitsikin, niin ei kyllä näyttöpaikkaa varmassa johtoasemassa millään tavalla osannut käyttää hyödykseen. Valot päälle Johnny-boy! Saattaa olla että mies on tulessa jälleen viikolla Carling Cupissa Hammerssia vastaan, joten toivotaan siellä onnistuneempaa ottelua. Mutta nyt mieheltä kaivataan todellisia näyttöjä jatkossa, muuten jää auttamatta Smallingin jälkeen (ellei jo olekin) nokkimisjärjestyksessä. Eipä muuta.

 

Avainasiat: 3pts, maalieroa kaunisteltiin, hetkellisesti ainakin PL:n piikkipaikalle. Kyllä maistuu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Myös Rooney oli todella hyvä. Erityisesti eniten yllätti Waynen pelaamisessa se, ettei mies hakenut juuri lainkaan väkisin sitä "helpottavaa maalia". Mies pelasi vain ja ainoastaan joukkueen eteen, ja kokeili maalintekoa vain silloin kun siihen oli syy!

Tämä pisti itselläkin silmään, ei mitään väkisin hakemista vaan koko ajan mies tuli hakemaan palloa alhaalta, jakeli eteenpäin ja näytti myös nauttivan tästä.

 

Vaikka Blackburn oli todella huono niin kyllä United oli myös hyvä. Hyvä draivi oli alusta asti ja kiinnitin huomiota ennen vihellystä kun siinä keskiympyrän luona meidän miehet näytti siltä etteivät malta vihellystä odottaa :boogy:.

 

Kaiken kaikkiaan tasapainoinen hieno esitys. Andersonin nostaisin vielä esille, hieno työ siihen ensimmäiseen maaliin ja muutenkin sähäkkä esitys, tätä lisää kiitos!!

 

Tiistaina sitten West Ham Carling Cupissa, nähdäänkö Polsikin viimeinen ottelu avauksessa Unitedin paidassa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikamoinen ilotulitus Unitedilta ja etenkin Berbatovilta. Aikainen avausmaali kyllä otti ilmat pihalle Blackburnilta heti alkuunsa. Vaikka Rovers olikin tänään huono niin olihan United vaan todella hyvä.

 

Berbatov: Illan kuningas. Viisi maalia yhteen peliin on kyllä huikeata. Harmi ettei lopussa saanut puskettua kuudetta.

Rooney: Wäiskiltä hyvä peli. Oli tänään enemmänkin pelinrakentajan roolissa. Hoiti myös puolustuspään hyvin. Vaikutti tänään henkisesti kasvaneelta.

Anderson: Andoa oli ilo seurata. Pari paulscholesmaista läpisyöttöä ja muutenkin vahvaa pelaamista. Toivottavasti loukkaantumiset on taakse jäänyttä aikaa ja pääsee jatkossa keskittymään näihin pelihommiin. Ainesta brassissa on huippupelaajaksi.

Nani: Vaihteeksi taas loistavalla pelipäällä.

Park: Hieno maali Rooneyn kanssa pelatun kuvion päätteeksi.

Evans: Ehkä ei pitäisi hienon voiton jälkeen haukkua ketään, mutta epävarman kuvan Johnny taas itsestään jätti. Mahtuuko edes Carling Cupissa kokoonpanoon jos O'Shea ottaa paikan oikealla, Brown & Smalling keskellä ja Fabio vasemmalla?

 

+++ Berbatov

++ Nani

+ Anderson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dodiin! Lähtisiköhän tässä jo pikku hiljaa peli kulkemaan. Isoa voittoa ehtikin jo kaivata pitkään, joten innolla odotetaan ensi viikon koitoksia..

 

Arse- ja chelski-pelit siintää jo lähellä...

 

Love United!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa!! Mahtava ottelu, joka pelasti muuten vaisun lauantain! Viikolla luin jostain, että United on pelannut alkukauden alle oman tasonsa (joka on totta) ja taistelee silti Valjun kärkipaikasta, mutta kuinka hyvä United sitten on, kun se saa pelinsä kulkemaan? Eilen nähtiin kuinka ylivoimainen United voi olla, kun peli kulkee! Vaikka Blackburn ei ollut lähelläkään parastaan, korostaisin silti Unitedin pelaamista. Hetkeksikään ei lopetettu pelaamista (no, Roversin maalin kohdalla, kiitos Jonny...) vaan painettiin koko ajan päälle ja koko joukkueesta näkyi peli-ilo, joka on ollut välillä hukassa. Jokohan se ketsuppipullo tästä aukeaisi ja peli lähtisi kulkemaan hyvin ottelusta toiseen.

 

Pelaajista onkin sanottu jo kaikki tarpeellinen, Berba oli loistava. Rooneyn pelaamista oli ilo katsoa, ja vaikka maali jäikin puuttumaan, ei miestä näyttänyt se paljoa harmittavan, hienoa peliä joukkueen eteen. Nani oli myös hyvä, turhat kaatuilut vielä pois.

 

Ei malttais odottaa seuraavaa matsia, mut onneksi siihen ei ole kuin pari päivää!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top of the league and having a laugh, kiitti nyykkärit!

 

Joo aika vahvoilla Manu alkaa olemaan jos jätkät pystyvät tästä asteella tasoa nostamaan. Ja miksi eivät pystyisi, joukkue on perinteisesti ollut vahvimmillaan jouluna ja kevään puolella. Berbatov-Rooney-Nani akseli tulee tekemään vielä monesti tuhoisaa jälkeä tällä kaudella!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli kyllä hieno seurata Berbatovin tykitystä. Rooney pelasi hienosti ja nimenomaan joukkueelle. Tästä on loistava jatkaa. Kuumana oleva kärkipari ja hyvässä vireessä oleva nuorisokaksikko vaihdossa. Näin ollen hyökkäyspää on rautaa.

 

Laituri osasto on toki Valencian loukkaantumisen jälkeen ollut kapea, mutta kyllä Nani, Giggs, Park, Obertan nelikolla pärjätään. Keskikentän keskustassa oli erinomaisen tyytyväinen Andersonin otteisiin. Hyvää peliä ja komea paluu loukkaantumisen/virustautien ja ties minkä jälkeen (toki pelasi jo CL:ää, mutta kuitenkin).

 

Puolustus osasto oli myös rautaa, vaikkakin Evans on mielestäni meidän heikoin lenkki. Rohekasti vaan Smallingille nämä minuutit. Myös hobitit alkavat lunastaa odotuksiaan ja en ihmettelisi vaikka ensi kaudella olisivat molemmat avauksen kamaa. Toki riippuu pitkälti Evran haluista siirtyä muualle (onko edes totta?)

 

Joka tapauksessa Chelsean kone yskii ja meillä meno paranee.. Tasaistahan tuo on, mutta vielä vähän aikaa sitten oltii 5 pongoa jäljessä.

 

PS. Fa Cupissa heti vastassa Liverpool. Iha mukava pari...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×