Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

NUFC-Man City, Boxing day

Recommended Posts

Joulun vieton keskellä välillä taas potkupalloa! Citylla alla hieman yllätyksellinen kotitappio Evertonia vastaan maanantaina. Sen valossa ja muutenkin, city on täysin kaadettavissa. Vastassahan kuitenkin on laadukas porukka, Tevez ja kumppanit, eli helppoa ei ole!! Pisteeseen ollaan tyytyväisiä... Lövenkrands avaukseen, ketju on auki!

 

Ei muuta ku joulun jatkot ja tapanintansseja!! ;)

 

ps. peli näkyy c+aitiolla. Mulla kun on vaan c+sport, niin aitio on pimeenä....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nufc 1-3 City

 

Lopputulokseen ei voi olla tyytyväinen, mutta peliesitykseen mielestäni voi. Ok, siellä oli taas tohelointipäivä Coloccinilla, mutta muutenhan me hallittiin peliä suvereenisti. Miten muuten City laski peliään niin paljon heti 5 min jälkeen? Koko ajan pallo pyöri niiden puoliskolla, mikä kyllä yllätti minut. No, loppujen lopuksi se taktiikka toimi, vaikka vähän kummalliselta sumputtamiselta se vaikuttikin.

 

Ilman Teveziä me oltaisiin todennäköisesti voitettu tämä ottelu. Vaikuttaa vähän siltä, että miehellä on melkosen suuri taakka harteillaan kun puhutaan cityn menestyksestä, ja miten paljon heillä niitä nimipelaajia / tähtipelaajia onkaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä ole hetkeen tappio ottanu näin paljon päähän, perkele! Hyvin kyllä pelattiin, jos ei ekaa 5min lasketa...mut valitettavasti se lasketaan. Varsinkin toinen puoliaika oli hyvää peliä Harakoilta, eikä voi ainakaan yrityksen puutteesta syyttää. Carrolin 1-2 kavennuksen jälkeen tasotus jo roikku ilmassa, mut Tevez oli asiasta eri mieltä. Kovasti halvalla sai City maalinsa, vaikka hienosti toki pistivät paikoista sisään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×