Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

Wigan-NUFC, tänään, 18.00

Recommended Posts

Jep, jep, uusi vuosi ja uudet kujeet (paitsi harakoilla)!! Eli alkuun mukavaa alkanutta vuotta kaikille!!

 

Tänään nyt lähetään siitä, et Wiganista haetaan vieraspisteet, täydet 3 sellaista... Carroll ja Löwenkrands heti alotukseen. Krul on alkanu olemaan epävarma?

Ketju on auki, peli livenä C+U.

 

Veikkaus: 1-3, maalit: Carroll 17 ja 89 Löwe 38

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se noin taida mennä eli Carroll on poissa pelistä ainakin kaksi viikkoa eli missaa ainakin seuraavat kolme matsia, Wigan-West Ham-Stevenage...Lovenkrands tuskin avauksessa.

 

Onneksi Wiganiltakin on vanha kunnon räkättäjä N'Zogbia pois, tasoittaa hieman puntteja.

Veikkaan pessimistisesti tällä kertaa 2-1 turpiin...

 

Todennäköinen avaus:

Harper, Simpson, S.Taylor, Coloccini,Enrique

Routledge, Barton, Tiote, Jonas

Nolan, Ameobi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän me tälläiset helpot pelit hoidetaan, kuten aina. Kolme pistettä olisi kyllä ihan makoisat, sillä nyt on tullut hieman takkiin lähiaikoina ja alkaa kummasti tuo putoamis viiva lähestymään. Wigan roikkuu jo häntäpäässä, joten kyllä siellä taitaa olla kovat piipuissa myös, joten tiukkaa matsia luvassa. Carrolin puuttuminen paha takaisku meille, mutta eihän sitä joukkuetta nyt voi laskee shear... Carrolin varaan.

 

Ranger olisi mukava yllätys kärkeen Nolanin kanssa, mutta taitaa Ameobi saada mahdollisuuden nyt tälläkertaa. Löweäkin voitaisiin laittaa kentälle, niin saataisiin kunnon pääpelivoimaa kärkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä ole järin suuret odotukset pelin suhteen. Nyt kun Carroll on vielä pois, niin millä konstilla meinaavat Harakat maaleja tehdä. Pahaa pelkään et käkättimeen tulee, mut toivotaan tietty kolmea pistettä. Kovin olis tärkeetä saada pisteitä...alkaa tosiaan putoamisviiva olemaan pelottavan lähellä.

 

3-0 Wiganil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varsin positiviisin odotuksin jengi täällä... ;) Taitaa uuden vuoden rapula olla vielä päällä??

 

No, hitto, ton Carrollin poissa olon unohdin tyystin. Mutta ei mitään Rangeria sinne, vaan Löwe ja Nolan!! Löwellä oli oikeesti viimekski vaarallisin mesta, vaikka pelaskin sen 10 min vaan. Kyllä tästä nyt ilman Carrolliakin otetaan 3 pistettä, perkeles!!!!!

 

Ja jos Tiotekin nyt vähän rauhottais ja jättäis pois sitä aboriginaalista uhoa, niin hyvä tulee!!

 

edelleen 1-3, Nolan 24 Löwe 62 ja 87 :icon_lol: Keep your head up!

 

seuraavat 3 peliä, 3 voittoa, eli wigan, whu ja cupissa Stevenage!! That´s it!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No se Lovenkrands on sitten avauksessa Ameeban parina. Nyt sillä on mahdollisuus näyttää....

 

Newcastle: Harper, Simpson, Steven Taylor, Coloccini, Jose Enrique, Barton, Nolan, Tiote, Gutierrez, Ameobi, Lovenkrands. Subs: Krul, Williamson, Routledge, Perch, Smith, Best, Ranger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Halftime 0-1. Hyvä, mut pelkästään Löwe ois voinu tehdä 3 maalia, ja tilanne siis vois olla helposti jopa 0-4... Kyllähän tää on ollu tähän asti Harakoitten juttu. Ameobi dominoinu pallon kanssa loistavasti! Sekin olis voinu tehä ainaki 2... Eikä kyse wiganin veskan hyvyydestä, vaan "vähän" huonosta mäihästä viimeistelyssä!

 

Voisko tohon nyt sanoo, et pallo polttelee Löwen jaloissa?? ;) Kaveri ansaitsee vielä maalin tänään! Ja sen hän saa! :thumbsup1:

 

Perun sen 1-3, sanon 0-3 ! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Disaster, Mr Katastroof, itse Webb oli muuten dumarina! Ja kiitos hänelle, jätti Wiganille pilkun viheltämättä siitä käsivirheestä...

