Jump to content
Sign in to follow this  
kalamies

ManU – Aston Villa 1.2.2011

Recommended Posts

ManU – Aston Villa 1.2.2011

Jäikö porukoilta katsomatta eilen kyseinen matsi, kun ei oo minkäänlaista analyysia ilmaantunut? Matsihan tuli suorana Canal Premier HD:lta. En ole hyvä sepustaja, mutta tässä muutama kommentti.

 

Lopputulos oli ansaittu, ManU hallitsi peliä selvästi, paikkoja oli useampaankin osumaan.

 

Omassa päässä O’Shea oli hukassa villan hyökkääjien kanssa.

Giggs oli loistavalla pelituulella, tuntuu mies parantavan otteita kauden edetessä, hyvä niin.

Rooneylta kauden paras peli, hakeutui muutaman kerran tosi hyvin maalipaikkoihin joista 2 tekikin.

Nani oli myös hyvällä pelivireellä, Nania otettiin muutaman kerran reippaasti, mutta pari kertaa mies kaatui myös ”Nanimaisesti”.

Berbatov oli tällä kertaa tuhlailu tuulella, paikkoja oli tehdä muutama, muttei onnistunut sitten millään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ManU – Aston Villa 1.2.2011

Jäikö porukoilta katsomatta eilen kyseinen matsi, kun ei oo minkäänlaista analyysia ilmaantunut?

Foorumi ei eilen toiminut, peli tuli kyllä katsottua :).

 

Ja onneksi tulikin katsottua, todella viihdyttävää katsottavaa! Hienoja maaleja, paljon paikkoja ja vauhtia molempiin suuntiin. Aston Villalle erityskunniaa siitä että oli lähtenyt pelaamaan Old Traffordille (toki tappiotilanne siihen myös pakotti, mutta kuitenkin).

 

Rooneyn ensimmäinen maali oli todella upea! VDS:ltä huikea pitkä avaus, josta Rooney nappaa pallon ja pompusta tällää yläkulmaa kohti. Maalin jälkeen peli hiukan rauhoittui, kunnes ensimmäisen puoliskon loppua kohden United sai lisää paikkoja, erityisesti Nanin hyvän vireen avulla. Laukausten lisäksi mies haki tänään myös hyviä syöttöjä ja keskityksetkin menivät enimmäkseen sinne päin minne pitikin. Lisäajalla Nani löysi keskityksellään Rooneyn jalan takatolpalta, ja Wäinöllä oli helppo työ laittaa taukolukemiksi 2-0.

 

Toisen puoliskon alkuun United oli tiputtanut selkeästi tempoaan, ja Villa pääsi peliin mukaan. Ja kyllähän sen tällä kaudella on huomannut usein mitä tapahtuu kun vastustajalle antaa hiukan siimaa. Old Trafford tuntuu sopivan Bentille, pelipaidan väristä riippumatta. Kavennusmaali siis tuli, mutta onneksi tämä herätti myös kotijoukkuetta ja homma toimi loppuun asti aivan eri tempolla kuin puoliskon alussa. Rooney alusti kulman (?) jälkitilanteesta Vidicille paikan, ja kapteeni tälläsi silmät kiinni kärsällä niin kovaa kuin lähti, ja Friedelillä ei ollut mitään sanomista :D. Todella hieno maali tämäkin.

 

Unitedilla oli paikkoja useampaankin osumaan, mutta muutama loistopelastus Friedeliltä sekä joissain tilanteissa luokaton viimeistely pitivät luvut kohtuullisina.

 

Vaihtoja ManU ei edes lopussa käyttänyt, joten Fletcherin vaihto Andersoniin ekalla puoliskolla oli ainut vaihto. Syytä tähän on vaikea sanoa, mutta ainakin viikonloppuna pitäisi olla muutama virkeä mies enemmän odottamassa vuoroaan.

 

Valjussa saa tunnetusti pelata kovaa, mutta mieluiten rehdisti. Nani ajeltiin eilen boksissa vielä astetta kovemmin mitä Rafael taklaili Blackpool-pelissä, mutta ei mielestäni tästäkään olisi kuulunut viheltää pilkkua (toki tuomarin linjasta riippuen). Eri asia onkin sitten nämä käsillä pelaamiset. Eilenkin Fletcher joutui vaihtoon naama veressä, ja Nani pelasi ottelun loppuun tuppo nenässä. Jotain tarttis tehdä näille huitomisille...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kotona kulkee. Old Traffordilla peli on aivan eri näköistä kun vieraissa. Mahtava esitys eilen. Villan paikat tuli siitä yhdestä puolustuksen hassista jossa ainakin kolme, ellei jopa neljä Unitedin miestä meni samaan palloon sekä Youngin veto parista kympistä hirteen, siinäpä ne oli. Unitedille kyllä paikkoja siunaantui, pahimpana tuhlarina tällä kertaa Berba.

 

Rooneyn ja laitureiden lisäksi nostaisin esille Carrickin. Hyviä katkoja, varmoja syöttöjä, oli käytännössä aina pelattavissa ja jätti hyökkäyspään hommat suosiolla muille eikä ylipelannut missään vaiheessa. Tämän tason kun nyt perustasona säilyttäisi ja siihen vielä pikkaisen jostain lisää yllätyksellisyyttä ja rohkeutta tarpeen sitä vaatiessa niin keskusta näyttäisi jo aika hyvältä.

