Jump to content
Sign in to follow this  
Lasse Tikka

Nfl

Recommended Posts

No niin, pistetääs tälle jalolle urheilulle ihan oma säikeensä. Kuten sanottu, loistelias tv-urkkalaji, älykkäiden miesten strategiapeli ja sarja, jossa joka ikisellä matsilla on panosta: runkosarjassa 16 kiekkaa ja 32 jengistä ainoastaan 12 pääsee playoffeihin ja niissäkin se on aina vaan yksi matsi, ei mitään perkeleen paras seitsemästä hohhoijaa.

 

Runkosarja alkaa nyt oleen siinä vaiheessa että kannattaa alkaa seuraamaan, eli 11 kiekkaa pelattu ja asetelmat alkaa oleen selvillä. Eikä tarvi tilata Viasatia, streamit näkyy täältä:

http://www.atdhe.net/

 

Paras aika seurata on sunnuntai-ilta klo 8 jolloin suuri osa matseista pelataan ja sikäli oli eilen illallakin hienoa seurata että avasin kolme matsia eri ikkunoihin ja aina kun yhdessä oli tauko niin siirryin sulavasti seuraavaan. Ei pitkästynyt ja kaikissa pysyi ihan hyvin mukana.

 

Ihan alkuun kannattaa tsekata taulukot että tiedätte missä mennään. http://www.nfl.com on ihan käypänen ja standingsia kun katotte niin homma menee niin että jokasen divarin paras menee pudotuspeleihin ja sekä AFC:stä että NFC:stä kaksi parasta kakkosta. Ja kaksi parasta divarivoittajaa pääsee suoraan puolivälieriin.

 

Eilenkin tiukkaa draamaa etenkin matseissa Giants-Jaguars ja Falcons-Packers. Kummassakaan matsissa ei kummallakaan varaa hävitä ja se sitten tekikin niistä ihan omanlaisiansa. Mielenkiintosia ratkaisuja aikamoisella riskillä, etenkin matsien lopussa.

 

Pieniä huomioita eilen näkemistäni jengeistä: Jaguarsin ja Packersien pelintekijät tosi hyvin liikkuvia ja valmiita vaikka juoksemaan pallon kanssa jos ei heitolle paikkaa aukea. Falcons vaikuttaa tosi vahvalta paketilta kun taas Steelers joutui jatkoajalle heikkoa Buffaloa vastaan.

 

Niin ja hei vielä semmonen, että kun sielläkin talvi alkaa oleen päällä niin etenkin pohjosimmissa osavaltioissa matsit saatetaan välillä joutua pelaamaan täydessä lumihangessa. Se jos mikä on hienoa seurattavaa. Viime vuonnakin yksi pelaaja tuuletteli touchdowniaan tekemällä lumienkeleitä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

tossa laji johon en ole koskaan päässy sissän kunnolla! Se superbowlkin on niin hiton pitkäveteinen ku ennen pelia ekaks Janet Jackson laulaa 2 tuntia, ja sit joka ikisen pienen movementin jälkeen on aina mainostaukoa ja muuta...:shades: Mutta toi ei tarkota laisinkaan sitä, etteikö se vois olla jopa mielenkiintonen, kunhan niihin hienouksiin pääsis sisälle! Itelle ei vaan ole auennu, tosin en ole lajia koskaan seurannu edes täyden pelin verran kerralla... :lol:

 

Ketäs nyt on tän kauden suosikit finaaliin? Voittajaks? Ja koska muuten on se super bowl? Eiks se ole yleensä ollu tossa alkuvuodesta?