 

No, 3 pistettä, helvetin hieno juttu, orastava tappiokierre poikki!!! Täytyy olla tyytyväinen, tän vuoden paras peli muuten :mrgreen:

 

Ei ollu Löwen päivä, mahis kyllä siihen annettiin ja paikkoja oli... :rolleyes_ani: Mutta pihalla kuin jouluaattoaamun snowman, oli myös Routledge!! Hyökkäys ei ylipäätään nyt oikein onnistunu, tokalla puoliskolla tilanteet jäi tosi vähiin. Tää oli selkee puolustuksen voitto. Puolustus toimi hiton hyvin. Kuin se kuuluisa junan wc!

 

Tiotelta nolo filmaus loppuminuuteilla. Selostajan sanoihin yhtyen, hamekangasta!

 

Ylihuomennako se oli sitte WHU himassa? Jos puolustus on samaa luokkaa, jää pisteet St. James parkille. Mutta se on tietty taas uusi päivä, ja uusi peli.

Näihin kuviin ja tunnelmiin.:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jes, kolme pistettä tähän paikkaan tekee todella nannaa:)

Tiukillehan tuo meni, kun oli paikkoja muutamaan lisämaaliinkin.

Lovenkrands oli kyllä ihan hukassa eikä ymmärrettävästi terävimmillään, kun ei ole tällä kaudella montaa matsia pelannut.

Ameobi hukkasi aivan pelin alussa varman paikan, sitten teki maalin sellaisesta, josta ei voi epäonnistua. Ihan ok matsi häneltä, välillä näytti ottavan pari spurttiakin, mikä on hänelle harvinaista...

Puolustus oli tosi hyvä, eikä Harper joutunut venymään kuin kerran. Coloccini pelasi täydellisen pelin, olisi vaan se kulmatilanteen pusku saanut mennä sisään eikä ylärimaan.

Ei siitä Taylorin käsivirheestä voi pilkkua viheltää. Käsi oli kiinni vartalossa ja pallo pelattiin käteen. Noitahan sattuu joka pelissä muutama, eikä niitä kyllä kovin usein vihelletä. Niin kauan, kun ei ole aina käsivirheestä pilkku automaattisesti, niin ei tarvitse viheltää...

 

Minusta Webb on kyllä edelleen Valioliigan ykköstuomari. Oli aivan toiselta planeetalta kuin edellisen Tottenham-pelin pillipiipari...

 

Se West Ham nuijitaan sitten kolmen päivän päästä kotona eli keskiviikkona:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

no ehkä toi MM-finaalifarssi jätti muhun lähtemättömän vaikutuksen? Mut se nyt jo menneen kesän heiniä. Olihan sillä Webbilla oikeesti ohjat hanskassa tänään.

 

West ham nuijitaan, se on varma!! Tää oli tosiaan hieno juttu? Putoomisviiva taas vähän kauempana!

 

Muuten Tate ja muutkin, mitä mieltä tosta Tioten pelleilystä lopussa? Täysin turhaa, mut onneks siitä ei sentään tullu korttia... Ja, totta vie Colo pelas täydellisen pelin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muuten Tate ja muutkin, mitä mieltä tosta Tioten pelleilystä lopussa? Täysin turhaa, mut onneks siitä ei sentään tullu korttia... Ja, totta vie Colo pelas täydellisen pelin.

Aikaahan se pelasi, hieman yliampuvaa dramatisointia tosin oli mukana. Eikös se vastustaja kuitenkin hieronut Tioten naamaa/läppässyt,kai sillekin olisi voinut kortin antaa, mutta Webb näki kyllä tilanteen tarpeeksi hyvin ja hoiti senkin hienosti ilman turhaa draamaa...Tiotehan on muuten ollut joukkueen tärkein pelaaja tällä kaudella Bartonin ja Carrollin kanssa. Ja tänään nähtiin, että homma hoituu ilman AC:takin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, jep, ei sota yhtä miestä kaipaa... Paitsi, AC olis kyllä tehny ees 2 Löwen 4 avopaikasta! Mut on se Löwe silti edelleen mun suosikki, ostin veronpalautuksista paidanki sen nimellä... :rolleyes_ani:

 

ja muuten sukeltelusta puheen ollen se Wiganin Gomez osaa myös sen jalon taidon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulihan sieltä kolme pistettä, vaikka itse en kyl jaksanut uskoa...mut hyvä näin! Coloccini pelas kyllä hyvän pelin ja myös Gutierrez oli pitkästä aikaa ok. Tioten filmaus tosiaan tyhmä, mut hyvin se taas muuten raato. Tiote on kyllä ollut Bartonin ja Carrollin ohella Newcastlen parhaat pelaajat. Nolan puolestaan oli taas jotenkin näkymätön, kun oli sitä jo mun mielestä Man City pelissä.

Olipahan tärkeet pisteet!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×