Jump to content
Sign in to follow this  
Jussii

UCL: Manchester United - Valencia 07.12.2010

Recommended Posts

Posted Image VS Posted Image

 

 

Mestareiden liigan lohkovaiheen viimeinen kierros, ja panoksena lohkovoitto! Joku viisaampi voi korjata, mutta Valencia tarvitsee kahden maalin voiton lohkovoittoon, sillä aiempi kohtaaminen päättyi 0-1 Chichariton komealla osumalla.

 

ManU:n kokoonpano tulee olemaan mielenkiintoinen. Viikonlopun perutun pelin takia edellinen ottelu oli kakkosmiehistöllä pelattu 4-0 - turpaanotto. Kuitenkin viikonloppuna on luvassa valioliigan kärkikamppailu Arsenalia vastaan, joten tärkeimmät pelaajat tuskin tahkoavat tänään 90min. Uskoisin kuitenkin pelituntuman hakemisen kannalta ykkösmiehistön saavan kuitenkin jonkun verran vastuuta. Jos ykkösmiehistö lähtisi Arsenalin kaatoon kahden viikon lepuutuksen jälkeen, olisiko vire parhaimmillaan? Väittäisin ettei ei, itselleni nimittäin tuli samantien mieleen kauhukuvat 2009 UCL-finaalista, jota ennen lepuutusta oli vähän liikaakin.

 

Avausveikkaus:

 

VDS

Rafael - Ferdinand - Vidic - Evra

Nani - Fletcher - Carrick - Park

Rooney - Berbatov

Toivottavasti homma saadaan nopeasti pakettiin, ja vaihdosta kehiin voitaisiin ottaa ainakin Chicharito, Smalling ja Brown. Vanhat herrat Scholes ja Giggs olisivat käyttökelpoisia Arsenalia vastaan, ja uskoisin heidän löytävän vireen gunnersien kaatoon vaikka taukoa olisi välissä enemmänkin.

 

Vieraista on paha sanoa mitään. Viikonloppuna tuli turpaan Realilta Ronaldon paukutettua pari maalia ja tuomarin jaettua ihmeellisiä lappujaan. Jatkopaikka on kuitenkin jo varmistettu ja lohkovoitto vaatisi pienimuotoista ihmettä, joten olisiko Emery lähtenyt reissuun hiukan kokeilupitoisella miehistöllä. Joku spanskeja tarkemmin seuraava voisi valottaa tätä asiaa.

 

Oma seuraamiseni riippuu täysin streamin hyvyydestä. Jos jotain katsomisen tasoista löytyy niin sitten, mutta taitaa tuo tv-matsi mennä muuten suttu-streamien edelle. Luottoa kuitenkin löytyy, ja olisihan se hienoa jos tänään kirjoitetaan tilastojen ihmeelliseen historiaan uusi kohta. Jos United pitää tänään nollan, tulee siitä ensimmäinen joukkue joka on pystynyt pitämään oman maalinsa puhtaana mestareiden liigan lohkovaiheessa.

Vaikka lohkovoitto helpottaisikin urakkaa jatkossa, ei sillä sinänsä ole niin paljoa väliä. Vain mestaruus kelpaa champparista (rahatulojen lisäksi), joten on aivan sama ketä sieltä jatkossa tulee vastaan. Kaikki täytyy joka tapauksessa voittaa.

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä avaus!

 

Jeps, eli SAF vissiin kertoillut että perutun Blacpool pelin takia tänään pistetään ihan ykköskokoonpano kehiin, ja hyvä näin. Eikös se Arsenal-peli ollut vasta maanantaina?

 

Toivottavasti oma pää pysyisi puhtaana, siinäkin olisi taas yksi ennätys Unitedille lisää. Itse pitäisin sitä melkeinpä tärkeimpänä asiana tänään. Toki voitto olisi hyvä bonari siihen päälle. Tulosveikkauksena villi 1-0 ja maalarina totta kai Rooney...

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Hävitä ei saa.. Varmasti avauskokoonpanossa Fletcher ja Carrick molemmat(plus ehkä myös Park). Myös Rafaelin jättäisin O´Shean(mieluiten Brownin) tieltä pois avauksesta.