 

Sulla Tikka kun on aika paljo näköjään näkemystä ja kokemusta monista näistä suomalaisille vähän oudoimmistakin sarjoista, niin ootko perehtyny MLS-baseballiin? Mä joku vuosi sitte jopa vähän seurasin sitä. Se alko siitä ku laitoin vetoja moiseen peliin, ja sitte katoin muuten vaan. Siinä kans peli, jossa ehtii käymään kusella ja jääkaapilla, missaamatta hirveen montaa tilannetta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo jenkkifudis on ihan oikeesti aivan kunkkuteeveelaji, kunhan vaan pääsee suodattaan ne riivatun katkot veks. Mä olen tähän mennessä tehnyt aina niin että olen tallentanut matsin ja katsonut seuraavana päivänä sitten katkot pois pikakelaten. Mut nytten kun löysin nää streamit niin just tolleen usean matsin simultaanimeiningillä toimii vieläkin paremmin. Kato ihmeessä, siihen pääsee yllättävän nopeesti sisälle ja aika nopeesti alkaa kolahtaan, sen verran kuitenkin ryminää ja hidastuksia joissa loistokommentaattorit näyttää useista kulmista mitä just äskettäin tapahtui ja miksi.

 

Baseball on mulle ihan yrjö laji. Kävin paikan päällä joku viis vuotta sitten katsomassa kun Chicagossa oltiin ja siellä sattui just sillon oleen kahden paikallisen jengin välinen superviikonloppu - ne pelasi peräkkäisinä päivinä kait kolme tai neljä matsia keskenään (voisi muuten toimia kotosessa lätkässäkin hyvin tollanen minisarjameininki).

 

Enidei, paikalliset hehkutti aivan sairaasti sitä hommaa etukäteen ja kaikki tututkin jotka siellä oli että Wau niinkun täällä euron juustoa. Ja mikä oli tulema? Joo katsomo kyllä ihan täynnä mutta ketä kiinnosti ite matsi kun siellä sentään kulki jätskinmyyjiä ja hodarimyyjiä ja kaljanmyyjiä ja karkkienmyyjiä joilta piti aina ostaa jotain. Ja mitä katsottavaa siellä kentällä sitte olisi ollut? Syöttäjä ja lyöjä jotka veteli omia kuvioitaan ihan loputtomasti. Ja kenttä oli aina tyhjä koska joka koppilyönnistä pesät tyhjenee, oli etenijä sitten irti pesästä tai ei. Eli, ainoot hetket kun jotain tapahtu oli silloin, kun lyöjä sattui osuun siihen palloon sen verran että meni takakatsomoon. Ja sitten vaan seurattiin kun se lyöjä käveli pesät läpi. Ihan hirvee laji.

 

Mutta NBA olisi kiva käydä paikan päällä, samoin kun just tää NFL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen seurannut ainoastaan kahta peliä (kolmeen peliin ei meikäläisen kapasiteetti riitä,

sama kuin pokerissa, jotkut vetää 8 pöytää samaan aikaan, mutta mä en pysty, kuin kahta)

aina su iltaisin, siinä klo. 21.00 kun alkaa katselemaan, niin johan

tapahtuu. Mutta välillä streaminä löytyy myös sellainen "kiekkokierros" tyylinen sydeemi eli

kamera hyppii eri paikkakunnille aina kun tapahtuu, se on herkkua se. Lumisodat on myös mun

henkilökohtaisia suosikkeja.

 

Saints varmisti aika pitkälle ainakin kakkossijan ja sitäkautta jatkopaikan eilisellä Dallas voitolla

ja on tietenkin oma suosikki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aloin hieman tonkimaan tätä NFL asiaa ja löysin seuraavan. Tämä siis

ainoastaan satelliitti jengille. Sen verran tuossa jo räpelsin, että feedi

on hyvin voimakas, joten tarkkaa suuntausta ei tarvitse:

 

