Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

Manchester United - Sunderland 26.12.2010

Recommended Posts

Posted Image Vs Posted Image

 

No niin. Joskos nyt selvittäisiin ilman ottelun perumisia, ja päästäisiin pitkästä aikaa näkemään Red Devilsien otteita. OT:lle saapuu perinteisellä Boxing Dayn kierroksella vieraaksi Black Cats.

 

Edellisessä kohtaamisessa Stadium of Lightilla Manulla oli suuria vaikeuksia saada peliään käyntiin. Kotijoukkueen keskikenttä vei silloin Maunon vastaavaa miten tahtoi. Brucella on nyt kuitenkin ongelmia avauksensa valitsemisen suhteen. S'landilta puuttuu kokoonpanosta useampikin vakiokalustoon kuuluva pelaaja, esim. keskikentän Lee Cattermole ja tietysti Manusta lainalla pelaava, loistavasti viime aikoina esiintynyt Danny Welbeck.

 

4-4-2:lla lähdetään kotona, vieraat tulevat varmasti puolustamaan tiiviisti ja kärkkymään mahdollisia vastaiskuja. Park aloittanee 100% varmuudella, pelin jälkeenhän mies lähtee Aasian kisoihin ja on kuukauden päivät pois joukkueen vahvuudesta. Osalla porukasta ollut flunssaa, mutta ainakin Vidicin ja Andersonin, kuten ilmeisesti myös Carrickin ja Nanin pitäisi pystyä pelaamaan. Scholes ja O'Shea ovat varmuudella poissa.

 

----------VdS

-Rafael--Rio--Vidic--Evra

Nani--Carrick--Anderson--Park

----Rooney--Berbatov

 

Penkiltä Hernandezia, Obertania, Smallingia ym. kehiin jos homma on selvä aikaisessa vaiheessa.

 

Lepuutusta täytyy hiukan miettiä jo tulevaa silmällä pitäen, nythän jätkät pääsevät tuoreilla jaloilla tositoimiin, mutta yhdeksän päivän sisään neljä peliä vaatii taas tarkkaa rotaatiota. Yleensä SAF on todella hyvin härkäviikot klaarannut, en epäile hetkeäkään etteikö hoitaisi tälläkään kertaa.

 

Tämä peli kun hoidetaan kunnialla, niin on astetta helpompi lähteä kahteen peräkkäiseen vierasmatsiin. Lisäksi maanantaina pelataan Arsenal-Chelsea, joten sikälikin olis hyvä repäistä vähän eroa pahimpiin kilpailijohin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näinköhän Ole Gunnar tyhjenti koko potin loistavalla ennakollaan, kun tuntia ennen pelin alkua on näin hiljaista.

 

Vihdoinkin pääsee taas näkemään Unitedia tositoimissa. Kotivoitto tietenkin hakusessa, mutta helpolla se ei tule irtoamaan. Vaikka Sunderlandin paras pelaaja Danny Welbeck puuttuukin. Viime kaudellahan vastaava taisto päättyi 2-2 tasuriin. Unitedin noustessa tasoihin 94. minuutilla Anton Ferdinandin omalla maalilla.

 

Mielenkiintoista nähdä millä kokoonpanolla SAF on päättänyt otteluun lähteä. Mennäänkö ns. ykkösillä vai onko mukana rotaatiota. Seuraava peli on kuitenkin jo tiistaina.

 

edit. Unitedin kokoonpano (bongattu Red Cafesta)

 

van der Sar

 

Rafael

Ferdinand

Vidic

Evra

 

Park

Carrick

Anderson

Giggs

 

Rooney

Berbatov

 

SUBS: Kuszczak, Neville, Smalling, Gibson, Bebe, Hernandez, Macheda

 

Nanin puuttuminen tietenkin osuu ekana silmään. Puolustus on ykkösmiehityksessä. Penkillä nuorisoa ja Gary.