 

Ja erityismaininta O'Shean Ronaldinhomaiselle kikalle vastustajan boxin tuntumassa :D

 

Lauantaina sitten Sudet vieraissa, siitä pointsit kotia niin on hyvä lähteä paikan päälle huutamaan Shitty kumoon :boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilinen oli tosiaankin komeiden maalien ilta. Peli oli tuskin ehtinyt alkaa, kun Rooney jo heilutti verkkoa. Van Der Sarilta aivan käsittämättömän upea avaus ja Wäiskin haltuunoton ja laukauksen olessa samaa tasoa tuloksena yksi kauden upeimmista maaleista. Välissä palloiltiin noin 45 minuuttia varsin hyvätasoista futista kunnes Roo iskee uudelleen. Tilanne käynnistyy jälleen VDS:n pitkästä avauksesta. Berbatov voittaa pääpallon Nanille. Portugalilaiselta fantastinen keskitys maalille ja Rooneyn ei tarvitse kuin laittaa jalka väliin.

 

Kuten Jussii totesi toka jaksolle tultiin hieman muniin puhallellen. Sieltähän se Villan kavennuskin tuli, kun aikamme sitä kerjättiin. United puolustus on tilanteessa aivan levällään ja Bent laittaa waynerooneymaisesti pallon läheltä ohi voimattoman Van Der Sarin. Hyvin samankaltainen maali Unitedin 2-0 kanssa. Toki keskitys ei ollut yhtä upea kuin Nanin. :D Kavennus tuntui ärsyttäneen Unitedin ja peli alkoi taas parantumaan. Viisi minuuttia Bentin maalista Red Devils saa kulmapotkun. Kulman jälkeen pallo ajautuu takaisin Giggsille. Giggs keskittää pallon Vidicin päähän joka pudottaa sen Rooneylle. Hyvää pallon suojausta Wayneltä ja syöttö takaisin Vidalle joka tykittää kahden Villa pelaajan välistä yläkulmaan. Jos ei paremmin tietäisi maalia olisi voinut luulla enemmin Nanin kuin Vidicin tekemäksi. Kolme maalia riitti tällä kertaa Unitedille vaikka lisääkin olisi voinut tulla. Varsinkin Berballa oli pari loistavaa (jopa ns. varmaa maalia) mutta Friedelin loistavat torjunnat ja heikko viimeistely estivät lisämaalit. Myös Villa oli lähellä toista maalia Ashley Youngin osuttua ylärimaan. VDS toki huomasi tämän jo laukauksen lähdettyä eikä viitsinyt turhaan ylimmääräisiä torjuntaliikkeitä suorittaa. :blink:

 

Van Der Sar: Montaa pahaa ei eilen Edwinille asti tullut. Kyllähän siinä hidastusta avausmaalista katsellessa mieleen juolahti, että millä tämä ukko oikein korvataan.

Vidic: Villan maalissa serbi hortoili ties missä kuten koko muu puolustuskin. Paikkasi tämän kuitenkin upealla 3-1 maalillaan. Varmasti yksi miehen uran upeimmista maaleista. Bentin maalin jälkeen tuli mieleen, että Vida käy vielä kuittaamassa ja kävihän se.

Nani: Nania telottiin sitten oikein urakalla. Onneksi ei loukkaantunut vaikka polvea välillä hieman pitelikin. Oliko sitten enemmän henkisiä kuin fyysisiä kolhuja. Mahtava keskitys 2-0 maaliin ja pari kovaa pommia jotka Friedel torjui. Hyvä peli.

Giggs: Walesin ihmemiehen hyvä vire kestää. Sehän on se sanontakin, että hyvä viini on kuin Giggs, paranee vanhetessaan.

Berbatov: Tällä kertaa jäi maali tekemättä, mutta siltikin mieheltä ihan positiivinen esitys. Maalittomuudesta huolimatta pelihuumori säilyi eikä anti-Berbaa onneksi kentällä nähty. Laukaus yli tyhjän maalin jäi varmasti todella harmittamaan.

Rooney: Sieltä ne pelitilanne maalit taas tupsahti. Ja mitä maaleja ne olivatkaan. Ehdotonta toppi kamaa molemmat. Onko hanat taas auki?

 

+++ Rooney

++ Nani

+ Giggs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peli jäi suurimmalta osin näkemättä, sillä streamit ei toimineet ekan kympin jälkeen ja tänään ehdin uusinnastakin katsomaan vain toisen jakson. Mutta oli hieno nähdä heti alussa Rooneyn maali, joka oli upea! VDS antoi taas näytteen nuoremmille, miten sitä peliä avataan, hyvä haltuunotto Roolta ja kova veto tarkasti maaliin, hienoa! 2-0 katsoin koosteesta, hieno syöttö Nanilta, joka oli muutenkin hyvällä pelipäällä, ja Roo jälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja nätti maali. Jokohan tästä lähtee Roon maaliputki?

 

Toista jaksoa kun katsoin, niin silmiin pisti varsinkin Giggsin ja Rooneyn otteet, Giggsy varsinkin vei Villan miehiä miten halusi. Myös Nani ja Berba pelasi hyvin ja maalilla VDS näytti jälleen kerran hienoa työskentelyä. Muuten ei kovin tarkkaan tullut pelaajien otteita seurattua, kun tiesi jo tuloksen, niin ei peliin jaksanut niin paljon keskittyä. Puolustus tosiaan sekoili Villan maalissa, mut muuten ihan hyvää peliä siltäkin osastolta.

 

5 pistettä Arsuun edelleen ja näyttäisi olevan hyvä vire joukkueessa, joten hyvissä asetelmissa kevättä kohden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×