NFL ammattilaismatseja tulee sarjakauden aikana kaksin kappalein joka sunnuntai-ilta klo 20 alkaen. Kyseessä on feed, jolla palvellaan Kyprosella majapaikkaansa pitävää Middle East TV:tä ja ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta http://www.metv.org/dsp_prog_calMo.cfm (ensi sunnuntaina näyttää tulevan ensin Jacksonville Jaguars vs. Tennessee Titans ja sen jälkeen Atlanta Falcons vs. Tampa Bay Buccaneers). Feed ei ole suojattu ja sen saa helposti näkyville. Suuntaa ensin lautanen kohti Telstar 12:a (suunnassa 15 west). Tuohon riittää aivan tavallinen lätty. Minulla on Toroidal 90, joka vastaa 90 cm tavallista lautasta ja sillä näkyy hyvin. Tämän jälkeen vastaanottimeen haku päälle tai manuaalisesti syötetään seuraavat tiedot: taajuus 12572, pystypolarisaatio, symbol rate 4285, FEC 3/4. Normaalisti tuolta kanavalta ei tule lähetystä, mutta suunnilleen klo 19:30 sunnuntaisin alkaa NFL Pregame Show ja sitten itse matsit. Ja mukana ovat vieläpä alkuperäiset mainoskatkot amerikkalaisine mainoksineen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika erilaisia taas kerran divarit. AFC:n puolella näyttäsivät selkeesti sekä Idän että Pohjosen divareista kaksi parasta olevan selvillä ja jopa silleen että kummastakin molemmat pudotuspeleihin. Eli ne kisaavat lähinnä siitä, saavatko lepovuoron ekalle kiekalle vai ei - ja kuinka ollakaan, pelaavat huomenna vastakkain. Länsi ja Etelä ovatkin sitten ihan pilvee ja kummastakin ainoastaan voittaja jatkaa. Etelässä kaikki neljä ovat ihan messissä ja Lännessäkin vaan Denver on jo ulkona ja siellä onkin huomenna parit herkkupalat keskinäisissä "paikallismatseissa" Titans-Jaguars ja Chargers-Raiders.

 

NFC:n puolella Länsi erottuu ihan omanaan, siellä on kaikki ja aivan auki ja jokasella on enemmän häviöitä kun voittoja. Mutta eihän sekään vielä mitään sano, viime vuonnakin Cardinals menestyi vaikka surkeella saldolla tän divarin voittikin. Muissa divareissa onkin sitten Idässä ja Pohjosessa kaksi ja Etelässä kolme kisaamassa, ja kaikilla niin hyvät saldot että voivat päästä pudotuspeleihin vaikka kakkosiksi jäisivätkin. Buccaneers-Falcons on huomenna mielenkiintonen paikallispeli Etelässä ja Cardinals-Rams Lännessä.

 

Nää jenkkisarjat on sikäli aina mielenkiintosia, että joka vuosi vähän eri jengit pärjää. Nytkin perinteisistä isoista ja menestyneistä pulassa ovat etenkin glamourjengi Cowboys ja osin Coltskin.

 

Kiva tsekata huomenna, voi vaikka valvoa ja katella yheltätoista alkavia matsejakin kun ei tarvi mennä aamulla duuniin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä, tänään lähdetään ehdottomasti kahden pelin taktiikalla kierrokselle mukaan.

 

Saints-Bengals on tietenkin toinen valinta, tämähän ratkennee ajoissa

Saintsin voittoon, mutta toisena pelinä pyörii kahden pakkovoiton edessä

olevan jengin kohtaaminen eli Tennesee-Jaguars.

 

Päivän kevennyksenä ja ehkä perjantai osioon kuuluu ehdottomasti tuo

suomalaisen urheiluelämän glamouria tihkuva vuoden urheilugaala. Siellähän

yleisö pääsee äänestämään -2010 sykähdyttävintä urheiluhetkeä. No, tähän

asti kaikki on kunnossa ja mitään hauskaa ei ole, mutta kun katsot listaa

alaspäin, niin silmäsi osuvat nro 25 ja sieltä löytyy seuraava suomalainen

sykähdyttävä urheiluhetki:

 

25. Englantilaisen jalkapallotähden David Beckhamin saapuminen Turkuun Sakari Oravan leikattavaksi, Turku

 

