Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

Blackburn-NUFC, 12.2.2011, Ewood-Park

Recommended Posts

Jebou! laitanpa tässä ottelun tauolla muutaman rivin.

 

HT 0-0

-tuskin kukaan voi kieltää etteikö NUFC ois hallinnu ekaa puoliaikaa?! Näin se teki, ansaitsis jopa taukojohdon...

-Tioten pallon käsittely suorastaan kadehdittavaa, kaunista, fantastista, taidetta...

-Löven ylärima! Olis se voinu mennä sisäänkin, kaverilla nyt jo huonoa säkää näissä!

 

sitte pari metkaa seikkaa:

 

-Veikkauksella näkyis ilmasena, mulla vaan puskuroi, puskuroi, puskuroi... Meni hermo, latasin 7e MTV:n katsomosta ja hyvin näkyy! :glasses:

-tää selostaja, äRRÄ hiRRviö, oliks se Karhu nimeltään? Lausuu varsin jännästi nimiä, kuten Lövenkrandsin "laavenkrands". Siis kuin love, laav = rakkaus. Liekö kaverilla rakkautta ilmassa? ;)

 

 

Ja nyt Kugin kentälle tuloa odotellessa! Tää pelin luonne on just sille tehty. Eiköhän se niittaa sen 0-1, vanhalla kotistadikallaan! :thumbsup1:

 

Kosovon härkä tulee ja tappaa!!

 

no joo... 0-0, NUFC ois voinu kyl ansaita voitonkin? Kuqi kentälle 89, pelas siis 4 min.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli kyllä voitto lähellä, mutta tällä kertaa ei vain riittäneet paukut loppuun asti. Pisteeseen olen kyllä kuitenkin tyytyväinen, sillä on tuo sarjataulukko sen verran tasainen, että kaikki pisteet kelpaa. Taitaa mahtua 10 joukkueatta 10 pisteen sisään, joten putoamiskamppailu lähtee vasta käyntiin tässä loppukautta kohti ja pistekkin voi ratkaista. Viiden pisteen päässähän tuo putoaminen jo odottaa, joten ei pisteestä voi juurikaan narista. Tasaisemmin tämän vuoden puolella on pelattu, kuin edellisvuodella, vaikka siellä sitä tuttua pientä säätämistä ja ihmettelyä onkin havaittavissa kentällä.

 

Hyvää hallintaa oli havaittavissa paikoittan ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla oli ne mahkut päästä johtoasemassa tauolle. Tiotelta ja Enriguelta aivan loistava ottelu ja ihmettyttää kyllä miten nämä herrat vain pystyvät hyvään ja tasaiseen suoritukseen ottelusta toiseen. Avausta tuskin kannattaa lähteä muuttamaan seuraavaan otteluun, sillä tämähän näytti ihan hyvältä paketilta. Kaiken kaikkiaan itselleni jäi hyvä fiilis ottelusta vaikka tasuriin ottelu päättyi. Jatketaan harjoituksia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×