Share this post


Link to post
Share on other sites

van der Sar

Rafael - Ferdinand - Vidic - Evra

Park -Carrick- Anderson -Giggs

Rooney - Berbatov

 

Penkki: Kuszczak, Neville, Smalling, Hernandez, Macheda, Gibson, Bebe

 

Nani poissa, syytä ei tiedetä. Varmaan joku pieni loukkaantuminen. Toivotaan että Nani olisi kunnossa jo tiistaina, sillä häntä todellakin kaivataan, varsinkin kun Park lähtee Aasiaan. Muuten odotettu avaus, Fletcher kuumeessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onneksi tänään päästään pelaamaan Manchesterissa, kun otteluita on taas jouduttu muualla peruuttamaan kelin takia. Nani ja Fletcher poissa tänään, joten toivottavasti molemmat on sitten tiistaina mukana. Sunderland pelannut hyvin viime aikoina ja tiukka peli varmasti tulossa. Tulosveikkaus ManU:lle 2-0, Rooney ja Carrick maalareina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näköjään ei säästellä ainakaan ensimmäisessä pelissä "härkäviikoilla" ja hyvä niin. Tästä lentävälähtö vuoden vaihteen otteluruuhkaan, niin hyvä tulee. Sunderland tosiaan paha vastun Unitedille, vaikka eivät Old Traffordilta täyttä pistepottia ole ihan hetkeen vieneet.

 

Mukava nähdä äijät jälleen tositoimissa. Johan tässä alkoi vieroitusoireita olemaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huhhuh, olipa nättiä peliä ManUlta eka puoliaika, varsinkin ekan puolen tunnin aikana rakennettiin vaarallisia tilanteita koko ajan, mutta tolpat ja huono viimeistely on pelastanu Sunderlandin.

 

Giggs, Rooney ja Berbatov ovat olleet loistavia, toki muutkin hyviä... Sitten vaan toista puoliaikaa venaileen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Berban tuplalla kolme pongoo Unitedille. Ensimmäisellä jaksolla oli taas paikkoja mielinmäärin, mutta viimeistely jätti (edelleen) toivomisen varaa. Berban maali jäi tietenkin livenä näkemättä, kun streami ei heti alkuun oikein suostunut pelittämään. Oli muuten jo toinen kerta tällä kaudella, kun United tekee nopean avausmaalin jonka missaan streamin takia. Berbatov olisi voinut tehdä pari lisää jo ekalla jaksolla, mutta tolppaa ja sivuverkkoa lähemmäksi ei tällä erää päästy. Andersonilla oli myöskin hyvä paikka, mutta ylärimaan kopsahti. Andolla ei tunnu olevan oikein munkkiakaan noissa maalipaikoissa, jos joskus ei maalintekotaitokaan ole kohdallaan. Lisäksi Rooneylla ja Giggsillä oli hyvät tilanteet jotka Gordon hyvin torjui. Unitedilla ensimmäiselle puolikkaalle joku kuusi paikkaa joista olisi verkon suonut heiluvan. Toki kaikista paikoista kukaan ei tee, mutta paremmin kuin 1/6 pitäisi viimeistellä. Muuten oli Red Devilsiltä oikein mainio jakso ja peli näytti hyvältä. Noissa vaan jää aina vastustajalle se oljenkorsi johonkin onnenkantamoiseen kun omia paikkoja ei käytetä.

 

Toinen puolisko oli huomattavasti tasaisempi. Joskaan Sunderland ei oikeastaan saanut luotua yhtään kunnon maalitilannetta. Yhden laukauksen päin maalia (Zenden) taisivat vieraat saada koko matsissa. Unitedinkin tilanteet olivat lähinnä sellaisia "melkein" paikkoja joissa viimeinen syöttö tai laukaus onnistuttiin blokkaamaan. Onneksi Berbatov onnistui pelin tappamaan illan toisella osumallaan. Tai saapa nähdä jääkö maali Berban nimiin vai merkataanko lopulta Anton Ferdinandin omaksi maaliksi.

 

+++ Berbatov; Kaksi maalia ja muutenkin hienoa hyökkäyspeliä. Tällä hetkellä tuntuu bulgaarin pelihuumori olevan kohdillaan. Hauskaa näytti riittävän myös penkillä Fergien kanssa.

++ Giggs; Varsinkin ekalla jaksolla Walesin taikuri näytti, että hatusta löytyy vielä temppuja. Oli kerrassaan ilo katsella Giggsyn menoa tänään.

+ Anderson; Anderson on ottamassa keskikenttää haltuunsa lopullisesti. Hieno peli jälleen brassilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistavaa peliä ekat parikymmentä minuuttia, peli olis pitänyt tappaa jo silloin. Puolentusinaa potentiaalista tekopaikkaa taisi olla, mukaan lukien Berban kuti tolppaan ja Andersonin ylärima. Huomasi että tauko oli tehnyt ukoille hyvää, päästiin virkeinä tuhoamaan vieraitten heikkoa puolustusta. Heikosta viimeistelystä vaan jäi kiinni ettei lukemat kasvaneet rumiksi.