Toi on ihan omassa luokassaan, mutta onhan siellä muitakin "todella sykähdyttäviä

hetkiä".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja asiaan: New Orleans sitten kepitti Cincinnatin 34-30, mutta olihan siinäkin lopussa sitä draaman kaarta. Rohkeesti pelattu NO:lta, kun eivät puoli minsaa ennen loppua kolmen pinnan takamatkalla lähteneet hakeen potkumaalilla jatkoaikaa, vaikka niillä oli vika yritys - olkoonkin että parin jaardin päässä maalialueelta. Nyt menossa Tampa Bay - Atlanta ja Arizona - St.Louis...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja asiaan: New Orleans sitten kepitti Cincinnatin 34-30, mutta olihan siinäkin lopussa sitä draaman kaarta. Rohkeesti pelattu NO:lta, kun eivät puoli minsaa ennen loppua kolmen pinnan takamatkalla lähteneet hakeen potkumaalilla jatkoaikaa, vaikka niillä oli vika yritys - olkoonkin että parin jaardin päässä maalialueelta. Nyt menossa Tampa Bay - Atlanta ja Arizona - St.Louis...

Oli kauden viihdyttävin matsi, varsinkin 3. ja 4. / 4 oli loistavia, ilman Cincinnatin

rikettä ei Saints olisi päässyt, kuin max tasuriin.

 

Enhämmä voinut eilen klo. 20 muita pelejä katsoakkaan, kun tää oli niin

jännä. Cincinnatilla ei mitään pelissä, mutta niin vain jätkät taisteli

ihan täysillä. Hattu pois !

 

Ei toi Saintsin puolustus kyllä päätyyn asti riitä millään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, mut nehän oli jo valinnut TD-yrityksen ennen sitä rikettä, tosi rohkee veto. Se rike sitte teki enää sen että niillä olikin yhtäkkiä neljä yritystä eikä vaan yksi.

 

Mut oli jännä, mäkin periaatteessa katsoin muita matseja mutta kyllähän ne muut jäi.

 

Hiukan tuntuisi ettei puolustus riitä, mutta mistäpä tietää. Ensin pudotuspeleihin ja sieltä sitte eteenpäin. Onhan niillä nyttenkin viiden voiton putki menossa. Mutta kyllä on Atlanta kova, eilenkin lopussa ihan väen vängällä ohi Tampa Baysta. Steelersiä ja Bearsiahan mä en ole vielä nähnytkään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli rohkeeta, kyllä ja kunnioitettavaa. Onhan se kuitenkin eri hakea niitä

metrejä, kun tietää, että on 4 yritystä jäljellä, joten sinänsä rike "ratkaisi".

 

En jaksanut tampa baytä, kuin puoleen väliin, oliko laiva katsomossa ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enpä huomannut eilen. Nää on niin hauskoja nää katsomopellet jenkeissä, kaikkee mahollista ja kylähullut vielä päälle, Titansienkin matsissa taas joku jonkinlaiseksi supersankariksi pukeutunut kohlo. Ja sitten vielä ne jotka tekee taulujansa silleen että kamerat varmaan kuvaavat tyyliin Neidän Bojat Coittaa. Teeveenäkyvyyshän se siellä on se pääasia ja ylipäänsä että kaikki näyttäisi hyvältä teeveessä. Mutta kiva niitä on kotisohvalta katella.

 

AFC:n puolella eilisen jälkeen näyttäsivät Pittsburgh ja New England olevan niitä joita vastaan ei kannata vetoa lyödä. Mutta mistäpä totakaan tietää, kuukauden verran runkosarjaa vielä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennessee-Indianapolis äskettäin, kaksikko Manning&Vinatieri hoiti homman Coltsille lopussa ja Titans on nyt ulkona jatkosta. Aika ihme käänne niillä, ensin 7 matsista viis voittoa ja nyt sen jälkeen kuusi tappiota putkeen, over and out.

