Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

NUFC-WHU, Wed 5th Jan

Recommended Posts

No, nytkö me lausuttiin jo viime pelin jälkiviisasteluissa ne kuuluisat viimiset sanat, eli varma kotivoitto tänään?! 3-0! Siitä me lähetään, 110%, ei takki auki, mut luotto omiin on nyt kuitenkin luja!

 

Carroll edelleen pois, tuskin Löwe saa viime pelin jälkeen paikkaa avauksessa. Ameeba sinne ainakin. Ketju on auki, peliä ei näy anaalilla, taitaa jäädä txt-tv seurantaan, noi streamit aiheuttaa vaan pahan mielen...

 

3-0 (2-0) Nolan 12, Ameeba 38, Löwenkrands 89

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ameeba on nyt sitten vuorostaan taas vaihteeksi loukkaantunut eli Best saa tilaisuuden Lovenkrandsin Petterin rinnalla kärjessä. Nyt on pojilla kyllä näytön paikka...2-0 kotivoitosta lähdetään liikkeelle...Maalintekijät Best ja Nolan:)

 

Tuolta löytyy striimiä jota täytyy tutkailla...

http://www.adthe.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja pojat näytti paikan!! 3-0 tauolla, Best tehny 2. Hyvin menee, totta vie peli kestää 90 min, mutta kyl tää tosi hyvälle nyt vaikuttaa... Kiitti tosta linkistä, täytyy yrittää toka puoliaika sillä. Sain tuolta p2plive footballista jonku tosi paskan linkin, joka alko näkymään vasta 20 min pelin jälkeen, ja pätkii kuin Turhapuron muisti....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeh, tää linkki oli hyvä! Kiitokset! ja 5-0!! Best is the best!! Eihän tässä mitään Carrollia tartteta, myydään vaan spursille ja juopotellaan nekin rahat...:D

 

ei vaan, todella huippu peli!! Tästä ei pysty kriittisinkään kriitikko löytämään mitään huonoa??!! Loistavaa kateltavaa, ja Lövenkrands nyt vihdoin sai sen byyrin! Oli sekin ansaittu!

 

Kyllä nää esitykset ailahtelee, mutta nyt taas hyvä kausi meneillään, tosin niin on vastustajatkin ollu häntäpäästä. Pelkäsin, että toi koutsin vaihtosekoilu sotkis lopullisesti pelin, mutta onneks ei. Ei se sitä sen puoleen parantanutkaan, olis tää voitettu varmaan Hughtonillakin. Tästä vaan tiivis rupeema jatkuu lauantain cup-peliin. Ton pitäis olla helppo juttu, mut cup on aina cup... Hyvä meininki, öitä!

:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

no niin, nyt hokasin! Se on Leon Best #20. Eilen hattrick. Siitä onko sukua "original" Bestille, en tiedä? Epäilen....

olihan meillä toinenki julkkiksen sukulainen kentällä: Ferguson! ;) Pelas elämänsä ekat minsat premierissä eilen. Semmonen on muuten varmasti mieleen painuva kokemus!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, olipahan upea peli eilen! Tiote tuttuun tapaansa tahditti keskikentan toimintaa, Coloccini oli rautaa, Love oli pirteella paalla, Ranger tuhlasi yhden biljoonan taalan paikan. Leon Best? Todella iloinen olen kylla miehen puolesta, ensimmainen Valioliiga-peli ja hattutemppu, takana monenmoisia loukkaantumisia ym... Toivottavasti saa vastuuta jatkossa Carrollin rinnallakin. Sitten seuraavaksi Xiscolle nayttopaikka? Eihan sitakaan kannata myyda ennenkun nahdaan mika se on miehiaan. Saa nahda nyt tarvitaanko me tosiaan edes mitaan Robbie Keanea jos 5 rysaa pystytaan tekemaan ilman Carroliakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarvitaanko me enää tosiaan ees Carrollia??? Mestarien liigaan, maustein Best ja vähän Löveä... :D No, ehkä se Carrol vois pysyä, jos tulee kova loukkaantumissuma tai tartee lepuuttaa ykkösjätkiä... :howler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno peli meiltä! Eipä juuri hätää ollu...West Hamin parhaat paikat tais tulla vasta 5-0 tilantees. Vaikka Best toki oli illan tähti, niin kyllä Barton ja Tiote vaan ovat niin tärkeitä herroja joukkueelle. Hieno peli taas kerran molemmilta! Toivotaan nyt et Barton keskittyy jatkossakin vaan pelaamiseen. Tioten loukkaantuminen toivottavasti ei mitään vakavampaa...näytti tulevan ainakin takas pukuhuoneen kätköistä pelin loputtua. Pelas muuten Ferguson melkosen hyvän paikan Rangeril tehdä ensimmäisen Valioliiga maalin, mut päätti Ranger jättää tekemättä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×