 

2. Nolla omissa antaisi tuon uuden ennätyksen, jota varmasti pelaajat tänään hakevat. Valencia ei ole ollut hyvä vierailija, mutta jos United ei saa nopeasti avausmaalia, niin paine alkaa varmasti kerääntyä pelkästään kotijoukkueen puolelle.

 

3. Wayne Rooney - tee maali

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus:

 

Amos

Rafael Ferdinand Vidic Fabio

Nani Carrick Anderson Park

Rooney Berbatov

 

Penkki:

Kuszczak, Smalling, Fletcher, Giggs, Obertan, Hernandez, Macheda.

 

Amos maalilla, lieneekö VDS:lle tullut joku viime hetken loukkaantuminen vai muuten vain SAFin erikoinen? Toivottavasti ei kostaudu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus:

 

Amos

Rafael Ferdinand Vidic Fabio

Nani Carrick Anderson Park

Rooney Berbatov

Ennätystä silmällä pitäen Sir Alex laittunu melko jännäksi ! :D

 

Jos hyökkäys toimii vähänkään toivotulla tavalla eikä kananmunat oo kainaloissa, ei useamman maalin voitto oo tolla jengillä mikään amerikantemppu !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaahas, 0-1 ensimmäisen puoliajan jälkeen.

 

Pistää sylettämään tuo Carrick, aivan luokatonta pelaamista.

Berba myöskin varsin pimennossa, muutamaan otteeseen pisti miettimään onko kaveri ollenkaan tänään kentällä.

 

SAF, miten ois että Carrick pois ja Fletcher tilalle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paikoitellen viihdyttyvä peli. Valencia oli hyvä ja United sai tasuriin tehdä töitä riittävästi. Tosin viimeistely olisi voinu olla paljon parempaa niin työmäärä olisi voinut olla vähäisempikin.

 

Carrick munasi maalin vieraille, tämän sössimisen jälkeen Carrick meni aivan yöhön. Miinusta Carrickin lisäksi Berballe, joka ei tunnu osuvan kuin kerran kuukaudessa ja silloinkin viisi kertaa :D Nani jäi jotenkin vaisuksi. Myös siltä suunnalta lisää olisi ollut toiveissa.

 

Plussaa Andersonille, joka oli paras myös ilman tuota maalia. Park oli pirteä ja Rafael pelasi hyvin.

 

United oli monesti suurissa vaikeuksissa kun Valencia prässäsi ja tämän takia harhasyöttöjä tuli paljon.

 

Nyt nukkuu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Että semmosta pallottelua...

 

1-1 tasapelihän sieltä sitten tuli, ja sitä myötä lohkon voitto. Voitonhan tuolta olisi miellään ottanut, sillä paikkoja kyllä oli. Ottelu oli kyllä varsin hyvää jalkapalloa, jota toisinaan oli aivan ilo seurata. Välillä oli taasen sitten semmoista pallottelua, että tyhmempi voisi luulla pallon olleen tulessa. Muutama pointti:

 

- Kulmat, Nanin kulmat ei häikäissyt mutta Anderson pisti varsin hyviä kulmia. Kyllähän niihin kaipaisi jotain rutiinia, että saataisiin varsin tasokas pääpeli hyödynnettyä

 

- Viimeistely, kyllä tuntui olevan maalit tiukassa. Onhan se hienoa että Valioliigassa voitetaan 7-1, mutta kaipaisin niitä maaleja muissakin otteluissa. Ilmeisesti sinne tuhlattiin sitten silloin parin ottelun maalit?

 

Ja jotain pelimiespeukkuplussia

 

Rooney: +++ Rupeaa selvästi peli-ilme löytymään, muutamaan otteseen nähtiin jo väläytyksiä viime kauden tasosta. Pelasi selvästi joukkueen eteen, mahtavia syöttöjä ja muutama hyvä vetokin. Tänään ei vain onnistanut, ehkäpä Arsenalia vastaan sitten parikin?

Anderson: ++ Tasoitusmaali, ja muutenkin mahtavaa peliä keskikentällä. Rakensi hyvin peliä, ja tarjoili tilanteita. Tästä kaverista tulee tulevaisuudessa keskikentän vakiosuorittaja.