 

Colts saattaa sittenkin vielä ehkä edetä, saivat ja kolmen matsin tappioputken poikki, vaikka, Jacksonvillen ohihan niiden on päästävä. Mutta jos playoffeihin pääsevät niin mitä vaan voi tapahtua. Vinatieri on loistelias potkumaalien tekijä ja tämä isoveli-Manning pelasi nyt jo 63:nnen yli 300:n jaardin syöttöpelinsä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei nyt ketkä olette tietsikan ääressä, kaivakaa tuolta adthenetistä Bears-Patriots, Chicagossa sataa lunta ja tiedossa isoa draamaa!

 

...Bears ihan hukassa ja Brady aivan uskomattomassa vireessä. Pallo jäässä, kädet kohmeessa ja oma tämän kauden heittoennätys (!) tossa kelissä. Alkaa vahvasti näyttää siltä että AFC:n puolella ainakin lepovuoron pudotuspelien ekalla kiekalla saavat Pittsburgh ja New England. Ja niin vahvoilta näyttävät että just nyt jos pitäisi veikata niin AFC:n finaalissa ovat just nämä, ja niistä New England voittaa ja menee Superbowliin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viikonlopun herkkupalana vastakkain pohjoisen jätit eli New England - Green Bay! Packers on pulassa, QB Rodgersia ajeltiin Detroitin toimesta viime matsissa niin huolella että voi olla ettei pysty pelaamaan. Jos ei pysty, niin huonot on mahkut. Patriotsilla panoksena AFC:n piikkipaikka ja kotietu loppuun asti ja Packersilla taas ylipäänsä pudotuspeleihin pääseminen. Jos jollain, niin niillä ei ole varaa hävitä tätä matsia ja voi olla että niiden on pakko yrittää Rodgersilla, saas nähä.

 

Muita herkkuja:

Baltimore - New Orleans: Ravensilla haussa lepovuoro ekalle kiekalle ja Saintsilla NFC:n piikkipaikka ja kotietu loppuun asti.

Indianapolis - Jacsonville: lohkon sisäinen matsi ja vain toinen näistä pääsee pudotuspeleihin. Jaguars on outo sikäli että niiden riistojen ja menetysten suhe on yli 10 pakkasen puolella kun se muilla hyvillä jengeillä on saman verran plussalla. Yksi johtopäätös tosta on että jos pystyvät jotenkin oleen mokailematta, niillä voi olla hyvät mahkut yllättää pudotuspeleissä.

NY Giants - Philadelphia: lonkon sisäinen matsi ja toinen näistä voittaa lohkonsa ja toinen saattaa jopa tipahtaa ulos kokonaan riippuen Packersien loppukaudesta.

St. Louis - Kansas City: kummatkin omassa lohkossaan kärjessä mutta vain niukasti. Eli kummallakaan ei varaa hävitä.

Seattle - Atlanta: Seahawksilla panoksena oman lohkonsa voitto, Falconsilla NFC:n piikkipaikka ja kotietu loppuun asti.

Pittsburgh - NY Jets: Steelersillä panoksena AFC:n piikkipaikka eli kotietu tai AFC:n kakkospaikka eli lepovuoro ekalla kiekalla, Jetsillä viimeinen oljenkorsi lohkovoittoon ja jopa AFC:n piikkipaikkaankin riippuen New Englandin tekosista

 

Toinen pohjosen derby Minnesota - Chicago ei nyt sen sijaan tunnu kovinkaan mielenkiintoselta. Vikings on liian huono ja todnäk ilman Favrea. Bearsilla mahkuja joka suuntaan ja kaikki pelissä: NFC:n piikkipaikkakin jopa, kakkospaikka ja lepovuoro tai jopa kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle jääminen jos kaikki menee pieleen. Vaikeeta nähä että Vikings pystyisi kiusaamaan ilman tähteään.

