Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

Spurs-NUFC, 28th Dec 2010

Recommended Posts

Huomenna jatkuu taas, eli aika tiivis loppu / alkuvuosi. Vastassa taas kova porukka, kovassa iskussa, eli helppoa ei taaskaan ole. Onko nää nyt koskaan helppoja muuten??? ;) Mutta tosiaan, vieraspeli WH-lanella, tän hetken esitysten perusteella on taas se piste jo hyvä saalis...

 

Aika jännä tilasto tämäkin, eli kolme peliä peräkkäin on päättyny lukuihin 3-1. 2 niistä tappioon ja 1 voitokkaasti. Eilisestä ei voi suunta olla kuin ylöspäin! Vaikka peli olikin ehkä aika ajoin mallikasta, niin ei kuitenkaan tappio koskaan voi olla periaatteessa hyvä?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosiaan kohtahan se jännitys taas jatkuu, mutta jännitykset jäävät itseltäni väliin töiden takia. Vaikeaa peliä tuosta voisi povata meille, sillä Tottenham on ollut ihan pirtsakka tänä vuonna. Lähdetään samalla tempolla painamaan, kuin Cityä vastaan, mutta unohdetaan ne karmeat virheet niin piste voisi olla mahdollista. Saa nähdä muuttuuko peluutustaktiikka hieman seuraavaan otteluun ja mitä on korjattu tai vaihdettu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nolanilla täyttyi eilen varoitustili joten siitä heti takapakkia, toivottavasti Ranger saisi hänen paikan avauksessa Carrollin rinnalla. Coloccinin paikalle voisi pistää Williamssonin, ei tunnu argolla luistavan sitten yhtään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

liirum, laarum, eihän toi tappio yllätys ollu, mut kuitenkin.... Perkele, oli tän kauden tylsin ja paskin peli, minkä mä oon nähny!! Ottelun parasta antia oli aboriginaalinen kukkotappelu Tioute vs. Kaboul ;) Niin ja tuomarilinja oli suht metka, puolin ja toisin varsin kummallisia vihellyksiä, kuin toisaalta viheltämättä jättämisiä. Jopa Webbin linja on pitävämpi... Ansaittu voitto Spursille, that´s it....

 

Ja paras paikka oli muuten Löwella, vaikka pelas vaan vajaan vartin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt ei kyl pysty löytää oikeestaan mitään hyvää Harakoitten pelistä...siis pelottavan paskaa! Parasta oli varmaan se, et Pardew tajus ottaa Tioten vaihtoon ennen toista keltasta. Voittajasta ei mitään epäselvyyttä oikeestaan missään vaiheessa. Oli vaan ajan kysymys koska Spurs sen maalin tekee. En nyt odottanutkaan meiltä mitään 0-3 voittoa, mut tälläsellä pelillä ei voiteta kyllä ketään valioliigas, paitsi ehkä helvetillisellä tuurilla.

Kellään tietoa miks Enrique ei ollu kentällä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×