Park: + Duracellpupu oli taas päällä tänään, pelasi aktiivisesti ja tarjoili. Uskomaton kunto, juoksi kaverit suohon. Muutama hyvä pallo Rooneyn kanssa.

 

Nani: +- Ensimmäisellä puoliajalla todella pirteää peliä yhdessä Rooneyn kanssa, toisella vajosi pimentoon.

Berba: - Ensimmäisellä puoliajalla pimennossa, toisella jo muutama yritys ja sähellys. Ei tullut maalia, toivottavasti piakkoin, kaveri ei ole tainnut maalata UCL-otteluissa pitkään aikaan. Voisi syöttääkkin välillä...

Carric: --- Ei voi käsittää miksi Fletcher oli penkillä ja Carrick kentällä. Surkeita syöttöjä, muutenkin pimennossa. Taisi 1-1 tilanteet hävitä aika kovalla prosentilla. Lahjoitti Valencian avausmaalin kikkailemalla keskikentällä ja syöttämällä taakse (kenelle?!) josta Valencian hyökkäys nappasi pallon rutiininomaisesti. Sai vielä pelata toisenkin jakson kokonaan, eikä saanut mitään aikaan.

 

Vois tietty lopettaa avautumisen ja ajatella positiivisesti, ykkösenä loppetettiin tämä lohkovaihe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omasta mielestäni taas Berba oli ihan ok. Miinuksena, ei laittanut palloja paikoista sisään. Verrattuna vaikka Rooneyhin, niin oli enemmän näkyvissä. Rooneylta muutama hyvä syöttö ja yksi veto vähän ohi maalin.

 

Itse laittaisin miinukset tällä kertaa hobiteille. Molempien peli jäi mielestäni varsin vaisuksi. Hyökkäyspäässä eivät juurikaan olleet esillä. Keskityksiä eivät päässet laittamaan ja muutenkin oli vaisuhkoa. Puolustus päässä molemmat paikka paikoin vaikeuksissa ja jotenkin tuntuu, että näillä pienimmille kavereille tuo liukas kenttä meinaa tehdä tepposia vähän liiankin usein.

 

PS. Lopun hiiri kevennys oli rautaa :proud:

Share this post


Link to post
Share on other sites

FT 1 - 1

 

Hiukan puolivaloilla tuli ottelua seurattua, mutta eipä tuosta maailmaa mullistavia tarinoita jäänyt kerrottavaksi. Historiaa ei tehty, kiitos Carrick! Ensiksi todella paha pallonmenetys, ja eniten hommassa syletti Carrickin toiminta menetyksen jälkeen: Kevyttä hölkkälöntystelyä pelaajan perään, jonka edessä on ohitettavana topparit. Ei tullut mieleen miettiä onkohan sivulla ketään kenelle syöttää. Ja olihan siellä: Pablo Hernandez kiittää vapaasta paikasta ja Amosin kautta pallo sisään.

 

Paikkohan ManU:lla oli todella paljon, mutta erityisesti Berba taisi käyttää Blackburnia vastaan maalisarakkeestaan muutaman osuman liikaa kerralla; tänään ei maistunut sitten millään. Kunniaa myös Valencian maalivahdille, loistopeli häneltä.

 

Toisella puoliskolla Valencia teki pahan virheen, ja alkoi puolustaa johtoaan antamalla hallinnan Unitedille. Ja niinhän siinä lopulta kävikin, että tasoitus jauhettiin. Park laukoo tulisesti, ja ANDERSON laittoi riparin sisään! Komeat tanssit vielä tuuletukseksi :D.

 

Voittoonkin olisi ollut saumoja, mutta varsinkin lopussa United lopetti pelaamisen ja antoi Valencian syötellä melko vaarattoman oloisesti. Lohkovoitto kotiin, ja jos tuollaisista määristä maalipaikkoja saadaan hiukan lisää tehoja maalivahtipelistään tunnettua Arsenalia vastaan, voi peliin lähteä todella luottavaisin mielin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paikkoja oli aina voittoon asti, mutta tasurikin tyydyttää kun silläkin lohkon kärkipaikka irtosi. Peli olisi voinut olla vaikka 5-1 ensimmäisen puolikkaan jälkeen. Ainakin pari maalia olisi pitänyt niistä paikoista saada aikaan. Toisella saatiin onneksi peli tasoihin Andersonin toimesta. Ehkä maaleja sitten säästeltiin Arsenal-matsiin. Vähän tietysti jää harmittamaan, että ennätyksellinen lohko-0 jäi saavuttamatta.