 

Aika huikeeta draamaa siis odotettavissa. Eli nyt jo tietää: silmät ristissä maanantaina...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsoin Manningin veljeksiä yhtaikaa, ja just silleen kun aina: isoveli tekee aina mitä tarvitaan ja pikkuveljellä ei vaan käy säkä. Colts otti siis sen viimesen oljenkorren ja kepitti Jaguarsin, eli ne on tasoissa nyt, kun enää kaksi kiekkaa jäljellä.

 

Elin jengi taas, voi luoja mikä loppu matsille: se itse pelasi kauden parhaan pelinsä ja heitti neljä touchdownia. Vielä neljännen neljänneksen alussa Giants johti 31-10, kunnes Flyersien QB Vick heräsi, juoksi itse (!) kaksi touchdownia plus muitakin juoksuja joilla Giants ihan sekasin ja kun molemmat jengit jo odotteli jatkoaikaa, Flyersien Jackson juoksi 65 jaardin touchdownin ja homma ohi. Eagles melkoisen varmasti lohkovoittoon ja todennäkösesti lepovuorolle pudotuspelien ekalla kiekalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Tikka vihjeestä ja analyysistä! 100-0 ei paljoo heittäny! 40-14 Bearsille. Ei muuten, mut oli vedot Bearsin yli 7 voitto ja yht. 33,5 pistettä. Kavereina Pitsburgh ja Eve+1, eli ne osu!!! Uusia analyyseja odotellessa, täähän on kiva peli!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika selkeeltä alkaa kuviot näyttämään, yllättävänkin selkeeltä. AFC:n puolella vikalle kiekalle jäi eteläisen divarin voittaja auki ja se on joko Colts tai Jaguars. Colts-Tennessee ja Houston-Jaguars, eli divarin sisäiset skabat. Jos yhtään veikkaan niin sanon että Colts jatkoon, kyllä Manning ja Vinatieri hoitavat homman nyt kun ovat jo jengin tähän asti tuoneet - kolmen voiton putki siihen onkin tarvittu. Jaguars taas on hävinnyt kaksi vikaa matsiaan eikä ne edelleenkään ole päässeet niistä ihmemokistaan jotka niitä on vaivannut koko kauden. Silleen hauskaa kuitenkin noissa matseissa että ekassa Coltsilla on hyvä hyökkäys mutta Titansilla hyvä puolustus ja tokassa Jaguarsilla on huono hyökkäys mutta Texansilla huono puolustus. Mutta silti sanon: Colts.

 

Muuta: kumpi voittaa Pohjoisen, Baltimore vai Pittsburgh ja jos nämä molemmat sössivät, tuleeko Kansas City takaa ja nappaa jommalta kummalta lepovuoron ekalle kiekalle. Ravens-Cincinnati ja Cleveland-Steelers eli molemmilla periaatteessa helpot divarin sisäiset vastukset. Kolmen voiton putkessa seilaavalla Baltimorella helpompaa kuin vain yhden vierasmatsin tähän mennessä hävinneellä Steelersillä, joka joutuu koko AFC:n parasta puolustusta vastaan. (Chiefs-Oakland pitäisi olla suht helppo nakki mutta jos ja kun joko Baltimore tai Pittsburgh hoitaa hommansa, ei tällä matsilla ole merkitystä)

 