 

Arvostelut:

 

VdS 7 - Hommat vähissä, Zendenin kaukokudin otti varmasti.

Rafael 6 - Ei suurempia vaikeuksia, pientä hermoilua vaan välillä havaittavissa. S'landin peluri olis ansainnut joulukortin sukituksestaan.

Rio 7 - Varmaa luutimista. Topparipari pääsi tänään suht helpolla.

Vidic 7 - Sama kuin Riolla, ei joutunut Vidakaan tosi testiin...

Evra 6 - Perusesitys Paddylta.

Park 7 - Varma suoritus, korealaisen panosta kaivattaisiin kyllä tammikuussa...

Carrick 6 - Näkymätön pelin ohjaaja, antoi Andersonin hoitaa hyökkäystyöskentelyn.

Anderson 7 - Pirteät otteet jatkuvat, vahva ylöspäin pelattaessa. Läpisyöttöjä yritettiin ehkä liikaakin.

Giggs 7 - Eipä pahemmin Nania tarvittu. Vahvasti mukana avausmaalissa.

Rooney 6 1/2 -Vahva ensimmäinen jakso, toisella yritti välillä kummallisia ratkaisuja. Tarvitsee edelleen vapauttavaa maalia.

Berbatov 8 - Manun paras tänään kahdella osumallaan. Taas lähellä hattutemppua, volley vaan suoraan päin veskaria.

 

Vaihtopelaajista Machedalta oli paikoitellen hyvää yritystä. Gibsonilta yksi pakollinen veto maalia kohti, kertaalleen oli toisaalta sähläämässä omassa päässä. Pikku herne ei peliin ehtinyt juuri vaikuttaa. Harmi Chichariton osalta, että Rooneyn paluun jälkeen on minuutit olleet kovin vähissä.

 

Rutiinisuoritus riitti tänää lopulta voittoon, enempäänkin oli aineksia mutta näin tällä kertaa. Vaikka Manu onkin liigan eniten maaleja tehnyt joukkue, pieni lisäterävyys viimeistelyssä ei olisi pahitteeksi. Rooneylta jos saadaan se ketsuppipurkki vielä aukeamaan niin eiköhän tämäkin puute korjaannu. Hyvä juttu kuitenkin, ettei Roo ole vielä pahemmin turhautunut, vaan pyrkii (ainakin enimmäkseen) pelaamaan joukkueelleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prkls, kauden ensimmäinen näkemättä jäänyt peli, lumipyryreissaaminen meni tänään matsin edelle. Hyviä raportteja kuitenkin jätkiltä!

 

Vaihtopelaajista Machedalta oli paikoitellen hyvää yritystä. Gibsonilta yksi pakollinen veto maalia kohti, kertaalleen oli toisaalta sähläämässä omassa päässä. Pikku herne ei peliin ehtinyt juuri vaikuttaa. Harmi Chichariton osalta, että Rooneyn paluun jälkeen on minuutit olleet kovin vähissä.

Onko Gibson ollut tähän asti loukkaantuneena, vai minkähän takia miestä ei ole enempää näkynyt? Pikku-Herneen vähäiset minuutit harmittavat kieltämättä, mutta toivottavasti miehellä riittää malttia. Suoritukset ovat kuitenkin olleet pääsääntöisesti todella hyviä, joten en yllättyisi jos hyvistä suorituksista huolimatta vähäiset minuutit rupeaisivat kyrsimään. Yksi mahdollisuus olisi heittää Macheda tai Chicharito lainalle siten, että sopimuksessa olisi optio kutsua mies takaisin jos loukkaantumistilanne näyttää pahalta. Onko tällainen tosin edes mahdollista, siihen en ota kantaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvää peliä tosiaan Unitedilta, vaikkei toisella puoliajalla mitään ihmeellistä tarvinnutkaan esittää.

 

Epäonnistujia ei mielestäni eilen ollut vaan kaikki toimi odotetun hyvin. Erityismaininnat toki Berballe, Rooneylle, Giggsille ja kyllä se Andersonkin väläytteli aina välillä. Puolustuspää toimi erittäin hyvin, eikä vierailla ollut oikeastaan edes niitä puolikkaita paikkoja. Berban ja SAFin hassutteluille vielä erikseen peukkua :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×