 

Amos: Ehdottomasti positiivinen esitys. Maalille ei voinut mitään. Mukaan mahtui pari hienoa torjuntaa. Yksi koppi etukulmasta olikohan Dominguezin laukaukseen ja toisella jaksolla kulmatilanteesta tullut Adurizin laukauksen torjunta. Jalalla pelaamisessa riittää vielä kehitettävää. Mutta VDS:ltä on hyvä imeä oppia siihen.

Anderson: Loistava esitys Andolta. Aivan eri maailmasta kuin West Hamia vastaan. Hyviä juoksuja pallollisena, scholesmaisia läpisyöttöjä Berballe ja siihen vielä maali päälle. Jatkossa tavoitteeksi tasaisuuden löytäminen. Siinäkin varmasti auttaisi, että alkaa saamaan säännölisesti peliaikaa.

Park: Korealaiselta jälleen iso määrä töitä. Lisäksi on nykyisin aika isossa roolissa myös hyökkäyspelissä. Tällä hetkellä yksi suosikkipelaajistani.

Berbatov: Olisi voinut viettää jälleen viiden maalin iltaa tai ainakin kolmen. Maali(t) jäi kuitenkin tekemättä. Maalittomuus pois lukien Berba oli kuitenkin mielestäni ihan kohtuullisen hyvä.

Rooney: Joitakin näppäriä kuvioita Berban kanssa. Kolisutteli jälleen UCL:ssä maalipuita. Hyvä maalinteko yritys myös kääntölaukauksella. Eiköhän se pelitilannemaali sieltä kohta tule.

 

Saapa nähdä kuka seuraavaksi saadaan vastaan. Itse toivoisin revanssia Bayernista, mutta se ei ainakaan seuraavassa vaiheessa vielä taida toteutua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omasta mielestäni taas Berba oli ihan ok. Miinuksena, ei laittanut palloja paikoista sisään. Verrattuna vaikka Rooneyhin, niin oli enemmän näkyvissä. Rooneylta muutama hyvä syöttö ja yksi veto vähän ohi maalin.

 

Itse laittaisin miinukset tällä kertaa hobiteille. Molempien peli jäi mielestäni varsin vaisuksi. Hyökkäyspäässä eivät juurikaan olleet esillä. Keskityksiä eivät päässet laittamaan ja muutenkin oli vaisuhkoa. Puolustus päässä molemmat paikka paikoin vaikeuksissa ja jotenkin tuntuu, että näillä pienimmille kavereille tuo liukas kenttä meinaa tehdä tepposia vähän liiankin usein.

 

PS. Lopun hiiri kevennys oli rautaa :proud:

 

Pitkälti samaa mieltä Jupen kanssa, Pelottavaa oli myös katsella Smallingin työskentelyä pallon kanssa. Carrickia vähän käy sääliksi, koska juuri hänen syöttöhassistaan Valencia rankaisi, tulihan noita muillekin.. Tietääkö joku ovatko herrat Brown & Gibson jossain SAF:in koirankopissa, kun ei näy vastuuta tulevan missään peleissä?? Gibsonia en muista edes penkillä istuneen, vaikka eipä miestä niin kauheasti ole ikävä tullut. Veli Ruskeaa näkisin mieluusti kentällä, hieman vastustajia "kolaamassa..":shades:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy muuten nostaa puolustuksen nuorten tekemiset esille. Mielestäni kolmikko Amos, Fabio, Rafael hoiti hommansa hyvin sen verran mitä peliä katselin. Rafael on jo toisaalta konkari, mutta hyvä suoritus häneltäkin. Amosin otteet etenkin olivat miellyttävää katseltavaa, ottaen huomioon että jäbä on vasta 20-vuotias ja pelasi kolmannen ottelunsa ykkösjoukkueessa. Fabio myös täytti tonttinsa. Vähintäänkin sopiva mies Evran lepuuttamiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×