NFC: ykköspaikka edelleen haussa. Joko Chicago, Atlanta tai New Orleans. Atlanta-Carolina ratkaissee koko homman jolloin Bearsille ja Saintsille ei jää matseihinsa panosta - Panthers on voittanut koko kauden aikana kaksi matsia ja ne on hävinneet kaikki vierasmatsinsa. Silleen menee aikataulut hupsusti että Saints-Tampa Bay pelataan samaan aikaan ton edellisen matsin kanssa kun taas Green Bay - Bears pelataan noiden matsien jälkeen, jolloin voipi olla että Bears lepuuttaa avainpelaajiaan ja antaa Packersille helpon voiton. Muuten taas mielenkiintonen matsi: talviolosuhteet, Packers pelaa playoffpaikasta Giantsin kanssa ja on hävinnyt tällä kaudella vain yhden kotimatsin kun taas Bears on hävinnyt vain yhen vierasmatsin ja vastakkain on kaksi NFC:n parasta puolustusta. Jos Atlanta on hävinnyt Carolinalle, tämä matsi tulee oleen verinen. Muussa tapauksessa kotikenttä ja motivaatioetu vie ton matsin Packersille. Saints - Tampa Bay voi olla tasainenkin, Buccaneers on ollut hyvä vieraissa.

 

Muuta: vikan playoffpaikan ottaa siis joko Giants tai Packers. Giants menee Washingtoniin ja napannee huonolta kotijengiltä voiton - siis edellytyksellä että ovat jo toipuneet siitä ihmetappiostaan Philadelphialle. Kais ne ovat.

 

Vielä muuta: lännen voittaja auki, St.Louis tai Seattle ja ketkäs ne vastakkain vetää kun just nämä, Seattlessa. Pelataan typerään aikaan eli alkaa kolmelta yöllä joten jää katsomatta. Harmi koska olisihan tossa viihdettä, vaikkei ehkä tasoa. Kummallakin umpisurkee hyökkäys mutta muuten menee hiukan ristiin: Ramsin puolustus on luokkaa parempi kuin Seahawksilla jolla on kolmen häviön putki alla. Seattle on kuitenkin hyvä kotijengi ja St.Louis huono vieraissa. Mutta sikäli sarjassamme "ihan sama", että kumpi tahansa näistä jatkaa saa vastaansa ekalla kiekalla joko Atlantan tai New Orleansin ja se on laaki ja vainaa, olkoonkin että saa sen matsin kotiinsa.

 

Jos just ny pitäisi veikata loppuotteluparia niin AFC on helppo: Patriots on voittanut seitsemän vikaa matsiaan ja sillä on koko NFL:n paras hyökkäys, olkoonkin että Steelers ja Ravens on kovia nekin. NFC on vaikeempi mutta vaikka Saints joutuu alottamaan heti ekalta kiekalta ja vielä vieraissa niin se. Kaksi muuta kovaa on Bears ja Falcons.

 

Mutta nää on yhestä matsista poikki, mitä vaan voi sattua niinkun muutama vuosi sitten kun Giants tuli takaa, pelasi alusta lähtien joka matsin vieraissa ja nappasi finaalissa voiton Patriotsilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Mutta nää on yhestä matsista poikki, mitä vaan voi sattua niinkun muutama vuosi sitten kun Giants tuli takaa, pelasi alusta lähtien joka matsin vieraissa ja nappasi finaalissa voiton Patriotsilta.

From Behind, väärä osasto !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nyt sitten alkaa playoffit. Nelonen Sport näyttää livenä tänäiltana yheltätoista Seattle - New Orleansin, ja huomenna yheltätoista Philadelphia - Green Bayn. Maanantaina tulee jälkilähetyksenä päivällä Kansas City - Baltimore, joten ainoa näkemättä jäävä on ehkä se mielenkiintoisin, eli Indianapolis Colts - NY Jets. Ostin NFL Gamepassin, joten nyt näkyy tietsikallakin kunnon kuvaa joten sieltä ehkä katselen ensi yönä livenä. Se Gamepass on sikäli harmi, että ulkopuolella USA:n näyttävät vain livepläjäyksiä, eli jälkikäteen ei pysty näkeen mitään. Mutta ehkä mä katon ton tän illan ekan matsin nauhalta ja pistän kellon soimaan kolmelta...

 

Suosittelen muuten, että otatte tekin nauhalle noi Nelosen matsit. Ei tarvi kärvistellä niitä riivatun taukoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×